14.06.17, 23:14
Witam, mam pytanie.
Dlaczego " przyciągam " kobiety z dominantą ryb/ barana, jeśli mam w 7 domu wodnika z uranem na descendencie? Dodam, że nawet moja mama to np. baran z neptunem w 1 domu/ babcia to strzelec/ ryby, siostra też dominanta ryb i słońce w bliźniętach z marsem w koniunkcji. Natomiast moje partnerki jakie w życiu miałem czy przyjaciółki to ZAWSZE barany które mają coś w rybach bądź ryby które mają coś w baranie plus np mars na ascendencie. Ostatnio też poznałem dziewczynę która zakończyła niestety ze mną znajomość ( co jest w moim przypadku niezwykle częste, dlaczego?) i był to koziorożec ale np. z rybami w księżycu i marsem na ascendencie również. Urodziłem się 20 listopada 1998 roku o godzinie 21, okolice Warszawy. Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • szczepan4053 Re: Partner 15.06.17, 20:16
      Witam, kluczem to komplikacji twojej osobowości jest ta koniunkcja pomiędzy Orcusem a Westą, gdyż Orcus zniszczy to płonąca ogniska domowego, gdyż nie dajesz od siebie co chciałaby każda kobieta. To nie jest łatwe do zrozumienia. Pozdrawiam Gandalf
      • poszukiwacz101 Re: Partner 18.06.17, 11:36
        Fakt. Nie rozumiem.
    • aarvedui Re: Partner 24.06.17, 14:58
      co to znaczy "dominantą" ?
      co to znaczy "przyciągam" ?
      w ogóle nieprecyzyjne !
      ile tych kobiet w życiu ? kto wychodzi z inicjatywą ? jak się to rozkłada w czasie ? jakie planety/punkty są konkretnie w tych znakach i w jakich stopniach ?
      itp
    • princesswhitewolf Re: Partner 28.06.17, 22:58
      wklej tu horoskop. Zrob na astro.com albo jakis wklej. Naprawde bedziesz miec wiecej odpowiedzi. No ile mozemy wklepywac tych horoskopow do Keplera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka