aniouek1 list 318 07.06.05, 13:00 Kendusiu jesteś NIEZWYKŁA! Dziękuję, że JESTEŚ i...mnóstwo całusków leci do Ciebie cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok O! i już! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
megxx list 319 16.06.05, 20:23 Dzięki, za Twoją niezawodność Kendusiu. Z jednej strony wiem, że te smutasy, to po części chemiczna reakcja we mnie(zmęczenie, stres)i już wystarczy, by organizm "dziczał". Z drugiej strony problemy sa najlepszym znakiem życia. Z trzeciej miło jak ktoś pogłaszcze... Dziękuję. Odpowiedz Link
aniouek1 list 323 24.07.05, 13:09 Witaj Kendo Jak dobrze że wróciłaś tak cieplutko w serduszku mi się zrobiło, gdy zobaczyłam że jesteś. Na mnie nastał teraz bardzo trudny czas i niestety, ale nie mogę zaglądać do Szuflandii tak jak bym chciała. Mam nadzieje, że miałaś udany urlop i że u Ciebie wszystko dobrze Pozdrawiam serduszkowo i życzę Ci dobrego dnia Odpowiedz Link
mir-elka list 324. 13.08.05, 02:33 Kendo, o Was nie mozna zapomnieć dziękuję za piękne życzenia, przywiozę z urlopu cały worek wrażeń i je pokażę Miej sobie dobrze, życzę Ci dużo, dużo ciepła i słońca! Odpowiedz Link
aniouek1 list 325 07.09.05, 16:45 Witaj Kendo Naprawde mam bardzo trudno... Chyba jeszcze nigdy dotychczas tak nie miałam jak mam teraz. Dobrze wiedzieć, że tu jesteście, że gdy mi się tylko uda choć na kilka słówek do kompika dorwać to mogę tu dla Was je zostawić a z Waszych dla siebie skubnąć choć odrobinę nadziei i ociupinkę wiary, że ..BEDZIE DOBRZE Pozdrawiam serduszkowo P.S. dziekuje za troskę o Szuflandie i proszę...nie zniechęcaj się jej pilnowaniem Odpowiedz Link
majenka3 Re: list 325 26.09.05, 19:27 Ciesze sie, ze lubisz moją tęczę Kendo ..nie mogłam się od niej oderwać, pstrykałam i pstrykałam... Zajrzałam do folderka ze wspomnieniami zdjęciowymi i wyciągam coś jeszcze tęczowego Na tym poniżej jest chyba zarys drugiej linijki tęczowej..albo moje pobozne chcenia, zeby tak bylo img140.imageshack.us/img140/2084/10020449rp.jpg i jeszcze większy kawalek tęczy img140.imageshack.us/img140/5772/10020408li.jpg Bardzo ją lubie To co zobaczymy, te wrazenia ktore wchloniemy w siebie, to cos co zostaje i dobrze jest to doceniac..to pomaga.. pozdrowka Kendo..tęczowe Odpowiedz Link
majenka3 Re: list 325 26.09.05, 19:36 ps Skąd te mysli o szarugach jesiennych i to juz wkrotce majacych sie objawic?? tu cieplutki wieczor ..zachod slonca byl taki...chmurkowy i kolorowy, ze żałowałam, ze nie mialam aparatu...i zostal mi tylko pod powiekami ciepło jest, wieczor jak...marzenie Odpowiedz Link
majenka3 Re: list 325 26.09.05, 20:34 Oczywiście Kendo "tęczuj" tym co wkleiłam, gdzie tylko masz ochote Miło mi, że je lubisz Cos w tym jest, że tęcze są optymistyczne..bo... tęczowe ?? Odpowiedz Link
majenka3 Re: list 325 26.09.05, 21:51 Twoje "kropelkowe'-po deszczowe-nagrodowe tłumaczenie tęczy..śliczne ...ale .. co, jesli ktos..tak ja ja..lubi tez i kropelki deszczowe ?? czasami one w zbyt duzej ilosci i moze wtedy to juz tak strrasznei sie nie zachwycam i jak za długo pada..też nie..? Sprawca tęczowy tym razem : img93.imageshack.us/img93/1290/10021042ns.jpg a tęczę robilam z "przeciwnej" strony. I troche bliżej: img93.imageshack.us/img93/3894/10021158bj.jpg Taka wyprawa mi się zdarzyła.. Odpowiedz Link
majenka3 Re: list 325 27.09.05, 09:59 A ja często w szarugi jesienne musze iść na spacer z piesem i...ucze się tj nauczyłam się chyba juz cieszyć i tym, ze wiatr szarpie wszystkim wokół i mną... w tej sytuacji najlpesze co mozna zrobic to polubić Dzisiaj jeszcze jesienne lato u mnie i ciesze sie nim Tamte chwileczki zdjeciowe to Niagara, masz racje Nie największy i ponoć nie najpiekniejszy ale na mnie zrobil wrażenie..wielkie Odpowiedz Link
majenka3 Re: list 325 30.09.05, 19:43 Kendo zajrzałam do wątku administracja szuflady i...wiem, ze znowu czegoś nie wiem..numerki bardzo ładne..ale..skąd ...aha..nie ma to jak napisac... i..eureka..juz wiem Odpowiedz Link
majenka3 Re: list 325 09.10.05, 18:21 Oczywiście kiedyś pisałam pamiętniki..niedawno nawet do nich zajrzałam.... mocno rozrywkowa lektura a wtedy kiedyś..takie wielkie-niewielkie problemy..to były czasy.. Mam tez na sumieniu pisanie sążnistych papierowych listów..efekt układów rodzinnych a raczje "rozkładów" pobytu moich bliskich w świecie.. A Ty Kendo? popełniałaś pamiętnikowe zapiski?? Te moje..z czasów licealnych np...to relacje dzień-po-dniu..oj działo sie tam działo Odpowiedz Link
megxx list 333 31.10.05, 07:57 Dziękuję z całego serca. I Tobie życzę wszystkiego najpiekniejszego, najsłodszego, najzłocistszego. By znajdowanie "diamentów" było Twoją codziennością. Odpowiedz Link
aniouek1 list 334 10.11.05, 11:57 Całuski Kendo Gdzie Ty jesteś? Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze. Hmmm...chyba jesienią jesteś bardzowato zajęta... to niepojęte byś bezpowodnie nie zajrzała choć na słowek kilka do Szuflandii... Cósik musi Cię gdziesik zatrzymywać, że jeszcze tu Ciebie nie ma, a i...wczoraj też nie widziałam byś zaglądała... Zdróweczka Kendo kochana i...pokaż się bo już się bojać zaczynam o Ciebie Odpowiedz Link
aniouek1 list 335 17.12.05, 10:07 Kendo...cudnie ze JESTEŚ! Jak sie zjawiasz to od razu cieplej się robi w Szuflandii. Uuuuch jak ja Ciebie lubiem...aż strach się bać Miłego, dobrego dnia NASZA Kendo Odpowiedz Link
rzulw List nr 336 22.12.05, 19:43 Witaj Kendo Mi też miło Cię czytać. Dziękuję za pierniczka Odpowiedz Link
aniouek1 list 337 23.12.05, 11:10 Kendusiu... lepiej mieć nadzieję niż nadziei nie mieć O! i już! No i...myśli mi się, że nie starczy czekać i mieć nadzieję, że się spełno, ale spełnianiu choć ciuteczkę pomóc - bierz przykład z Kasik - pomogła i ma co chciała! Ja tylko przeniosłam Twój liścik z miejsca na miejsce, bo już z tej archiwizacji sama głowę tracę (może mi ją też archiwum wsssysa?)i bałagan robię zamiast porządki. Dobrego dnia Kendusiu Odpowiedz Link
aniouek1 list 338 o przyszpilaniu ;) 23.12.05, 11:23 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,3015625.html tam jest o tym co to takiego "przyszpilanie", a jak się toto robi to ja już Tobie mówię: gdy jestes zalogowana na Twoim forum to u dołu strony masz takie...głównie dwie opcje: (1) usuń-publikuj; (2)przyklej; odklej; i okienko do wpisania pozycji np. na 1-sze miejsce, alebo...3-cie miejsce; Wątek, który chcesz "przyszpilić" zazniaczasz "ptaszkiem" a poźniej u dołu określasz na jakiej pozycji ma być przyszpilony i klikasz "przyklej" no i......już... bedzie przyklejony dopóki go nie odkleisz i znów po forum latać nie pozwolisz Powodzenia w przyszpilaniu Odpowiedz Link
aniouek1 list 339 od 1Magnolia z 03.08.05, 12:09 16.01.06, 19:07 Re: 62 - Skrytka listow do Magnolia Autor: 1magnolia Data: 03.08.05, 12:09 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- czesc Kendo ... no wlasnie wszystko sie zmienilo i opisalam to w swojej skrzynce, bo nie wiedzialam jeszcze ze bede miala skrytke (ponowne dzieki!!) ale i tak jest to chyba dobra terapia - jak nie masz z kim pogadac, to poprostu to opisz - naprawde: kamien z serca i wszystko staje sie prostrze.... Pytanie na dzis: czy z niedoszlego kochanka mozna miec przyjaciela? Odpowiedz Link
aniouek1 list 340 od 1Magnolia z 12.08.05, 13:13 16.01.06, 19:27 Re: 62 - Skrytka listow do Magnolia Autor: 1magnolia Data: 12.08.05, 13:13 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- No wlasie - on tez opowiada mi o swoich przezyciach, przemysleniach i kolejnych zauroczeniach kolejnymi kobietami. To glupie, ale czesto lapie sie na tym ze jestem zazdrosna i jest mi przykro gdy zachwyca sie innymi. Jednoczesie wiem ze lubi ze mna rozmawiac i liczy sie z moim zdaniem a ja mu podpowiadam jak ma postepowac z tymi kobietami. Taki dziwny uklad. Tym bardziej, ze przedtem musialam sie odkochac, przestac za nim tesknic a w koncu przestac o nim myslec. Tego ostatniego jeszcze nie udalo mi sie osiagnac. Dzis wyjechal ze znajomymi nad morze i w poniedzialek ma sie spotkac ze swoja kolejna wybranka, zeby sprawdzic czy to TA ) Ja jade ze swoimi znajomymi na Mazury i skontaktujemy sie dopiero we wtorek. Moze wczesniej wysle mi sms-a .... ech, co ja wyprawiam? Odpowiedz Link
aniouek1 list 341 17.01.06, 10:51 Kendunia zaganiana w realu i chmurkach i zakrętu złapać nie może by przycupnąć w Szuflandii nawet na słówek kilka. Pozostaje mi mieć nadzieję, że ...pogania, pogania, pogania, a dla oddychania i odpocznienia do Szuflandii przyjdzie i poopowiada, co widziała, co słyszała na szerokim świecie od ziemi do nieba ....wszak...odpoczywać kiedyś trzeba Pozdrowienia pakuje i niech lecą, szybują ponad przestrzenią, niech Kendo znajdą, dołapią, ucapią, obejmą życzliwością serduszkową moją nie tylko szufladkową Odpowiedz Link
aniouek1 list 342 17.01.06, 19:11 Kenduniu...co z Tobą? Jakaś marudna się zrobiłaś. Chyba ze straconymi gramami i poczucia humoru Ci ubyło. Koniecznie MUS odszukać te utracone gramy dla lepszego nastrojenia Twojego O! i już! Mus Cię utuczyć kilka deczko, a pamiętając, że dobre (skuteczne) lekarstwo wcale smaczne być nie musi, nie marudź, że 'to smakuśne a tamto nie" tylko zjadaj co się nawinie jak lekarstwo no bo to dla Ciebie lekarstwo i już! Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 343 17.01.06, 23:18 Ty masz zyskać, a ja musze stracić. MUS pomyśleć i wymyślić sposobik jak to zrobić by nadmiar mojego połatał niedobory Twojego O! i już! a teraz dobrej nocy Kendusiu Odpowiedz Link
aniouek1 list 344 18.01.06, 16:59 Kendusiu...choćbym Ci dała tyle ile Tobie brak to i tak sama bym naddatek miała jeszcze raz tyle do rozdania, ale...jak to zrobić? Ja musze stracić, Ty musisz zyskać no i... co z tym poczniemy? Jak się stanami pozamieniamy? Ja choćby natentychmiast chcem ale...to dla mnie nie jest proste, tak jak dla Ciebie w odwrotną stronę zdaje mi się prostym nie jest. Ech....pokićkane te nasze proporcje a raczej dysproporcje nasze Pozdrawiam serduszkowo P.S. a za czym ty tak ganiasz po sklepach Kendusiu? Może nie ganiaj tyle bo tracisz energie na ganianie. Usiądź spokojnie przy kompie, wędruj z chmurki na chmurke i objadaj się pysznościami, słodkościami i...faworkami z lukrem i wszystkim o czym ja nie mogę nawet mysleć bo choć nie zjadam to chyba od samego myślenia przybieram z każdej strony rosnąc całkiem mimo mojej woli i wbrew zdrowemu rozsądkowi i zdrowiu mojemu też. Odpowiedz Link
aniouek1 list 345 18.01.06, 20:06 nadwagę Kendusiu tez niełatwo nosić Mam pomysła! Ja Cię będę tuczyć, a Ty mnie odchudzać Mnie się wydaje, że ja mam łatwiejsze zadanie z Ciebie tuczeniem niźli Ty z mnie udchudzeniem. I to nie, że ja żarłoczek jestem,bo naprawdę nie jadam wcale dużo czy słodko- tłusto, no...nikt nie wie czemu nie mogę stracić nadmiaru, choć MUS stracić i to dla zdrowia MUS. Już sama nie wiem co mam robić. Proszę Cię tylko mi nie doradzaj żadnych cud-diet ani "oszukiwaczy" bo one są obliczone głównie na to by powiekszać zasobność kieszeni producentów "cudów" i umniejszania mojego portfela bez umniejszania moich okrągłości, tyle, że...."nie ze mną te numery". Co do tuczenia, to ...mieszaj w tym samym posiłu różne tłuszcze, różne cukry i różne białka (roślinne ze zwierzęcymi). A czy prosiłaś dietetyka o ustawienie specjalnej dla Ciebie diety? Odpowiedz Link
aniouek1 list 346 18.01.06, 23:45 Kendusiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na tym, czym Ty chcesz przybrać, to ja....z pewnością bym straciła. Cud, że żyjesz i masz siłę w klawiaturkę klepać! Myśli mi się, że jak to powiesz dietetykowi to usłyszysz coś i od Niego podobnego do tego co powyżej ja ośmieliłam się ponazywać. Pozdrawiam serduszkowo i dobrej nocki życzę bogatej w same piękne, pogodne sny Odpowiedz Link
aniouek1 list 347 20.01.06, 19:11 Kenduniu...wczoraj ks. Jan przeszedł tęczą forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=19562577&a=35231233 ale...nie smutaskuj...bo ...no bo nadal z nami jest swoją myślą serduszkową w poezję wystrojoną...a właściwie to On caluśki jest poezją o! i już! Odpowiedz Link
aniouek1 list 348 20.01.06, 20:46 Kenduniu... - o ile ja umiem czytać, słuchać i choć ciuteczkę widzieć niewidzialne to powiem, ći, że od dawna widż, iż...w naszej szufladzie to jest prawdziwy fan club k.Jana Twardowskiego! O! i JUŻ! Co rusz, to ktoś tu coś od ks.Jana przynosił, a pamiętam także, że Rb13 przyznawał otwarcie, że ...conieco z Jego dzieł takoż urodziło się z inspiracji poezją ks. Jana P.S. daję Ci słowo, że ja to odnajdę! Odpowiedz Link
aniouek1 list 349 20.01.06, 21:50 Kendusiu......nie mam pojecia co się dzieje z Rb13... Fakt. Zawiniłam względem Niego okrutnie. Miałam okropnie trudny czas i...zaniedbaniem zgrzeszyłam także wobec Niego, a że permanentna to moja wobec Niego wina to...nie mogę znaleź w sobie odwagi by powiedzieć: przepraszam, no bo...ile można wybaczac i rozgrzeszać? No ile? Przyznaję, że mi bardzo brakuje Rb13 w Szuflandii... smutno mi, że tak...zniknałsiem Po ciiiichuuuutku Ci się przyznam, że ...nie tracę nadziei, że ...zajrzy i, że... podniesie jakieś słowo....swoje zostawić zechce... miło by było...Miło. Odpowiedz Link