Dodaj do ulubionych

wydarzenie

27.06.06, 12:40
ja bardzo bardzo prosze, jesli ktokolwiek ma choc odrobine ochoty. przyznać
się musze, ze to dla mnie ważne wydarzenie.

jutro, 28.06.2006, g. 12.00 Lublin

mi sie wydaje, ze dobrze rokuje, ale ja...coz, ja zielona jestem.
z gory dziekuje i przepraszam sad
Obserwuj wątek
    • anahella Re: wydarzenie 28.06.06, 00:42
      Jezeli to wydarzenie zwiazane z kariera, wystepowaniem publicznym, lub praca, to
      powinans byc *powazna*, bo Saturn w kon. z Ksiezycem tak lubi. Mozesz nie
      spotkac sie z chlodniejszym przyjeciem niz oczekujesz, ale Sl/Jowisz mowi ze nie
      bedzie zle.

Twoj system wartosci bedzie dobrze przyjety, wiec nie boj sie go zaprezentowac.
      trygon Slonce/jowisz.

Zwroc uwage na stroj, zeby byl odpowiedni - Jowisz kwinkunks Wenus - mozesz miec
      problemy z decyzja w co sie ubrac.

Na wiecej nie mam sily - bo od kilku dni czesciej bywam w klinice weterynaryjnej
      niz na forum, i o tej godzinie juz padam.
      • male_conieco Re: wydarzenie 28.06.06, 08:52
        Kochana Anahello! Dziekuje! Strzał w dziesiątke! Rozmowa o pracę. Rzeczywiście
        problem z ubraniem mam, ale wydaje mi się, ze juz zazegnany.

Zycze zdrowia stworzonku!
        • anahella Re: wydarzenie 28.06.06, 09:06
          Akurat trafienie z horoskpem nie ma nic wspolnego, bo o 12 w Lublnie bedzie
          wiele rzeczy si dzialo. Jedna pani idzie rozmawiac o pracy, druga kupi wtedy
          butysmile Po prostu sie domyslilam, bo Twoj post byl napisany w takim tonie.

Zycze powodzenia. Popatrz na Merkurego - on tu najwazniejszy.
          • male_conieco Re: wydarzenie 28.06.06, 13:57
            jestem juz po rozmowie. Było sympatycznie i bblyskawicznie. Staralam sie jak
            moglam, nie smialam sie głupio, nie gadalam jak potrącona. Bylo w miare OK, ale
            mam jakies zle przeczucia, nie do konca zle, ale tez nie do konca dobre. Pare
            gaf popelnilam. Moglo byc duzo lepiej. Teraz sie dowiedzialam, ze to dopiero
            pierwszy etap w całym dlugim łancuchu rekrutacyjnym. Zniechecilam sie. Dziekuje
            bardzo za pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka