labrom 01.07.05, 20:26 Jeśli mam w synastrii koniunkcję marsa osoby X do mojego DSC w byku to jeśli w tranzytach w moim horoskopie mars mi bedzie tranz. DSC w byku to czy uaktywni mi sprawy siódmodomowe z tą osobą?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potrek Re: pytanie o DSC 02.07.05, 20:38 labrom napisała: to czy > uaktywni mi sprawy siódmodomowe z tą osobą?? Raczej nie. Chyba ze z ta osoba zyjesz pod jednym.Gdyż w tedy Mars tej osoby uaktywnia twój desc nawet bez tranzytu jakiej kolwiek palnet do tego punktu w twojm horoskopie.Bardzej prosta interpretacja takiego układu w synastri jezeli jesteś kobietą to jezeli jest to Mars mężczyzny na twoim dsc to mozesz taka osobe postrzegać jako barzo meską ,zadziorna,odwazna i możesz mieć do niej pocią seksualny. Ale równie dobze mozesz taka osobe postrzegać jako nie okrzesanego hama,czasami bardzo wulgarnego. Pozdrawiam potrek Odpowiedz Link
labrom Re: pytanie o DSC 02.07.05, 22:03 Dzięki Potrek. O to mi chodziło-prosto i konkretnie. Pozdrawiam serdecznie) Odpowiedz Link