Dodaj do ulubionych

Kierowcy na oku

08.01.07, 13:02
Miasto kupiło głogowskim policjantom fotoradar.
W ciągu sekundy może zrobić dwa znakomitej jakości zdjęcia.
Urządzenie kosztowało 140 tys. zł.
/gazetalubuska.pl/
Obserwuj wątek
    • miodzio_k Re: Kierowcy na oku 13.01.07, 09:45
      a gdzie zamontowano to ustrojstwo?
      • ponury1 Re: Kierowcy na oku 13.01.07, 10:38
        Jak to gdzie zamontowano?Tom nie jest urządzenie stacjonarne,chociaż może i tak
        pracować (niestety),mogą namierzyć kierowce z nieoznakowanego radiowozu jadąc
        za nieszczęśnikiem czas jakiś i jak podsumują ...o zgrozo ,noga z gazu .
        • impostor Re: Kierowcy na oku 13.01.07, 10:57
          luzik, w glogo i tak nie ma gdzie przydepnac :((
        • sibeliuss Re: Kierowcy na oku 14.01.07, 10:20
          ponury1 napisał:

> Jak to gdzie zamontowano?Tom nie jest urządzenie stacjonarne,chociaż może i
          tak pracować (niestety),mogą namierzyć kierowce z nieoznakowanego radiowozu
          jadąc za nieszczęśnikiem czas jakiś i jak podsumują ...o zgrozo ,noga z gazu .

Kogo nazywasz nieszczęśnikiem? Idiotę jadącego w terenie zabudowanym 120 km/h?
          • impostor Re: Kierowcy na oku 14.01.07, 10:48
            Marcys, litosci... widziales glogow, gdzie chcesz sie tu rozpedzic do 120 w
            terenie zabudowanym? :)
            ale prawda, dla takich swirow nie powinno byc zadnego poblazania.
          • ponury1 Re: Kierowcy na oku 15.01.07, 09:58
            sibeliuss napisał:

> ponury1 napisał:
            >
            > > Jak to gdzie zamontowano?Tom nie jest urządzenie stacjonarne,chociaż może
            > i
            > tak pracować (niestety),mogą namierzyć kierowce z nieoznakowanego radiowozu
            > jadąc za nieszczęśnikiem czas jakiś i jak podsumują ...o zgrozo ,noga z gazu .
            >
            > Kogo nazywasz nieszczęśnikiem? Idiotę jadącego w terenie zabudowanym 120 km/h?

Albo ja mam coś z oczami albo... w którym fragmencie mojej wypowiedzi widzisz
            prędkość o której piszesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka