jasmina.0
28.11.13, 14:20
W nowym solariuszu mam dość spory 5 dom, w tam Księżyc (władca solariusza) ,Wenus, i Saturn. Solarny 5 dom na solarnym 2 i 3 domu. Czego się spodziewać?
W 2-gim Mars. Zastanawia mnie ten Mars w 2 domu- czyżby to znaczyło jakies duże zawirowania w kwestiach finansowych? Opisy solarnego Marsa w 2 domu są ze soba sprzeczne, od pozytywow w sensie korzystania z dużych pokładow energii w celu zdobywania zasobow do negatywnych w tym zwiększonych nieprzewidzianych wydatkow i ciecia kosztów.
Do tego ten Pluton w 7 domu ( koniunkcja z DSC solarnym). To mi nie wygląda dobrze, tym bardziej, ze toczę różne sprawy sądowe dotyczące spraw zawodowych.
Pluton przy tym stoi na wierzchołku latawca w tym solariuszu - co to może oznaczać? ( wielki trygon w znakach wodnych czyli ( ASC z Jowiszem w Raku/ Saturn z Księżycem w Skorpionie/ neptun z MC w Rybach i ten Pluton na wierzcholku)
W dodatku w 10 domu Neptun w szerokiej koniunkcji do MC - czyli moje zycie zawodowe będzie raczej czarne niż różowe.
Jedynym pocieszeniem chyba w tym solariuszu to to, że Księżyc władca ASC jest z nim w trygonie a Jowisz w 1 domu w szerokiej koniunkcji do ASC. Na Jowisza jednak -po ostatnich jego tranzytowych wyczynach nie liczę.
Czarno to widzę. Słonce solarne w 3 domu.
Martwi mnie ten Pluton w 7 domu.