szkodnik1 29.03.04, 11:01 ...winda w Muzie ??? ostatnio zauważyłem że jest tam takowa....:)) w środku chyba 2 przyciski (pewnie góra i dół) gdzie ona jeździ i kto nią jeździ.....???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.zawadka Re: Do czego służy.... 29.03.04, 12:12 winda, jak to winda, służy do przewozenia osób i towarów. Nie wiem kiedy powstała. Wiem, że korzystają z niej też niepełnosprawni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Do czego służy.... 29.03.04, 14:21 szkodnik1 napisał: > w środku > chyba 2 przyciski (pewnie góra i dół) Ja bym nie była taka pewna, że tylko góra - dół, czy też dół - góra ;) >gdzie ona jeździ i kto nią > jeździ.....???? Chciałbyś przetestować? Oczywiscie chwalić się, że w ZSI jest lepszejsza winda, nie będę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paveln Re: Do czego służy.... 29.03.04, 22:00 Winda w Muzie jest przeznaczona głównie dla osób niepełnosprawnych. Każda instytucja publiczna powinna mieć "złamane" bariery architektoniczne tak aby te osoby mogły możliwie pełnie uczestniczyć w życiu społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Do czego służy.... 30.03.04, 08:03 Przeznaczona może i jest ale czy przystosowana......hmmmmmmmm........musze się jej jeszcze raz przyjrzeć, bo za pierwszym razem gdy na nią spojrzałem wydawała mi sie nieco wąska, nie wiem czy nie za wąska dla wózków inwalidzkich. Odpowiedz Link Zgłoś