marucha1 05.04.03, 12:49 szufladkowych duszkow.Zostawmy 1000-ny post Anioukowi.To sie jemu nalezy za ta oaze radosci i serca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 nie słuchajcie Maruchy :) 05.04.03, 13:12 tym razem proszę NIE SŁUCHAJCIE MARUCHY )) marucha1 napisał: > szufladkowych duszkow.Zostawmy 1000-ny post Anioukowi.To sie jemu nalezy za > ta oaze radosci i serca. Sama to tylko mogłabym tylko wyć na pustyni Wszyscy budujemy szufladkę. Wniosek: zobaczymy na Kogo wypadnie i odnotujemy w "złotej księdze". Głosujemy: kto "za", "przeciw", "wstrzymał się" milczenie oznacza zgodę sprzeciwów nie słyszę wstrzymujących się nie widzę znaczy się WNIOSEK ZOSTAŁ PRZYJĘTY! hihihi )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Mala prosba do... 05.04.03, 13:12 marucha1 napisał: > szufladkowych duszkow.Zostawmy 1000-ny post Anioukowi.To sie jemu nalezy za > ta oaze radosci i serca. Oczywiasie ,masz racje Marucha Dla naszego Anioutka wszystko z wielkoa przyjemnascia. kendo,daje swoje slowo. Pozdrawiam i cudownego weekendu.PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Mala prosba do... 05.04.03, 13:15 Anioutku,minelysmy sie dzisiaj z naszymi wpisami. Moze ,zobaczymy co powiedza inni,chociaz Ty masz zawsze ostatnie slowo,ktore respektuje. Odpowiedz Link
aniouek1 chachacha zobaczymy czyje będzie na wierzchu :))) 05.04.03, 13:23 znowu sie ganiamy między wątkami hihihi to jakeś zboczenie chyba hihihi Odpowiedz Link
marucha1 Re: chachacha zobaczymy czyje będzie na wierzchu 05.04.03, 13:24 To nie zboczenie tylko konieczna koniecznosc.Zagladnij do saloniku. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: chachacha zobaczymy czyje będzie na wierzchu 05.04.03, 13:31 marucha1 napisał: > To nie zboczenie tylko konieczna koniecznosc. konieczna konieczność? > Zagladnij do saloniku. biegiem pędze )) Odpowiedz Link
kendo Tu Cie chyba zlapie hi,hi, 05.04.03, 13:26 Anioutku,dziekuje za nocne zaproszenie @,ale niestety nie moglam,bo zajmowalam sie wlasnym "remontem",mowia ,ze jak ksiezyca ubywa to najlepsza pora ku temu. Mysile ,ze jeszcze bedziemy mialy swoje nocne spotkanie nie raz, Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Tu Cie chyba zlapie hi,hi, 05.04.03, 13:29 kendo napisała: > Anioutku,dziekuje za nocne zaproszenie @,ale niestety nie moglam,bo zajmowalam > sie wlasnym "remontem",mowia ,ze jak ksiezyca ubywa to najlepsza pora ku temu. > Mysile ,ze jeszcze bedziemy mialy swoje nocne spotkanie nie raz, już sie na nie raduje moje serduszko )))) Odpowiedz Link
kendo Re: Tu Cie chyba zlapie hi,hi, 05.04.03, 13:34 Ciesze sie,na sama mysl hi,hi, A gdzie marucha sie podziala.? Co robicie dzisiaj,jakies plany?, moje sie pokicikaly ze wzgledu na pogode,bo zimo ,lodowaty wiatr i czasami grad,wiec siedzenie w gniazdeczku moim mnie czeka. Odpowiedz Link
marucha1 Re: Tu Cie chyba zlapie hi,hi, 05.04.03, 13:35 Jestem,jetem.Nie chce sie tylko "zalapac"na 1000. Odpowiedz Link
kendo Re: Tu Cie chyba zlapie hi,hi, 05.04.03, 13:38 Marucha,bedziemy pilnowac uwaznie i czekac na wpis Naszego Aniolka nawet gdyby to mialo trwac do wieczora. Odpowiedz Link
marucha1 Re: Tu Cie chyba zlapie hi,hi, 05.04.03, 13:39 Tak jest.Okragle posty sa Anioukowe i juz! Odpowiedz Link
kendo Re: Tu Cie chyba zlapie hi,hi, 05.04.03, 13:42 aukurat nocny szampan i torcik sie przydal Juz przygotowalam szampanki , talerzyki do torta,badzimy w pogotowiu. Odpowiedz Link
aniouek1 czy czekasz na moje ziółka? chlipnij sobie :-))) 05.04.03, 13:52 będzie mniej dla mnie, i dobrze, bo niedobre bardzo Coś mi sie wydaje, że Wy jakiś spisek tu knujecie? p.s. pędziłam biegiem, przysiadłam i zadumałam się...dziekuję. Odpowiedz Link
kendo Re: czy czekasz na moje ziółka? chlipnij sobie :- 05.04.03, 13:58 Aniouttku, moje gratulacjie na 1000 "kawaleczek" szuflady.Mysle ,ze doczekamy rowniez i 2000 w szybkim czasie i moze w wiekszym skladzie. Prosze szmpanik do gory i za nastepne owocne wpisywanie....GRATULUJE.... Odpowiedz Link