laurka-1 28.12.04, 09:18 gdzie spędzacie sylwka , można w głogowie fajnie się pobawić oczywiście nie mam na mysli MOK-u (fu okropne) hej hej frido spisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evilkaaa Re: Sylwester 28.12.04, 10:04 ja odwiedzam polanice... i bede sie super bawic... a teraz umieram tak źle sie czuje.. musze sie wykurowac.. musze.. musze.. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Sylwester 28.12.04, 11:31 evilkaaa napisała: > ja odwiedzam polanice... i bede sie super bawic... a teraz umieram tak źle sie > czuje.. musze sie wykurowac.. musze.. musze.. witaj! i kuruj się, oby skutecznie ;) pozdrv! Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Sylwester 28.12.04, 11:31 laurka-1 napisała: > hej hej frido spisz? jak mam wolne to z wyrka przed 11 nie wyskakuję mpja droga. wstałam niedawno i popijam kawę oraz przeglądam fora - czynności poranne. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: Sylwester 29.12.04, 08:06 hej hej droga frido jak tam twoje zdrówko lepiej? mało czsu ci zostało do sylwka ! Odpowiedz Link Zgłoś