Dodaj do ulubionych

Logopeda - bezpatnie

13.02.11, 19:04
Czy możecie polecić logopedę przyjmującego dzieci (przedszkolak) w Legnicy bezpłatnie - może poradnia psychologiczno-pedagogiczna?
Obserwuj wątek
    • zawsze_leokadia Re: Logopeda - bezpatnie 22.02.11, 11:24
      Oj bezpłatnie to będzie bardzo trudno nawet w poradni bo tam terminy oczekiwania są długie a wizyt jak na lekarstwo no i czy skutecznie? Ja polecam Ci Centrum Wspierania Rozwoju Miludek. Odpłatnie ale obecnie wizyty domowe. W ogóle to centrum powstaje aby zabezpieczyć dzieci z różnymi potrzebami także z rehabilitacją. Z tego co się oientuję to obecnie właścicielka przygotowuje pomieszczenia ale umawia się na wizyty domowe.
      • 987mad Re: Logopeda - bezpatnie 25.02.11, 08:06
        Wprawdzie jestem z Lubina, ale w Legnicy chyba jest podobnie. Ja umówiłam się na wizytę w przychodni gdzie przyjmuje logopeda. Czekam 3 tyg na pierwszą wizytę. Wiem, że przynajmniej w dwóch przychodniach u nas, jest logopeda, wizyty z NFZ. Mam tylko skierowanie od pediatry.Popytaj.
    • grouse1 Re: Logopeda - bezpatnie 25.02.11, 12:47
      Logopeda dziecięcy był na Witelona w Poradni Psychologiczno - Pedagogicznej. Na pewno za darmo tylko trzeba się umówić. tel. 76/723-31-00.
    • t-buster Re: Logopeda - bezpatnie 25.02.11, 18:13
      Korzystalismy z usług Pani Bogusławy Dąbek - przyjmuje "na NFOZ" w MOPS-ie na Okrzei, potrzebować będziesz skierowania od pediatry; nie daj się zbyć, że Ci nie przysługuje. Bo przysługuje. Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka