Dodaj do ulubionych

Zmiana kształtu warg sromowych

20.08.18, 20:04
Dziewczyny, jakie macie doświadczenia ze zmiany kształtu warg sromowych. Czy skracałyście mniejsze? Jeśli tak to maksymalnie czy trochę? Czy ułatwiło to wprowadzanie członka? Czy nie ma problemów z infekcjami pochwy po skróceniu mniejszych do minimum - ja to planuję zrobić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Celestia Re: Zmiana kształtu warg sromowych IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.19, 13:12
      Zmniejszałam odrobinę, żeby po prostu stały się mniej odstające (wyglądały, jakby zawsze były trochę opuchnięte, na pewno wiesz o co mi chodzi). Jestem całkiem zadowolona z zabiegu. Czy ułatwiło to wprowadzenie członka - może trochę, ale z tym nigdy nie miałam większego problemu, chodziło mi głównie o estetykę. Czy były problemy z infekcjami - ja nie miałam żadnych. Sprawdź ofertę Estell, tam nie jest mega drogo na moje standardy (szczególnie że nie żałuję, zabieg był tego wart), ale już sama sobie oceń.
      • edyta_1990 Re: Zmiana kształtu warg sromowych 04.08.19, 20:33
        jak długo cipka goi się po zabiegu?
    • 78gosia78 Re: Zmiana kształtu warg sromowych 04.02.20, 14:07
      Ja zmniejszałam i uważam że to bardzo dobra decyzja :) pozbyłam się kompleksów no i większy komfort jest Polecam zabieg w szpitalu Orthos w Komorowicach, czułam się pod dobrą opieką
    • iwonakur Re: Zmiana kształtu warg sromowych 31.03.20, 21:38
      Zmniejszałam wargi sromowe w Intima Clinic w Krakowie. Po tylu latach kompleksów w końcu się zdecydowałam. Efekt jest naprawdę estetyczny. Bikini już czeka na lato ;))
    • zuzanna.gruszcz Re: Zmiana kształtu warg sromowych 01.04.20, 17:55
      Ja miałam zabieg u najlepszego specjalisty, doktora Dawida Serafina w Gliwicach. Moje wargi były zdecydowanie za duże co przeszkadzało mi w różnych aktywnościach, a przede wszystkim bardzo się ich wstydziłam. Najważniejsze to znaleźć dobrego specjalistę żeby potem być zadowolonym z efektu bo wiem, że różnie to bywa! Pan doktor najpierw mi wszystko wytłumaczył, pokazał jak może mi pomóc i nie miałam już żadnych wątpliwości, żeby zdecydować się na zabieg. Osobiście bardzo polecam Serafin Clinic i doktora Serafina bo mogę szczerze napisać, że wizyta w tej klinice odmieniła moje życie. Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka