Dodaj do ulubionych

Oszust w Horurze))

04.11.03, 21:01
Własnei, wydaje mi sie,ze osoby z aspektami Slonce Neptun , merkury Neptun
bywają chęten mydlic ludziom oczy.Co Ty an to Bogini Nasza? Ty chyba masz
cosw Skorpionie w Horurze,ze tak lubisz sledzić cudze horoskopy?)))
Obserwuj wątek
    • wasza_bogini Re: Oszust w Horurze)) 04.11.03, 21:14

> Własnei, wydaje mi sie,ze osoby z aspektami Slonce Neptun , merkury Neptun
      > bywają chęten mydlic ludziom oczy.Co Ty an to Bogini Nasza? Ty chyba masz
      > cosw Skorpionie w Horurze,ze tak lubisz sledzić cudze horoskopy?)))

widze perse, ze jestem dla Ciebie inspiracjawink moze i skorpion, a moze i
      merkury w strzelcu, czyli najpierw poszukiwania, zbieranie danych, a pozniej
      synteza, to sie odnosi zarowno do osob, jak i w szerszym wymiarze
      antropologiczno-socjologicznymwink mam neptuna w koniunkcji z merkurym ale chyba
      nie mydle ludziom oczu, a moze sama o tym nie wiem nie wiem sad smile
    • psotusia Re: Oszust w Horurze)) 05.11.03, 11:12
      Ja mam Słońce trygon Neptun, ale oszustwo jest mi absolutnie obce.
      Za leniwa jestem, żeby kłamać.
      • anahella Re: Oszust w Horurze)) 05.11.03, 16:35
        psotusia napisała:

> Ja mam Słońce trygon Neptun, ale oszustwo jest mi absolutnie obce.
        > Za leniwa jestem, żeby kłamać.

Podobnie z moim trygonem Merkury-Neptun - tez nie chce mi sie klamac, bo potem
        trzeba pamietac, tworzyc kolejne wersje, dopasowywac rzeczywistosc do naszych
        poatrzeb... a po co, skoro mozna wyzyc sie legalnie piszac np. opowiadanie lub
        wymyslec historie i na koniec sluchaczom, ktorzy patrza na ciebie z otwarta buzia
        powiedziec: "tak naprawde to ja to wymyslilam, ale opowiedzialam zeby zmacic nude
        dnia codziennego".
        • perse3 Re: Oszust w Horurze)) 05.11.03, 22:03
          Nie sprecyzowałam , ten oszust to raczej metafora,jasne z,e większosc ludzi z
          aspektem Mer.Nept.coś pisala lub pisze, weiresze prawie obowiazkowo.Nie
          myśląłam o intencji oszukiwanai, ot tkaie mydlenei oczu, zasnuwanei mgły,
          udawanei kogos kim sie nei jest.
    • szemajmi Re: Oszust w Horurze)) 05.11.03, 20:16
      Ja mam opozycje slonca do neptuna co wcale nie oznacza ze jestem oszustka.
      Taki uklad moze dawac bardziej "mgliste" zycie. To za malo, zeby powiedziec o
      kims, ze jest klamca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka