sloggi 08.06.06, 22:19 muzyka.interia.pl/info/infid/757218 Tatuś ma odchyły, ale Mańcia bije go na głowę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Peszek usiłuje być oryginalna 08.06.06, 22:37 kobieta.interia.pl/news?inf=754533 Odpowiedz Link
jutka1 Re: Peszek usiłuje być oryginalna 09.06.06, 13:00 Sloggi, dlaczego piszesz, ze "tatus ma odchyly"? Nie rozumiem? (pytanie jak najbardziej powazne). Wywiad interesujacy. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Peszek usiłuje być oryginalna 09.06.06, 00:51 no, ale działa. Bo jakoś nikt nie pisze, ze ona śpiewać umie... Odpowiedz Link
serek_ostrovia Re: Peszek usiłuje być oryginalna 09.06.06, 01:00 Po tym jak śpiewa " miasto pieprzę cię " zgasła dla moich oczu i uszu. Odpowiedz Link
sonrie Re: Peszek usiłuje być oryginalna 09.06.06, 19:44 A ja ją bardzo lubię, tatusia też ) Odpowiedz Link
aanes Re: Peszek usiłuje być oryginalna 09.06.06, 20:35 ja też bardzo lubię Peszkową i podoba mi się jej płyta. Teksty są super! Odpowiedz Link
sloggi Re: Peszek usiłuje być oryginalna 03.09.06, 12:43 Ostatnio była powtórka "To moja krew", gdzie występowali Peszkowie i Passentowie. No niestety te dwa światy były zupełnie różne. Passentowie subtelni, lekko wyniośli, po prostu klasa. A Peszkowie, no cóż. Odpowiedz Link
aga_piet Re: Peszek usiłuje być oryginalna 03.09.06, 23:02 Czepiasz się. Nie kumam oso Ci chodzi. Serio. Odpowiedz Link
sloggi Re: Peszek usiłuje być oryginalna 04.09.06, 00:26 O zachwyty nad talentem, którego moim zdaniem brak. Odpowiedz Link
aga_piet Re: Peszek usiłuje być oryginalna 04.09.06, 12:40 Jan Peszek zawsze będzie mi się kojarzył z klimatami gombrowiczowsko-beckettowskimi. Lubiłę ten nurt w teatrze i filmie, Peszek jest bardzo naturalnie weń wpisany. A płytę Marii Peszek odebrałam z wielkim entuzjazmem, podoba mi się jej leniwy klimat, INNOŚĆ. O gustach się nie dyskutuje, jestem wyczulona na nienaturalność i pozerstwo. U Peszków tego w ogóle nie zauważam. Może jestem z tej samej gliny, a Ty Sloggi z innej? Po prostu? Też nie kumam niektórych muzycznych klimatów, coś mi nie leży, się nie podoba Każdy pewnie coś takiego ma... "Usiłuje być oryginalna" - w tym wypadku zwrot z lekka naciągnięty. Odpowiedz Link
carrramba Re: Peszek usiłuje być oryginalna 04.09.06, 13:36 Dla mnie plytka Miasto Mania byla naprawde doskonala. Oczekuje naa wiecej takich kawalkow. Co do Peszkow, ja ich lubie ) Odpowiedz Link
f.l.y Re: Peszek usiłuje być oryginalna 04.09.06, 13:53 nie jestem znawcą muzyki...ale muzyka Peszkowej do mnie nie trafia... clipy też nie... Odpowiedz Link