Dodaj do ulubionych

Neptun tranzytujacy ASC

02.01.12, 19:07
Wedlug astro.com zacznie sie dla mnie ten tranzyt juz w kwietniu 2012 i potrwa 2 lata. Dlugo strasznie. Opis nie jest zachecajacy. Razem w tym czeka mnie tez kwadratura do Slonca, potem do Urana. Jakies rady? na trnzytach Netuna sie nie znam. Np. kwadratura do Wenus wystapila jak mialam 9 lat i to razem z Uranem. Nic nie pamietam. Pozniejszych tez nie. ASC w Rybach, paskudztwo.
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Neptun tranzytujacy ASC 03.01.12, 13:56
      no ale taka kwadrature do Urane bedzie mialo cale twoje pokolenie. Pozycja Neptuna vs Uran natalny to kwestie generacyjne niemal. Wazne jakie inne beda aspekty w tymze czasie.

A Neptun przy przejsciu przez asc jakies tam zludzenia rozwieje i cos sie wyjasni: wyjscie z 12 domowego utajenia w strefe widocznosci.
      Neptun przechodzacy przez Asc w Rybach nie jest taki zlysmile

Znajac ciebie nie sadze abys wstapila do jakiejs szalonej sekty wiec bez obaw.
      • labrom Re: Neptun tranzytujacy ASC 03.01.12, 16:59
        no ale taka kwadrature do Urane bedzie mialo cale twoje pokolenie. Pozycja Nept
        > una vs Uran natalny to kwestie generacyjne niemal. Wazne jakie inne beda aspekt
        > y w tymze czasie.
        >

Ale nie kazdy osobnik z tegoz pokolenia ma Slonce w koniunkcji z Uranem, wiec Black Halo bedzie tegoz Urana odbierac bardziej intensywnie smile
      • black_halo Re: Neptun tranzytujacy ASC 03.01.12, 21:05
        Do sekty moze nie wstapie ale ...

Jakies pol roku temu zauwazylam u siebie zwiekszone zainteresowanie chrzescijanstwem i religiami w ogole, a nigdy mnie to interesowalo. Nawet stwierdzam, ze chyba stalam sie wierzaca. Moze to juz sie objawia i ASC mam jednak kilka stopni wczesniej niz myslalam?
        • princesswhitewolf Re: Neptun tranzytujacy ASC 03.01.12, 23:09
          no to juz moze dzialac ale kulminacja bedzie przy przejsciu. Nie wszystkie tranzyty dzialaja uderzeniowo. Neptun wlasnie najczesciej dosc stopniowo
          • black_halo Re: Neptun tranzytujacy ASC 04.01.12, 21:46
            A jak sie moze objawic kulminacja tego? Mam nadzieje, ze nie upadne na glowe i nie popadne w jakis fanatyzm religijny a jestem prawia pewna, ze ze mna to jednak mozliwe tongue_out
    • black_halo Re: Neptun tranzytujacy ASC 15.01.12, 11:35
      Nie wiem czy moge to podpiac pod Neptuna na ASC ale moze pomogloby mi to nieco ustalic gdzie dokladnie jest ten ASC. W piatek 13.01 otrzymalam zestaw analogowa lustrzanka, filtry i 3 soczewki. Zupelnie niespodziewanie rodzice mojego faceta sprzatneli strych ;D
      • princesswhitewolf Re: Neptun tranzytujacy ASC 16.01.12, 19:56
        taki tranzyt nie wyrazi sie w jednym drobnym wydarzeniu. To cala transformacja, i to powolna. jak sie wyrazil bedziesz widziec z perspektywy czasu.
        • black_halo Re: Neptun tranzytujacy ASC 16.01.12, 21:50
          Hmmm, pewnie tak. Dzisiaj dla odmiany zaczela przeciekac spluczka w kiblu. 5 lat juz tu mieszkam prawie i zero problemow a tu powodz w domu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka