wasza_bogini 30.10.03, 21:29 Wlasnie przeczytalam, ze wielu partnerom zyciowym towarzysza aspekty neptun- wenus. co wy na to.?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perse3 Re: Wielomalzenscy rozwodnicy 30.10.03, 23:23 i ten aspekt powoduje z czasem zdradzanaie partnera, zycie obok niego z litości, czasem akceptowanei ajkeigoś jego kalectwa a w ogole to mydlenei sobei oczu nawzajem, tylko para dwu artystow radzi sobei w synastrii z takim aspektem u innych zamienai się to w coś niezbyt milego, oszukiwanie i zdrade. Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: Wielomalzenscy rozwodnicy 30.10.03, 23:27 ja mam koniunkcje tak jak bill clinton. Odpowiedz Link
anahella Re: Wielomalzenscy rozwodnicy 31.10.03, 01:56 wasza_bogini napisała: > Wlasnie przeczytalam, ze wielu partnerom zyciowym towarzysza aspekty neptun- > wenus. co wy na to.?? Niby u mnie sie zgadza (jest kwadrat) ale to byly zwiazki nieformalne, bo Saturn na dsc niezbyt chetnie mnie wiedzie do oltarza. Odpowiedz Link
all2 Re: Wielomalzenscy rozwodnicy 31.10.03, 11:55 Neptun-Wenus, Neptun-Księżyc w harmonijnych aspektach dają dużą empatię i zrozumienie. Odpowiedz Link
perse3 Zgadam sie All 31.10.03, 13:30 lecz to działa tylko u artsystow lub gdy inn e aspekty sprzyjaaja np. duzo wody w HORURZE)). Odpowiedz Link
all2 Re: Zgadam sie All 31.10.03, 13:55 Jak ktoś ma harmonijne aspekty Neptuna do Księżyca albo Wenus, to już tylko przez to ma w sobie coś z artysty Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wielomalzenscy rozwodnicy 31.10.03, 12:32 a co w takim razie oznaczają kwadratury Neptuna (Strzelec) z Merkurym i Wenus (Panna) i zjednoczesnym trygonem z Saturnem (Lew) - własnie wspomniana wielopartnerskość jest wtedy brana pod uwagę? Odpowiedz Link