ashanti5 25.06.03, 17:25 Wejdź na wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.htmlf=10955&w=6655684&a=6665144 i odeprzyj te argumenty, bo sama nie dam rady!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Chetnie bym pomogla, ale chyba nie dam rady:( 25.06.03, 20:28 Wklej linka jeszcze raz, bo nie dziala (nawet jak to przekopiowalam do okna przegladarki). Pamietaj, zeby przed i po nim dwa razy stuknac w enter, wtedy link bedzie aktywny Odpowiedz Link
all2 Re: Anahello pomocy 26.06.03, 00:23 Ashanti zjadla jeden znak zapytania i dlatego link nie dziala. Mozna wejsc z numeru biezacej strony, trzeba tylko zmienic pare numerkow pod koniec. Ashanti... chyba pomoge... a. Odpowiedz Link
ashanti5 Re: Anahello pomocy 26.06.03, 09:45 Brawo All. Alex chyba przyjął z pokorą (i w milczeniu) Twoje wywody. Nxa jest pod wrażeniem Twojej wiedzy i ma dla Ciebie kolejne zadanie (zajrzyj do tego wątku Swoją drogą, forum Tea Time jest bardzo przyjazne i ciekawe. Zapraszam wszystkich. Odpowiedz Link
irysek1 ALL2 :))) 26.06.03, 14:36 czy moglabys prosto napisac mi, gdzie ja , biedny żuczek , mam szukac tego tea time forum?? w jakiej grupie( czy prywatne czy ogolne?), jak ogólne, to jakie, jak prywatne to w jakiej grupie i jaa ma naze , ajakbyś podlaa tytuł atku, to....bylabym po prostu wniebowzięta), dzieki, ppa, Irysek oszołomiony Odpowiedz Link
all2 Re: ALL2 :))) 26.06.03, 15:04 ale ja nie wiem jak się wysyła łącze ))) jak napiszecie to wyślę, bo ręcznie mi się nie chce klepać, jeszcze się pomylę )) Odpowiedz Link
irysek1 Re: ALL2 :))) 26.06.03, 16:10 All, napisz tak: Irysku wejdż na forum:....( tu podaj: nazwe forum, np. kobieta, albo ogród, albo jeszcze jakies inne, jesli prywatne to podaj grupe i wątek... Zadnych łączy , bo ja tez nie umiem, heheh, tylko tytuł forum i z jakiej jest grupy i tutuł wątku) na trzy dni jestem away from comp, to i tak poszukam w poniedzilek, papa. milego weekendu Irysowa Misiołkowa Odpowiedz Link
anahella zeby wyslac linka: 26.06.03, 17:16 zaznacza sie CALOSC tesktu w okienku z adresem (na gorze okna, zaczyna sie od ). Kopiujemy skrotem ctrl C Potem wchodzimy w okienko, gdzie sie pisze posta. Dwa razys stukamy w Enter, potem Ctrl V (wyleci nam z pamieci link) i znow dwa razy w Enter. Te entery sa wazne na forum, bo jak nie ma miedzy linkiem a tekstem pozniej nic to nie pokazuje sie jako aktywny link tylko zwykle literki. tak to sie robi na pececie w popularnym Internet Explorerze czy Nestcape'ie. W innych - linuxowym nie wiem. Odpowiedz Link
all2 Re: zeby wyslac linka: 26.06.03, 23:13 Anahello dzięki. W ramki i nad łóżko. Zawsze mi tej wiedzy brakowało Odpowiedz Link
anahella Re: zeby wyslac linka: 27.06.03, 01:05 all2 napisał: > W ramki i nad łóżko. Czy to przypadkiem nie jest ulubione powiedzonko Weresa? Slyszalam je od naszego wspolnego kolegi a i tez od innych, ktorzy sie u niego uczyli Odpowiedz Link
all2 Re: zeby wyslac linka: 27.06.03, 02:06 anahella napisała: > Czy to przypadkiem nie jest ulubione powiedzonko Weresa? Slyszalam je od > naszego wspolnego kolegi a i tez od innych, ktorzy sie u niego uczyli Jest A propos naszego wspólnego kolegi, czy słyszałaś może od niego, jak to mieliśmy się spotkać ostatnio na zaćmieniu? )) jeśli nie to Ci opiszę na priv. Odpowiedz Link
anahella All: chapeau bas! 26.06.03, 17:17 Weszlam jak bylo juz po wszystkim Jestem All pod wrazeniem. Jak kiedys bedziesz pisac ksiazki to masz we mnie najwierniejsza czytelniczke. Bede koczowac pod twoim domem w celu zodobycia autografu Odpowiedz Link
ashanti5 Re: All: chapeau bas! 26.06.03, 17:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10955 jeszcze raz wysyłam adres, ale chyba znowu się nie uaktywnia, mimo iż kroczę za wskazówkami Anahelli. Forum Tea Time jest prywatne, załozone przez bardzo miłego człowika o niku Ralston. Większość bywalców to Podlasianie, Białostoczanie. Miało to byc podforum regionalnego forum białostockiego. Przyjemna atmosfera gadki - szmatki miłośników herbatki. Odpowiedz Link
all2 Re: All: chapeau bas! 26.06.03, 23:15 Hihihi. Chcesz, to uproszczę Ci życie i jeszcze dziś wyślę na prywatnego maila. Bo potem się nie dopchasz Odpowiedz Link
queenmaya Re: All: chapeau bas! 27.06.03, 03:12 anahella napisała: > Weszlam jak bylo juz po wszystkim Jestem All pod > wrazeniem. Jak kiedys bedziesz pisac ksiazki to masz we > mnie najwierniejsza czytelniczke. Bede koczowac pod twoim > domem w celu zodobycia autografu Kurczę, zawsze jej to mówię. Ona po prostu marnuje swój talent!!! All, jak nie napiszesz książki to będziesz się w piekle smażyć, bo marnujesz takie skarby, z których ludzkość mogła by mieć wielki pożytek. Odpowiedz Link
ashanti5 Re: All: chapeau bas! 27.06.03, 09:28 co to za dziwolągi na stronie (kateczki, kropeczki)? Forumowicze tea Time jakoś nie podchwycili tematu i zrezygnowali z polemik. Albo wszyscy są sceptykami Albo czuja sie oniesmieleni wiedza naszych astrolożek Albo nie wyszli jeszcze z szoku Albo po prostu ich to nie interesuje. Odpowiedz Link
ashanti5 Re: All: chapeau bas! 27.06.03, 10:50 Dziewczyny, do roboty! Alex z Tea Time znowu swoje! co za uparciuch ) denerwuje mnie, kiedy ktoś uzywa słowa BZDURA. Mozna z czymś się zgadzać, bądź nie. Coś lubić lub nie lubić. Ale nie można mówić, że cos jest brzydkie, ładne, słuszne, nieprawdziwe. To są pojęcia względne. Słowo "bzdura" działa na mnie jak płachta na byka. Odpowiedz Link
queenmaya Re: All: chapeau bas! 27.06.03, 11:56 ashanti5 napisała: > Dziewczyny, do roboty! Alex z Tea Time znowu swoje! co za uparciuch ) > denerwuje mnie, kiedy ktoś uzywa słowa BZDURA. Mozna z czymś się zgadzać, bądź > nie. Coś lubić lub nie lubić. Ale nie można mówić, że cos jest brzydkie, > ładne, słuszne, nieprawdziwe. To są pojęcia względne. > Słowo "bzdura" działa na mnie jak płachta na byka. Widocznie to beton umysłowy i nic mu nie pomoże. Szkoda tracić czas, energię i zdrowie. Wysłałam go po wiedzę do encyklopedii, ale widocznie nie chce wiedzy, tylko wyzwisk i kłótni. "Bzdura" to zozpaczliwy chwyt bezsilnych scepów, którym brakuje rzeczowych argumentów. Odpowiedz Link
ashanti5 Re: All: chapeau bas! 27.06.03, 14:51 Pewnie chłopak poczzuł się trochę zaszczuty przez te wszystkie "czarownice", które nagle wparowały na forum Tea Time. Ale narobiłam bigosu Odpowiedz Link
anahella Re: All: chapeau bas! 27.06.03, 17:25 ashanti5 napisała: > Pewnie chłopak poczzuł się trochę zaszczuty przez te wszystkie "czarownice", > które nagle wparowały na forum Tea Time. Ale narobiłam bigosu Moj Boze - z tego co czytalam to Tea Time jest forum regionalnym z Podlasia. Wschodnie tereny Polski i zachodnie Bialorusi od dawna szczycily sie duzym poziomem czarownictwa. Nie wyrzeknie sie chlopak swoich korzeni zeby nie wiem co i my mu o tym przypomnialysmy Odpowiedz Link
ashanti5 Re: All: chapeau bas! 27.06.03, 17:47 w muzeum etnograficznym jest taki sklepik i księgarnia e4zoteryczne. W tym sklepiku jest najwięcej towaru własnie z Białegostoku! Odpowiedz Link
anahella A propos ksiazek: 27.06.03, 18:33 Nabylam ostatnio kilka fajnych pozycji na allegro: Jest na aukcji teraz Astrologia B. Mertza - dobra pozycja - polecam. Odpowiedz Link
ashanti5 Re: A propos ksiazek: 27.06.03, 18:54 obiecałam sobie ostre oszczędności w związku z wakacyjnym wyjazdem. Poza tym za tydzień urodziny brata i chłopaka, muszę zadbac o jakies ekstra prezenty. Odpowiedz Link