aniouek1 12.03.03, 19:41 Daruj, że do "przegródki" twój liścik zawędrował, ale "jak porządki to porządki"! Zapełniaj tą swoją "przegródkę" wszystkim co lubisz i chcesz i...czuj się jak najlepiej w tej naszej SZUFLADZIE LISTOPISÓW ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 do mojej duszy - 22-02-2003 12.03.03, 19:51 do mojej duszy Autor: anahella@NOSPAM.gazeta.pl Data: 22-02-2003 21:06 + dodaj do ulubionych wątków Moja kochana Duszo, Nie wiem skad przyszlas i nie wiem dokad zmierzasz. Moze kiedys bylas w ciele mezczyzny, wojownika, rycerza, a moze bylas w ciele prostej wiesniaczki, albo przekupki? Moze bylas ksiezniczka, a moze swiniopasem. A moze nie pojawiasz sie na ziemii wielokrotnie tylko raz odwiedzilas nasza planete i potem juz nigdy tu nie wrocisz. Chce ci powiedziec tylko jedno. Gdziekolwiek jestes, chce byc z toba, bo kocham cie jak sama siebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 04.04.06, 14:52 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link