Witam,
Zwracam się do Was, zaawansowanych w horarnych, o pomoc w ustaleniu sygnifikatora sprawy.
Pytanie dotyczy mojego dziecka (Vd).
Zadałam pytanie, czy będzie kontynuować naukę w szkole artystycznej.
Pytanie, wydawało mi się, sformułowane precyzyjnie, jednak ewoluowało.
Bo łatwiej zapytać o to, czy zda egzamin promujący na min dobry. A to jest równoznaczne.
Jednak nie znalazłam nigdzie przyporządkowania dla egzaminu tego rodzaju.
W. Cedzyński na Astrogenezie wymienił egz ustne i pisemne (IIId) ale to nie to.
Egz na prawo jazdy (IIId) zrozumiałe też, ale już w przypadku egz praktycznego z tańca nie do końca mi pasuje.
Zatrzymałam się na tym IIId z różnych względów, ale do końca nie jestem pewna czy aby nie należy brać pod uwagę IId (kariera dziecka własnego- trochę na wyrost jakby), IXd egzaminów- nie bardzo, bo dotyczy szkół podstawowych, Xd- osiągnięcia, bo odpadnie 1/3 dzieci... ?
A jeśli nie egzamin brać pod uwagę, tylko promocję po prostu do tej ów artystycznej? Bo egz można oczywiście zdać na dostateczny, tylko że trzeba odejść ze szkoły..
Dodatkowe pytanie: co i kogo w takim układzie reprezentuje Księżyc? W żadnej z opcji nie wzięłam go pod uwagę, ale czy słusznie? Bo pytam tylko ja i dla własnej wiadomości.
Opracowałam sobie już kilka układów, jeśli ktoś zechciałby podrzucić mi jakiś pomysł, chętnie wrzucę kółko z komentarzem na moją miarę
Liczę na pomoc
---------------
Często człowiek, jeśli patrzy uważnie, poznaje siebie już po twarzy lokaja u drzwi.