hofff 04.03.07, 21:27 Szukam architekta wnętrz. Legnica lub okolice. Może znacie kogoś wartego polecenia? Będę wdzięczny za inf. Ostatecznie może być Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akaala Re: Architekt wnętrz 05.03.07, 20:33 Wojciech Solecki z Wroclawia. Mam taki do niego email: wojteksolecki@op.pl Cierpliwy, slucha dlugo klienta i potem ma ciekawe wersje projektu. Albo, jak chcesz amatorsko ale fajnie to moja siostra sie czyms takim zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: Architekt wnętrz 05.03.07, 21:23 a nie wiesz jakie ma stawki? czy bierze od m2? a co do twojej siostry, to rzecz warta rozwazenia. gdybym mogl zobaczyc jakies fotki z jej pracami byloby fajnie. jakby co, to na maila gazetowego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akaala Re: Architekt wnętrz 06.03.07, 09:50 projekt lazienki kosztowal (chyba, to bylo 3 lata temu) 600zl. Nie wiem, czy to jest od metra czy nie. Siostrze powiem, zeby Ci wyslala zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
roza73 Re: Architekt wnętrz 22.03.07, 21:13 witam jestem rowniez zainteresowana praca panskiej siotry i prosilabym takze o zdiecia na meila roza73@NOSPAM.gazeta.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
slime82 Re: Architekt wnętrz 12.04.14, 19:40 Ja również bym prosił o jakieś zdjęcia :) slime@onet.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz197101 Re: Architekt wnętrz 30.03.14, 19:10 Witam. Czy mozesz skontaktowac mnie z twoja siostra?Chce zrobic remont mieszkania w bloku.Lazienka jest za mala,chce przesunac scianke.Chcialbym skonsultowac to z kims,kto ma doswiadczenie.Moj adres e-mail.:mariusz71@web.de Odpowiedz Link Zgłoś
marexs Re: Architekt wnętrz 12.03.15, 12:39 Mi projekt robiła Pani Aleksandra z firmy Daart,polecam!Projekt dobrze dopasowany,widać duże doświadczenie,mieszka sie wspaniale. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
aniak_75 Re: Architekt wnętrz 24.08.15, 13:29 Ja również polecam Panią Olę z daart.pl , duża wiedza i co ważne- bardzo dobry gust, projekty robi i w Legnicy i we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś