Dodaj do ulubionych

Aspekty Urana w horoskopie partnerskim

06.10.03, 16:33
Czy macie z nimi doświadczenia, czy faktycznie , ajk twierdzi literatura
miedzy partnerami klotnie, rozstanai powroty i jak nagle się zeszli tak
nagle się rozchodzxą?Chodzi mi głownie o Ks.kw.Uran. Sl.kw.Uran w
partnerskim.Mam znajome mlode malżęnstwo Jej Jowisz tworzy kwadrat z jego
Uranem, czy to zaoowocuje kiedyś rozstaniem? Z moich obserwacji wynika, ze
zawsze rozstaneim kończą się Saturnn w kwadraturze do Urana partnera.
Obserwuj wątek
    • szemajmi Re: Aspekty Urana w horoskopie partnerskim 08.10.03, 16:23
      Moje slonce tworzy kwadrat z jego uranem. Jeszcze sie nie rozstalismy.. Ale
      faktem jest ze to niefortunny aspekt.
      • perse3 Re: Aspekty Urana w horoskopie partnerskim 08.10.03, 17:24
        Mila szemajmi, założę się, ze jest szarpanina, rozstanai, godzenei się , nudy
        nei am lecz jakim kosztem!!!Mozecie się poczuć zmęczeni chyba,ze inne aspekty
        to zrownoważą.
      • perse3 Re: Aspekty Urana w horoskopie partnerskim 08.10.03, 17:25
        Szemajmi droga, jeszcze coś.Zważ,ze Ty tak oryginalan dziewczyna z tyloma
        planetami retro możesz być dla niego swoiście trudna, myslałas o tym?
        • szemajmi Re: Aspekty Urana w horoskopie partnerskim 08.10.03, 18:58
          Tak, moze masz racje. Wogole mysle, ze nasz zwiazek jest sam w
          sobie "oryginalny", ale nie zaglebiajmy sie w to wink Natomiast wydawalo mi sie,
          ze jesli moje slonce tworzy kwadrature do jego urana (symbolizujacego w koncu
          te pewnego rodzaju innosc), to z jego strony wlasnie moge spodziewac sie
          trudnosci i niecodziennych sytuacji.
          • perse3 Re: Aspekty Urana w horoskopie partnerskim 08.10.03, 19:38
            Szemajmi czy moge do Ciebei napisać na priva, chcialam ci coś przekazać " na
            ucho'.Jak pisac do Ciebie? poczta.gazeta?
            • szemajmi Re: Aspekty Urana w horoskopie partnerskim 08.10.03, 19:52
              Hej Perse.
              Napisz na szemajmi@gazeta.pl
              Czekam na wiadomosc. Pozdrawiam Cie.
    • dori7 Re: Aspekty Saturn Wenus 24.10.03, 21:13
      Perse - zgadzam sie z Toba calkowicie, wg mnie akurat napiecia na linii Uran-
      Slonce i Uran-Ksiezyc sa wyjatkowo wredne i potezne, i ciezko z nimi cos
      zrobic. Wiem cos o tym, bo cale zycie sie w takie pakuje, do tego akurat
      Uran/Ks/Slo to moje najwazniejsze planety i wszystko mi w nie uderza bardzo
      mocno:

1)Popsuly mi zwiazek niemal blogoslawiony przez gwiazy: niespotykana zgodnosc
      charakterow, trygony Ksiezyc/Ksiezyc, Ksiezyc/Mars (moj) i Ksiezyc/Wenus (jego)
      plus same dobre aspekty Slonc i Neptunow, wszystko niemal idealnie porozkladane
      po domach, po prostu autentyczna synastryczna milosna poezja. No i rozjechal
      sie uklad po kwadraturach jego Urana do mojego Slonca i Ksiezyca (plus jeszcze
      Merkurego) przy istotnym podwojnym wspoludziale Saturna (moj Saturn w
      kwadraturze do jego Wenus, jego Saturn do mojego Marsa).

2) Taki sam uklad: mocno postawiony w horoskopie Uran faceta w kwadraturze do
      mojego Slonca i Ksiezyca, plus moj Uran w kwadraturze do jego Slonca - i byly
      to _jedyne_ tzw. trudne aspekty w porownawczym! Dobrze zarlo i zdechlo.

3) A teraz jestem znowu w ukladzie z partnerem kwadraturujacym mi Slonce swoim
      mocnym Uranem w stellium z Ksiezycem i Jowiszem na MC, no i jakbym zaczela Ci
      opowiadac o roznych dziwnych rozstaniach, zejsciach, przypadkowych spotkaniach
      itd. to pewnie bys myslala, ze jakas telenowele streszczam... W kazdym razie,
      zycz mi szczescia wink)

Wyzalilam sie, a teraz podsumowujac: wg mnie to zawsze ciezki aspekt, ale nie u
      kazdego musi byc az tak znaczacy, zalezy od "mocy" Urana.

BTW: Mnie kwadraturuje Uranem do Slonca i Ksiezyca wiekszosc rowiesnikow,
      powtarzajac uklad z mojego Hor.Ur. Ten prosiak Uran strsznie wolno sie porusza.

dori
      ktorej Merkury w Pannie smieje sie zlosliwie ze Slonca w Lwie, ktore z
      zadowoleniem kaze przytaczac swoj naj... naj... naj... przyklad astrologicznych
      katastrof z Uranem w roli glownej
      • wasza_bogini Re: Aspekty Saturn Wenus 24.10.03, 21:20

ja mam opozycje ksiezyca do urana ale moze troche ratuje sekstyl urana ze
        sloncem i aspekt z chironem al etego ostatniego nie wiem.
      • perse3 Re: Aspekty Saturn Wenus 24.10.03, 22:11
        Dori droga, Uran zawsze miesza w związkach , ma tylko jedną zalete, nigdy nie
        jest NUDNo lecz przeważnei Krótko(((.Też się ostatnio rozstałam z kimś z kim
        mialam trygon Slóńc i kilka innych obiecujacych aspektów lecz aspekt Sl.Uran
        dal najpierw rozstanai , powroty i ciach w ciągu pol minuty rozstaliśmy si.e,
        kto wie, chyba na zawsze o czym śwaidczy to,z e w lunariuszu uaktywniła mi się
        koniunkcja Ks.Sat.i to an długo, łee(((.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka