omega_x 07.05.05, 14:53 Może zagląda tu ktoś, kto pracuje w pks Lubin? Strasznie potrzebuje kontaktu z kims takim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omega_x Re: pks lubin 08.05.05, 21:37 Nikt tam nikogo nie zna? :((( Mnie się strasznie podoba pewien kierowca i tylko chciałabym się dowiedzieć chociaż jak się nazywa, a nie mam jak :( Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: zapytaj go... to takie proste 08.05.05, 21:53 ale nie podczas jazdy, bo to zabronione ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
omega_x Re: zapytaj go... to takie proste 08.05.05, 22:21 Ajjj, nie mogę zapytać, bo już go nie widuję i w tym problem - gdybym wiedziała na jakich trasach jeździ, to bym była stałą pasażerką, ale nie wiem no ;( Odpowiedz Link Zgłoś
haanny może ma urlop, może nogę złamał, może zwolnili go 08.05.05, 22:36 a to ten miejski kierowca czy pozamiejski? pozdrawiam haanny Odpowiedz Link Zgłoś
omega_x Re: może ma urlop, może nogę złamał, może zwolnil 08.05.05, 22:55 :) Nie nie, chyba pozamiejski, był kierowcą na takiej jednej wycieczce, na której ja byłam i tyle, więc nie wiem, ale wydaje mi się, że Ci miejscy na takie nie jeżdżą :) A ja nawet nie jestem z Lubina, żebym mogła czatować gdzieś przy dworcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
haanny to zapytaj o jego daene organizatora wycieczki 08.05.05, 23:24 i problem z bańki pozdrawiam haanny Odpowiedz Link Zgłoś
omega_x Re: to zapytaj o jego daene organizatora wycieczk 08.05.05, 23:51 Coś Ty, organizator nie ma, po co mu dane kierowcy, wynajmuje autobus od pks na tą i na tą godzinę i cześć. Chyba jestem w beznadziejnej sytuacji jednak. Chyba tylko w Pksie wiedzą, kto jechał w tym dniu na wycieczkę, ale przecież nie powiedzą :) zresztą ja nie zadzwonię, nie mam tak gadane, żeby ich tak ściemnić :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: niech zaryzykuje :))) 09.05.05, 10:29 ładni kierowcy w pks??!!, niemożliwe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
omega_x Re: niech zaryzykuje :))) 09.05.05, 17:33 Czemu nie? :-)) A może to jeden wyjątek tylko :P Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: zapytaj go... to takie proste 10.05.05, 17:45 Haanny , jak Ty już sam się pozdrawiasz przez internet , to z Tobą jest coś nie w porządku. Jeżeli masz takie życzenie , to po co do tego lubiński czat ? Stań przed lustrem , załóż czapkę z daszkiem na łepetynę , przyłóż dwa palce do prawej skroni i zasalutuj sobie oraz pozdrów się . Gwarantuję , że obaj się uśmiejecie. Ty i Twoje alter ego w zwierciadle. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: zapytaj go... to takie proste 10.05.05, 17:55 seren1 napisał: > Haanny , jak Ty już sam się pozdrawiasz przez internet , to z Tobą jest coś nie > > w porządku. Już Ci pisałam, żebyś się zastanowił(a) zanim cokolwiek napiszesz.. Poczytaj w necie o strukturze drzewka na forach dyskusyjnych.. Post Haanny był odpowiedzią na mój. Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: zapytaj go... to takie proste 10.05.05, 17:57 haanny napisała: > pozdrawiam haanny Haanny , jak Ty już sama się pozdrawiasz przez internet , to z Tobą jest coś nie w porządku. Jeżeli masz takie życzenie , to po co do tego lubiński czat ? Stań przed lustrem , załóż czapkę z daszkiem na łepetynę , przyłóż dwa palce do daszka i zasalutuj sobie oraz pozdrów się . Gwarantuję , że się uśmiejecie. Ty i Twoje alter ego w zwierciadle. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Oj, nie kłóćcie się 10.05.05, 19:48 omega_x napisała: > w końcu to wątek o miłości... :D Hmmm.. fakt ;) nie zauważyłam :) za bardzo skupiłam sie na zakazie rozmowy z kierowcą z PKS w czasie jazdy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
haanny seren1 jedno krótkie pytanko: 10.05.05, 22:00 i kto jest śmieszny? polecam lektury: 1. zasady prawidłowego poruszania się po forach dyskusyjnych 2. czytanie ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: pks lubin 09.05.05, 22:25 Dałabyś już sobie spokój z tym pekaesiakiem. Rozejrzyj się za jakimś strażakiem albo listonoszem. Oni też mają ładne mundury :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: pks lubin 10.05.05, 17:33 Masz rację . Księża maja też szykowne mundurki. Omega_x ! Może zmienisz zainteresowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
omega_x Re: pks lubin 10.05.05, 19:24 No tak, jeśli nikt nie ma znajomości w pksie to faktycznie skończę w kościele... jako zakonnica chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś