Dodaj do ulubionych

Architekt wnętrz

04.03.07, 21:27
Szukam architekta wnętrz. Legnica lub okolice. Może znacie kogoś wartego
polecenia? Będę wdzięczny za inf. Ostatecznie może być Wrocław 
Obserwuj wątek
    • akaala Re: Architekt wnętrz 05.03.07, 20:33
      Wojciech Solecki z Wroclawia. Mam taki do niego email: wojteksolecki@op.pl
      Cierpliwy, slucha dlugo klienta i potem ma ciekawe wersje projektu. Albo, jak chcesz amatorsko ale fajnie
      to moja siostra sie czyms takim zajmuje.
      • hofff Re: Architekt wnętrz 05.03.07, 21:23
        a nie wiesz jakie ma stawki? czy bierze od m2? a co do twojej siostry, to rzecz
        warta rozwazenia. gdybym mogl zobaczyc jakies fotki z jej pracami byloby fajnie.
        jakby co, to na maila gazetowego.
        pozdrawiam
        • akaala Re: Architekt wnętrz 06.03.07, 09:50
          projekt lazienki kosztowal (chyba, to bylo 3 lata temu) 600zl. Nie wiem, czy to jest od metra czy nie.
          Siostrze powiem, zeby Ci wyslala zdjecia.
          • roza73 Re: Architekt wnętrz 22.03.07, 21:13
            witam jestem rowniez zainteresowana praca panskiej siotry i prosilabym takze o zdiecia na meila
            roza73@NOSPAM.gazeta.pl dziekuje
            • slime82 Re: Architekt wnętrz 12.04.14, 19:40
              Ja również bym prosił o jakieś zdjęcia :)
              slime@onet.com.pl
      • mariusz197101 Re: Architekt wnętrz 30.03.14, 19:10
        Witam.
        Czy mozesz skontaktowac mnie z twoja siostra?Chce zrobic remont mieszkania w bloku.Lazienka jest za mala,chce przesunac scianke.Chcialbym skonsultowac to z kims,kto ma doswiadczenie.Moj adres e-mail.:mariusz71@web.de
    • marexs Re: Architekt wnętrz 12.03.15, 12:39
      Mi projekt robiła Pani Aleksandra z firmy Daart,polecam!Projekt dobrze dopasowany,widać duże doświadczenie,mieszka sie wspaniale. Pozdro!
      • aniak_75 Re: Architekt wnętrz 24.08.15, 13:29
        Ja również polecam Panią Olę z daart.pl , duża wiedza i co ważne- bardzo dobry gust, projekty robi i w Legnicy i we Wrocławiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka