szelma81 08.09.06, 08:24 od jut leci w kiniekom rozpustnik z deepem chyba sie wybiore bo tam zazwyczaj leca dobre fimy, a przy okazji milo sie ost zaskoczylam bo w glogowie otworzyli beverli hills cos sie dzieje w tym miescie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: rozpustnik w dkf 21.10.06, 12:14 Często bywacie w kinie, a może DVD w domu lepsze? Co ostatnio oglądaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: rozpustnik w dkf 22.10.06, 01:32 sibeliuss napisał: > Co ostatnio oglądaliście? Volver. Film wyśmienity, miałam w oczach łzy ale nie brakowało też śmiesznych momentów. Penelopa jako zwykła kobieta oddała prawdziwość sytuacji. Ona nie grała, ale poprostu była Raimundą. Odpowiedz Link Zgłoś
madziolek2005 Re: rozpustnik w dkf 22.10.06, 13:59 Ja z racji tego, iż mam małe dziecko w kinie nie bylam już ho ho ho.... Oj, mam straszne zaległości w tej dziedzinie. Wczoraj wreszcie udalo mi się obejrzeć Komornika. A widzieliście może "Samotność w sieci"? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: rozpustnik w dkf 22.10.06, 14:01 madziolek2005 napisała: > A widzieliście może "Samotność w sieci"? Jak wrażenia? Szkoda mi kasy na ten film, większość opinii jakie słyszałam - strata czasu. Czytałam ksiażkę, wystarcza mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: rozpustnik w dkf 22.10.06, 20:29 madziolek2005 napisała: > A widzieliście może "Samotność w sieci"? Jak wrażenia? Nikt nie chce ze mną na to iść, więc sobie pójdę sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: rozpustnik w dkf 22.10.06, 14:03 sibeliuss napisał: > Co nastepnego w planach? "Diabeł..." Odpowiedz Link Zgłoś