anucha78 26.06.04, 17:55 zaczyna mnie to przerazac bo pojawi sie tam za kilka dni a ja jeszcze mam do skonczenia studia i te ostatki moga byc ciezkie a moze jest inne wytlumaczenie tego?? dodam ze Jowisz biega jeszcze po X domu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potrek Re: tran saturn w IX domu 26.06.04, 18:16 A cóż strasznego jest w tranzytującym Saturnem przez 11d ? Odsieje ziarna od plew wśród twojch przyjaciól. Zostaną ci co są tego warci. Ty takze bardziej poważnie ( Saturnowo ) będziesz tych przyjaciół wybierać. W czasie tego tranzytu poznasz tych któzy moga ci towarzyszyć przez reszte życia. Przyjaciel , który mi nie pomaga i nieprzyjaciel, który mi nie szkodzi, to para kolczyków. Odpowiedz Link
potrek Re: tran saturn w IX domu 26.06.04, 18:24 potrek napisał: > A cóż strasznego jest w tranzytującym Saturnem przez 11d ? Odsieje ziarna od > plew wśród twojch przyjaciól. Zostaną ci co są tego warci. Ty takze bardziej > poważnie ( Saturnowo ) będziesz tych przyjaciół wybierać. W czasie tego > tranzytu poznasz tych któzy moga ci towarzyszyć przez reszte życia. > > Przyjaciel , który mi nie pomaga i nieprzyjaciel, który mi nie szkodzi, to para > > kolczyków. Po pieprzyły mi się cyfry i dałem odpowiedż na tranzyt Saturna przez do 11. W 9d wzrasta zaintresowanie filozofią ,prawem, religjią. Czasami odchodzi się od kościoła , zaczynają się wątpliwości czasami walka z nim. Poczytaj Saturn w domach był omawiany na tym forum .Tam znajdziesz szersza odpowiedż. Odpowiedz Link
tuathal Re: tran saturn w IX domu 28.06.04, 13:59 potrek napisał: >W 9d wzrasta zaintresowanie filozofią ,prawem, religjią. Czasami odchodzi się >od kościoła , zaczynają się wątpliwości czasami walka z nim. Dokładnie tak to u mnie wyglądało (przeszedłem na ateizm). Poza tym w tym czasie zdawałem maturę i rozpocząłem studia (wszystko zakończone wielkim sukcesem, oczywiście po systematycznej pracy - w końcu Saturn to dyscyplina i dokładność) Odpowiedz Link