dori7 19.06.04, 21:18 Czy ktos z Was mial te ksiazke w lapkach i moze cos skrobnac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: "Neptun" Liz Greene 19.06.04, 21:21 dori7 napisała: > Czy ktos z Was mial te ksiazke w lapkach i moze cos skrobnac? Jest po polsku? Bo kiedys ktos bąkal ze Studio Astropsychologii sie przymierza, do wydania, ale ja nic nie wiem! Odpowiedz Link
dori7 Re: "Neptun" Liz Greene 19.06.04, 21:27 O ile wiem, nie ma po polsku, mam nadzieje, ze ktos czytal w oryginale i cos napisze. Jakby Studio Astropsychologii wydalo, to jestem pierwsza w ogonku Odpowiedz Link
anahella Re: "Neptun" Liz Greene 19.06.04, 21:40 dori7 napisała: > to jestem pierwsza w ogonku Druga Odpowiedz Link
cytryna76 Re: "Neptun" Liz Greene 20.06.04, 17:53 To chyba ja jestem sprawcą zamieszania. Książkę tę widziałam na półkach księgarn w Stanach 3 lata temu. Oby Jakieś wydawnictwo zdecydowało się ją wydać. Jednak szczerze w to wątpię - Studio Astropsychologii woli dotować Panią Konaszewską i wznawiać Von Pronaya. Odpowiedz Link
astrei Re: "Neptun" Liz Greene 20.06.04, 17:59 Oj, też bym chciała bardzo przeczytać tą ksiązkę jako posiadaczka NEPTUNA w I domu w znaku STRZELCA. Odpowiedz Link
cassadaga5 Re: "Neptun" Liz Greene 20.06.04, 21:32 Ja też mam neptuna w I domu ale w skorpionie. Jak będzie to dacie znać na Forum? Odpowiedz Link
anahella Re: "Neptun" Liz Greene 21.06.04, 18:31 Na pewno mozna ja kupic w oryginale na www.amazon.com. Ceny tam sa amerykanskie, czyli nizsze od europejskich, natomiast drogo wynosi wyslanie do Polski. Odpowiedz Link
kobieta_z_saturnem Re: "Neptun" Liz Greene 05.10.13, 09:39 Czy jest jakaś nadzieja, że to się kiedyś ukaże po polsku? Liz Greene pisze pięknym językiem, ale przez to trudnym do tłumaczenia. Nie rozumiem uwarunkowań polskiego rynku książek astrologicznych. Skoro publikacja o Saturnie stała się popularna, to kolejna mogłaby powtórzyć jej sukces. Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: "Neptun" Liz Greene 05.10.13, 13:31 Bede subiektywna ale ksiazka o Saturnie bylo duzo duzo l lepsza. Liz Greene byla tam bardziej konkretna. Kobitka ma ogromna wiedze ale w ksiazce The Astrological Neptune and the Quest for Redemption podobnie jak na wykladach Liz paskudne dluzyzny sa. Wez co mowie ze szczypta soli bo ja mam MarsMerkury w Lwie i sfora psow mnie zawsze goni, z dodatkiem silnego Saturna to konkrety mnie interesuja. Ksiazka o Neptunie jest calkiem dobra, ale uwazam ze mozna by ja na sitku odcedzic i z tomiska zrobic ksiazke o grubosci tej o Saturnie. Odpowiedz Link
acrux_79 Re: "Neptun" Liz Greene 05.10.13, 14:38 OT: dzięki za odkopanie starego wątku. Dojechałem do 99 strony, po pięćdziesiąt wątków na jedną, czyli zirka 5 000 tematów. A zawsze miałem ochotę przejrzeć te stare posty, a nie umiałem! Dzięki Odpowiedz Link
prosperiusz Re: "Neptun" Liz Greene 05.10.13, 19:50 Frawley za nią nie przepada, a ja sam bardziej idę w kierunku astrologii tradycyjnej Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: "Neptun" Liz Greene 05.10.13, 21:23 bo oni tak z tymi od astropsychologii to tak sobie... Widac to chocby na konferencji astrologicznej w UK ze te same grupy ludzi chodza na te same wyklady. Odpowiedz Link