steinbock 14.09.04, 14:30 teraz... ...dokładnie na moim Plutonie w ósmym domu w koniunkcji z Węzłem Księżycowym, Jowiszem i Uranem ha! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: nów w Pannie 14.09.04, 18:39 steinbock napisała: > teraz... > ...dokładnie na moim Plutonie w ósmym domu > w koniunkcji z Węzłem Księżycowym, Jowiszem i Uranem > ha! U mnie na Plutonie - ze dwa lata starsza jestem To jest sprawa pokoleniowa. Dzieje sie cos, co dotyczy calego pokolenia uranoplutonowych Odpowiedz Link
steinbock Re: nów w Pannie 14.09.04, 18:52 dodatkowego smaczku dodaje zerowa koniunkcja Słońca i Księżyca z Marsem. Odpowiedz Link
mucha102 Re: nów w Pannie 14.09.04, 20:24 A jak to odczuwasz? U mnie identycznie, tylko zwalam wszystko na tranzyt Neptuna - czy słusznie? Odpowiedz Link
anahella Re: nów w Pannie 15.09.04, 07:07 steinbock napisała: > dodatkowego smaczku dodaje zerowa koniunkcja Słońca i Księżyca z Marsem. > No wlasnie ten Mars mnie niepokoi. Odpowiedz Link
steinbock Re: nów w Pannie 15.09.04, 09:09 Jeszcze do tego sekstyl z Neptunem (zobaczymy, jak się to potrójne towarzystwo pzretoczy tranzytem przez Neptuna...) Tranzyt przez Węzeł Księżycowy - czyli ten nów działa tak jak zaćmienie? A u mnie Pluton tworzy harmonijne aspekty z osiami horoskopu. W te wakacje dostałam nagle napędu, żeby wrócić do astrologii (leżała odłogiem kilka lat). Ten nów to apogeum. W ogóle mam od jakiegoś czasu szczęście do tranzytów A gdy Saturn wszedł do Raka, wzięłam się za kończenie starych spraw, które wcześniej wyglądały na beznadziejne. I, cholera, wszystko mi się udało Czy jest tu ktoś jeszcze z Plutonem w tym miejscu? Jak odczuwacie ten nów? Odpowiedz Link