frida2 29.10.04, 14:57 jutro to ja się wyśpię ojjj tak tak tak :)))) pozdrawiam wszystkie zbłąkane duszyczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Dłuuuugi weekend :))) 29.10.04, 21:37 Jak juz podrzemałas to wpadaj na tą kawe, nawet Andy juz jest...ech piatek...pozdrawiam Głogów !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dłuuuugi weekend :))) 31.10.04, 23:02 To pozdrawiam wszystkich melancholijnie......metafizycznie........jesiennie......i z zadumą..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 ŚWIĘTO ZMARŁYCH 31.10.04, 23:03 Śpieszmy sie kochac ludzi, bo tak szybko odchodzą...... Co znaczy słowo umarł? Czym jest śmierć? Podróżą z biletem bezpowrotnym, którą każdy ma raz..... Dorosli na ten temat nie chcą mówić duzo..... Śmierć to jest nieobecność w wielu miejscach na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ŚWIĘTO ZMARŁYCH 31.10.04, 23:17 odchodzą zbyt szybko... a pustka zostaje... i zapełnić jej się nigdy nie udaje... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ŚWIĘTO ZMARŁYCH 31.10.04, 23:26 jesteś dziś bardziej smutna, czy bardziej zamyslona? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ŚWIĘTO ZMARŁYCH 31.10.04, 23:31 Ja różnie reaguje.....po dzisiejszym spacerze po cmentarzu, jakos wróciłam pełna nadzei. Jakiej? Nie wiem. Nie wiem czy wierzę w życie pozagrobowe.....nie wiem czy tam jest coś jeszcze.....ale jetsem pełna nadziei, ze dziś spotkałam sie z moimi bliskimi, że ja czułam ich obecnośc i mysle ze oni dziś poczuli mą obecnośc.....nie czuje smutku....tylko dniosłość dnia, cisze cmentarza.....a ta cisza była jakimś majestatem, czymś wielkim i uroczystym ku czci tym którzy odeszli.... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ŚWIĘTO ZMARŁYCH 31.10.04, 23:39 zuzanna6 napisała: > jesteś dziś bardziej smutna, czy bardziej zamyslona? jedno i drugie... po połowie... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ŚWIĘTO ZMARŁYCH 31.10.04, 23:43 yhy....bo tak własnie odbieram twoje wpisy...bardzo bym chciala zebys byla bardziej zamyslona niz smutna........... :) wiesz....poki jesteśmy to nie ma smierci, jak przyjdzie smierć, to nas juz nie bedzie.... a jesli nasi biscy gdzieś tam sa na prawde, to są szczęsliwi...i widzą nasze smutki...chyba wolą usmiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ŚWIĘTO ZMARŁYCH 01.11.04, 00:02 ... ale ja dziś nie potrafię się uśmiechnąć... ... nie potrafię już od jakiegoś czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ŚWIĘTO ZMARŁYCH 01.11.04, 00:10 wiem wiem........pisałas tez i o tych kłopotach.......hm......dalej jest ci cięzko? na te rany to chyba tylko czas jest lekarstwem.......choć jak ja kiedyś zostałam tak zraniona to ten czas był bardzo długi......a moze jeszcze trwa.....zmienił moj stosunek do zycia......wyleczył z pewnych uczuc moze na całe zycie......to wszystko trudna sprawa..... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ŚWIĘTO ZMARŁYCH 01.11.04, 00:16 właśnie 'długi' a ja chcę podnieść się i iśc dalej... staram się, ale nie zawsze wychodzi. jak widać napotykam doliny, hustawki nastrojów i przełamuję w pół z bólu... ehhh... zrzędzę wiem, ale może tak trzeba... może tak mi wygodnie... jakiś szybki i zdecydowany ruch skalpelem by się przydał, ale to nie takie proste jakby się mogło wydawać... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dłuuuugi weekend :))) 01.11.04, 00:14 Czy wiesz, ze juz nowy dzień nastał! Jak to było w piosence? Bo nowy dzień wstaje, bo nowy dzień.......idźmy spac Frida z nadzieją na lepsze jutro.....nie wiem jak moge cie jeszcze pocieszyc.... zresztą, wiem ze nie pocieszenia szukasz..... Jak jeszcze tu dłużej posiedze to zaspie jutro na cmetarz i pewnie obudze sie dopiero w Zaduszki hi hi hi.... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dłuuuugi weekend :))) 01.11.04, 00:20 więc do łóżka marsz! ja już ledwo widzę na oczy. dobrej nocy Zuza. wiem że mnie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dłuuuugi weekend :))) 01.11.04, 00:25 Dobranoc. Trzymaj sie. Jak chcesz pogadać to napisz na moją skrzynkę. Właśnie Matalijka pochwaliła mnie, ze umiem odpisywać. Ja to cienki Bolek jestem....hi hi hi - ale samouk z szybkimi postępami. Pa. Już tu dziś nie zaglądam. Wyłączam sie. Jutro wpadne, mam nadzieje, ze choc na chwilke, bo .......znowu .......we wtorek.......oczywiście........rano do pracy.....ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Dłuuuugi weekend :))) 03.11.04, 00:49 ahhh jakie to ja miałam plany - wyspać się. wzięły w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Moze nie az taki długi.....ale znowu hi hi hi 05.11.04, 22:28 Witajcie ! Słupsk pozdrawia. Co słychac ? Odpowiedz Link Zgłoś