aniouek1 list 160 21.05.04, 08:25 Witaj Kendo w dniu nowym Duszko...ja nie wierzę w przypadki i wiem że WSZYSTKO ma właściwy sobie czas i we właściwym SOBIE czasie dzieje się WSZYSTKO. Miłego dobrego dnia, pięknych i dobrych myśli bo...i największy nawet mrok da się nimi rozjaśnić, rozsłonecznić się da...tylko trzeba je w sobie odnaleźć... tylko... (tak niewiele a wiele tak..) Pozdrawiam serduszkowo Kendo Odpowiedz Link
megxx list161 24.05.04, 14:56 O jakim hobby piszesz(w zaletach człowieczych), zaintrygowałaś mnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aniouek1 list 163 25.05.04, 13:16 Witaj Kendo Twoje tajemnicze hobby, zainteresowania tajemnicze, teraz znów planowane powroty na "stare ścieżki netowe"... Intrygujesz Kendo...intrygujesz, zaciekawiasz ale też i niepokoisz Lubisz? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
megxx list 164 29.05.04, 22:03 Dzięki Kendusiu za troskę. Z jednej strony po prostu wkurzają mnie te moje reakcje, a z drugiej strony wiem, że to tylko bezpodstawna (mam nadzieję) reakcja chemii w moim organiźmie i coraz łatwiej mogę zepchąć te uczucia w kącik mózgu.(Dawniej bardziej to ogarniało mnie całą). Być może "wyrosnę z tego". Życzę Ci przyjemnej podróży, miłego zwiedzania i cudownych spotkań i przeżyć. Wracaj do nas rozpromieniona nowymi wrażeniami, a jeżeli gdzieś dorwiesz się do kompa, daj znać jak leci i koniecznie jaka pogoda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rb13 Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 30.05.04, 19:53 Dzięki za list .Odpiszę jutro! Odpowiedz Link
aniouek1 list 166 01.06.04, 20:11 Kendo wracaj już do nas, wracaj bo tęskno tu za Toba okrutnie! Wracaj szybciutko i..już! Odpowiedz Link
aniouek1 list 167 04.06.04, 18:37 Kendo!!!!!!! Jesteś CUUUUUUUDOOOOOOOWNA!!!!!!!! cmok cmok cmok Dziękuje pięknie P.S. Hdp tez wycmokam więc sie nie zdziw i nie miej Mu za złe moich cmoków Odpowiedz Link
aniouek1 list 168 04.06.04, 19:34 Juuuuż<wycmokany> i... możesz otworzyć oczki. Baaaaaaaaardzo dobry link. Dziękuje raz jeszcze. Jesteście WSPANIALI. UUUUUUUch jak dobrze że JESTEŚCIE! Odpowiedz Link
megxx list 169 08.06.04, 14:57 Oczywiście, byłam pewna, że wszystko dobrze pójdzie, ale to jest przeżycie dla rodziny. Wysłałam Ci @. Mam nadzieję, że doszła, bo czasem serwer gazety zawodzi... Pozdrawiam też mgiełkowato-słonecznie u mnie. Może to Wenus tak działa? Aniouek pisał o koniungcji planet. (Wydaje mi się, że to coś tak się zwie.) Odpowiedz Link
megxx list 169+1=170 09.06.04, 09:58 Kendusiu jak znajdziesz chwilkę, zobacz, czy dostałaś @. Czasem gazeta robi nam psikusy. Odpowiedz Link
rb13 Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 09.06.04, 11:23 Jeszcze troszeczkę poczekaj... Odpowiedz Link
aniouek1 list 172 16.06.04, 13:34 Witaj Kendo Obiecałam Hdp, i podaje za Twoim pośrednictwem bo On chyba niezbyt często zagląda do Szuflandii www.piokal.pl/index.php Nie wiem czy sie Wam przyda, ale...może sie przyda? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 173 17.06.04, 10:35 Witaj Kendo Daj znać jak się łózio Hdp podoba? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 174 17.06.04, 10:57 Ja nie wiem czy to jest to samo, ale wiem, ze jak Hdp i ja sama też jestem dość sceptyczna względem takich cudów-niewidów i tym bardziej chyba właśnie Jego zdanie mnie interesuje. Wiadomo, że w reklamie działa zasada "każda liska swój ogon chwali", ale może Jego sceptyczny umysł dostrzeże w tamtym natłoku informacji różnych istotny dla NAS sens i sedno sprawy? Jeśli faktycznie to cuda czyni to jakby pozbierać wszystkie inne alternatywne temu ustrojstwu koszty, które ponosimy byłby sens by się na tym ustrojstwie skoncentrować? Odpowiedz Link
aniouek1 list 175 17.06.04, 11:18 Kendo, ja sama dość uważnie śledzę naukowe odkrycia w różnych dziedzinach ludzkiego życia, jednak uważam, że i tutaj niezbędny jest krytycyzm w przyjmowaniu naukowych stwierdzeń. Wszak już nie jeden raz okazywało się, że coś co najpierw "nauka" polecała jako wskazane, za jakiś czas - w miarę dalszych, dokładniejszych, precyzyjniejszych badań - odczucała jako szkodliwe dla człowieka. Bywało także na odwrót. Nadmierna racjonalizacja życia - moim zdaniem - jest jedna z przyczyn - a równocześnie metod - zagłuszenia w człowieku instynktownych zachowań związanych m.in. z ochroną zdrowia. W tych sprawach zwierzaki wydają się znacznie "mądrzejsze" i trafniej niż człowiek potrafią wybrać sobie właściwe miejsce życia, należyty sposób odżywiania, a w razie potrzeby także lekarstwa z "bożej apteki" itd. Odpowiedz Link
aniouek1 list 176 17.06.04, 13:59 Wiesz Kendo...czasem łapię taka myśl-pytanie w locie, czy aby człowiek na własne nieszczęście zbytnio się nie odnaturza ucywilizowywując? Naturalne zapachy określa się jako prymitywne, bo nie podlegające modzie na interesowną sprzedaż dezodorantów, zamiast miłości "zaleca się" -"udoskonaloną" herbatkę zieloną itd. itp. Wybieram naturalny zapach, smak bez konserwantów i zwyczajne, czułością pulsujące przytulenie - prawdziwe ŻYCIE i NATURĘ ponad wszelkie cywilizacyjne substytuty bodźców, odczuć, uczuć itp.itd. Odpowiedz Link
aniouek1 list 177 17.06.04, 16:34 Masz rację Kendo - natura się broni przed chemią,a człowiek walczy z naturą, nawet z własną walczy mimo, że jest częścią NATURY, choć rodzą się już ludkowie, którzy bywa, że niewiele mają wspólnego z naturalnym poczęciem Odpowiedz Link
megxx list 178 19.06.04, 10:50 Dziękuję za @, odpiszę w przyszłym tygodniu. Jestem na urlopie(krótkim, dla złapania oddechu, bez wielkich planów wyjazdowych), a i tak mam zajety czas krótkimi wypadami. Pozdrawiam, ładnej pogody życzę, ale już. A o ćwiczeniach mnichów to napiszę, jak wrócę do pracy(minęłam się z koleżnką urlopowo). Odpowiedz Link
rb13 Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 23.06.04, 10:14 Och co za na forum wyznanie.Jeszcze dziś - list dostaniesz! Odpowiedz Link
altu list 180 o Błędniku :) 08.07.04, 11:04 Witaj Kendo! Oto,co udało mi sie znaleźć: audioton.republika.pl/ucho.html sekin.republika.pl/czyli%20zmys%B3%20odbieraj%B9cy%20wra%BFenia%20d%9Fwi%EAkowe.html www.mediweb.pl/htm/wyswietl/146 www.pomed.com.pl/csluchu/zasady.html meniere.republika.pl/ k-jach.republika.pl/porada_dnia.htm mam nadzieje, ze sie przydadzą Odpowiedz Link
kasikk list do KENDO 09.07.04, 08:40 Kenduś, bo pierwszy post miał popsuty link ale w drugim już powinno działać - nie ma problemów Odpowiedz Link
megxx list kolejny 09.07.04, 10:56 Nie wiem, o jakich pęcherzach piszesz(mało czasu mam w tym tygodniu i nie jestem na bieżąco), ale ja wiem, że pęcherzy się nie przebija, są naturalną osłoną świeżo rozwijającego się, nowego naskórka. Powinny pęknąć same. Niemniej jednak nie mówię tego w pełni wiedzy, ale ze słyszenia. Przepraszam, że jeszcze nic nie napisałam, ale obiecuję już w przyszłym tygodniu @. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasikk list do KENDO 09.07.04, 22:03 kenduś, kochana dziękuję ci baaaardzo, że dla moich blinów tak się biedzisz * Odpowiedz Link
megxx najlepsze życzenia 15.07.04, 20:52 Po raz kolejny. Ja też 14, ale czerwca. Pozdrawiam i upraszam o cierpliwość wytłumaczę się w @. Odpowiedz Link
aniouek1 list 185 17.07.04, 12:25 Witaj Kendo Żyje!Tylko z czasem straszliwie krucho u mnie i... przykro mi ze dopiero dzisiaj odebrałam Twojego "gołąbka"...ale się narobiło...hihihi tak to bywa jak sie robi 100-rzeczy równocześnie. Ale wiesz co? Przyznam Ci się, że zanim odebrałam gołąbka tak mi coś znajomo zapachniało i...odgadłam...poznałam po nosie hihihi Pozdrawiam serduszkowo i mam nadzieję, że choc późno to może nie zbyt późno zrobiłam o co prosiłaś? Odpowiedz Link