aniouek1 list 134 20.04.04, 13:15 polecialy DWA! Pierwszy nieaktualny, drugi WAŻNY! Boję się, że późno odczytalam Twój alarm, ale...może nie za późno? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 135 23.04.04, 00:18 Dziękuję Kendo na cud małpeczkę... ja znów padam na nosek i <wstydnomiii>... <nie-wyrabiam-na-zakrętach> Pozdrawiam serduszkowo życzę cudnych snów i radosnego świtem przebudzenia ku nowemu dobremu dniu Odpowiedz Link
kasikk list do KENDO 23.04.04, 21:01 Kochana, już Ci leje filiżaneczkę tej herbatki ) Zdrówka ) Odpowiedz Link
kasikk list do KENDO 27.04.04, 20:35 Kenduniu, jeśli wysyłałaś w moim kierunku jakąś małpkę to proszę, prześlij ja koniecznie na gazetową skarzynkę, bo tamta jest nieaktualna ( Odpowiedz Link
kasikk jeszcze jeden list do KENDO 27.04.04, 21:10 niestety ( nie widziałam i nie znam, ale ja ostatnio nie mam czasu na sieć ( Odpowiedz Link
megxx list kolejny 29.04.04, 16:57 Wiem, że dodajesz mi otuchy, ale zawsze w takie dni, gdy wiele osób mówi o spędzaniu czasu z rodziną, myślę sobie, że wszystko mogłoby być lepiej, moglibyśmy mieć lepszy kontakt z dziećmi, mniej tzw. "problemów" gdyby nie to nasze ciągło-zmianowe pracowanie. Z jednej strony cieszyliśmy się, że dzieci są z którymś z nas, a nie z obcą opiekunką, a z drugiej niepostrzeżenie oddaliliśmy się od siebie, przyzwyczajeni do niebycia razem. Dzieci urosły, a coś umknęło. Wiem, że smęcę, czas minął, trzeba brać sprawy jakimi są, a nie gdybać, ale jak pewnie zauważyłaś takie mam zazwyczaj smutki okołoświąteczne. Odpowiedz Link
megxx list kolejny tym razem z podziękowaniami 29.04.04, 18:02 Dzięki za zrozumienie, taki smuteczek mnie dopadł, zmęczona wróciłam z pracy. A teraz już lepiej, wiem, że mam rodzinę, która w razie potrzeby stawi się gotowa nieść pomoc. A przecież to najważniejsze. Tak mi się w życiu złożyło(wiem, że nie jedynej na świecie), że mieszkam w pewnym oddaleniu od bliskich(rodzice, rodzeństwo). A z drugiej strony jestem wychowana tak, że rodzinę uważam za rzecz najcudniejszą . Stąd te smuteczkowe myśli, gdy dookoła tyle rodzinnych spotkań się szykuje. Odrobię 4.05, mamy rodzinne spotkanie u mnie. Czy u Was świętuje się 1.05? Odpowiedz Link
megxx list 141 ( ile dobrze liczę:) 29.04.04, 19:33 Dziękuję za @, puściłam gołąbka w drogę powrotną. Odpowiedz Link
megxx list 142 z życzeniami 06.05.04, 10:29 Odbierasz prezenty? Masz swoje święto! Przyjmij więc życzenia również ode mnie: z całego serca życzę Ci zdrowia i życia wypełnionego cudeńkami. Odpowiedz Link
megxx list 143 07.05.04, 10:32 Proszę o wytłumaczenie? Masz z siostrą urodziny w tym samym dniu? Jesteście bliźniaczkami? Odpowiedz Link
aniouek1 list 144 07.05.04, 15:33 Witaj Kendo Ja nawet bardzo lubię te NASZE guzy i lisciki Twoje bardzowato lubie i serduszkowo za wszystko dziekuję. Hihihi...ale będzie się działo jak NASZE "kciuki" dla Megxx zaplatają się sie tak jak My równoczesnie niemal wokół Niej Pozdrawiam słonecznie P.S. necik ciaaaaagnie się straszecznie... nie wiem czy tylko dla mnie taki jest nieżyczliwy dzisiaj czy nie tylko dla mnie? Odpowiedz Link
aniouek1 list 146 07.05.04, 20:26 Kendo gdzie znów się zaplątałaś? Biegusiasz gdześ po chmurkach a mnie się guzy marzą i co mam z tymi marzeniami począć? Nie bojaj siem one nie bolą. Wracaj natentychmiast do Szuflandii nowe guzy nabijać i już! Cmoooooook na poprzedni i na następne z góry cmok cmok cmok cmok cmok)))))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 147 12.05.04, 01:03 Spij słodziudko Kendo i...śnij sny...których rankiem nie będziesz pamiętać Odpowiedz Link
altu Re: list 147 12.05.04, 11:39 Kendo1 Dziękuję, Ty zawsze dodasz mi sił i otuchy... Mam nadzieję, ze to był taki przelotny dołek... Dziekuję za miłe i ciepłe słowa... Jak będę miała dom z ogródkiem, to zapraszam na bujany fotel wsród drzew i kwiatów Odpowiedz Link
altu kolejny list od Altu 13.05.04, 22:26 Droga Kendusiu! Ten dom to raczej w przenośni. Najpierw szukamy mieszkania. W Warszawie i okolicach ceny zaporowe, a w Częstochowie (skąd ja pochodzę) to nie ma pracy. I to jest taka kwadratura koła... Napisz, gdzie jest Twój domek, kto w nim mieszka ? Pozdrawiam i ściskam, ciekawska A. Odpowiedz Link
megxx list149 12.05.04, 11:57 Dobry nastrój pomaga zmagać się z codziennoscią. Szkoda, że trudno go przyciągnąć do siebie i zostawić na dyżurze. Należałoby wymyslić metody wprawiania się w dobry nasrój(zdrowe!metody), pewnie dla każdego inne. Pogoda, czy jakieś wewnętrzne niewłaściwe zmiany dołkują, ale często dodatkową przyczyną jest jakieś mniejsze lub wieksze zmartwienie. Jeżeli nic takiego w nas nie tkwi, to można zwalać na pogodę, hormony, złe jedzenie, niemiłych ludzi itd., ale jak poradzić sobie gdy jest jakiś niepokój? Mam nadzieję, że nie ma u Ciebie takiej szpili, a tylko jest zmęczenie po nieprzespanej nocy. Życzę Ci byś szybko wróciła do swojego poziomu energii zyciowej(wiem, że to wysoki poziom). Głowa do góry, dasz radę! Odpowiedz Link
aniouek1 list 150 16.05.04, 18:26 Witaj Kendo ...dobrze "widzisz"...i przyczynę też dobrze diagnozujesz z maleńką poprawką.. to się..ducha stanu tyczy co, też nie bez przyczyny jest jaki jest... tak bywa.. ot bywa bo MUSI i już Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 151 16.05.04, 21:21 zobaczyć jak zobaczyć ale się w środeczku swoim własnym przyznać do tego co widać to jest chyba o wiele trudniejsze Całuski Kendo i ...pociągnij ślubnego za lewy wąsik Odpowiedz Link
aniouek1 list 152 18.05.04, 10:23 cichunio Kendo..na paluszkach wchodzę, by nie spłoszyć snu, bo chyba śpisz teraz... Szufludku, duszku skrzydlaty, czy Tobie się aby dzionek z nocką nie poplątał? Co z Twoimi snami? Pozdrawiam serduszkowo i.. jak nie możesz nocą to w dzień śpij słodko i słoneczne śnij sny, i piękne i dobre Odpowiedz Link
aniouek1 list 153 18.05.04, 16:46 Witaj Kendo Ja to znam...doskonale to znam i tak Tobie jak mnie jest potrzebne i pierwsze i drugie, a nawet trzecie też jak mnie tak i Tobie Pozdrawiam Duszko i życzmy sobie wzajem, może się uda, że obydwie dostaniem i jedno..i drugie i trzecie?! Marzenie... Ale...czasem marzenia się spełniają, a bywa, że spełnione piękniejsze jest od najpiękniejszych marzeń i własnie takiego spełnionego Ci życzę i JUŻ! Pozdrawiam serduszkowo Kendo i 3maj się cieplutko Odpowiedz Link
aniouek1 list 154 18.05.04, 17:04 Jeszcze raz Kendo ..ja... Wiesz, znałam człowieka, Który ..by się Mu nie pogorszyło miał nie robić co lubił i...powiedział NIE... powiedział "ja chce żyć jak lubię choćby krócej ale tak jak lubię" i...nie ma Go już tu, ale...był szczęśliwym człowiekiem... Myślę, że...dalej jest szczęśliwym...tyle, że po drugiej stronie tęczowego mostu... Ale...przecież wcześniej czy później każdy tam dojdzie w sobie właściwym czasie, więc może lepiej szczęśliwym niż nie? Hmm..to...taka myśl...może niezbyt mądra, ale... pojawiła się... dzięki Tobie, więc Tobie ją daruję, a Ty...zrób z nią co chcesz i już! Odpowiedz Link
aniouek1 list 155 18.05.04, 21:08 Kendo....a czy "czarną perłę" Ktoś pytał czy woli tuptanie na smyczy czy może - dopóki może - wyścigi z motylami na łące i...grę w berka z pięknym życiem? ...wiem...bez pytania wiadomo...ech...życie, życie, życie... Odpowiedz Link
aniouek1 list 157 20.05.04, 23:28 Witaj Kendo o jedna minutkę guzy NAM sie upiekly hihihi Odpowiedz Link
aniouek1 list 158 20.05.04, 23:38 Kendo..............co Ty opowiadasz? Ty się chyba sama nie słyszysz? Ejże! Główka do góry i uszki też! Byłam u Ciebie z wizytą...we śnie bo we śnie, ale...bywają takie co jawą się stają Pozdrawiam serduszkowo i...weź się w garść, bo...ja Cie nie straszę, ale jak trzeba to postraszę! Caluuuuuuuuuusków milion dwa tysiące i jeszcze sto i dwadzieścia i dwa Odpowiedz Link
aniouek1 list 159 20.05.04, 23:56 Kendo...3maj się Duszko i za mnie 3ym a ja 3mam za Ciebie...ze wszystkich sił i już! Dobranoc Kendo i spokojnej, kojącej nocy Odpowiedz Link
megxx list poranny 21.05.04, 08:21 W zasadzie nie czytuję cudzych listów w skrytkach. Są dla mnie miejscem do pisania do właściciela, ale przyznaję, że coś mnie tknęło, by przeczytać Twój wczorajszy list do aniouka. Czy coś się stało, dzieje, czy masz jakiś kłopot? Czy to tylko moja nadinterpretacja wynikająca z nadwrażliwości? Jeżeli to coś bez podstaw, to minie wraz z ciepłem słońca, jeżeli coś większego, pisz. A w ogóle to mam nadzieję, że nastrój po filmie raczej, tak? Odpowiedz Link