julkas-5 28.02.08, 10:28 Chciałabym podciąc i zafarbowac sobie włosy, czy Ktoś z Was może polecic mi naprawdę dobrego fryzjera z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzik771 podpinam sie pod pytanie 28.02.08, 12:25 byłam ostatnio w realu,ale nie polecam. Tak beznadziejnie zafarbowanych włosów nigdy nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziula261 Re: podpinam sie pod pytanie 29.02.08, 15:04 Ja też odradzam real, jak mi zrobili pasemka, to w Legnicy jak poszłam do fryzjera to pytali się kto mi takie pasemka zrobił??? Beznadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: podpinam sie pod pytanie 01.03.08, 11:19 To i ja sie przyłączę :D Miałam 19 lat jak się u nich ściełam a po wyjściu z salonu wyglądałam jak 13-latka. Zero cieniowania, zero modnego cięcia. Mówiłam, co chcę, ale po jakims czasie znudziło mi się ciągłe gadanie co i jak ma być [w koncu to ONA jest fryzjerką] i dałam sobie spokój. Potem sama w domu lepsze pazurki zrobiłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
majkak3 Re: naprawdę dobry fryzjer 01.03.08, 17:01 ja polecam taki malutki zakładzik fryzjerski na ul.topolowej,koło biedronki-trzeba iść od biedronki w stronę bazarku a potem na lewo- jest taki budeyneczek mały wolnostojący-na przeciw kwiaciarni.Chodzę tam od paru miesięcy ze sobą i z dziećmi-mają specjalny fotelik dla dzieci-na prawdę polecam-do tego ceny na prawdę ok-za 2 dzieci plus ja-podcięcie krótkich włosów - ok 15-20pln płacę. Odpowiedz Link Zgłoś
novarosa Re: naprawdę dobry fryzjer 21.07.08, 09:45 Podbjam wątek. Czy ktoś z Was może polecić jakiegoś dobrego fryzjera do zafarbowania włosów + ewentualnie jakieś podcięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
marinka3 Re: naprawdę dobry fryzjer 10.11.08, 22:54 Nie polecam żadnego fryzjera w lubinie nie potrafią scinać BEZNADZIEJA. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia12 Re: naprawdę dobry fryzjer 24.07.08, 12:30 a ja polecam salon fryzjerski na ul. Wroniej za Żabką (na wprost bloku 10-piętrowego) profesjonalnie i niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9610 Re: naprawdę dobry fryzjer 25.07.08, 23:19 polecam zakład na przeciwko dworca PKS Odpowiedz Link Zgłoś
agness1909 Re: naprawdę dobry fryzjer 19.08.08, 19:54 Naprzeciwko dworca PKS robili mi balejaż.Nie byłam zadowolona i nie polecam tego zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
jagafe Re: naprawdę dobry fryzjer 29.09.08, 22:39 jeśli salon naprzeciwko PKS-u to tylko pan Andrzej-rewelacja!!!! trochę salonów zjeżdziłam już w województwie i chłopak naprawde wie co robi. Fakt że jeszcze się tam nie farbowałam ale ścina zarąbiście, wiem co mówię bo mam lichutkie włosy i trzeba je naprawde dobrze ściąć bo inaczej wyglądam jak pipa, no a lubie wyglądać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianowa Re: naprawdę dobry fryzjer 03.09.08, 14:38 a więc moje drogie Panie.. Na punkcie swoich włosów mam przebzika, nienawidzę być testerem idąc do nowej fryzjerki.. Szczerze polecam salon fryzjerski koło poczty głównej - mieści się on w kamienicy po lewej stronie od poczty głównej. Są tam dwie fryzjerki- Karina - zauważyłam, że większosć jej klientek to blondynki (sama jest blondynką), śmiało stwierdzić moge, że Karina świetnie ścina włosy, delikatnie, uważnie, ścina Cie tak jak tego chcesz, a nie "po swojemu". Co do pasemek.. niestety ostatnio mnie zawiodła i z delikatnej naturalnej blondynki z pasemkami zrobiła ze mnie śiwca niszcząc mi włosy :/ - podcięcie OK ale farbowanie nie ... Jeżeli chodzi o balajaże, pasemka, trwałą - polecam kolezanke z tego samego salonu p. Patrycję - super dobiera kolor, zawsze świetnie wyglądają babeczki wychodząc spod jej rąk i pisze to szczerze. Jedna nadaje się do ścinania, druga do farbowania. I drogie Panie, ceny są całkowicie normalne- podciecie do 20 zl, z farbowaniem czy tasm balejażami wyrobicie się na pewno do 8 dyszek. **ODRADZAM** salon AVANGARDA - na ulicy Cedrowej (okolice ul. Grabowej, wieży ciśnien) nowopowstały salon, wizytówki hoho jak u jakiejs perfekcjonistki.. i niestety one mnie przekonaly.. Robilam tam balejage + podcięcie - zostawiłam tam 120 zł i żal, że za takie pieniądze nic nie widać. Właścicielka p. Karolina M., owszem starała się nakładajac mi sto produktów do prostowania, nabłyszczenia, woski itp śmieci.. Najbardziej zależało mi na dobrym podcięciu grzywki - paranoja.. nie moge jej teraz ułożyc ;/ zjeba totalna.. w dosłownym znaczeniu. ODRADZAM ! mnie poswędziało.. Odpowiedz Link Zgłoś
marianowa Re: naprawdę dobry fryzjer 03.09.08, 14:42 Podaję numer odnośnie fryzjera przy poczcie głównej. 076-724-08-41 Pamiętajcie - Karina ścinanie, Patrycja farbowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-2 Re: naprawdę dobry fryzjer 03.09.08, 20:42 POLECAM SALON KAMELEON NA BIESZCZADZKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszyrobaczek2000 Re: naprawdę dobry fryzjer 06.11.08, 17:43 dobra stylistka jest Violeta na ulicy chyba ptasiej, za supersamem alfa, domek z pralnia chemiczna. niestety mankamentem jest cena jak Pani Viola woła za swoja prace. w tym samym gabinecie pracuje Paulina- kosmetyczka i Piotrek Petrus ".stylista paznokcia". kosmetyczka jest dosc dobra, ale tego ostatniego to wogole nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszyrobaczek2000 Re: naprawdę dobry fryzjer dla dziecka 06.11.08, 17:49 polecam fryzjera na ul. lokietka. chlopak wie co robi. dziecko za pierwszym razem bylo u Stasia na zurawiej, ten wrzeszczal na dzieciaka i tak go przerazil ze caly bylem we wlochach a dziecko tak sie zanosilo z placzu ze niemoglismy z dziewczyna go uspokoic. Na lokietka chlopaczek prowadzi z zonka salon, ona robi paznokcie i jeszcze jedna babeczka chyba strzyze kobiety. dziecko nie plakalo, nie wyrywalo sie, byl super spokojny i zadowolony. pozniej mnie jeszcze obszczygl. wyszedlem od niego w szoku. zaplacilem 26 zl. a maly dostal lizaka! Odpowiedz Link Zgłoś