lwi2 27.08.08, 10:51 Magiczny_Kot (1)[1].pps (275,5 kB) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwi2 Re: Magiczny kot 27.08.08, 10:55 nie wiem jak to wkleić, ale fajne to to, akurat na fora ezoteryczne. Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Magiczny kot 01.09.08, 14:36 lwiatko, tu nie da rady zaladowac z forum i "sie nie wklei". Musisz to albo wyslac na emaile poszczegolne albo podac linka do jakiejs www tudziez chomiczka gdzie sobie klikniemy i obejrzymy Pozdr Odpowiedz Link
lwi2 Re: Magiczny kot 01.09.08, 14:42 Do Dori albo innego admina na dyżurze: - wywalić ten wątek, kot się nie wkleił, widać nie jest taki całkiem "magiczny". Dostałam to na meila i było dość śmieszne, no ale nie będę tutaj opisywać (kot zgaduje myśli i zawsze mu się udaje, naprawdę). Lwi Odpowiedz Link
bindu Re: Magiczny kot 01.09.08, 16:07 Lwi, a jak Cie ladnie poprosze to przeslesz mi magicznego kota na mejla gazetowego? =^.^= Odpowiedz Link
lwi2 Re: Magiczny kot 01.09.08, 20:55 www.rotfl.com.pl/details,70731.html Jeszcze jedna próba, może się da. Lwi Odpowiedz Link
potrek Re: Magiczny kot 02.09.08, 10:21 Każdy kot ma jeną boginie która naywa BASET. Uczeń LZ i JG Odpowiedz Link
zielona.porzeczka Re: Magiczny kot 02.09.08, 15:40 Przyjrzyjcie się pierwszemu zestawowi, z którego macie wybrać jedną kartę: Król Kier, Walet Trefl, Król Pik, Królowa Karo, Królowa Trefl, Walet Karo. A teraz drugi zestaw, w którym rzekomo brakuje wybranej przez was karty: Królowa Kier, Król Trefl, Walet Kier, Królowa Pik, Król Karo Te zestawy cały czas pozostają bez zmian. Choćbyście pękli, w zestawie drugim NIGDY nie będzie wybranej przez was karty z zestawu pierwszego, zawierającego zupełnie inne karty od drugiego. Cały ten Magiczny Kot to zabawna iluzja podmienionych kolorów (Król Karo zamiast Króla Kier itd). Odpowiedz Link
potrek Re: Magiczny kot 02.09.08, 16:14 nOIE ZNAM SI,E NA TA5CIE ALENNA NA ASRROLGII SIE ZNAM. ŻYCZĘ ZDROWIA I POMYŚLOCI DLA CALEJ TWOJ RODZINY. PIOTR ALEXANDER . COM Odpowiedz Link
miluszka Re: Magiczny kot 02.09.08, 18:53 Juz kiedyś ktoś poczęstowal mnie podobnym zestawem kart. Byłam zafascynowana przez moment, poki nie odkryłam tego co napisano jw. Że zadna z kart w drugim zestawie nie pokrywa się z tą z pierwszego. Odpowiedz Link