Dodaj do ulubionych

bóle brzucha po stosunku

01.12.09, 18:48
Mam problem - po stosunku mam bole brzucha do złudzenia przypominajace ból owulacyjny. Bolą mnie oba jajniki i dół brzucha tak silnie, ze robi mi się słabo. Ból jest tym większy im namiętniej się kochaliśmy. Tak było prawie od zawsze, ale teraz zjawisko się nasila. Prawdę mówiąc to zaczęłam unikac seksu bo już mi się zaczął kojarzyć nierozłącznie z bólem "po". Mam 46 lat, jestem przed menopauzą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klusia Re: bóle brzucha po stosunku IP: *.hsd1.md.comcast.net 06.12.09, 03:07
      u mnie i bylo to bardzo dawno, takze bolalo po seksie tylko........
      Pytalam ginekologow, 3 roznych i niczego nie potrafili mi powiedziec.
      Pare lat pozniej,
      juz po urodzeniu dziecka zaczelo bolec prawie caly czas.
      Bol na pocztku byl taki sam jak bol jajnikow w czasie owulacji.
      potem przerodzil sie w bardziej bol skorczowy brzucha.
      Pozniejsza diagnoza: piasek i kamienie w woreczku zolciowym.
      • awanturka Re: bóle brzucha po stosunku 06.12.09, 21:21
        Ja mam kamienie w woreczku!! Ale najwyraźniej bolą mnie jejniki i tedo tego tak jak u Ciebie też dołączają się z czasem skórcze. Więc jednak woreczek??? Zrobiłas porządek z woreczkiem??? Pomogło???
        • awanturka skurcze pisze się przez "u" zamknięte ! 06.12.09, 21:24
          Przecież nie jestem aż taki osioł z ortografi, kompletna kompromitacja ;( ;(
    • Gość: Hitosia Re: bóle brzucha po stosunku IP: *.123.202.35.jotanet.pl 10.07.15, 23:18
      Mam to samo. Mam 19 i martwi mnie to. Mam stałego partnera i oboje pilnujemy by sie regularnie badać, a pomimo tego każdy stosunek od niedawna kojarzy sie z bólem i krwawieniem "po". Pytałam ginekologa to stwierdził że to normalne, a w ten sposób organizm sie czyści. Chociaż moim zdaniem tak nie powinno być.
      • karolina1887 Re: bóle brzucha po stosunku 16.08.15, 13:36
        ja również uważam ,że to nie jest normalne. Jak lekarz może powiedzieć że krwawienie po stosunku to coś normalnego. Ok jeśli jesteś dziewicą i robisz to pierwszy raz ale jeśli masz stałego partnera? Ja bym zmieniła lekarza i to jak najszybciej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka