wasza_bogini 01.12.05, 18:45 Czy tranzyt jowisza - koniunkcja z urodzeniowym marsem, moze jakos mnie uratowac przed kwadratura neptuna do urodzeniowego marsa??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcoiris1 Re: dwa tranzyty 01.12.05, 22:54 to chyba zalezy na ile Jowisz a na ile Mars silny w Twoim horoskopie... Ale Jowisz na Marsie to chyba Giewont przeniesiesz Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: dwa tranzyty 01.12.05, 23:09 wszystko silne w horoskopie urodzeniowym jowisz i mars i neptun tez. tylko, ze kwadrature bede miala w 2007 przez caly rok. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: dwa tranzyty 01.12.05, 23:28 moze inaczej - co znosisz lepiej? Dla mnie Neptun jest fatalny, pamietam jak przez pare lat tranzytował mi Ascendent... i ze zgoroza mysle o tym ze jak sie doczłapie do Ryb i stanie mi w opozycji do Wenus to chyba nie przezyje tego z urodzeniowym kwadratem tych planet- zasile pewnie szeregi czterdziestoparoletnich rozwódek Odpowiedz Link
chochol3 Re: dwa tranzyty 01.12.05, 23:30 jeżeli mówisz, że Neptun jest silny w Twoim horoskopie, to "nic Cię nie może uratować" (ale kto powiedział,że musi być źle?), myślę, że Jowisz może jeszcze powiększyć to co będzie się działo na tej kwadraturze. trzymaj się z daleka od wszelkich pigułek/alkoholu itp. (to radzę z własnego doświadczenia, jeżeli ma się skłonności do "wspomagania się", to przy takich tranzytach może się nasilić "chęć odlotu" ) ja na tranzytach Neptuna zacząłem malować (ale już przestałem , to było chwilowe, raczej nie mam talentu ) Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: dwa tranzyty 01.12.05, 23:35 u mnie jest tak, ze mars zaczyna stellium- mars, mc, wenus, merkury, neptun. a wiec przez iles lat bede miala kwadrature neptuna do tego stellium, przy jednoczesnym sekstylu neptuna do slonca. jowisz przejdzie mi przez stellium ale przeciez to bedzie krocej niz neptun. jowisz- wladca slonca i w kon. do ascendentu w horur. Odpowiedz Link
neptus Re: dwa tranzyty 02.12.05, 12:55 wasza_bogini napisała: > u mnie jest tak, ze mars zaczyna stellium- mars, mc, wenus, merkury, neptun. > a wiec przez iles lat bede miala kwadrature neptuna do tego stellium, przy > jednoczesnym sekstylu neptuna do slonca. jowisz przejdzie mi przez stellium > ale przeciez to bedzie krocej niz neptun. jowisz- wladca slonca i w kon. do > ascendentu w horur. Kochana, ja mam kwadrature prawie wszystkiego do reszty i w to od 3 lat wali Neptun (kwadraturami i opozycjami), w tym jest os i oba swiatla. Jeszcze dlugo bedzie jezdzil po tym tam i nazad, a Saturn dopiero sie przymierzyl. Mars jezdzi teraz po tym wszystkim koniunkcjami i kwadraturami, a Jowisz odpowiednio kwadratami i opozycjami. Doloz dopiero co odpokutowana kwadrature Jowisza i Plutona na drugiej osi. Wciaz jakos zyje. Czasem bywa nawet miło. I tak już sie mi zapowiada do najbliższego końca świata, czyli 2012. Mam zamiar go też przeżyć. Odpowiedz Link
zeta23 Re: dwa tranzyty 02.12.05, 13:33 Wciaz jakos zyje. Czasem bywa nawet miło. I tak już sie mi zapowiada do > najbliższego końca świata, czyli 2012. Mam zamiar go też przeżyć. I tego ci Neptusie życzę z całego serca) Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: dwa tranzyty 02.12.05, 00:04 a mnie Neptun na Asc wprowadzał w transe nawet, potrafłam spac z otwartymi oczami, gadac do siebie i przede wszystkim miałam niesamowita religijna jazde, pielgrzymki, kosciół, Swiety Jan od Krzyza, pisanie wierszy o tej tematyce i przemysliwanie o klasztorze, komunia co niedziela, oazy. Normalnie samej mi sie nie chce wierzyc w to co teraz pisze, brzmi to jak jakies science fiction ale TAK własnie było, niezwykle silny tranzyt przez pare lat. Obserwuje go teraz w opozycji do mojego Słonca, nie jest tak drastycznie, choc to pewnie tez kwestia jakiejs zyciowej dojrzałosci z pewnosic awiekszej od tej która mogłam sie poszczycic jak miałam nascie lat. Ale neptun to dla mnie ciezki zawodnik, nie lubie go. Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: dwa tranzyty 02.12.05, 00:12 ja mam teraz sekstyl tranzytujacego neptuna do ur. ksiezyca ale nie zauwazylam jakis jazd, natomiast wyszlam z krzyza, ktory mi zamknal saturn, terazx mam plutona na sloncu, za soba najgorszy okres w zyciu, a przed soba kwadrature tranzytujacego neptuna do ur marsa. dlatego pytam, bo juz te jazdy troche mnie zmeczyly. chociaz moze troche jowisz ratuje sytuacje, no i czekam na trygon urana do marsa. Odpowiedz Link
anahella Re: dwa tranzyty 02.12.05, 00:06 wasza_bogini napisała: > Czy tranzyt jowisza - koniunkcja z urodzeniowym marsem, moze jakos mnie > uratowac przed kwadratura neptuna do urodzeniowego marsa??? > rozumiem ze natalnie jest kw. neptuna do marsa. Jowisz ja podkresli. Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: dwa tranzyty 02.12.05, 00:10 nienapisalam o dwoch tranzytach: kwadratura tranzytujacego neptuna do ur. marsa i koniunkcja tranzytujacego jowisza do ur. marsa. czyli mars urodzeniowy, jowisz i neptun tranzytujacy. Odpowiedz Link
neptus Re: dwa tranzyty 02.12.05, 12:39 wasza_bogini napisała: > nienapisalam o dwoch tranzytach: kwadratura tranzytujacego neptuna do ur. > marsa i koniunkcja tranzytujacego jowisza do ur. marsa. czyli mars urodzeniowy, > > jowisz i neptun tranzytujacy. Łatwo złapać, np. rzęsistka. Ale można sie także zakochać. Rzęsistka łatwiej sie pozbyć. Odpowiedz Link