Dodaj do ulubionych

Ciąg dalszy

24.11.11, 21:32
Dopiero teraz przypomniałam sobie o starym wątku, nie napisałam wtedy co się ostatecznie działo.
forum.gazeta.pl/forum/w,11132,115762347,115762347,kupic_nie_kupic_.html
Nie kupiłam tego mieszkania. Nie, że nie chciałam, tylko jeden ze sprzedających chyba się ukrywał za granicą, nie chciał przyjechać do Polski, ani przysłać dokumentów i pozostali współwłaściciele się wycofali. Mieszkanie kupiłam dopiero w styczniu, tak jak wynikało z innego zapytania.
Obserwuj wątek
    • acrux_79 Re: Ciąg dalszy 25.11.11, 18:40
      Czyli gratulacje dla foudre, horarman i .... mojej skromnej osoby. Cała trójka tak właśnie przewidziała rozwój wydarzeń. Czyli - NIE.
      • irethringeril Re: Ciąg dalszy 25.11.11, 19:43
        Tak, wasze prognozy były trafne. Rzeczywiście byłam w dobrej sytuacji - miałam gotówkę i czas. Mieszkanie było w dobrej lokalizacji, spore, po remoncie i za atrakcyjną cenę. Wymagało tylko niewielkich poprawek. Sprzedający nawet zgodzili się na niewielką obniżkę ceny.
        Myślę, że horarman był najbliżej rzeczywistych wydarzeń, chociaż to nie ja zrezygnowałam z transakcji. Żałuję, że nie udało mi się kupić tego mieszkania, bardzo mi się podobało.
        A z acrux_79 już się znamy z Facebooka, dopiero teraz zauważyłam adres stronysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka