28.08.20, 11:15
Dzień dobry, wystąpił u mnie pewien problem, który bardzo mnie niepokoi. W zeszłym miesiącu po stosunku wystąpiło delikatne plamienie, ale od razu ustąpiło i pomyślałam, że wynikło z jakiegoś uszkodzenia mechanicznego. Później miałam normalną menstruację (trwa u mnie 6 dni, występuje co 28 dni z małymi 1 lub 2-dniowymi wahaniami). W tym miesiącu, dwa dni po zakończeniu menstruacji wystąpiły plamienia, ale samoistnie, nie z powodu stosunku. Trwały trzy dni... Do ginekologa udało mi się umówić dopiero za tydzień, a bardzo się martwię... Jaki może być powód? Jestem panikarą i od razu myślę o najgorszym. Ciąża wykluczona, nie przyjmuję żadnych środków antykoncepcyjnych, mam 28 lat. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dagmara9 Re: Plamienia 26.09.20, 23:44
      u mnie plamienia występowały po pigułkach antykoncepcyjnych i postanowiłam ostatecznie używać wyłącznie błony dopochwowej caya, ale ty piszesz, że nie używasz w ogóle antykoncepcyjnych środków. Zatem tylko ginekolog
    • vantiel4 Re: Plamienia 22.06.21, 12:43
      tez tak czasem mam, po prostu jakby miesiaczka na dzien czy dwa sie zatrzymala czy cos, nie masz sie raczej czym martwic ale wszystko ci powie gin. sprawdz sobie afrodyte smart do kontroli cyklu
    • annalewa94 Re: Plamienia 16.11.21, 22:50
      w takich wypadkach ważna jest wiedza o cyklu, trzeba regularnie robić zapisy, może kup komputer cyklu, ja używam Cyclotestu MyWay
    • bonianakonia Re: Plamienia 18.03.22, 14:22
      ja wszystkie zaburzenia rozpoznaję bardzo wcześnie, bo prowadzę stały zapis cyklu na monitorze Afrodyta Smart

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka