Dodaj do ulubionych

dwa tranzyty

01.12.05, 18:45
Czy tranzyt jowisza - koniunkcja z urodzeniowym marsem, moze jakos mnie
uratowac przed kwadratura neptuna do urodzeniowego marsa???
Obserwuj wątek
    • arcoiris1 Re: dwa tranzyty 01.12.05, 22:54
      to chyba zalezy na ile Jowisz a na ile Mars silny w Twoim horoskopie... Ale
      Jowisz na Marsie to chyba Giewont przeniesiesz wink
      • wasza_bogini Re: dwa tranzyty 01.12.05, 23:09
        wszystko silne w horoskopie urodzeniowym jowisz i mars i neptun tez.
        tylko, ze kwadrature bede miala w 2007 przez caly rok.
        • arcoiris1 Re: dwa tranzyty 01.12.05, 23:28
          moze inaczej - co znosisz lepiej? Dla mnie Neptun jest fatalny, pamietam jak
          przez pare lat tranzytował mi Ascendent... i ze zgoroza mysle o tym ze jak sie
          doczłapie do Ryb i stanie mi w opozycji do Wenus to chyba nie przezyje tego z
          urodzeniowym kwadratem tych planet- zasile pewnie szeregi
          czterdziestoparoletnich rozwódek wink
        • chochol3 Re: dwa tranzyty 01.12.05, 23:30
          jeżeli mówisz, że Neptun jest silny w Twoim horoskopie, to "nic Cię nie może
          uratować" (ale kto powiedział,że musi być źle?), myślę, że Jowisz może jeszcze
          powiększyć to co będzie się działo na tej kwadraturze.
          trzymaj się z daleka od wszelkich pigułek/alkoholu itp. (to radzę z własnego
          doświadczenia, jeżeli ma się skłonności do "wspomagania się", to przy takich
          tranzytach może się nasilić "chęć odlotu" smile)
          ja na tranzytach Neptuna zacząłem malować (ale już przestałem big_grin, to było
          chwilowe, raczej nie mam talentu smile)
          • wasza_bogini Re: dwa tranzyty 01.12.05, 23:35
            u mnie jest tak, ze mars zaczyna stellium- mars, mc, wenus, merkury, neptun.
            a wiec przez iles lat bede miala kwadrature neptuna do tego stellium, przy
            jednoczesnym sekstylu neptuna do slonca. jowisz przejdzie mi przez stellium
            ale przeciez to bedzie krocej niz neptun. jowisz- wladca slonca i w kon. do
            ascendentu w horur.
            • neptus Re: dwa tranzyty 02.12.05, 12:55
              wasza_bogini napisała:

> u mnie jest tak, ze mars zaczyna stellium- mars, mc, wenus, merkury, neptun.
              > a wiec przez iles lat bede miala kwadrature neptuna do tego stellium, przy
              > jednoczesnym sekstylu neptuna do slonca. jowisz przejdzie mi przez stellium
              > ale przeciez to bedzie krocej niz neptun. jowisz- wladca slonca i w kon. do
              > ascendentu w horur.

Kochana, ja mam kwadrature prawie wszystkiego do reszty wink i w to od 3 lat wali
              Neptun (kwadraturami i opozycjami), w tym jest os i oba swiatla. Jeszcze dlugo
              bedzie jezdzil po tym tam i nazad, a Saturn dopiero sie przymierzyl. Mars
              jezdzi teraz po tym wszystkim koniunkcjami i kwadraturami, a Jowisz odpowiednio
              kwadratami i opozycjami. Doloz dopiero co odpokutowana kwadrature Jowisza i
              Plutona na drugiej osi.
              Wciaz jakos zyje. Czasem bywa nawet miło. I tak już sie mi zapowiada do
              najbliższego końca świata, czyli 2012. Mam zamiar go też przeżyć.
              • zeta23 Re: dwa tranzyty 02.12.05, 13:33
                Wciaz jakos zyje. Czasem bywa nawet miło. I tak już sie mi zapowiada do
                > najbliższego końca świata, czyli 2012. Mam zamiar go też przeżyć.

I tego ci Neptusie życzę z całego sercasmile)
              • wasza_bogini Re: dwa tranzyty 02.12.05, 14:03
                a jak to sie ma do moich tranzytow?wink
          • arcoiris1 Re: dwa tranzyty 02.12.05, 00:04
            a mnie Neptun na Asc wprowadzał w transe nawet, potrafłam spac z otwartymi
            oczami, gadac do siebie i przede wszystkim miałam niesamowita religijna jazde,
            pielgrzymki, kosciół, Swiety Jan od Krzyza, pisanie wierszy o tej tematyce i
            przemysliwanie o klasztorze, komunia co niedziela, oazy. Normalnie samej mi sie
            nie chce wierzyc w to co teraz pisze, brzmi to jak jakies science fiction ale
            TAK własnie było, niezwykle silny tranzyt przez pare lat. Obserwuje go teraz w
            opozycji do mojego Słonca, nie jest tak drastycznie, choc to pewnie tez kwestia
            jakiejs zyciowej dojrzałosci z pewnosic awiekszej od tej która mogłam sie
            poszczycic jak miałam nascie lat. Ale neptun to dla mnie ciezki zawodnik, nie
            lubie go.
            • wasza_bogini Re: dwa tranzyty 02.12.05, 00:12
              ja mam teraz sekstyl tranzytujacego neptuna do ur. ksiezyca ale nie zauwazylam
              jakis jazd, natomiast wyszlam z krzyza, ktory mi zamknal saturn, terazx mam
              plutona na sloncu, za soba najgorszy okres w zyciu, a przed soba kwadrature
              tranzytujacego neptuna do ur marsa. dlatego pytam, bo juz te jazdy troche mnie
              zmeczyly. chociaz moze troche jowisz ratuje sytuacje, no i czekam na trygon
              urana do marsa.
    • anahella Re: dwa tranzyty 02.12.05, 00:06
      wasza_bogini napisała:

> Czy tranzyt jowisza - koniunkcja z urodzeniowym marsem, moze jakos mnie
      > uratowac przed kwadratura neptuna do urodzeniowego marsa???
      >
      rozumiem ze natalnie jest kw. neptuna do marsa. Jowisz ja podkresli.
      • wasza_bogini Re: dwa tranzyty 02.12.05, 00:10
        niesmilenapisalam o dwoch tranzytach: kwadratura tranzytujacego neptuna do ur.
        marsa i koniunkcja tranzytujacego jowisza do ur. marsa. czyli mars urodzeniowy,
        jowisz i neptun tranzytujacy.
        • neptus Re: dwa tranzyty 02.12.05, 12:39
          wasza_bogini napisała:

> niesmilenapisalam o dwoch tranzytach: kwadratura tranzytujacego neptuna do ur.
          > marsa i koniunkcja tranzytujacego jowisza do ur. marsa. czyli mars
          urodzeniowy,
          >
          > jowisz i neptun tranzytujacy.

Łatwo złapać, np. rzęsistka. Ale można sie także zakochać. Rzęsistka łatwiej
          sie pozbyć. wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka