Dodaj do ulubionych

Gdzie tanie TIPSY???

04.05.07, 16:45
Proszę o jakieś namiary na kogoś kto robi tipsy tanio i fajnie bo idę na
wesele i wstyd wystawic moje ogryzki a z kasą krucho. Za info bardzo dziękuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.05.07, 17:09
      Polecam Centrum Kosmetyki Estetycznej na Podzamczu, ul Hetmańska 80 C, nr. tel
      0608 065 518. Tipsy kosztują bagatela 50 zł, obsługa bardzo miła, jakość
      wykonania - bez zastrzeżeń. Możesz sobie dowolnie wybrać wzór. Naprawdę
      polecam, sama spróbowałam około 1,5 tygodnia temu i jestem zadowolona. Tylko
      zadzwoń wcześniiej i się umów.
      Ewentualnie salon na Piaskowej Górze - w ciągu sklepów za realem, kobietka
      nazywa się Ilona i z tego co mówią moje koleżanki jest b. dobra. Koszt tipsów u
      niej wynosi 65 złotych, nr. tel.886288396 - wybieram się do niej za 2 tygodnie:
      jestem na etapie testowania:)
    • Gość: o Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.05.07, 17:11
      jesli to ma byc jednorazowo i jeli nie masz za bardzo kasy, to ja proponuje
      sztyczne paznokcie.. zwykle za jakies 7 zl do tego superglue za zlotowke..
      mozesz kupic pomalowane, lub sama pomalowac.. plusy: wygladaja znacznie
      naturalniej niz tipsy, sa tansze i latwiej je usunac..
    • Gość: ania Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:35
      Tanio tipsy nie znaczy dobrze!!.Ja raz robiłam tipsy za 50 zł i nie dotrwały
      całej nocy.Warto dać parę groszy więcej i mieć pewność że sie nic nie stanie.
    • Gość: Sylwia ;) Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 18:23
      Witaj!
      Ja chciałabym Ci zaproponować najlepszy salon (moim zdaniem)w Wałbrzychu.
      Jest on na Białym Kamieniu na przeciwko kina Zorzy.
      Zrobienie tipsów kosztuje max - 60zł. a w tym masz wzorki, brokaciki i inne
      wymyślne bajery :) Bardzo polecam!
      Jeśli się zdecydujesz to musisz wcześniej się umówić (074)666-49-44.
      Miła atmosfera i świetna robota :)
      Jeśli skorzystasz to daj znać jak Ci się podobają te tipsy!
      • Gość: nieznany Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.05.07, 18:25
        Ja nie znam takiego niestety
        • Gość: monika Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 09:14
          tylko nie to -siedzialam tam na paznokciach 4 godziny-kto ma teraz na to czas
          • Gość: TAURUS Bo tyle trwa IP: 78.133.207.* 19.02.09, 08:08
            solidna praca.
        • Gość: a może Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 18:39
          może mi ktoś powiedzieć gdzie znajdę jakiś dobry spis takich lokali?
    • Gość: Grażyna Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.07, 21:24
      Była bardzo fajna dziewczyna Justyna, która robiła swietnie. Koło hali targowej
      na Pl. Grunwaldzkim. Ale czy dalej jest tego nie wiem.Słyszałam, że miała byc
      w salonie w AUCHAN.
      • Gość: camparowicz Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.07, 21:37
        nie w auchan tylko w campari
    • Gość: Monia Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:53
      Na Sobięcinie u Harrego w solarium 70 -80 zł. ale super dziewczyna robi!
      • Gość: tipsiara Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.07, 09:06
        Ja chodze na Wrocławską i jestem bardzo zadowolona. Może cena nie jest
        najnizsza ale jakośc wykonania bije na łeb reszte. świetny lokal i mnóstwo
        zdobień. Proponuje wczesniej sie umówić nr 602402471
      • Gość: Adrianna Na Sobięcinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 11:47
        zgoda ale nie u Harrego .
    • Gość: hhhr Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.07, 20:55
      a co to są tipsy
      • Gość: rhhh Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: 81.15.135.* 20.05.07, 10:31
        > a co to są tipsy

tania odmiana czipsow.
        • Gość: Lolek Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:14
          Dziewczyny zrezygnujcie z tipsów robionych po domach bo z tego można dostać
          tylko grzybicy,wykonanie bez kursów. A laski które robią te tipsy niech czują
          oddech Urzędu Skarbowego za wpadkę 50 tysięcy kary.
          • Gość: Bolek Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:19
            Jak tipsy to tylko w Studio Urody, są bardzo fajne i kosztują tylko 80 zeta.
            tylko dlaczego jest tam tak ponuro, jak w kreciej norze.
            • Gość: Lola Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:20
              Hmmmm te tipsy.
    • Gość: Megi Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.07, 07:59
      W Dzierżoniowie ... tanio i ślicznie!
    • Gość: KING Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 19:42
      Moja droga najtańsze TIPSY tylko w STUDIO MARKA, super obsługa, super wykonanie
      i super cena poprostu SUPER.
      Tipsy tylko 50 złoty.
      • Gość: anka Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 16:26
        jaka ulica i gdzie
    • Gość: Marzenka Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.eranet.pl 28.05.07, 23:25
      Jeszce raz ja, chciałam podziękować za gratis do tipsów w STUDIU MARKA, panie
      Marku bardzo dziękuje więcej nam trzeba takich salonów. Pozdrawiam. . .
      • Gość: tipsiara Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.07, 07:53
        Byłam w STUDIU MARKA, tam też robiłam tipsy i rzeczywiście jest ok (to studio
        na podzamczu za bazarem), jednakże po przyrównaniu z p. Iloną z piaskowej
        stanowczo wybieram jej usługi.
        Ale wiadomo - kazdemu podoba się coś innego.
        • Gość: ja Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.07, 17:13
          nie wiem co widzicie w tej Ilonie. Ja byłam i powiem szczerze wcale nie mi się
          nie podobało. Zwłaszcza to, że nie szanuje płytki paznokcia. Piłuje pilnikiem
          setką. Ciekawe co wam zostanie z paznokcia po kilku wizytach?
          • Gość: GOSC Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:44
            nie wiem co ty masz do ilony ale wydaje mi sie ze jest ona bardzo lubIANA I TEGO JEJ ZAZDROSCISZ A TIPSY ROBI NAPRAWDE ZAJE.....
            • Gość: :) Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.07, 21:47
              Każdego, kto ma wątpliwości namawiam do odważenia się i spróbowania!!!
              Kto raz zrobi paznokcie u Ilony na pewno do niej wróci!!
              • Gość: ja Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.06.07, 22:18
                a ja dalej będę się upierać,że p. Ilona niszczy płytkę paznokcia. Wzorki też
                tylko na zasadzie brokatu itp. Widziałam tipsy wykonane przez kogoś innego i
                były połączone z ozdobami z akrylu. Motylki wyglądały jak żywe.
                • Gość: !!!!! Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.06.07, 15:15
                  Powiedz mi, które tipsy nie niszczą płytki paznokcia???? Chcesz mieć zajebistą
                  płytkę - nie robisz tipsów, proste!!! Ja robię już u Ilony tipsy któryś raz z
                  kolei i co? Nic, paznokcie "żyją", płytka wyglada jak po zabiegach w innym
                  salonie z którego korzystałam, żadnej różnicy. A zresztą, jeśli ci się nie
                  podobało, to po prostu nie korzystaj z jej usług. Dziwi mnie tylko jedno - na
                  tyle opinii pozytywnych, tylko Twoja jest negatywna. Jakieś uprzedzenia????
                  • Gość: LILA Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.chello.pl 07.11.09, 09:04
                    TEZ JESTEM TAKIEGO ZDANIA ZE ILONA IDZIE NA ILOSC A NIE NA JAKOSC I W DODATKU TO BRUDASKA NAJWIEKSZA JAKA WIDZIALAM !!!!!!!
                • Gość: gosc Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 18:17
                  jesli jestes taka madra to zapraszam do tesco tam sa zastawy do robienia tipsow za 200 zl i sama sobie wymyslaj wzory nawet mozesz sobie zrobic akrylowe muminki na paznokciach ,a jak sie na tym wszystkim nie znasz to sie nie odzywaj .jesli nie chcesz do niej chodzic to w okolo masz mnostwo salonow i wybor nalezy do ciebie wiec nie psuj jej opini poniewaz ona jest jedna z lepszych tipsiar w tym miescie.pozdrawiam serdecznie
                  • Gość: LILI Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.chello.pl 07.11.09, 09:06
                    HA HA HA JEDNA Z NAJLEPSZYCH BZDURA WIDZIALAS JEJ FRENCHA????? KATASTROFA KRZYWY DO KITU IDZ ZROB FRENCHA U AGATY NA PALISADOWEJ TO ZOBACZYSZ ROZNICE ILONA JEST DO KITU!!!!!!!!!
                    • Gość: zolo Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.09, 23:57
                      DO KITU jestes ty.ILONA jest najlepsza
                      • Gość: Gość Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 12:36
                        Tam gdzie konkurencja silna (tipsy, wideofilmowanie, fotograf,
                        autowarsztat i.t.d.) to istnieje ciągła walka o klienta i tego typu
                        opinii forumowych nie ma sensu traktować poważnie bo nie wiadomo kto
                        je pisze. Lepiej samemu sprawdzić osobiście, a jak już to opierać
                        się na opinii znajomych choć i to bywa zawodne bo ludzie mają różne
                        gusty.
                  • Gość: kokocha Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 19:29
                    już samo nazwanie ją tipsiarą mówi samo za siebie i całkowicie
                    niszczy jej opinię!!jak iśc zrobic paznokcie to do stylistki a nie
                    do tipsiary!!
                • Gość: gosc Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 18:24
                  czuje ze to jakas zazdrosc z twojej strony .chyba sama zakladasz tipsy w domu i nie masz za duzo klijentow i jej zazdroscisz,ja chodze juz do niej 4 lata i jeszcze nigdy przenigdy nie powtorzyla mi tego samego wzorka n paznokciach -a jesli bylas naprawde u niej w salonie to chyba jestes jakas slepa poniewaz ona jest lepiej zaopatrzona w ozdoby niz hurtownie.zanim cos napiszesz nastepnym razem to przemysl to dokladnie szacunek dla twojej osoby
                • Gość: ja1 Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.07, 11:52
                  Pani Ilona pracuje tylko na brokatach a to każdy potrafi nałożyc proponuje Pani
                  wyjechac na szkołe zdobienia i zobaczyc jak tworzy sie prawdziwe arcydzieła
                  używajac akryli kolorowych!!!
                  • Gość: OLA Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.wlb.vectranet.pl 13.11.08, 21:25
                    TYLKO ZE ILONA MA TYLE SWIECIDELEK ZE NIE JEDNA HURTOWNIA MOGLABY JEJ POZAZDROSCIC- A NIE WSZYSCY LUBA MIE NASRANE NA PAZNOKCIACH OZDOBY KTORE SA MOCNO WYPUKLE A W DODATKU ZACZEPIAJA SIE O WSZYSTKO
                • Gość: renia Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 19:17
                  ilonko jestes w Walbrzychu najlepsza -a ludzie ktorzy tu sie zle wypowiadaja na Twoj temat nie maja nic madrego w glowach.caluski
              • Gość: LILA Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.chello.pl 07.11.09, 09:02
                HMMM KOBIETO CHYBA LUBISZ JAK KTOS SIE NAD TOBA ZNECA DLATEGO POLECASZ ILONE SADYSTKA I BRUDASKA!!!!! ROBIE PAZNOKCIE OD 7 LAT I NIGDZIE NIE WIDZIALAM TAKIEGO BRUDU I SYFU NA STANOWISKU PRACY USIADALAM W TYM JEJ ROZOWYM BURDELU I MIALAM BRUNE RESZTKI TIPSOW POPRZEDNIEJ KLIENTKI PRZED OCZAMI!!!!!!!!!!!!!!! FUJJJJJJJJJJJJ NIE POLECAM!!!!!!
                • Gość: zolo Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.09, 23:54
                  spier......ilonka jest boska
            • Gość: Paula Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.wlb.vectranet.pl 11.06.08, 18:45
              a gdzie ta Pani Ilona robi tipsy?Moze ktos mi podaj jakies namiary bo widze ze
              Ja strasznie chwalicie wiec moze sie do Niej udam :)Ile kosztuje u Niej
              zrobienie tipsow i ich uzupelnienie?
          • Gość: zadowolona Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 07:56
            chodzę do Ilony. Super jestem bardzo zadowolona. Tipsy wygladają świetnie, są
            trwałe, a ponieważ ma ona dużo pomysłów to za każdym razem wyglądają inaczej.
            Naprawde polecam
            • Gość: :) Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.06.07, 18:24
              I jeszcze jedna bardzo pozytywna opinia na temat ILONKI - śmiało mogę ją
              nazwać "pogotowiem tipsowym", dlaczego? Jak Ci się coś złamie zawsze możesz
              liczyć na pomoc - Ilonka szybciutko uzupełni to co zgubiłaś i na dodatek nie
              żąda za to żadnej dodatkowej kasy. To jest dopiero PORZĄDNA FIRMA!!!
          • Gość: aga Re: Gdzie tanie TIPSY??? Ilona IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.08, 20:43
            Powiem szczerze ze byłam u kilku stylistek paznokci ale ta Ilona podbija
            wszystkich. Mówiąc do mnie, gdy zadarła mi skórki i to tak porządnie w kilku
            miejscach to cytuję " że to normalne przy robieniu paznokcie. Powiem jedno
            KOBIETO JAK NIE UMIESZ ROBIĆ TO NIE RÓB. IDŹ DO SZKOŁY MOŻE SIĘ CZEGOŚ TAM
            NAUCZYSZ. Jeśli paznokcie się robi wciągu 40 min. to jak je można zrobić????
            • Gość: ???????? Re: Gdzie tanie TIPSY??? Ilona IP: *.eranet.pl 03.01.09, 23:03
              Popieram w 100%, ona powinna zamknąć swój salon bo niestety ilona n ie jest ani
              dobrą kosmetyczką,a tym bardziej nie robi dobrze paznokci, po jej tisach moje
              paznokcie do teraz dochodzą do siebie a przestałam do niej chodzić ok.pół roku
              temu, no ale jakmożna robić dobrze tipsy w 40 minut. Ilona idzie na ilość nie na
              jakość, jest beznadziejna NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: LILI Re: Gdzie tanie TIPSY??? Ilona IP: *.chello.pl 07.11.09, 09:11
              BRAWO JAK JUZ PISALAM WCZESNIEJ ILONA TO SADYSTKA A JAK CI ZMIENIA TIPSY TO ZRYWA WRAZ Z TWOIM PAZNOKCIEM CZASAMI KREW SIE LEJE DOSLOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: OLA Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.wlb.vectranet.pl 13.11.08, 21:23
            BYLAM 1 RAZ U PANI ILONY -SUPER JAK DO TER PORY JESTEM ZADOWOLONA-NIE MA P,ECHERZYKOW POWIETRZA ,NO I FRANCUSKI MAM PIEKNY TAK JAK NA REKLAMACH.POLECAM
            • Gość: aga Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.08, 21:39
              Ola na ryj się nie będę walić bo mam twarz a po drugie każdy kto był i miał
              zrobione tak jak ja to drugi raz nie pójdzie. Nie umiesz czytać forum- większość
              nie poleca jej. Nie jestem jedyna to chyba coś o tym świadczy. pa Olcia
              • Gość: ola Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.wlb.vectranet.pl 26.11.08, 18:15
                to nie choc nikt ci nie klaze-ilonko jestes najlepsza i nigdy cie nie zdradze-paznokcie robisz rewelacja
          • Gość: Lila tylko nie do Ilony!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.11.09, 08:54
            Zgadzam sie byłam u Ilony raz to po prostU sadystka i ten chlew na stanowisku pracy PRZERAZAJACE!!!!!!!!!!!!!!! NIE IDZCIE DO ILONY !!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: :) Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.07, 17:01
      Byłam dzisiaj u Ilony z Piaskowej - zrobiła mi istne cudeńka na paznokciach.
      Pozdrawienia i szacuneczek.
      • Gość: GOSC Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:51
        WIDZE ZE MAMY TAKI SAM GUST PONIEWAZ JA ROWNIEZ JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USLUG ILONY JEJ POMYSLY SA REWELKA A ATMOSFERA W ICH SALONIE TYPOWO LUZACKA .JESLI KTOS CHCE ISC ZROBIC TIPSY TO TYLKO U NIEJ-GORACO POLECAM
        • Gość: :) Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.07, 21:50
          Mamy dobry gust:), nawet nawet bardzo dobry!!
          Pozdrawiam:)
        • Gość: :):) Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:34
          widzę że dyskusja na temat umiejętności Ilony rozgorzała na dobre:)
          powiem tak gdyby nie fakt że tempo w jakim robi pazurki jest nie do
          przyjecia, że krew czasami się leje aż na to!! wszystko byłoby ok:)
          Ilonka to bardzo sympatyczna dziewczyna ale.....jest ktoś w
          wałbrzychu o niebo od niej lepszy:) polecam salon na ul. Kościuszki
          tam jest Kasieńka cudowny człowiek miła atmosferka i dokładnośc
          której wielu stylistką brakuje Cena niewygórowana ale najwazniejsze
          to profesjonalizm!!! Kto bedzie chciał to ja znajdzie a naprawde
          warto:):)
          • Gość: ktos Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 09:12
            tylko ze pani kasia pracowala u Ilony pare miesiecy i wlasnie po zrobieniu przez nia paznokci ludzie przestali przychodzic-tak sciera płytke ze nie idzie wysiedziec na fotelu a co do wzorkow-pozostawiam wiele do zyczenia
            • Gość: :):):) Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 12:41
              proponuje okulary założyć!!!!!! scieranie płytki to domena Ilony ale
              cóz mamy wolny rynek każdy chodzi tam gdzie chce!!! jedni wolą
              dokładnosć inni miłą atmosferke i ostre piłowanie płytki:):)
      • Gość: kakasia Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 19:16
        ilcia jest rewelacja pozdrawiam
      • Gość: Ewelinka Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 11:31
        możecie mi podać namiary Na tą P.Ilonke ??? na mój numer gg 1060042 i cennik
        była bym bardzo wdzięczna bo mam zamiar zrobić tpisy pierwszy raz
    • Gość: Negatyw dla Ilony Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.centertel.pl 28.06.07, 20:16
      Ja również uważam,że Ilona niszczy, ale to cholernie niszczy płytkę paznokcia. Jak ktoś nie chodzi do innych salonów to niech się nie wypowiada. Zakładanie u niej tipsów strasznie boli, nawet po zabiegu- a w innych salonach nie boli.... A jak ściąga tipsa to nie patrzy na to czy z twoim paznokciem, czy boli i ze krew sie leje.
      • Gość: GOSC Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 16:24
        ZAKLADANIE MOZE NIE NALEZY DO NAJPRZYJEMNIEJSZYCH ,ALE PAZNOKCIE OSTATNIO TRZYMALY MI SIE 2 MIESIACE JESTEM SUPER ZADOWOLONA POLECAM WSZYSTKIM JA JESTEM UMOWIONA NA CZWARTEK .
      • Gość: LILI Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.chello.pl 07.11.09, 09:18
        WIDZE ZE NIE JESTES JEDYNA U KTOREJ POLALA SIE KREW ILONA POWINNA PRACOWAC W RZEZNI A NIE ZAKŁADAĆ TISY
    • Gość: Monika Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.07, 22:53
      Oj ale się naczytałam za i przeciw :) Jestem na etapie początkowym i szczerze
      mówiąć na razie opieram się na żelowaniu paznokci czy taka usługa jest
      wykonywana z salonie Pana Marka ? Przyznam się, że telefon do tego salonu
      bardzo ułatwiłby mi sprawę. Pozdrawiam Monika
    • Gość: gosc Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:31
      jak bzdura!!! z konkurencji jestes?
    • Gość: MM Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 13:52
      A ja chodzę do Marzeny (salonik naprzeciw kina Zorza) rewelacyjna dziewczyna i
      ma talent:)Goraco polecam i przy okzji pozdrawiam...
      • Gość: kajka Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 15:24
        widze duzo pozytywów dla ILONy , napiszcie tylko ile bierze pieniazkow za tipsy
        i gdzie dokladnie jej studio sie znajduje .
    • Gość: ilona Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 16:21
      malam sie nie wtracac ale zaczynasz mnie wkorzaac .po twoich wypowiedziach widac ze nalezysz do konkurencji ,jesli u mnie bylas a w pisaniu jestes taka cwana to czemu sie nie podpiszesz(pewnie obawiasz sie ze znalazlabym twoj nr w kartotece).ja mimo wszystko pozdrawiam cie serdecznie i do twojej wiadomosci bez sterylizatora sanepid nie odbierze gabinetu.milego dnia.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MOJE KLIJENTKI KTORE MNIE POPIERAJA
      • Gość: Mysza Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:57
        Droga pani Ilono, naczytałam sie wielu pozytywów na Pani temat, więc chciałabym
        sie dowiedzieć trzech rzeczy:
        - ile kosztuje założenie tipsów u Pani po raz pierwszy?
        - jestem ciekawa również o cene kolejnych uzupełnień
        - jak do Pani dotrzeć?
        p.s. prosze sie nie przejmowac krytyką, ludzie zawsze mają jakieś "ale",
        pozdrawiam serdecznie :-)
      • Gość: ?????? Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.eranet.pl 28.10.08, 15:08
        ilona ja kiedys chodzilam do Ciebie i nigdy sterylizatora nie widzialam to po 1,
        po 2 jestes najbardziej niedelikatna kosmetyczka jaka znam, po 3 nie przykladasz
        sie do tego co robisz, no bo jak dokladnie zrobic paznokcie w 40 minut??????
        ciesze sie ze nareszcie znalazlam odpowiednia kosmetyczke u ktorej sie odprezam
        i relaksuje jak mi robi paznokcie a nie siedze w stresie czy przypadkiem nie
        wyjedziesz mi pilnikiem poza paznokcia... pozdrawiam
    • Gość: tipsiara Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:30
      chcialam powiedziec ze ja tez mam swoj salon i robie paznokcie ,a na tipsy do ilony poszlam sprawdzic za co ja tak chwala i naprawde wywarla ona na mnie duze wrazenie dzieki profesjonalizmowi.kazda klijentka ma zalozona kartoteke w ktorej znajduje sie jej osobisty pilnik-poniewaz jak wiadomo pilnikow papierowych nie da sie wydezynfekowac poniewaz straca na mocy-wiec jesli zaczynasz sie czepiac to znajdz sobie konkretny powod.ja jestem pod wrazeniej jej osoby .mimo ze pracuje calymi dniami zawsze jest usmiechnieta.pozdrawiam serdecznie kasia w.
    • Gość: gosc Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:35
      a tak wogole to pilnikow papierowych nie da sie wydezynfekowc wiec ciekawe jak w innych salonach to robia chyba tylko myja woda a ty dalas sie na to nabrac -wspolczuje ci
      • Gość: gosc Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:32
        ty ale wez sie moze podpisz?tak ją zawzięcie krytykujesz?a masz jakies podstawy?
        napisz kim jestes, czy moze nie masz odwagi??
      • Gość: Zoe Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:58
        Pilniki papierowe DA SIĘ WYDEZYNFEKOWAĆ! Trzeba mieć dezynfekator działający
        dzięki promieniom UV. Także niestety jesteś w wielkim błędzie. Pozdrawiam nie
        poinformowanych.
        • Gość: gosc Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:14
          szkoda ze ty jestes sto lat za murzynami ,sterylizatory uv nie wydezynfekuja pilnikow z takiej choroby jaka jest aids,a poza tym w gabinetach bardzo mile widziane sa autokawy .pierw sie poucz a potem napisz.masz mala wiedze
    • Gość: gosia Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:38
      napewno nie chcemy robic paznokci tam gdzie Ty ,poniewaz u ilci zawsze mozna poplotkowac i jest zabawnie ,a ty z tego co widac cala atmosfere umialabys popsuc przez swoje wymadrzanie .do zobaczenia ilonko do jutra wielka buzka
    • Gość: Jula Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:20
      ale ludzie potrafią być złośliwi :)
      Panie gramatyku :) bardzo pouczający i ciekawy wpis.
      pozdrawiam miłych i sympatycznych
    • Gość: ilona Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:17
      pozdrawiam Pana serdecznie,oraz zycze bardzo duzo klijentow -normalnych oczywiscie.milego wieczoru
    • Gość: Mysza Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:46
      Dziękuje bardzo za odpowiedź :-) Wiem juz wszystko, teraz tylko wystarczy sie
      umowić i bede mogła oglądać moje nowe śliczne pazurki ;-) Pzdrawiam!!!
    • Gość: ktoś Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.07.07, 19:12
      Widzę, że to forum zdominowała Pani Ilona, jak to ona nie robi? Wystarczyło
      tylko odpisać na pytanie, że u .... kosztuje tyle. Po co tyle wywodów. Każdy ma
      prawo wyboru a w ten sposób dokonaliście reklamy salonu Ilony.
    • Gość: Ania Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.centertel.pl 11.07.07, 21:24
      A ja jestem nizadowolona z usług ilony i mam takie prawo. Wzorki robi ładne-jak w kazdym innym salonie, ale wykonanie dla naturalnego paznokcia jej wykonanie jest porazająco niszczace
      • Gość: znudzona......... Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.07.07, 09:34
        Wrzućcie w końcu na luz...Ileż można dyskutować na temat durnych tipsów?!!Nadal
        Wam sie to nie znudziło???Każda z nas już wie co,gdzie i jak więc po co drążyć
        temat???Stajecie się już nudne.....
      • Gość: gosc Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 13:26
        to po co do Niej poszlas -jestes nudna -gdybys nie chciala moglabys wybrac inny salon -lecz tego niestety nie zrobilas-
      • Gość: ja Re: Gdzie tanie TIPSY??? IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.09, 06:37
        ja jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z usług Ilony.zawsze znajdzie dla nas czas-nawet siedzac po godzinach a ze złamanympaznokciem kiedy nie wpadniesz to ci go naprawi -Ilona jestes najlepsza .nie sluchaj tego co pisza te zazdrosnice i nie zmieniaj sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka