Dodaj do ulubionych

tran saturn w IX domu

26.06.04, 17:55
zaczyna mnie to przerazac bo pojawi sie tam za kilka dni
a ja jeszcze mam do skonczenia studia
i te ostatki moga byc ciezkie
a moze jest inne wytlumaczenie tego??
dodam ze Jowisz biega jeszcze po X domu
Obserwuj wątek
    • potrek Re: tran saturn w IX domu 26.06.04, 18:16
      A cóż strasznego jest w tranzytującym Saturnem przez 11d ? Odsieje ziarna od
      plew wśród twojch przyjaciól. Zostaną ci co są tego warci. Ty takze bardziej
      poważnie ( Saturnowo ) będziesz tych przyjaciół wybierać. W czasie tego
      tranzytu poznasz tych któzy moga ci towarzyszyć przez reszte życia.

Przyjaciel , który mi nie pomaga i nieprzyjaciel, który mi nie szkodzi, to para
      kolczyków.
      • potrek Re: tran saturn w IX domu 26.06.04, 18:24
        potrek napisał:

> A cóż strasznego jest w tranzytującym Saturnem przez 11d ? Odsieje ziarna od
        > plew wśród twojch przyjaciól. Zostaną ci co są tego warci. Ty takze bardziej
        > poważnie ( Saturnowo ) będziesz tych przyjaciół wybierać. W czasie tego
        > tranzytu poznasz tych któzy moga ci towarzyszyć przez reszte życia.
        >
        > Przyjaciel , który mi nie pomaga i nieprzyjaciel, który mi nie szkodzi, to
        para
        >
        > kolczyków.

Po pieprzyły mi się cyfry i dałem odpowiedż na tranzyt Saturna przez do 11. W
        9d wzrasta zaintresowanie filozofią ,prawem, religjią. Czasami odchodzi się od
        kościoła , zaczynają się wątpliwości czasami walka z nim. Poczytaj Saturn w
        domach był omawiany na tym forum .Tam znajdziesz szersza odpowiedż.
        • tuathal Re: tran saturn w IX domu 28.06.04, 13:59
          potrek napisał:

>W 9d wzrasta zaintresowanie filozofią ,prawem, religjią. Czasami odchodzi się
          >od kościoła , zaczynają się wątpliwości czasami walka z nim.

Dokładnie tak to u mnie wyglądało (przeszedłem na ateizm). Poza tym w tym
          czasie zdawałem maturę i rozpocząłem studia (wszystko zakończone wielkim
          sukcesem, oczywiście po systematycznej pracy - w końcu Saturn to dyscyplina i
          dokładność)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka