frida2 08.01.07, 13:02 Miasto kupiło głogowskim policjantom fotoradar. W ciągu sekundy może zrobić dwa znakomitej jakości zdjęcia. Urządzenie kosztowało 140 tys. zł. /gazetalubuska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodzio_k Re: Kierowcy na oku 13.01.07, 09:45 a gdzie zamontowano to ustrojstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury1 Re: Kierowcy na oku 13.01.07, 10:38 Jak to gdzie zamontowano?Tom nie jest urządzenie stacjonarne,chociaż może i tak pracować (niestety),mogą namierzyć kierowce z nieoznakowanego radiowozu jadąc za nieszczęśnikiem czas jakiś i jak podsumują ...o zgrozo ,noga z gazu . Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Kierowcy na oku 13.01.07, 10:57 luzik, w glogo i tak nie ma gdzie przydepnac :(( Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kierowcy na oku 14.01.07, 10:20 ponury1 napisał: > Jak to gdzie zamontowano?Tom nie jest urządzenie stacjonarne,chociaż może i tak pracować (niestety),mogą namierzyć kierowce z nieoznakowanego radiowozu jadąc za nieszczęśnikiem czas jakiś i jak podsumują ...o zgrozo ,noga z gazu . Kogo nazywasz nieszczęśnikiem? Idiotę jadącego w terenie zabudowanym 120 km/h? Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Kierowcy na oku 14.01.07, 10:48 Marcys, litosci... widziales glogow, gdzie chcesz sie tu rozpedzic do 120 w terenie zabudowanym? :) ale prawda, dla takich swirow nie powinno byc zadnego poblazania. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury1 Re: Kierowcy na oku 15.01.07, 09:58 sibeliuss napisał: > ponury1 napisał: > > > Jak to gdzie zamontowano?Tom nie jest urządzenie stacjonarne,chociaż może > i > tak pracować (niestety),mogą namierzyć kierowce z nieoznakowanego radiowozu > jadąc za nieszczęśnikiem czas jakiś i jak podsumują ...o zgrozo ,noga z gazu . > > Kogo nazywasz nieszczęśnikiem? Idiotę jadącego w terenie zabudowanym 120 km/h? Albo ja mam coś z oczami albo... w którym fragmencie mojej wypowiedzi widzisz prędkość o której piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś