xenonx 21.11.04, 12:10 Gdzie można iść na spacer w niedzielne popołudnie,ale żeby nie zmulić się gajerkami,płaszczykami,niedzielnymi kierowcami,turystami z wiosek pod marketami.Ostatnio mam wrażenie że to miasto "podumiera".Szczególnie na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.saracen Re: Niedzielny spacer 21.11.04, 18:44 Ja się zawsze wybierałam na Stary Lubin. Odpowiedz Link Zgłoś
v2002 Re: Niedzielny spacer 21.11.04, 19:43 Nie przesadzaj. Miejsc na spacery jest setki. Lasów wokół Lubina jest mnóstwo. Parki też nie są najgorsze. A co do gajerków to pomyśl, jak oceniają ciebie ci w gajerkach. Odpowiedz Link Zgłoś
v2002 Re: Niedzielny spacer 21.11.04, 19:45 A markety to trzeba omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: Niedzielny spacer 24.11.04, 17:18 v2002 napisał: > A markety to trzeba omijać z daleka. Masz rację. W weekendy lepiej omijać, bo są zawalone i za jednym chlebem stać musisz pół godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
xenonx Re: Niedzielny spacer 24.11.04, 14:05 Ci co chodzą w gajerach w niedzielę, to pozerzy co mają jeden gajer specjalnie na wesela i niedzielne spacerki. Ja ubieram się całkiem nieźle, choć wiem,że w niedzielnym tłumie się wyróżniam, bo nie mam śledzia. A na stary lubin to będę chodził na kasztany jak będę po 60, a na razie chciałbym aby coś w tym mieście cokolwiek się działo, a puste ulice w weekendy mnie przerażają... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: Niedzielny spacer 24.11.04, 17:16 xenonx napisał: > Ci co chodzą w gajerach w niedzielę, to pozerzy co mają jeden gajer specjalnie > na wesela i niedzielne spacerki. Taaaak! Ci, co wkładają garnitury na śluby, wesela, wręczenia nagród i inne ważne uroczystości, to też pozerzy! Jak można w ten sposób oszukiwać innych?! Przecież odświętny strój to nic innego jak "upupianie"! Ale bzdurę palnąłeś, xenon! > Ja ubieram się całkiem nieźle, choć wiem,że w niedzielnym tłumie się > wyróżniam (...) Trzy paski i łysy łeb? Czy włosy na żel i "brudne" dżinsy? Jak to jest nieźle się ubierać i wyróżniać się z tłumu? > A na stary lubin to będę chodził na kasztany jak będę po 60 Toś mię ubawił, chłopcze! Odpowiedz Link Zgłoś
xenonx Re: Niedzielny spacer 27.11.04, 11:36 > Taaaak! Ci, co wkładają garnitury na śluby, wesela, wręczenia nagród i inne > ważne uroczystości, to też pozerzy! Jak można w ten sposób oszukiwać innych?! -A gdzie w mojej wypowiedzi znamię czynu zabronionego? Ktoś został oszukany? > Przecież odświętny strój to nic innego jak "upupianie"! > Ale bzdurę palnąłeś, xenon! (chyba udupianie ;)) - A co też zakładasz kozaczki z deichmana, odświętny płaszczyk i wyruszasz się "pokazać" w niedzielę na mieście? > Trzy paski i łysy łeb? Czy włosy na żel i "brudne" dżinsy? Jak to jest nieźle > się ubierać i wyróżniać się z tłumu? Rozumiem, że niedawno się ogoliłaś, kupiłaś dres z czterema paskami i nie bardzo się sobie podobasz w nowym image...Bo niby skąd takie domysły? > Toś mię ubawił, chłopcze! Śmiech to zdrowie więc się smiej, tym bardziej, że chyba nie często masz okazje. Jeśli się czegoś nie zrozumiało za pierwszym razem, można spróbować jeszcze raz, a nuż się uda! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen XenonX XenonX XenonX XenonX XenonX XenonX XenonX 28.11.04, 16:49 xenonx napisał: > -A gdzie w mojej wypowiedzi znamię czynu zabronionego? > Ktoś został oszukany? Przeczytaj jeszcze raz, xenonx, i zastanów się nad sensem słów "pozer" i "oszukiwanie". > (chyba udupianie ;)) jak zwał, tak zwał. > - A co też zakładasz kozaczki z deichmana, odświętny płaszczyk i wyruszasz się > "pokazać" w niedzielę na mieście? Co Ty! Wyróżniam się z tłumu tak samo jak Ty, należę do tych lepiej ubranych, którzy nie pozują. > Rozumiem, że niedawno się ogoliłaś, kupiłaś dres z czterema paskami i nie > bardzo się sobie podobasz w nowym image...Bo niby skąd takie domysły? Sztuka dyskusji jest trudna. Punkt pierwszy to: zastanów się, co i do kogo mówisz. > Śmiech to zdrowie więc się smiej, tym bardziej, że chyba nie często masz > okazje. Cholera jasna! Nikt jeszcze mnie rozgryzł tak za pierwszym razem - jesteś niesamowity, xenonx! > Jeśli się czegoś nie zrozumiało za pierwszym razem, można spróbować jeszcze > raz, a nuż się uda! Tak tak, właśnie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
xenonx Re: XenonX XenonX XenonX XenonX XenonX XenonX Xen 29.11.04, 09:54 > Cholera jasna! Nikt jeszcze mnie rozgryzł tak za pierwszym razem - jesteś > niesamowity, xenonx! -dzięki, wiem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Niedzielny spacer 24.11.04, 20:31 xenonx napisał: > [...] choć wiem,że w niedzielnym tłumie się wyróżniam, > bo nie mam śledzia. > [...] a puste ulice w weekendy mnie przerażają... Może sie zdecyduj: pustki czy tłumy w weekendy są? Odpowiedz Link Zgłoś
xenonx Re: Niedzielny spacer 27.11.04, 11:45 > Może sie zdecyduj: pustki czy tłumy w weekendy są? Nie jesteś zbyt bystra ;)) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Niedzielny spacer 27.11.04, 17:36 xenonx napisał: > > Nie jesteś zbyt bystra ;)) Nie obrażaj mnie.. Z mojej strony to koniec dyskusji z Tobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen If_ona, nie! 28.11.04, 16:54 if_ona napisała: > Z mojej strony to koniec dyskusji z Tobą.. Może być i smieszno i straszno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: If_ona, nie! 28.11.04, 16:59 magda.saracen napisała: > > Może być i smieszno i straszno ;-) Wiem, co mogłoby być ;)) Uwielbiam ostre słowne przepychanki, ale postanowiłam przyjąc postawę stoicką - opieka nad forum zobowiązuje :((( Jakby szkodnik zobaczył, jak niekulturalnie się odzywam, to z całą pewnością poinformowałby "górę" i prezentu od Mikołaja na pewno bym nie dostała ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona i jeszcze jedno... 28.11.04, 17:02 tak w ogóle - po cóż mam dyskutować z osobą, która nawet nie wie, co to "upupianie" jest??? taka nieznajomość literatury poraża :P ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xenonx Re: i jeszcze jedno... 29.11.04, 09:53 > tak w ogóle - po cóż mam dyskutować z osobą, która nawet nie wie, co to > "upupianie" jest??? taka nieznajomość literatury poraża :P - czasy szkolnych lektur na poziomie średniej mam już za sobą :)) A to,że nie rzuciłem tytułem, tylko nawiązałem do "udupiania" to chyba nie świadczy,że nie wiem o co chodzi, chyba,że się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: lasy, lasy, cztery lasy 24.11.04, 17:17 Ja lubię ten las koło mnie (na Przylesiu), ale odkąd mój piesek znalazł tam innego czterołapa w stanie rozkładu jakoś nie mam ochoty na spacery leśne. Odpowiedz Link Zgłoś