aniouek1 list 400 19.12.06, 12:11 Duszku cudny...nie dodzwonisz się do mnie. Niestety Dziękuję za życzliwe myśli. Pozdrawiam serduszkowo samego dobra Ci życząc Odpowiedz Link
aniouek1 list 402 od 1111zbe z 31.01.07, 22:37 01.02.07, 09:09 Re: list 4 Autor: 1111zbe Data: 31.01.07, 22:37 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Tak niewiele trzeba,by poczuc, ze ktos czuje podobnie.Dzieki. Pisze od lat dla siebie. Wymyslilam sobie wlasne remedium na swiat, ktory nie jest dla nadwrazliwych. Milej nocy....Basia. Odpowiedz Link
aniouek1 list 403 01.02.07, 10:04 Witaj Kenduniu Duszku cudny jak dobrze, ze ty jesteś i że w szufladzie bywasz. Dziękuje, że JESTEŚ i że bywasz też bardzo Ci dziekuje. Zasmuciłaś mnie smutaskiem, którego "puzel" zostawiłaś na "OBRAZIE" w dniu wczorajszym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=7260740&a=56507273 Znów Ktoś odszedł...bardzo dużo tych odejść ostatnio...zbyt dużo się zdaje jak na uniesienie ich wszystkich, ale...Ktoś wie lepiej no i...okazuje się, że dajemy radę i tuptamy dalej niosąc z sobą i w sobie...pożegnania. Dobrze, że zdarzają się na NASZEJ drodze także powitania...oj...bardzo dobrze, bo gdyby nie one to może faktycznie brakło by sił do dalszego tuptania? Daj łapkę Kendo i...tuptajmy dalej. Trzeba żyć i trzeba iść dalej i dalej i dalej, aby...dojść do celu ...żeby wrócić skąd się przyszło Dobrego dnia Kendo i wszystkiego dobrego cudny duszku P.S. wiesz Kendo...najtrudniej to chyba jest...mowić o własnej bezradności i własnej niemocy i takich...prozaicznych problemach z którymi nie można sobie poradzić choć...takie prozaiczne. A może tym większa trudność im bardziej prozaiczne? Odpowiedz Link
aniouek1 list 404 06.02.07, 20:39 Dziękuję Kendusiu, że zajrzałaś na PODUCHY Szkoda by było gdyby się zniknęło to miejsce co Rzulwik założył i skąd Slo-onko poznałyśmy i Jtkę i Mea, Ulalka tam pisowała niegdyś, a i Nictoś i Transoptor i Nick000 też tam pisował i wielu innych a teraz...nawet jeśli zaglądają to nie piszą i nie wiadomo czemu? Mnie dłuuuugo nie było ale...to nie z własnej fanaberii ale totalnej niemożności i nawet myśleć nie chcę, że inni też - nie daj Boże - tak samo mają. A nie widujesz gdzieś Rzulwika? Jakby się pod ziemię zapadł i ani widu ani słychu nie ma i ani jedną literką się nie odzywa Dziękuję, że Ty JESTEŚ i, że się odzywasz i że jak mnie dopadła niemożność absolutna to wspólnie z Malą i Megxx tak cudnie dbałaś o Szuflandie. Dziękuję Wam najładniej jak potrafię. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 405 od 1111zbe z 08.02.07, 19:19 08.02.07, 22:35 Re: list do 1111 ZBE Autor: 1111zbe Data: 08.02.07, 19:19 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- pewnie ze sie katuje jak masochistka...pobolalo i przestalo.Dzieki za dobre slowo.Czasami zapominam zamknac swoja skorupe, a moze mi sie zamek popsul?? Odpowiedz Link
aniouek1 list 406 10.02.07, 10:32 <jupi>! Kendunia sie wyspała i zakręcona wstała bo się Jej nawet piątek z sobotą poplatał. ajefajnie, e się wyspałaś i to zakręcenie też fajne ))) Pozdrawiam serduszkowo i miłego dnia życze P.S. Kenduniu...nie wiesz co u Megxx...no...czy dobrze wszystko? Bardzo się zmartwiłam Jej smutaskiem i nie mogę o nim przestać mysleć i bojam się, żeby to...no...nie było NIC bardzo złego co Ją do "rękawka" przygnało Odpowiedz Link
aniouek1 list 407 11.02.07, 09:03 Kendo...nie miałam pojęcia,że takie...pożegnanie przeżywałaś i Ty i Twoja siostra. Serduszkowo Wam Obu współczuje. Wiesz...okrutnie dużo takich pożegnań ostatnimi czasy...wiem, że...nie powinnam tak ale...buntuje się coś we mnie mówiąc, że...zbyt dużo. Pozdrawiam serduszkowo życząc miłej niedzieli. P.S. Kendo....nie wiedziałam, że nie spałaś i...zrezygnowałam zbyt wcześnie z czekania na Twoją odpowiedź wieczorem, a teraz żałuję,że nie poczekałam dłużej. Odpowiedz Link
aniouek1 list 408 11.02.07, 11:41 Rozumiem Kendo...okazuje się że tak też bywa, że...głębiej można odetknąć kiedy robi się luźniej. A co do "materii" to ...moim zdaniem okropeczne przeniesienie przez wielu ludzi punktu ważnosci z tego co naprawde istotne na to co... ech...szkoda słów. P.S. Ale wiesz...tak sobie teraz pomyślałam, że ...mnie to chyba sam diabeł kara za...upór w pogardzie dla materii i...stąd doswiadczylam co doswiadczylam i mam to co mam, a właściwie...czego nie mam i w zwiazku z tym czego nie mam to mam. Ale pokreciłam! Prawie tak samo jak to co wokół mnie się stanęło mnie w wirowanie wkrecając tak, że...już przestaję widzieć sposobu na wykręcenie. Niestety Odpowiedz Link
aniouek1 list 409 11.02.07, 15:36 Kenduniu...to nie Twoja wina, że tak poplątanie ja napisowałam, że się niemal zlały ze sobą absolutnie dwie różne sprawy, ale...ja wiem, że to moja wina bo napisowałam tak, że...jakby to pies zjadł to by się wściekł. Dobrze, że Ty jesteś cudnym Człowiekiem i że nie ma takiego poplątania, którego by się nie udało rozplątać jeśli ludziom na tym rozplątaniu zależy. Gwoli wyjaśnienia dodam, że moje refleksje poprzednie nie były ze sobą powiązane przyczynowo-skutkowo, a to, że teraz jestem w ogromnych tarapatach to - z grubsza rzecz ujmując - dlatego, że ....jeszcze JESTEM. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 410 14.02.07, 09:11 hihihi...chyba suflada wraca do normy jak my wracaMY do formy bo...guza mi nabiłaś! Dziękuję i prosze o więcej Dobrego, cieplutkiego, radosnego dnia Kenduniu Odpowiedz Link
aniouek1 list 411 19.02.07, 06:11 Dziękuję Kenduniu dziękuje dziękuję dziękuję. Wiesz...muszę Ci się przyznać, że co do POGADUCH PODUCHOWYCH to nadzieję tracę a i co do SZUFLADY to też się zastanawiam czy jej urodzin nie uczcić ...zamknięciem, no bo...widzisz sama co się porobiło i co się dzieje. Jeśli jest...no..jak jest to może...to znak, że trzeba ją zamknąć na "kłódkę" i już? Póki jest to zostawiam Ci tutaj serduszkowe życzenia dobrego dnia Duszku Cudny. P.S. ja znam takie pragnienie Kendo, by..no..trzasnąć i zniknąć się, ale...to mija. Odpowiedz Link
aniouek1 list 412 22.02.07, 16:16 Kendo...co Ty taka zakrecona dzisiaj jestes ze az Ci się wątki mieszają? Hihihi )))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 213 od Maruchy z 22.02.07, 16:12 22.02.07, 16:30 Re: Fajna skrzynka pocztowa..... Autor: marucha1 Data: 22.02.07, 16:12 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Dziekuje Kendo, milo mi,ze pamietasz co lubie.Bardzo Ci dziekuje i napewno wyprobuje. Pewnie bedzie pychowaty.Dziekuje. Odpowiedz Link
aniouek1 list 414 23.02.07, 21:02 upsss...nie wiem co i mnie omamiło wczoraj, że aż całe 200 mi się na liczydełku liścików zgubiło, ale...to tylko w liczeniu na szczeście a nie w listach Kenduniu...wybacz, że tak zapytam, ale ...jaki jest stosunek Odinka do czosnku? - to było "po pierwsze", a od odpowiedzi Twojej zależy czy będą "ciągi dalsze" Zdrówka życzę serduszkowo i nocki spokojnej i dobrym snem szczodrej Odpowiedz Link
aniouek1 list 415 26.02.07, 08:09 zb.eco.pl/zb/48/tnpos1.htm Nie wiem, czy to znacie, czy nie. To "winko" także reguluje ciśnienie, a substancje zawarte w czosnku w połączeniu z substancjami zawartymi w cytrynie są łatwiej - a więc z większym pożytkiem dla organizmu - przyswajane. Co do nowego wyzwania...no to...tak się składa, że mam ŻYWY i ZDROWY dowód na to, że dieta 1200 pozwoliła na całkowite odstawienie leków. Odstawianie to trwało pół roku ale jest OK, tyle, że juz się trzeba takiej dietki trzymać, ale ona zła nie jest i nie jest nie do wytrzymania Pozdrawiam serduszkowo i zyczę dietkowania na zdrówko O! i JUŻ! Odpowiedz Link
aniouek1 list 416 08.03.07, 23:21 Kenduniu...ale miałam stressa okrutnego dzisiaj... O mało co nie zniknęły nam się z Szuflandii szufladki z całą zawartością w krainie niewidzialności. Odpowiedz Link
aniouek1 list 417 17.03.07, 12:13 Witaj Kendo Dobry Duszku...te "dziury" przyjacielskie jak i moje własne mają wymiar i rozmiar wyłącznie finansowy. "Niestety" - dla niestety, że wogóle są długi, a "na szczęście" - że wyłącznie finansowe i, że w żaden sposób nie są w stanie dotknąć sedna PRZYJAŹNI, która jest ponad wsystko i ponad wszelakie długi także. Pozdrawiam serduszkowo i życzę, abyś nie miała nigdy i nigdzie, żadnych "dziur" Odpowiedz Link
megxx List 419 23.03.07, 15:07 Przypuszczam, ze to wielki żal-przecież psiunia jest przykladem bezwarunkowej miłości. (tak sobie to wyobrażam-ja nigdy nie miałam psa w domu). Fajnie, że jest nadzieja na nowego szczeniaka. Może podeślesz mi przy okazji zdjęcia młodego dobermanka-nigdy nie widziałam młodych tej rasy. Odpowiedz Link
aniouek1 list 420 24.03.07, 22:14 dziękuję za PRAKTYCZNOŚĆ Kenduniu. Miałaś rację. Podobuje mi się Odpowiedz Link
megxx List 421 26.03.07, 11:38 Śliczny. W ogóle nie znam się na psach. Ledwo główne rasy rozróżniam, ale jak pies mi się podoba, to patrzę z zachwytem. Życzę, by było Wam dobrze razem. Odpowiedz Link
aniouek1 list 422 27.03.07, 19:08 Kenduniu...Duszku cudny DZIEKUJE...bardzo mi pomogły Twoje myśli serduszkowe. BARDZO. Wiesz...są w życiu takie okresy, że ....skrzydełków opad pod naporem ciężarów rozmaitych i kiedy zdaje się, że już...unieść nie zdołamy losu własnego. Taki właśnie jest dla mnie czas. Bardzo...bardzo trudny. Bez ludzkiej życzliwości ...nie do uniesienia. DZIĘKUJĘ ze jestes ze mną także w TYM czasie. Pozdrawiam serdecznie i proszę...wspieraj mnie. Bardzo jest mi potrzebne przyjazne wsparcie. Odpowiedz Link
aniouek1 list 423 27.03.07, 22:31 Kenduniu ...mnie jest potrzebne wspieranie w kazdym mozliwym czasie i za każdy dziękuje serduszkowo. O 13-tej...postaram się "dotykać" najtrudniejszych spraw i wierze ze z Twoim wspieraniem...no...ze wspolnie poradziMY sobie. Dziękuję ze JESTEŚ Kenduniu. Dobrej nocki i samych dobrych snów Duszku cudny Odpowiedz Link
aniouek1 list 424 16.05.07, 22:41 Kenduniu...jak ja Ci jestem wdzieczna ze JESTEŚ i, że dbasz o szufladę to...słów brak. Dziękuję dobry Duszku Szuflandii. Pozdrawiam serduszkowo i dziękuję za myśli życzliwe, które czuję tak,jak czuje się ...świeży zapach wiatru. Pewnikiem jesteś już w łóziowie. Śpij dobrze Kenduniu i na zdrowie. Dobrej, łaskawej Ci nocki Kendo Odpowiedz Link