Dodaj do ulubionych

Dlaczego skasowano??

22.05.07, 22:57
Dlaczego został skasowany temat o poszukiwanej dziewczynie??
Moderatorzy drodzy gdzie tu złamanie regulaminu?????
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: Dlaczego skasowano?? 22.05.07, 23:11
      Odpowiedz w tej sprawie wyslalem Ci na maila.
      • kariona Re: Dlaczego skasowano?? 22.05.07, 23:15
        olus_stad napisał:

> Odpowiedz w tej sprawie wyslalem Ci na maila.
        >

Napisałeś szanowny Modzie:
        "Twoj post to spam, pojawia sie na wielu forach o takiej samej lub
        podobnej tresci. Dlatego zostal usuniety."

Jestem przerażona powyższym... Człowieku - ginie dziewczyna, matka, córka,
        nasza koleżanka z pracy!!! Szukamy jej wszyscy na wszelkie możliwe sposoby...
        im więcej tych informacji i zdjęć, tym większa szansa, że ktoś ją rozpozna...
        może widział, może wie...
        Tutaj chodzi o ludzkie życie!!!!!
        Przepraszam Cię Oluś, ale ręce mi opadły... nie rozumiem...
        znieczulicy... w najgorszym wydaniu :-/
        • kariona Re: Dlaczego skasowano?? 23.05.07, 09:42
          I już koniec poszukiwań...
          Aneta nie żyje:-(((

dziękujemy wszystki, którzy pomagali w poszukiwaniach.
          • gabmar1 Re: Dlaczego skasowano?? 23.05.07, 10:55
            ...
          • czarnyjanek Re: Dlaczego skasowano?? 23.05.07, 15:02
            > I już koniec poszukiwań...
            > Aneta nie żyje:-(((
            >
            > dziękujemy wszystki, którzy pomagali w poszukiwaniach.

jestem ciekawy ilu takich klocków jak olus_stad "pomagało" w poszukiwaniu zaginonej dziewczyny.
            ale tak to jest jak ktoś poczuje,ze ma misje do spełnienia na publicznym forum.
            olus stad jeśli masz odrobine honoru to powinieneś zrezygnować z bycia moderatorem tego forum.
            no chyba ,że jesteś ....
            • olus_stad Re: Dlaczego skasowano?? 23.05.07, 15:28
              Nie jestem sedzia we wlasnej sprawie. Jezeli uwazasz, ze nienalezycie zajmuje sie forum, proponuje abys napisal w tej sprawie do administracji.
              • czarnyjanek Re: Dlaczego skasowano?? 23.05.07, 16:39
                Nie jestem sedzia we wlasnej sprawie. Jezeli uwazasz, ze nienalezycie zajmuje s
                > ie forum, proponuje abys napisal w tej sprawie do administracji.

pisałem o honorze. ale jak widac to pojecie jest ci obce, więc dalej realizuj swoje niespełnienie emocjonalne jako moderator forum publicznego.
    • mamamilochy Re: Dlaczego skasowano?? 23.05.07, 17:21
      Jestem zbulwersowana! Możesz pokrótce napisać co się stało tej dziewczynie?
      • czarnyjanek Re: Dlaczego skasowano?? 24.05.07, 08:49
        Jestem zbulwersowana! Możesz pokrótce napisać co się stało tej dziewczynie?

jakie to ma teraz znaczenie co sie stało tej dziewczynie ? życia nikt jej nie zwróci.
        faktem jest natomiest jest to,że miasto legnica nie ma forum publiczne na ktorym ludzie potrzebujący pomocy mogliby ja uzyskać. no chyba nie bedziemy nazywać forum publicznym , forum które jes tmoderowane przez buca i prostaka.
        • kariona Re: Dlaczego skasowano?? 24.05.07, 09:50
          Dziękuję Janku...
          jeżeli można mówić o czymś dobrym w tej dramatycznej sytuacji, to - więcej było
          tych, którzy pomogli... bezinteresownie... z sercem i pełnym zaangażowaniem...
          Tym wszystkim jeszcze raz dziękujemy...
          Anetki nie ma... i nikt życia jej nie zwróci...
          Przyczyny śmierci bada policja - to w odpowiedzi na czyjeś tutaj pytanie o to
          co się stało... najprawdopodobniej została zamordowana... :-((
          Wyszła z domu i już nigdy do niego nie wróci...
          I nikt z nas nie może się z tym pogodzić:-(

Reakcja moderatora tego forum jest dla mnie niezrozumiała - PRZERAŻAJĄCA...
          Zginęła dziewczyna, liczyła się każda minuta, każda pomocna dłoń, każdy kto
          mógł coś wiedzieć, zapamiętać, widzieć...
          Zawsze myślałam, że internauci, to niesamowita grupa ludzi - potrafiąca
          zjednoczyć się jak nikt inny i zrobić wiele - przykładem niech będzie
          poszukiwanie studenta politechniki...
          Ogłoszenie ze zdjęciem zamieściłam w kilku miejscach i tylko tutaj zostało
          NATYCHMIAST usunięte...
          jako spam...
          dobrze wiedzieć Oluś ile znaczy dla Ciebie ludzkie życie...
          przemyśl raz jeszcze...
          i oby nikt nigdy nie potrzebował TWOJEJ pomocy...

• czarnyjanek Re: Dlaczego skasowano?? 24.05.07, 11:01
            Przyczyny śmierci bada policja - to w odpowiedzi na czyjeś tutaj pytanie o to
            > co się stało... najprawdopodobniej została zamordowana...

własnie dowiedziałem sie szczególy tego zdarzenia.jestem w szoku.
            oszczędze wam szczegolow
            • jedynataka w obronie Olka 24.05.07, 19:35
              Do wszystkich:
              KAŻDY SIĘ CZASEM MYLI - pamiętajcie o tym.
              • czarnyjanek Re: w obronie Olka 24.05.07, 20:03
                Do wszystkich:
                > KAŻDY SIĘ CZASEM MYLI - pamiętajcie o tym.

zwróć uwagę na to ,że gość nie widzi nic złego w swoim postepowaniu.
                nadal uważa,ze nic sie nie stało i w jego mniemaniu sprawdza sie doskonale jako moderator forum publicznego.
                • xoy Re: w obronie Olka 25.05.07, 01:36
                  Witam!
                  Skoro uwazasz, ze bedziesz zdecydowanie lepszym moderatorem "publicznego forum
                  Legnicy", na ktorym tak zajadle sie udzielasz - Olek podpowiedzial Ci co masz
                  zrobic. Pare postow wyzej. Wystarczy przeczytac i sie zastosowac. Skoro uwazasz,
                  ze Moderator nie urosl do swojej roli, zaproponuj kogos - Twoim zdaniem -
                  lepszego na jego miejsce.

Lepiej - moze sam zacznij sam sie tym zajmowac. Z pewnoscia podolalbys temu
                  zadaniu bez najmniejszych problemow. Nigdy nie podjalbys zlej decyzji -
                  Moderator-Marzenie kazdego forumowicza. Nie mam nic przeciwko konstruktywnej
                  krytyce, ale zwykle pieniactwo zawsze wzbudzalo moj sprzeciw.

Do tej pory nie wypowiadalem sie jeszcze na tym forum, poniewaz albo nie mialem
                  nic interesujacego do powiedzenia, albo nie mialem na to ochoty, albo temat byl
                  juz po prostu wyczerpany, ale czasem tutaj zagladam i zdazylem zauwazyc, ze
                  prawie kazda Twoja wypowiedz ogranicza sie do wyglaszania bardzo slabo
                  ugruntowanej krytyki w bardzo szerokim zakresie spraw zwiaznych z Naszym
                  miastem. Ciagle cos Ci sie nie podoba, ciagle na 'nie'.

Odniesienie w Twojej wczesniejszej wypowiedzi do honoru uwazam za groteskowe.
                  Nie zamierzam rozwijac kwestii, skad ta ocena. Jezeli nie rozumiesz, ze
                  szafowanie gornolotnymi haslami przy stosunkowo blahych problemach jest zupelnym
                  nieporozumieniem, to popros kogos madrzejszego, zeby zrobil to za mnie.

A wydarzenie, ktore dalo poczatek tej dyskusji jest oczywiscie straszne, to juz
                  chyba kolejna tragedia w ostatnich dniach, ktora miala miejsce w Legnicy - a
                  przynajmniej kolejna, o ktorej napisano w prasie.

Skladam kondolencje Rodzinie, Przyjaciolom i innym, ktorzy byli w jakis sposob z
                  Nia zwiazni.

Serdecznie Pozdrawiam
                  • czarnyjanek Re: w obronie Olka 25.05.07, 08:29
                    Do tej pory nie wypowiadalem sie jeszcze na tym forum, poniewaz albo nie mialem
                    > nic interesujacego do powiedzenia, albo nie mialem na to ochoty, albo temat byl
                    > juz po prostu wyczerpany,

olus stad czyżbys załozył nowy adres na gazeta.pl ?czy uderzenie prersonalne we mnie załatwi sprawe i cie wybieli? czy po tym poście nadal bedziesz mógł twierdzić ,że jestę w porzadku?
                    a teraz napisz ,że to nie ty pisałeś poprzedni post tylko forumowicz ,który do tej pory nigdy nie miał nic do powiedzenia bo... temat itd ale od dłuzszefo czasu śledzi to forum.
                    olus vel xoy napisze krótko : jesteś żałosny
                    • xoy Re: w obronie Olka 25.05.07, 12:55
                      Szkoda, ze nie zadales sobie trudu odniesienia sie w chocby najmniejszym stopniu
                      do tego, co napisalem.
                      Zawsze trzeba szukac drugiego dna i ew. fakt przylaczenia sie do dyskusji nowej
                      osoby nalezy uznac za bezczelne, zalosne oszustwo.

Wciaz serdecznie pozdrawiam,

Xoy

• kariona Re: w obronie Olka 25.05.07, 17:05
                        Olek mógłby napisać chociaż dwa słowa...
                        ... że faktycznie źle wyszło z jego strony, że nie przemyślał...
                        ale widać to zbyt dużo jak na niego...
                        jego komentować już ani nie mam ochoty, ani potrzeby...

ciężko pogodzić się ze stratą każdej osoby...
                        jeśli jest to ktoś taki jak Aneta - jeszcze trudniej...
                        podziękowania za piękne słowa księdza, który był dziś na pogrzebie...

mam nadzieję, że sprawca poniesie zasłużoną karę...
                        i oby takich tragedii można było uniknąć...
                        Legnica nie jest bezpiecznym miastem - a kluby, które za bezpieczne uchodzą, to
                        temat na odrębną dyskusję...
                        • swek1 Re: w obronie Olka 05.06.07, 10:40
                          Od jakiegoś czasu nie było mnie na forum. Stało się to, co się stało a Olek
                          zrobił to, co zrobił. Nie wiem, dlaczego zaraz go wieszacie i pokazujecie, jaki
                          to On jest zły, okrutny i bez serca. Zazwyczaj jest tak, że jak ktoś wystawia
                          posty na wszystkich dostępnych forach to z reguły jest kasowany. Nie wiem,
                          jakie uzasadnienie napisał w prywatnej korespondencji i nie chce wiedzieć. Nie
                          chcę Go bronić ani oczerniać. Stała się tragedia i wszystkim nam jest przykro.
                          Kariona rozpoczęła nowy wątek, który myślę, że miał większą czytelnię niż
                          poprzedni. Dodam od siebie, że jeżeli bardzo Ci na tym zależało to nie musiałaś
                          odczekać trzech dni, lecz od razu zaprotestować.
                          Nie wiem, dlaczego insynuujecie, że Olek jest dwa w jednym.To nie szampon,
                          kawa czy inny produkt.Kiedyś ten temat przerabialiśmy, gdy były podawane IP.
                          Jeżeli komuś nie podoba się administrator tego forum i ma do niego zastrzeżenia
                          odsyłam do regulaminu.
                          Pozdrawiam.

PS. olus_stad i swek1 to nie jedna osoba
                          • maringo Jakie wnioski na przyszłość ? 10.06.07, 15:34
                            Pytanie do adminów.
                            Jak się zachowacie w przyszłości w podobnych sytuacjach w obliczu tragedii ?
                            Po ludzku, czy bezdusznie chociaż zgodnie z regulaminem?
                            Rozumiem, ze reakcja forumowiczów miała taki cel , aby w przyszłości sytuacje
                            takie się nie powtórzyły.
    • titus7288 Re: Dlaczego skasowano?? 29.10.13, 00:11
      kariona , jeszcze istniejesz? jeśli tak odezwij się , bardzo proszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka