Dodaj do ulubionych

Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo

12.11.03, 00:31
Szanowne Forum,
sprawa jest przykra, ale ponieważ na Wrózbiarstwie poprosiłam Perse3 o
publiczne wytłumaczenie, więc daję znać i tutaj. Przelepiam list Britty,
pozdrawiam, Mii Krogulska

--cytat:
Drogie dziewczyny. Uwazajcie na Perse3 gdyz bawi sie naszymi problemami i
wydaje nieprawidlowe prognozy (co sama tez potwierdzila w swoim mailu):

"Tak jak sadziłam od początku,Twoj post byl udawany lecz wiedz, ze i moja
prognoza nie byla prawdziwa.))))))))))).(...)Perse.
PS. Pod moim nickiem pisze po prostu kilak osob taka jestem
bezinteresowna,ze wszystko innym udostępnaim i nicka i konto pocztowe.Tak
dziala szatan moja droga Britto))))))))))))))."

Panie wrozki- dlaczego we wrozbiarstwie jest tylu oszustow? Przyznam ze jest
mi b przykro bo Perse dala mi nadzieje, ktora dzisiaj rano zabrala...
Pozdrawiam was wszystkie i prosze uwazajcie na oszustow.
Britta
Obserwuj wątek
    • anahella Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 12.11.03, 11:07
      Perse przestala u nas bywac - wiec mysle ze nie ma o czym dyskutowac.
    • perse3 Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 12.11.03, 14:17
      Hej dziewczyny z obu forów!!Czy Wam Neptun tak w głowach zamącil,że nei
      zauważacie pewnej oczywistej subtelnosci? Ktoś z forum przysłal mi po prostu
      kilka nieprawdziwych danych by mnie sprawdzic i pod tym pretekstem
      osmieszyc.szybko to odkryłam i dlatego odpowiedź nieprawdziwej Brotcie byla
      nieprawdziwa i tylko tyle. dziwny sposob wywalania z forum osob jakos tam
      niewygodnych. Skoro Pani Krogulska wlepia post wysłany z prywatengo konta to
      znaczy,ze ona majac do tej korespondencji dostęp narusza prywatnośc maili a
      ponadto jest tą Britaą czyli oszukuje. Zresztą to wszystko NIC już do rzeczy
      nie ma, żegnam.Perse3
      • anahella Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 12.11.03, 17:28
        perse3 napisała:

> dziwny sposob wywalania z forum osob jakos tam
        > niewygodnych.

Nikt Cie z forum nie wywalil. NIe dostalas przeciez ode mnie mejla z prosba o
        niebywanie i nie wyrazilam tego na forum. Po prostu pewnego dnia zniknelas, a
        widzialam ze pisalas na innym. Nigdy nie twierdzilam ze jestes tu niewygodna,
        wprost przeciwnie w korespondencji prywatnej napisalam ze dobrze, ze duzo
        piszesz, bo pobudzasz forum. W innym watku apelowalam o powstrzymanie sie przed
        sadzeniem Ciebie. Moj powyzszy mejl tez byl proba uspokojenia rozgrzanych emocji.

Nie mam zamiaru wnikac w Twoj konflikt z tamta osoba: ja nie mam pojecia kto jest
        "prawdziwy", a kto nie.

To jest forum o astrologii a nie o astrologach, zatem wojny proponuje przeniesc
        na inny grut, a ten pozostawic tym, ktorzy interesuja sie Krolewska Wiedza.
        • perse3 Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 12.11.03, 18:42
          Droga Adminko! dziekuje za tę mądrą i wywazona odpowiedź. Nie zamierzam tej
          sprawy wywlekać na forum lecz Tobie na priva przeslę cała korespondencję z
          jakąs Britta, ktora koniecznie chciala poza poradą wiedziec kim jestem i
          dlaczego pisuję an innych forach a na to pytanie zadane innym tonem i innym
          sposobem uzyskałaby równie kulturalną i spokojną odpowiedź.Pozdrawiam!!Perse3
          • wasza_bogini Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 12.11.03, 19:19
            moze przeslij te listy publicznie, bo przeciez sprawa juz sie upublicznila i
            dotyczy w tym momencie nas wszystkich!!!
          • wasza_bogini Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 12.11.03, 20:20
            perse, jesli masz urana w raku, to mozesz tez miec slonce w skorpionie w
            koniunkcji z neptunem. moze mowilas o sobie, ze ludzie ktorzy maja ten aspekt
            udaja kogos innego. ?
          • brita5 Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 13.11.03, 13:52
            Perse- Skoro sama zaproponowalas ujawnic listy to je ponizej dolaczam. Nie
            uwazam ze moje pytanie bylo nie kulturalne i przepraszam jezeli rzeczywiscie
            poczulas sie urazona. Jestem prawdziwa osoba z prawdziwym problemem i wciaz nie
            rozumiem dlaczego uwazasz mnie za oszustke???
            Pozdrawiam.
            Britta
            PS. oczywiscie wymazuje twoj adres mailowy w ponizszych listach.

dodaj adres do książki | dodaj adres do reguł
            Od: <@wp.pl>
            Data: 2003-11-06 21:39
            Do: brita5@gazeta.pl
            Temat: Re:
            rozwiń nagłówek

Mila Britto!
            Tak jak sadziłam od początku,Twoj post byl udawany lecz wiedz, ze i moja
            prognoza nie byla prawdziwa.))))))))))).Moze i bedziesz kiedys miala dziecko
            lecz nei z tym mezczyzną, o ktorym teraz myslisz)).Perse.
            PS. Pod moim nickiem pisze po prostu kilak osob taka jestem
            bezinteresowna,ze wszystko innym udostępnaim i nicka i konto pocztowe.Tak
            dziala szatan moja droga Britto)))))))))))))).
            ---
      • aand Re: Perse zaczekaj... :) 12.11.03, 19:34
        perse3 napisała:

> Hej dziewczyny z obu forów!!

Jak to dziewczyny? A ja?

>(...)Zresztą to wszystko NIC już do rzeczy
        > nie ma, żegnam.Perse3

Zostań Perse, proszę smile

• mandolia Re: Perse zaczekaj... :) 12.11.03, 19:59
          Kochani - przecież patrząc obiektywnie, to Perse zrobiła dużo dobrego dla wielu
          z Was oraz obu forów. Nikt jakoś dotąd nie narzekał na jakość jej horoskopów.
          Uważam, że jedna wypowiedź, której rzeczywistego podłoża do końca nie znamy,
          nie powinna tego przekreślać. Nie sądzę, aby "bawiła się" problemami ludzkimi,
          bo przecież w problemach nie ma nic zabawnego. Wręcz przeciwnie - jestem
          zdania, że starała się pomóc w ramach swoich możliwości.
      • mii.krogulska Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 12.11.03, 20:00
        Szanowna Pani,
        Cytat z Pani prywatnego listu zamieściła Britta5 na Forum Wróżbiarstwo, w
        dostępnym dla wszystkich liście.

Pozdrawiam, Mii Krogulska
        • aand Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 12.11.03, 20:13
          mii.krogulska napisała:

> Szanowna Pani,
          > Cytat z Pani prywatnego listu zamieściła Britta5 na Forum Wróżbiarstwo, w
          > dostępnym dla wszystkich liście.
          >
          > Pozdrawiam, Mii Krogulska

Pani Mii jakoś Pani list kojarzy mi się z cytatem z jednego filmu:

" - My tu przymieramy głodem! Wyślijmy list do Ministra Jedzenia!

- ...ale Jedzeń nie jest już ministrem..."
          • mii.krogulska Re: Na temat Perse3 - z forum Wrozbiarstwo 12.11.03, 20:37
            Witam,
            ja niestety nie zapamiętuję cytatów z filmów... jeśli chodzi o to, że Perse3 nie
            ma już na Forum, to zapewne się Pan myli smile
            Może to sprawa Neptuna, a może Merkurego, ale Intenet sprzyja rozmaitym
            autokreacjom. Dopóki są one inteligentnie zabawne, to nie ma problemu. Ale jeśli
            mają służyć naigrywaniu z łatwowierności innych osób, to ja się sprzeciwiam i
            proszę o wyjaśnienia. Zresztą nie ma sensu ciągnąć tej sprawy, skoro sama
            zainteresowana nie skorzystała z prawa do obrony i przedstawienia swojej wersji
            wydarzeń. Wracajmy do astrologii, jest znacznie ciekawsza.

Pozdrawiam, Mii Krogulska
    • anahella Do jasnej anielki!!! 13.11.03, 03:06
      Napisalam, ze to jest forum O ASTROLOGII
      • anahella za wczesnie pojechalo 13.11.03, 03:13
        Napisalam, ze to jest forum O ASTROLOGII a nie o ludziach uprawiajacych ja.
        Moze skonczmy te kretynska dyskusje o tym kto jest tu winien i czego. Jedna
        forumowiczka sie pozarla z druga na priv, sprawa zostala upubliczniona, Perse
        zniknela na jakis czas - myslalam ze sie obrazila.

Nie robmy przedszkola. W koncu jestesmy astrologami a Merkury w kwadraturze do
        Urna (wlasnie sie rozjezdza ten aspekt) nie sprzyja lagodnym rozmowom. Moze
        wypicie sobie po szklaneczce zimnej wody i poczekajcie na trygontongue_out

Jako Saturn tego forum oswiadczam, ze pisze tu kazdy kto chce. Dlatego forum
        jest otwarte. Jak ktos kogos nie lubi to polecam wpisac go na liste
        nieprzyjaciol i skoncza sie pyskowki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka