ariadna1 10.06.04, 00:03 Jako,ze sama jestem wlascicielka kardynalnego,ciekawi mnie czy sa tu tez inne osoby z takim ukladem.Mam pytania jak to sie u was objawia i jak sobie z tym radzicie?Bo ja nie za bardzo sobie radze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaden1 Re: krzyze 10.06.04, 15:02 aon fakt , nie jest z tym łatwo , natomiast jest opinia ze osoby takie dobrze sie kreca jak wiatrak wtedy gdy sie wokoło nich cos dzieje , i moze nalezy dazyc do takiego ukladu zyciowego by zunac to co nas spotyka za dzianie , Wazne jest w jakim znaku , z jakim planetami i aspektami. Kots teki uklad porówanlkiedys do przebywania na krzyzu a zejscie z niego nastapi , nie umiem policzyc jak ten czas odczytać. Alre pociesz sie nie zyje mi sie łatwo ale zyje ba inni uwazaja ze mam ciekawe zycie nie nudne to pewne . Odpowiedz Link
zaden1 Re: krzyze 10.06.04, 15:05 a zmien sobie nicka, to ładne ale baradzo trudne poczytaj u L .Zawadzkiego Odpowiedz Link
ariadna1 Re: krzyze 11.06.04, 00:06 dzieki za odpowiedz,moze inni tez sie podziela swoimi doswiadczeniami?sorry ale nicka nie zmienie specjalnie go sobie takiego wybralam. Odpowiedz Link
potrek Re: krzyze 16.06.04, 08:00 zaden1 napisała: > Co do nicka - Panska wola Co do nicka ja trzy lata temu zmieniłem. Teraz jestem 9. Czy to trudne. I tak i nie. Ale u mnie życie stało się prostrze. L.Zawadzki miał racje ze zminą nicka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bawolek Re: krzyze 31.01.05, 14:08 Czy kwadrat pluton (Id)do ksiezyca (Xd) i w opozycji do marsa (VIId) można uznać za krzyż czy półkrzyż? Odpowiedz Link