bestbart 28.09.04, 15:55 czy drodzy forumowicze maja jakies informacje na temat tegorocznych jazz meeting, slyszalem, ze ma byc Stańko - nie darowałbym sobie opuszczenie takiego koncertu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Jazz meeting 28.09.04, 16:00 Zajrzałam na stronę www.glogow.pl/index.php?action=imp , a tam cicho sza o tym wydarzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bestbart Re: Jazz meeting 28.09.04, 16:02 frida2 napisała: > Zajrzałam na stronę www.glogow.pl/index.php?action=imp , a tam cicho sza > o tym wydarzeniu. > mimo wszystko mam nadzieje, ze sie odbedzie, z dobrego zrodla wiem ze stanko ma byc na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Jazz meeting 28.09.04, 16:03 skoro z dobrego źródła to serwis powyższy korzysta ze złego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bestbart Re: Jazz meeting 28.09.04, 16:06 frida2 napisała: > skoro z dobrego źródła to serwis powyższy korzysta ze złego :))) > na to wyglada !! Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Jazz meeting 29.09.04, 11:15 heh... na naszych kochanych moderatorach mozna tak polegac, ze jakby ich zawisza zobaczyl, to by mu sie czarno przed oczami zrobilo:) Odpowiedz Link Zgłoś