kasikk list do KENDO 22.10.04, 14:02 kenduś... nie martw się, tak bywa... a poza tym, pomyśl, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 22.10.04, 19:01 Caluski przed Cudowna Podroza..Buzka Mala Odpowiedz Link
megxx list 268 22.10.04, 22:54 Miłych chwil, cudnych ludzi dookoła i w ogóle powodzenia! Pa, pa, pa! Odpowiedz Link
kasikk list do KENDO 12.11.04, 13:30 Kochana, są ale na poczcie jeszcze - jestem chorsza i nie mogę odebrać, ale w poniedziałek popędzę jestem strasznie ciekawa ) dziękuję i buziaczki *** Odpowiedz Link
aniouek1 list 270 30.11.04, 19:31 Kendo...to ty straszeczna Baba Jaga jesteś, marudzisz i krytykujesz, a może nawet więcej w Tobie Ksantypy Kenduś? Pozwól Odinkowi niech wiesza gdzie chce i jak Jemu samemu się podoba, a Ty Go chwal chwal i chwal, no bo pomyśl sama co to ma za znaczenie gdzie wisi czekoladka? Ważne, że wcześniej czy później do schrupania posłuży O! A jak Go tak chwalić będziesz to zobaczysz, że i Tobie samej się szybko spodoba Jego ozdabianie choinki dosmaczane uśmiechem zadowolenia z Twoich pochwał. Z choinką może też lepiej nie marudź tylko zaproś Odinka na spacerek do lasu i zachwycaj siebie i Jego - swoim zachwyceniem pozarażaj - nad wyglądem, urodą i aromatem prawdziwego lasu. W końcu zobaczysz, że da się temu leśno-Kendusiowemu urokowi uwieść Powodzenia w uwodzeniu )) Odpowiedz Link
aniouek1 list 271 30.11.04, 19:35 aaa...zapomniałam zapytać: zauważyłaś Kto i z czym wrócił do Szuflandii? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=4937957&a=17346440 Ja sama przegapiłam powrót i dopiero dzisiaj przepraszałam za moje przegapienie. Odpowiedz Link
aniouek1 list 272 30.11.04, 20:57 hihihi )))))))))))))) już to "widzę" jak się Wam od północnej strony granica działki przerzedza z choinkowego lasku no bo...przecież Świętym Mikołajem KAŻDY być może, więc Ty Jemu a On Tobie niespodziankę milusią możecie przytargać do domu i tym sposobem w domku Wam się zalesi, a na granicy północnej rozwidni hihihi )))))))))))))) Będziecie się mogli w chowanego bawić między choinkami ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 273 03.12.04, 09:54 "Kobieta najbardziej lubi to czynić, o czym nie lubi mówić" Świętochowski Miłego dnia Kendo Odpowiedz Link
aniouek1 list 274 03.12.04, 10:30 Ważnym by własne każdego dnia poznawać i bez wstydu wgłąb spoglądać Odpowiedz Link
aniouek1 list 276 08.12.04, 11:00 Dziękuję Kendo i dla Ciebie wzajemnie wszystkiego dobrego cudny duszku Miłego, dobrego dnia Kendo P.S. zmykam do pracusiowania Odpowiedz Link
aniouek1 list 277 08.12.04, 16:20 Kenduniu bardzowato się cieszę, że choć troszku "podsłuchał" Sielski obrazek namalowałaś swoimi słowami w mojej wyobraźni.Dziękuję.Cuuuudny! Może i dla mnie...tu...w podobnym miejsce się znajdzie? Miłego popołudnia i wieczoru Kendo ...pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 280 09.12.04, 22:01 a ja myślałam, że tylko ze mną coś dziwnowatego się porobiło, bo tak samo jak i Ty ...bardzo zmęczona jestem... Odpowiedz Link
kasikk list do KENDO 11.12.04, 19:17 pytaj o pszenicę łuskaną, ale całą nie łamaną powinno się udać kutia wychodzi bardzo słodka od miodu, ale dla mnie jest pyszna!! Odpowiedz Link
kasikk Re: list do KENDO 11.12.04, 22:39 mam nadzieję, że znajdziesz, bo u nas też łatwo nie jest kupić ) mam jedno miejsce, ale nie wiem, czy w tym roku też będzie Odpowiedz Link
kasikk list do KENDO 12.12.04, 10:58 Kenduniu, to historia rodziny tocząca się przez sto lat i każdy tam jest w jakiś sposób samotny nie jest smutna, raczej pouczająca, ma taki klimat niesamowitości polecam bardzo - strasznie ciężko opisać jej nastrój, a kiedy starasz się opisać treść, wydaje się, że to nic ciekawego, a to nieprawda polecam raz jeszcze ) Odpowiedz Link
aniouek1 list 284 12.12.04, 14:10 Witaj Kendo Cudny duszku..mnie nagle naszedł silny ból głowy, który...jak nagle przyszedł tak kwadrans po 21 poszedł sobie pozostawiając tylko zmęczenie jakieś takie... obezwładniające.... ale NIC TO....bo po jakimś czasie i to odeszło, i wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kasikk list do KENDO 13.12.04, 17:58 kochana, dziekuję ) ja nie robię, bo u mnie w rodzince ze słodyczy to najbardziej schabowe, albo śledziki w occie idą ) Odpowiedz Link
aniouek1 list 286 13.12.04, 22:03 Witaj Kenduniu Ze mna jest podobnie...robie sie taka...watowa i ta glowa też... dobrze, że to mija. Duszku cudny...oczywiscie, że Ci powiem co i jak... oby same dobre wiesci dolecialy do mnie to natentychmiast znajda sie także u Ciebie. Dziękuję Kedo...serduszkowo Ci dziękuję. Dobranoc cudny duszku, śpij spokojnie i śnij same piękne sny Odpowiedz Link
aniouek1 list 287 14.01.05, 12:36 Witaj Kendo, cudny duszku szufladowy Masz prawo dać mi po glowie ile wlezie. Wiem i godzę się na to dawanie, a nawet z gory - dziekuje za nie. Dziękuję także że jesteś w SZUFLANDII i troskliwie dbałaś by nie zakurzała do cna. Gratuluję sukcesu Vistuli...a pomyśleć, że chciałas ją "wysuszyć"... Widzisz? Mialam "nosa" czulam, że będzie potrzebna Ludkom jak woda Wiśle Pozdrawiam serduszkowo P.S. poszukaj głębiej a cósik znajdziesz Odpowiedz Link
aniouek1 list 288 15.01.05, 17:01 TAK Kendo...i dzisiaj także...bardzo, bardzo, bardzo proszę... Odpowiedz Link
aniouek1 list 290 19.01.05, 10:18 witaj Kendo ...powiedz chociaż, czy znalazłaś coś głębiej szukając... a może wcale głębiej nie zaglądałaś? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 291 19.01.05, 16:42 cieszę się, że znalazłaś... przeze mnie czy dla mnie... NIC NIE MUSISZ... pamiętaj tylko, że ja jestem...jestem i czekam...jakby co...adres znasz! Pozdrawiam serduszkowo, życząc efektywnego układania Odpowiedz Link
megxx list chyba 292 (w tej skrytce:) 09.02.05, 20:56 Witaj Kendusiu! Mało piszę na forum, bo to zajęcie z gazetą jest bardzo czasochłonne. Zima od pewnego czasu jest u nas jak na obrazku: poczatkowo tylko padal snieg, było chłodno, nieprzyjemnie, teraz od kilku dni w nocy mróz do -20 stopni a w dzień cudne słońce. Noi nie ma wiatru, to podstawa dobrej pogody Pozdrawiam! Odpowiedz Link