flauros25 26.09.07, 09:33 Mam pytanie: gdzie mogę znaleźć informacje na temat chirona w retro (interpretacja, aspekty...)? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Chiron w retrogradacji 26.09.07, 17:08 Tu masz ale w j ang i trzeba troche w dol przewinac: www.starwolfastrology.com/AstrologicalLibrary/PlanetsInRetrograde.html a to tak w ogole chcesz ogolnie sie dowiedziec czy tez w natalnym masz jakos bardzo silnie zaakcentowanego chirona przez aspekty tudziez osie , ze odgrywa znaczna role? U mnie on niebardzo aspektowany, 1 i luzno i w tranzytach tez nie zauwazylam aby szalal... Ale znam MrsJeczychowska co ma Chirona na asc i ksiezyc/neptun konj, i znam tez MrJeczykiewicz co ma ksiezyc w koniuncji z Chironem i masa kwadratow do tejze pary. Jezu jak on narzeka bez powodu... ale jak wiadomo Chiron bol wewnetrzny acz zalezy gdzie mu sie trafilo. W retrogradacji pewno mniej bolesne toto Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Chiron w retrogradacji 26.09.07, 17:09 P.S A noz widelec u ciebie to prawdziwy Chiron-Healer ! Odpowiedz Link