Dodaj do ulubionych

22 - Skrytka 2 listów do KENDO

• aniouek1 list 318 07.06.05, 13:00
      Kendusiu jesteś NIEZWYKŁA!
      Dziękuję, że JESTEŚ i...mnóstwo całusków leci do Ciebie cmok cmok cmok cmok
      cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok
      cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok
      cmok O! i już! smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • megxx list 319 16.06.05, 20:23
      Dzięki, za Twoją niezawodność Kendusiu. Z jednej strony wiem, że te smutasy, to
      po części chemiczna reakcja we mnie(zmęczenie, stres)i już wystarczy, by
      organizm "dziczał". Z drugiej strony problemy sa najlepszym znakiem życia. Z
      trzeciej miło jak ktoś pogłaszcze...
      Dziękuję.
    • mala20033 Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 16.06.05, 22:52
      Buziaczki i milych snow
    • megxx List 321 26.06.05, 13:18
      Dzięki za pamięć, poszła @ do Ciebiesmile
    • megxx List 322 23.07.05, 22:44
      Napisz jakie wrażenia z urlopiku. Pozdrawiam!
    • aniouek1 list 323 24.07.05, 13:09
      Witaj Kendo smile
      Jak dobrze że wróciłaś tak cieplutko w serduszku mi się zrobiło, gdy zobaczyłam
      że jesteś.
      Na mnie nastał teraz bardzo trudny czas i niestety, ale nie mogę zaglądać do
      Szuflandii tak jak bym chciała.
      Mam nadzieje, że miałaś udany urlop i że u Ciebie wszystko dobrze
      Pozdrawiam serduszkowo i życzę Ci dobrego dnia
    • mir-elka list 324. 13.08.05, 02:33

Kendo, o Was nie mozna zapomnieć
      dziękuję za piękne życzenia,
      przywiozę z urlopu cały worek wrażeń
      i je pokażę smile
      Miej sobie dobrze, życzę Ci dużo, dużo ciepła
      i słońca! smile
    • aniouek1 list 325 07.09.05, 16:45
      Witaj Kendo

Naprawde mam bardzo trudno...
      Chyba jeszcze nigdy dotychczas tak nie miałam jak mam teraz.
      Dobrze wiedzieć, że tu jesteście, że gdy mi się tylko uda choć na kilka słówek
      do kompika dorwać to mogę tu dla Was je zostawić a z Waszych dla siebie skubnąć
      choć odrobinę nadziei i ociupinkę wiary, że ..BEDZIE DOBRZE

Pozdrawiam serduszkowo

P.S.
      dziekuje za troskę o Szuflandie i proszę...nie zniechęcaj się jej pilnowaniem
      • majenka3 Re: list 325 26.09.05, 19:27
        Ciesze sie, ze lubisz moją tęczę Kendo smile ..nie mogłam się od niej oderwać,
        pstrykałam i pstrykałam... Zajrzałam do folderka ze wspomnieniami zdjęciowymi i
        wyciągam coś jeszcze tęczowego smile Na tym poniżej jest chyba zarys drugiej
        linijki tęczowej..albo moje pobozne chcenia, zeby tak bylo smile
        img140.imageshack.us/img140/2084/10020449rp.jpg
        i jeszcze większy kawalek tęczy
        img140.imageshack.us/img140/5772/10020408li.jpg
        Bardzo ją lubie smile
        To co zobaczymy, te wrazenia ktore wchloniemy w siebie, to cos co zostaje i
        dobrze jest to doceniac..to pomaga..
        pozdrowka Kendo..tęczowe smile
        • majenka3 Re: list 325 26.09.05, 19:36
          ps
          Skąd te mysli o szarugach jesiennych i to juz wkrotce majacych sie objawic?? tu
          cieplutki wieczor ..zachod slonca byl taki...chmurkowy i kolorowy, ze
          żałowałam, ze nie mialam aparatu...i zostal mi tylko pod powiekami smile smile
          ciepło jest, wieczor jak...marzenie smilesmile
          • majenka3 Re: list 325 26.09.05, 20:34
            Oczywiście Kendo "tęczuj" tym co wkleiłam, gdzie tylko masz ochote smileMiło mi,
            że je lubisz smile
            Cos w tym jest, że tęcze są optymistyczne..bo... tęczowe ?? smile
            • majenka3 Re: list 325 26.09.05, 21:51
              Twoje "kropelkowe'-po deszczowe-nagrodowe tłumaczenie tęczy..śliczne ...ale ..
              co, jesli ktos..tak ja ja..lubi tez i kropelki deszczowe smile ??
              smile czasami one w zbyt duzej ilosci i moze wtedy to juz tak strrasznei sie nie
              zachwycam smile i jak za długo pada..też nie..?
              Sprawca tęczowy tym razem :
              img93.imageshack.us/img93/1290/10021042ns.jpg
              a tęczę robilam z "przeciwnej" strony.

I troche bliżej:
              img93.imageshack.us/img93/3894/10021158bj.jpg
              Taka wyprawa mi się zdarzyła..
              • majenka3 Re: list 325 27.09.05, 09:59
                A ja często w szarugi jesienne musze iść na spacer z piesem i...ucze się tj
                nauczyłam się chyba juz cieszyć i tym, ze wiatr szarpie wszystkim wokół i
                mną... w tej sytuacji najlpesze co mozna zrobic to polubić smile smile
                Dzisiaj jeszcze jesienne lato u mnie i ciesze sie nim smile Tamte chwileczki
                zdjeciowe to Niagara, masz racje smileNie największy i ponoć nie najpiekniejszy
                ale na mnie zrobil wrażenie..wielkie smile
                • majenka3 Re: list 325 30.09.05, 19:43
                  Kendo smile zajrzałam do wątku administracja szuflady i...wiem, ze znowu czegoś
                  nie wiem..numerki bardzo ładne..ale..skąd ...aha..nie ma to jak napisac...
                  i..eureka..juz wiem smile
                  big_grin
                  • majenka3 Re: list 325 09.10.05, 18:21
                    Oczywiście smilekiedyś pisałam pamiętniki..niedawno nawet do nich zajrzałam....
                    smile smile mocno rozrywkowa lektura smilea wtedy kiedyś..takie wielkie-niewielkie
                    problemy..to były czasy..
                    Mam tez na sumieniu pisanie sążnistych papierowych listów..efekt układów
                    rodzinnych a raczje "rozkładów" pobytu moich bliskich w świecie..
                    A Ty Kendo? popełniałaś pamiętnikowe zapiski??
                    Te moje..z czasów licealnych np...to relacje dzień-po-dniu..oj działo sie tam
                    działo smile
    • megxx list 333 31.10.05, 07:57
      Dziękuję z całego serca. I Tobie życzę wszystkiego najpiekniejszego, najsłodszego, najzłocistszego. By znajdowanie "diamentów" było Twoją codziennością.
    • aniouek1 list 334 10.11.05, 11:57
      Całuski Kendo smile
      Gdzie Ty jesteś?
      Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze.
      Hmmm...chyba jesienią jesteś bardzowato zajęta... to niepojęte byś bezpowodnie
      nie zajrzała choć na słowek kilka do Szuflandii...
      Cósik musi Cię gdziesik zatrzymywać, że jeszcze tu Ciebie nie ma, a i...wczoraj
      też nie widziałam byś zaglądała...

Zdróweczka Kendo kochana i...pokaż się bo już się bojać zaczynam o Ciebie
    • aniouek1 list 335 17.12.05, 10:07
      Kendo...cudnie ze JESTEŚ!
      Jak sie zjawiasz to od razu cieplej się robi w Szuflandii.
      Uuuuch jak ja Ciebie lubiem...aż strach się bać wink
      Miłego, dobrego dnia NASZA Kendo smile
    • rzulw List nr 336 22.12.05, 19:43
      Witaj Kendo wink Mi też miło Cię czytać.
      Dziękuję za pierniczka wink
    • aniouek1 list 337 23.12.05, 11:10
      Kendusiu... lepiej mieć nadzieję niż nadziei nie mieć O! i już!

No i...myśli mi się, że nie starczy czekać i mieć nadzieję, że się spełno,
      ale spełnianiu choć ciuteczkę pomóc - bierz przykład z Kasik - pomogła i ma co
      chciała! wink

Ja tylko przeniosłam Twój liścik z miejsca na miejsce, bo już z tej
      archiwizacji sama głowę tracę (może mi ją też archiwum wsssysa?)i bałagan
      robię zamiast porządki.

Dobrego dnia Kendusiu smile
    • aniouek1 list 338 o przyszpilaniu ;) 23.12.05, 11:23
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,3015625.html
      tam jest o tym co to takiego "przyszpilanie", a jak się toto robi to ja już
      Tobie mówię:
      gdy jestes zalogowana na Twoim forum to u dołu strony masz takie...głównie dwie
      opcje: (1) usuń-publikuj; (2)przyklej; odklej; i okienko do wpisania pozycji
      np. na 1-sze miejsce, alebo...3-cie miejsce;
      Wątek, który chcesz "przyszpilić" zazniaczasz "ptaszkiem" a poźniej u dołu
      określasz na jakiej pozycji ma być przyszpilony i klikasz "przyklej" no
      i......już... bedzie przyklejony dopóki go nie odkleisz i znów po forum latać
      nie pozwolisz

Powodzenia w przyszpilaniu wink
    • aniouek1 list 339 od 1Magnolia z 03.08.05, 12:09 16.01.06, 19:07
      Re: 62 - Skrytka listow do Magnolia
      Autor: 1magnolia
      Data: 03.08.05, 12:09 + dodaj do ulubionych wątków
      --------------------------------------------------------------------------------
      czesc Kendo ... no wlasnie wszystko sie zmienilo i opisalam to w swojej
      skrzynce, bo nie wiedzialam jeszcze ze bede miala skrytke (ponowne dzieki!!)
      ale i tak jest to chyba dobra terapia - jak nie masz z kim pogadac, to poprostu
      to opisz - naprawde: kamien z serca i wszystko staje sie prostrze....

Pytanie na dzis: czy z niedoszlego kochanka mozna miec przyjaciela?
    • aniouek1 list 340 od 1Magnolia z 12.08.05, 13:13 16.01.06, 19:27
      Re: 62 - Skrytka listow do Magnolia
      Autor: 1magnolia
      Data: 12.08.05, 13:13 + dodaj do ulubionych wątków
      --------------------------------------------------------------------------------
      No wlasie - on tez opowiada mi o swoich przezyciach, przemysleniach i kolejnych
      zauroczeniach kolejnymi kobietami. To glupie, ale czesto lapie sie na tym ze
      jestem zazdrosna i jest mi przykro gdy zachwyca sie innymi. Jednoczesie wiem ze
      lubi ze mna rozmawiac i liczy sie z moim zdaniem a ja mu podpowiadam jak ma
      postepowac z tymi kobietami. Taki dziwny uklad. Tym bardziej, ze przedtem
      musialam sie odkochac, przestac za nim tesknic a w koncu przestac o nim myslec.
      Tego ostatniego jeszcze nie udalo mi sie osiagnac. Dzis wyjechal ze znajomymi
      nad morze i w poniedzialek ma sie spotkac ze swoja kolejna wybranka, zeby
      sprawdzic czy to TA wink) Ja jade ze swoimi znajomymi na Mazury i skontaktujemy
      sie dopiero we wtorek. Moze wczesniej wysle mi sms-a .... ech, co ja wyprawiam?
    • aniouek1 list 341 17.01.06, 10:51
      Kendunia zaganiana w realu i chmurkach i zakrętu złapać nie może by przycupnąć
      w Szuflandii nawet na słówek kilka.
      Pozostaje mi mieć nadzieję, że ...pogania, pogania, pogania, a dla oddychania
      i odpocznienia do Szuflandii przyjdzie i poopowiada, co widziała, co słyszała
      na szerokim świecie od ziemi do nieba ....wszak...odpoczywać kiedyś trzeba wink

Pozdrowienia pakuje i niech lecą, szybują ponad przestrzenią, niech Kendo
      znajdą, dołapią, ucapią, obejmą życzliwością serduszkową moją nie tylko
      szufladkową wink
    • aniouek1 list 342 17.01.06, 19:11
      Kenduniu...co z Tobą?
      Jakaś marudna się zrobiłaś. Chyba ze straconymi gramami i poczucia humoru Ci
      ubyło. Koniecznie MUS odszukać te utracone gramy dla lepszego nastrojenia
      Twojego O! i już!
      Mus Cię utuczyć kilka deczko, a pamiętając, że dobre (skuteczne) lekarstwo
      wcale smaczne być nie musi, nie marudź, że 'to smakuśne a tamto nie" tylko
      zjadaj co się nawinie jak lekarstwo no bo to dla Ciebie lekarstwo i już!

Pozdrawiam serduszkowo smile
    • aniouek1 list 343 17.01.06, 23:18
      Ty masz zyskać, a ja musze stracić.
      MUS pomyśleć i wymyślić sposobik jak to zrobić by nadmiar mojego połatał
      niedobory Twojego O! i już!

a teraz dobrej nocy Kendusiu smile
    • aniouek1 list 344 18.01.06, 16:59
      Kendusiu...choćbym Ci dała tyle ile Tobie brak to i tak sama bym naddatek miała
      jeszcze raz tyle do rozdania, ale...jak to zrobić?
      Ja musze stracić, Ty musisz zyskać no i... co z tym poczniemy?
      Jak się stanami pozamieniamy?
      Ja choćby natentychmiast chcem ale...to dla mnie nie jest proste, tak jak dla
      Ciebie w odwrotną stronę zdaje mi się prostym nie jest.
      Ech....pokićkane te nasze proporcje a raczej dysproporcje nasze wink

Pozdrawiam serduszkowo smile

P.S.
      a za czym ty tak ganiasz po sklepach Kendusiu? Może nie ganiaj tyle bo tracisz
      energie na ganianie. Usiądź spokojnie przy kompie, wędruj z chmurki na chmurke
      i objadaj się pysznościami, słodkościami i...faworkami z lukrem i wszystkim
      o czym ja nie mogę nawet mysleć bo choć nie zjadam to chyba od samego myślenia
      przybieram z każdej strony rosnąc całkiem mimo mojej woli i wbrew zdrowemu
      rozsądkowi i zdrowiu mojemu też.
    • aniouek1 list 345 18.01.06, 20:06
      nadwagę Kendusiu tez niełatwo nosić sad
      Mam pomysła!
      Ja Cię będę tuczyć, a Ty mnie odchudzać wink
      Mnie się wydaje, że ja mam łatwiejsze zadanie z Ciebie tuczeniem niźli Ty
      z mnie udchudzeniem.
      I to nie, że ja żarłoczek jestem,bo naprawdę nie jadam wcale dużo czy słodko-
      tłusto, no...nikt nie wie czemu nie mogę stracić nadmiaru, choć MUS stracić
      i to dla zdrowia MUS. Już sama nie wiem co mam robić. Proszę Cię tylko mi nie
      doradzaj żadnych cud-diet ani "oszukiwaczy" bo one są obliczone głównie na to
      by powiekszać zasobność kieszeni producentów "cudów" i umniejszania mojego
      portfela bez umniejszania moich okrągłości, tyle, że...."nie ze mną te numery".

Co do tuczenia, to ...mieszaj w tym samym posiłu różne tłuszcze, różne cukry
      i różne białka (roślinne ze zwierzęcymi).
      A czy prosiłaś dietetyka o ustawienie specjalnej dla Ciebie diety?
    • aniouek1 list 346 18.01.06, 23:45
      Kendusiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      na tym, czym Ty chcesz przybrać, to ja....z pewnością bym straciła.
      Cud, że żyjesz i masz siłę w klawiaturkę klepać!
      Myśli mi się, że jak to powiesz dietetykowi to usłyszysz coś i od Niego
      podobnego do tego co powyżej ja ośmieliłam się ponazywać.

Pozdrawiam serduszkowo i dobrej nocki życzę bogatej w same piękne, pogodne sny
    • aniouek1 list 347 20.01.06, 19:11
      Kenduniu...wczoraj ks. Jan przeszedł tęczą
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=19562577&a=35231233
      ale...nie smutaskuj...bo ...no bo nadal z nami jest swoją myślą serduszkową
      w poezję wystrojoną...a właściwie to On caluśki jest poezją o! i już!
    • aniouek1 list 348 20.01.06, 20:46
      Kenduniu... - o ile ja umiem czytać, słuchać i choć ciuteczkę widzieć
      niewidzialne to powiem, ći, że od dawna widż, iż...w naszej szufladzie to jest
      prawdziwy fan club k.Jana Twardowskiego! O! i JUŻ!
      Co rusz, to ktoś tu coś od ks.Jana przynosił, a pamiętam także, że Rb13
      przyznawał otwarcie, że ...conieco z Jego dzieł takoż urodziło się z inspiracji
      poezją ks. Jana wink

P.S.
      daję Ci słowo, że ja to odnajdę!
    • aniouek1 list 349 20.01.06, 21:50
      Kendusiu......nie mam pojecia co się dzieje z Rb13...
      Fakt. Zawiniłam względem Niego okrutnie.
      Miałam okropnie trudny czas i...zaniedbaniem zgrzeszyłam także wobec Niego,
      a że permanentna to moja wobec Niego wina to...nie mogę znaleź w sobie odwagi
      by powiedzieć: przepraszam, no bo...ile można wybaczac i rozgrzeszać? No ile?

Przyznaję, że mi bardzo brakuje Rb13 w Szuflandii... smutno mi, że
      tak...zniknałsiem sad

Po ciiiichuuuutku Ci się przyznam, że ...nie tracę nadziei, że ...zajrzy i,
      że... podniesie jakieś słowo....swoje zostawić zechce... miło by było...Miło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka