basiab640 15.02.11, 08:49 Teraz mnie przyszlo w udziale rozpoczęcie nowych pogaduch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 08:52 Przepraszam że nie wpisałam tytułu drukowanymi literami ,ale mam nadzieję że znajdziecie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:00 Gratuluje Basiu E tam...nic mi nie bedzie Bozenko Ty masz lezec , odpoczywac i myslec tylko o milych rzeczachNa prace domowe masz jeszcze duzo czasu Teraz juz lece,bo wszystko przygotowane... Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:02 Karma,nie przesadzaj z oknami ,przeziębiona byłaś niedawno ;> Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:20 Gratuluję Basiu Karma miłego pucowania szybek Bożenka na naukę za wcześnie, najpierw się wykuruj Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:21 Chyba dziewczyny nie mogą tu trafić ,dostane od szefowej żółtą kartkę Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:21 Witajcie moje kochane Szczególnie gorąco witam dziewczyny, które są jeszcze przed... i te które są świeżo po... Dbajcie, chuchajcie i dmuchajcie na siebie w tym trudnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:27 Basiu spokojnie, bez problemu trafiłam to i inne dziewczyny trafią Przed szefową jakby co to Cię obronimy ale napewno nie będzie takiej takiej potrzeby. Przecież nasza szefowa to istny anioł Bożenka bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i że pobyt przebiegał tak miło. Niesamowity musi być ten ordynator. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:31 Mario ,a zachowanie ordynatora było bardzo miłe ,aczkolwiek "dziwne trochę" bo różne opinie w szpitalu słyszało się o nim Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:39 Dzień dobry...w trzeciej części pogaduch... Kolejny raz wykazałyscie sie przeogromna płodnościa... Wczoraj miałam sporo zajęc w pracy, później miałam wizytę u fryzjerki...a jeszcze później wieczorek z mężem.. Ani chwili, zeby na forum zajrzec... I teraz nie ma jak nadrobic zaległości..bo tyle tego. Ale zdążyłam wyłapać, ze sa dla mnie i rózowe buciki i super trampeczki Wielkie dzięki Karma Dziewczyny, u mnie jest tak zimno, że przerażliwie zmarzłam w drodze do pracy. Pierwsze co zrobiłam kiedy weszłam do biura to rozsiadłam się na piecu, zeby odtajac...Wiatr mroźny daje popalic... Spróbuję nadrobic zaleglości...ale czarno to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:45 Witaj Gosiu Wydaje mi się, że w całej Polsce zimno bo na Pomorzu też mrozi. Świeci co prawda słońce ale niewiele do daje. Wyszłam rano tylko na moment a też zmarzłam. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:53 Dzieńdoberek kobiałki-żeby nie było że kogoś pominęłam WSZYYYYYYATKIE Jednak szczególnie ciepło witam nasze marudy chore i świeżo pocięte. Aga trzymam za Ciebie kciuki i oczywiście czekamy na Twój powrót Łezko spałaś cokolwiek dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:00 Gosiu no witaj Jednak nie zaginęłaś na szczęście Diqua Ciebie również witam cieplutko, ile dziś nazbierałaś biedronek ? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:00 O jejka teraz mi beda Wszyscy "wypominac",ze sie upomnialam No to sie wkopalam hehe U mnie okna przetarte nieco,bo mroz mnie "przegonil" Teraz po zakupki lece z moja "przyjaciolka" hihi Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:02 Ale gaduły z Was...może chociaż jakieś kierunkowskazy gdzie się kierować a pierwsze dzisiejsze posty to jakoś niewiele później napisane jak ja poszłam spać I tak:Bożenka wróciła,Łezka też już po dochodzi do siebie Karola się pojawiła,dziś poszła Aga to zostaną jeszcze Ore i Becia i będzie tuuto completto Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:04 Olik dziś mamy zachmurzony dzień więc biedronki też niemrawe-złapałam na razie tylko 8 ale wrócą zarazy tylko słońce wyjdzie.Ale to jeszcze przez jakieś dwa-trzy tygodnie i będzie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:09 Karma Ty lepiej nie bierz przykładu z tej "przyjaciółki" bo o ile z niej w najgorszym razie zrobią rosół to Ty możesz "kwadratowe słońce" oglądać z wiktem i opierunkiem P: Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:13 Haha Diqua ja nie biore z niej przykladu ,bo ona "pracuje" dla mnie Specjalnie szkolona hihi.Wydac mnie nie wyda,bo nie gada...Lece...Paa Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:17 No i wysypalam sie Witam Wszystkie Dziewczyny,ktore niedawno sie obudzily i zagladnely na POGADUCHYPrzepraszam za "slkeroze" Teraz ,to juz ide... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:25 No i teraz bedzie... ,ze "wyszlo szydlo z worka " z ta "przyjaciolka".To tylko zarcik( glupi chyba hehe ).Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:28 Wiedziałam, że Diqua po mnie pojeździ ........ masz za to Kochaniutka kierunkowskaz i tak wszystkie drogi prowadzą tutaaaaaaaaaaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:30 Basiu te stale gadające przez fona to chyba ja nie wiedziałam, że tak ślicznie wyglądam z tym sprzętem Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:31 Aniu...kto się lubi ten się czubi I dziękuję za kierunkowskaz-teraz na pewno nie pobłądzę.Też mnie musisz troszeczkę lubić skoro taki uśmiechnięty znak dla mnie wstawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:38 Lubię Cię bardziej niż troszkę Diqua po każdym Twoim wpisie najpierw pękam ze śmiechu , a dopiero potem odpowiadam. Wiem wiem, zaraz znikniesz,bo Ci sklepy zamkną Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:49 Anka często smakowicie gotujesz dla całego pułku, że aż ślinka cieknie. A nas tu coraz więcej jest. Czy pomyślałaś już o dużym stole, bo o ile dobrze sobie przypominam to miałaś zamiar taki nabyć. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:53 Witajcie raz jeszcze. Ja juz po spacerku i małych zakupach. Aga43waw nie dzwoni więc chyba została w szpitalu. Trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:54 Skoro Ania już wie...to ja spadam bo syn już wrzeszczy pod domem w samochodzie-normalnie standardowy facet się z niego robi...strach się bać A my kobiety wiadomo...a to jeszcze kremik,a to jeszcze jakaś twarzowa tapeta,a to wlosy poprawić a to jeszcze na forum wpisik ...zwłaszcza na starość to potrzebne i nie wiem czy pomaga w wyglądzie ale przynajmniej tak sobie wmawiam hihi. Więc do miłego spadam papa Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:55 No i jeszcze...witajcie Eli i Łezko-mam nadzieję że chociaż dziś podrzemałaś Już naprawdę lece bo syn mnie zlinczuje a sklepy... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:07 Tak Diqua. Dziękuję. mam nadzieję, że Twoje spanie na tym nie ucierpiało. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:13 Leć, leć Diqua, a wszystko to co robisz dla siebie na pewno pomaga ! Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:13 Elu tony żarcia produkuję z przyzwyczajenia... Stół mam dalej malutki... ale bez obaw, wszystkich zapraszam o kazdej porze dnia i nocy . Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:19 Dziewczyny, spacerując dzisiaj odczuwałam kłucie w brzuchu. Ale to chyba normalne? Znaczy goi się? Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:23 Tak jest Łezko wszystko się zgadza goi się jak nic Anka to świetnie! Jak się za mocno odchudzimy to przylecimy do Ciebie na wyżerkę Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:25 A świetnie nie dotyczyło oczywiście internetu Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:33 Doczytałam Elu ........ to kiedy wpadasz? i cała reszta też?? byle szybko, bo jak będziecie zbyt wychudzone, to ja się z Wami nie bawię... nie chcę się nabawić kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:36 Aga43waw przyjęta do szpitala. Czeka na konsultacje. Pozdrawia Was wszystkie. Jeszcze się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:55 Dzięki Łezko za wieści i trzymamy cały czas kciuki ! Anka pomyślimy, a póki co może przystopuj trochę z tym pichceniem Usunięta macica i przydatki w marcu 2010 r. Poprzeczne cięcie brzucha. Wynik HP. ok. HTZ Climara-50 Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:52 Chyba mi coś nie wysłało więc powtarzam; Ania, Eli dziękuję. ulżyło mi. Aniu zrób coś też z moim kompem a raczej z internetem, zawiesza się. Aga43waw przyjęta na do szpitala. Czeka na konsultacje. Pozdrawia Was wszystkie i jeszcze sie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:02 Jestem ,ale zaraz znowu wybywam Lezko dzieki za wiesci Pozdrow Age Bedzie OK Zauwazylam dziwna zaleznosc: Jak mnie nie ma ,to uaktywnia sie Eli, a kiedy wracam, juz Jej nie ma Eli Kupilam dzisiaj miedzy innymi jajka Paaa... Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:05 Karmo witaj ! Też zaraz wybywam. Nie zawsze da się wszystko zsynchronizować niestety. Ale i tak bardzo Cię polubiłam Bywaj... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:27 Dziewczyny! Bardzo Pilna Sprawa! Aga43 ma podjąć decyzję jaką mają zastosować metodę operacji: czy przez pochwę, czy cięcie brzucha? Bardzo Was prosi o pomoc w podjęciu tej decyzji. Dodam, że Profesor powiedział coś mniej więcej tak: iz istnieje możliwość usunięcia macicy przez pochwę jedna z racji jej stanu, wyglądu może się zakończyć i tak cięciem brzucha. Aga nie wie co robić. I jeszcze jedno. Chyba 10 lat temu miała usuwanego mięśniaka przez powłoki brzuszne.Mówi, że ze 3 mis. potem do siebie dochodziła. Proszę, co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:33 Łezko ,napiszę tak : jeżeli lekarz który ją będzie operowal jest obeznany w tej metodzie to może będzie dla niej lepiej przezpochwowo usunać macicę ,ja miałam przezbrzusznie bo słyszałam że nie wszyscy lekarze potrafią dobrze to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
agulutka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:37 witajcie skarbki kochane....jesli chodzi o AGA43 to ja nieporadze nic bo nieznam sie na tym....bylam u lekarza i niema jeszcze wynikow...za dwa tyg mam przyjsc sie dowiedziec czy sa wyniki..bo jak pojde do szpitala musze miec komplet wynikow..takze pozostalo mi czekanie ... AGA43 TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE... Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:40 W takiej sytuacji zdałabym się na ostateczną decyzję lekarza. To on najlepiej powinien wiedzieć jaki sposób w tym przypadku jest najwłaściwszy. Dodam, że ja nie musiałam takiej decyzji podejmować. U mnie ze względu na duże zmiany cięcie brzucha było zadecydowane odgórnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:45 Ale właśnie lekarz kazał Jej zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:49 Więc dlatego napisałam że musi być pewna czy lekarz który będzie ją operował operuje dobrze tą metodą Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:53 Tak Basiab. Racja! Właśnie Jej powiedziałam, że ma odszukać lekarza, który Ją będzie operował i z nim musi porozmawiać, i zapytać jaka metoda dla Niej będzie najlepsza. Dziękuję Dziewczyny. Ale może jeszcze któraś coś podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:59 Lezko zajrzalam,a tu taki dylemat..Slyszalam,ze po operacji droga pochwowa dochodzi sie szybciej do siebie,bo nie ma ciecia powlok brzusznych.Szybciej sie wstaje ,chodzi.Chyba Dminicka byla operowana ta metoda?Moze tu zajrzy?To co mowi Basia ma sens,bo wazne ,aby lekarz operujacy potrafil wykonac zabieg taka metoda, zeby nie narobic szkod. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:04 Bo to jest tak samo jak z laparoskopią ,też tylko niektórzy lekarze potrafią tą metodą usuwać narządy rodne,dlatego ważne jest rozeznanie w umiejętnościach lekarza zeby wiecej szkody nie narobil niz pożytku Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:06 Popatrzcie jak Dminicka sie błyskawicznie pojawila wywołana do odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
dminicka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:13 ..się rozumie Basienko...padło pytanie i ja juz na baczność Po to tu jestesmy..czasem trzeba szybko podejmowac decyzje....lepiej poczytac kilka odmiennych zdan... 28 wrzesien 2010 r. usunięcie macicy bez przydatkow droga pochwową.Hp ok Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:07 Kurczę Karma, strasznie się zdenerwowałam. Nie dość, że dziewczyna zdenerwowana to jeszcze każą Jej decydować. Ale może uda się Jej złapać lekarza i on jakoś Ją naprowadzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:09 Łezko u nas tylko Dominika miała taką operację i jest z niej zadowolona, ale ostrzegła że na taką operację można się zdecydować jedynie jak ma się pewność, że operujący lekarz jest w tym bardzo dobry. W przeciwnym razie istnieje zagrożenie uszkodzenia dróg moczowych. Jednak jak wszystko pójdzie dobrze to szybciej się wraca do pełnej sprawności. I tak podobno podpisuje się przed operacją zgodę, że w razie czego mogą przeciąć powłoki brzuszne. Nie wiem, czy przypadkiem nie ma wpływu na decyzję o tej operacji waga pacjentki, chyba o tym dziewczyny wspominały, ale jeszcze poszukam . Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:56 to może niech robią przez pochwę, a gdy zajdzie konieczność to wtedy w ostateczności rozetną brzuch... Odpowiedz Link Zgłoś
dminicka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:04 Czesc Dziewczyny A propos pytania: jasne , ze niech sprobuja przez pochwę- odpada potem problem z blizna i jej gojeniem.Ja rowniez musialam byc swiadoma tego, ze jak cos nie wyjdzie przezpochwowo , to jednak rozetna brzuch. Przy kazdej wizycie w szpitalu słyszałam, ze sie chirurg "bardzo namęczył" ze mną, ale jednoczesnie był "dumny i blady" , ze mu sie udało... 28 wrzesien 2010 r. usunięcie macicy bez przydatkow droga pochwową.Hp ok Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:10 Dominicka Dziękuję. Ulżyło mi. Już Jej przesłałam Twoją podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:14 Olikk o tym uszkodzeniu drog moczowych to mówily pielegniarki w szpitalu gdzie ja bylam operowana Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:16 Dminicko to już teraz wiemy jak wywabic Cię z ukrycia Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:25 Wpadłam tu chwilkę zaalarmowana przez Łezkę i oderwałam się od klejenia stosu pierogów, więc nie jestem na bieżąco, ale później poczytam co u Was Ucałowania dla Agi i mam nadzieje, że razem z lekarzem podejmą właściwą decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:27 Muszę na razie lecieć. Trzymajcie się kochane ! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:27 cyt. Agę 43: "Już byłam, zdecydowałam się na dolną. Powiedział, że ze względu na złożoność operacji będzie dobierał doświadczonego operatora. Dam znać.. Kochane jesteście wszystkie. Buzi." Kochane jesteście wszystkie Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:34 Eli pa , karma ,łezko wazne że powiedziała lekarzowi o obawach ,wiec musi być dobrze ,Olikk jak już lepisz stos pierogów to chetnie bym sie załapała na gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
dminicka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:21 Basiu...przy kazdej operacji jest ryzyko...skalpel u nieuwaznego , niedoswiadczonego chirurga to grozna bron...czy to przez pochwe czy przez brzuch...a jeszcze jak pomysli człowiek o tym, zeby nie zaszyli czegos ponadto...lepiej nie straszyc... Myslę, ze niedoswiadczony chirurg , sam boi sie podejmowac takiej operacji... 28 wrzesien 2010 r. usunięcie macicy bez przydatkow droga pochwową.Hp ok Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:24 Dminicko swieta prawda co mówisz ,tylko wiesz żeby na jakiegos nadgorliwca nie trafić co mu się zdaje że umie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:24 Hej Dminicka .Mysle,ze niedoswiadczony lekarz nie powinien sam sie "pchac" do trudniejszych operacji.Mam nadzieje,ze tak wlasnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:26 hihi Basia my znowu - pelna synchronizacja Odpowiedz Link Zgłoś
dminicka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:31 Oczywiscie dziewczyny macie racje.Dlatego opowiadałam Wam swoją historie, bo ja szukałam specjalnie takiego lekarza, ktory sie podejmie operacji przez pochwę.Ten, do ktorego chodzilam przez kilka lat, na moje pytanie o mozliwosc takiego zabiegu odpowiedzial "Jak ktos to robi , to moze tak.."- czyli, ON tego nie robił!!! Trafiłam nastepnie go ginekologa, ktory SAM mi zaproponował ten rodzaj operacji. A ja skwitowałam to zdaniem" Własnie czekałam na taka propozycje"... Jasne, ze trzeba uwazac, aby nie byc krolikiem doswiadczalnym....................... 28 wrzesien 2010 r. usunięcie macicy bez przydatkow droga pochwową.Hp ok Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:41 Tak, z lekarzami różnie bywa. U mnie na sali była Pani, która zgłosiła się do szpitala w celu zdiagnozowania. W trakcie badania lekarz przebił macicę i musiała być operowana (usunęli wszystko). Jak potem zrobiłam wywiad to właśnie opinia o tym lekarzu jest nie najlepsza. Jest zarozumiały i wydaje mu się , że wszystko już wie. Zero pokory. Źle się z nim współpracuje. To słowa pielęgniarek. Chodzi o niejakiego Zaleskiego z Krakowa. Piszę to z pełną świadomością jakby któraś z Pań miała pytanie co do umiejętności tegoż doktorka. I wyobraźcie sobie , że nawet nie przyszedł tej Pani przeprosić. Pani jest już na szczęście babcią i powiedziała, że nie będzie robić afery ale gdyby to trafiło się młodej dziewczynie...... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:44 I jeszcze cytat Agi: "Wariatki kochane. Będę dzielna. A czy potem dostanę długie zwolnienie? Chcę odpocząć. " Chyba ma dobry humorek. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 14:06 Łezko powiedz Agusi , że zwolnienia dostanie z pewnością wystarczająco dużo na tyle, żeby odpocząć, ale tylko od pracy zawodowej, natomiast nie może liczyć na zwolnienie od forum niestety Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 14:12 Eli z wzajemnoscia Troche opozniony "zaplon" mam Odpowiedz Link Zgłoś
agulutka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 14:51 LEZKO40 az mi ciarki przeszly...ja tez mam isc na badanie i konsultacje do szpitala... aha dziewczyny:LEKARZ POWIEDZIAL ZE WIDZI POCZATKI ENDOMETRIOZY....to cos z miesniakem zwiazane?? Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 14:58 Agulutka ,ENDOMETRIOZA to przerost błony śluzowej macicy ,nie wiem czy jest to związane z mięśniakami bo ja miałam endometrium w normie tylko był też stan zapalny po badaniu hp .Ale nadmierny rozrost endometrium nie jest w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:01 pl.wikipedia.org/wiki/Endometrioza Agulutka ,zajrzyj na tę stronkę z linku Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:04 Teraz już też wiem że endometrioza nie ma nic wspólnego z mięśniakami Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:11 Z tego co wiem,endometrioza czesto atakuje jajniki w wyniku czego tworza sie na nich torbiele. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:15 www.endometrioza.sos.pl/content/view/43/62/ Pozwoliłam sobie wkleić jeszcze jeden link na stronkę dotyczącą Endometriozy Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:26 Dzieki Basiu Jednak Agulutka nie musisz sie obawiac wszak u Ciebie jest poczatek endometriozy i zapewne farmakologia da jej radeZdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:28 A teraz znikam na trochę ,miłego popołudnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:29 Miałam poza męśniakiem endometriozę. Jest to przerost blony sluzowej macicy. I nie mart się Agulutka, moja koleżanka tez miała endometriozę, ma 33 lata. Lekarz wyleczył ją dośc szybko, bo leczenie trwało 3 miesiące.Brała odpowiednie hormony. Teraz koleżanka rozpoczęła starania o kolejnego dzidziusia, nic nie stoi na przeszkodzie. Leczenie zakończylo sie pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:46 No tak...jak ja mam chwile na oddech, wszystkie Panie zajęły się innymi sprawami niz forum Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 16:54 Wpadłam zajrzeć co tu słychać i sprawdzić czy nikt przypadkiem nie woła pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:00 Aaaa ...Olikkk moja nowo zdobyta ranka goi się. Jest mała blizna. Głowa przestała boleć. A nastrój taki w miarę... Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:07 Maniu cóż to za jakiś uparty bakcyl Cię zaatakował?... Zdrowiej kobieto szybciej A Karola znów się nie odzywa...jak rany Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:23 Goście pojechali więc wracam Widzę, że nie tylko ja byłam gadułą przez ostatnie godziny Maniu widzę, że twoja choroba nie odpuszcza. Chyba kolejny antybiotyk powinien ją zwalczyć, czego życzę Łezko pozdrów Agę. Chociaż nie znam się na tych metodach operowania (góra czy dół) ale jeśli lekarz doświadczony to dołem pewnie mniej obciąża organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:30 Dziewczyny chętnie dzielę sie z Wami moimi radościami i smutkami. Tym razem wiadomośc radosna 4+ z kolejnego zaliczenia Od razu jest większa chęć do nauki Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:51 Marysiu Ty kujonie wiedziałam że tak będzie.Nie chcę mówić a nie mówiłam ale...A NIE MÓWIŁAM Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 18:02 Diqua muszę się przyznać, że sporo się uczę. Zresztą poza pracą nie mam innych zajęć. Ale niekoniecznie idzie to w parze z dobrymi ocenami. Zdarzają mi się 3 a w poprzednim semestrze kiedy chorowałam miałam dwie poprawki Moje pierwsze poprawki w ciągu 2 lat. Trochę to przeżyłam. Szkoda, że wtedy nie było tego forum. Byłoby gdzie pomarudzić Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 18:44 Dziewczyny jestem z Was dumna : ) Łezka o 12:27 poprosiła nas o konsultacje w sprawie pomocy dla Agi . Policzyłam, że w ciągu jednej godziny do 13:27, kiedy już Aga podjęła decyzję i podziękowała nam za pomoc, dokonano w tej sprawie ok 25 wpisów ! I to nie koniec, bo dyskusja trwała nadal Jesteście kochane Karma skąd Ty wzięłaś takiego pomocnika do zakupów Mam nadzieję, że monitoring nie zorientowała się kto zatrudnia to ptactwo A te Twoje jajeczka to dziwnie jakoś na mnie patrzą Diqua może gdzieś w zoo udałoby się opylić te biedrony, to miałabyś z tego jakiś zysk i może jakieś zwierzaki przy okazji, a tak to na bank znowu do Ciebie powrócą jak się ociepli Ciekawa jestem w jakim tempie Ty robisz zakupy skoro tak późno wychodzisz przed zamknięciem tych Waszych sklepów Ja bym się wściekła, gdybym musiała przy zakupach zerkać na zegarek Aniu z tych Twoich gifów nawet mój wnusio boki zrywa Basiu pierogi jeszcze zostały, więc zapraszam, a Twój "żelowy miś" też przypadł do gustu Patrykowi Podobnie jak "Świeć gwiazdeczko" , którą dostał od Łezki Agulutka fajnie, że wpadłaś do nas na POGADUCHY Z nami z pewnością będzie Ci weselej Dominiko , jestem pod wrażeniem Twojej szybkiej reakcji w sprawie Agi Chyba odbierasz wieści z forum telepatycznie - dzięki Gosiu masz szczęście, że gimnastyka umysłu pozytywnie wpływa na Twoją pamięć U mnie z pamięcią niestety jest znacznie gorzej niestety Maniu jak dobrze, że żyjesz Zdrowiej szybciutko Eli dobrze, że główka się goi i nastrój taki w miarę .... Mario proszę jakie dobre wieści 4+ GRATULACJE Teraz masz forum i możesz pomarudzić, ale jakoś dziwnie się nie martwię, że będzie taka konieczność Jak tyle kciuków za Ciebie się trzyma to poprawek nie będzie Karola a Ty znowu zamilkłaś Tylko nie strasz nas, że znowu coś jest nie tak Wyślij choć pustą kopertę jak Ania wczoraj Bożenko mam nadzieję, że wypoczywasz i jest wszystko ok Or-e ile już książeczki kilogramowej pochłonęłaś pod kołderką ? Beciu kiedy Twój komputer osiągnie sprawność ? Chciałybyśmy Cię tu widzieć jeszcze przed operacją Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 18:56 Aga43 już po laktulozie. Mąż wykupił Jej opiekę pielęgnirską na noc. Jest dzielna bo wie, że nie jest sama (tak napisała) i oczywiście ma rację. Trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:08 Olikk moja wnuczka w maju będzie miała 2 latka,jak przychodzi do Nas do w pełnym umundurowaniu pakije się do pokoju gdzie jest komputer i i domaga sie " gu,gu" jak nazywa swojego idola Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:09 pakuje się miało być ,haha ,pisać nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:17 No to jeszcze jedna wiadomość od Agusi cytuję: Dzięki, kocham Was i nie boję się tego tak napisać ! Poznałam też głosik Agusi - bardzo sympatyczny podobnie jak głosik naszej kochanej Łezki Mamy wszystkie nadzieję, że mając takie wsparcie i dodatkową opiekę po operacji, o którą zatroszczył się jej małżonek, wszystko będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:04 Oliku z gruntu nie lubię zakupów,więc wpadam do sklepu z kartką i lecę...a ze sklepy znam to nie muszę szukać tylko wiem gdzie co jest.Dziś z synem,(który też preferuje krótkie zakupy) zaliczyliśmy trzy duże sklepy,robiąc zakupy na tydzień-czyli nie mało, i wróciliśmy do domu w godzinę,piętnaście minut Inaczej ma się sprawa gdy jadę z Niedźwiedziem...On uwielbia łazić po sklepach i ogląda prawie wszystko niezależnie od tego czy to potrzebuje...a ja się wkurzam A na tych małych,czerwonych,nakrapianych wredotach raczej interesu nie zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:08 Łezko miło słyszeć że u Agi już wszystko dobrze-pozdrów ją cieplutko i niech się trzyma. A Ty nie martw się,mój sen nie ucierpiał na tym że we dwie "na nim" spałyśmy Tak ze możesz się "podpinać" ile chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:13 To super Diqua bo sen to najlepsze lekarstwo. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:17 karma,to się nazywa drążenie tematu do końca Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:21 Haha Basia tak jest,bo my bardzo "dociekliwie skrupulatne" jestesmy Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:26 Witam wieczorkiem w Klubie Gaduł Łezko, przekaż pozdrowienia dla Agi Kciuki sa trzymane Mario, gratulacje za dobra ocenę A te trójki są Ci wybaczone Wiecie dziewczyny drogie, przez to moje wcześniejsze chodzenie spać czas na zajęcia domowe mi sie znacznie skrócił... I jakoś teraz nie wyrabiam się ze wszystkim. Jeszcze jak mąż popołudniu pracuje, jestem sama to szybciej wszystko robię. Ale kiedy jest mąż, to zaczynamy od pogawędki, kawki... A czas leci A gotowanie "na dwa gary", jeden dla męża, drugi dla mnie dietetyczny zajmuje tez więcej czasu. Zatem spadam do kuchni sprawdzić stan gara mężowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:53 Basiu i jak ja mam spokojnie spać z taką czarownicą Do tego dziś w nocy jestem sama W razie czego przyjdę po pomoc na forum, pewnie Łezka albo Diqua będą dyżurować to mnie pocieszą Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:57 Łezka zaraz padnie ale od 4ej będę do dyspozycji Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:03 No to zmykaj do łóżeczka i śpij spokojnie Łezko , bo 6 godzin snu na dobę podczas rekonwalescencji to troszkę maławo Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:06 DOBRANOC Wszystkim Spokojnej Nocy pelnej Kolorowych Snow Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:04 Małgosiu niech Basia właśnie włączy turbodoładowanie. Może ekspresowo doleci na Pomorze. Już parzę kawę Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:07 Mario dla mnie herbatkę, a tymczasem zmykam do kuchni coś przekąsić Wpadną troszkę później, żebyś mogła się troszkę pouczyć do kolejnych egzaminów Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:15 dobranoc Łezko. Spij dobrze i dłuuuuuuuuuugo Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:18 Mario, chciałabym ale czasami sie po prostu przebudzę dopadają mnie myślenice i nie potrafię później zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:30 Jeszcze zagladam mimo,ze juz Dobranoc powiedzialam Lezko dosc czesto dopadaja mnie takie "myslenice" i Wiesz co mi pomaga?Lapie za jak najnudniejsza ksiazke i po przeczytaniu paru stron zasypiamNo i dobrze dziala wypite przed snem cieple mleko.Spij dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:41 Łezko, jakis czas po operacji miałam takie problemy ze snem. Teraz to juz tylko wspomnienie, bo sypiam dobrze. I właśnie chcę tego wszystkim Wam życzyć - dobrej nocy ze zdrowym snem Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 21:02 Prasowanie zakończone. W poczuciu dobrze spełnionego obowiązku mogę udać się na zasłużony wypoczynek. Wizyta mojego kochane urwisa (ma 2 latka) też mnie trochę zmęczyła. On za mną przepada z wzajemnością zresztą, więc oczywiście wygłupialiśmy się. No a starośc nie radość Kolorowych snów dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 21:24 Dobranoc kochane koleżanki, nic nie pisałam....ale wszystkie wpisy przeczytałam , do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 22:23 Łezko czasem takie nocne "myślenice" mogą przynieść dobre owoce Mario myślałam, że Ty pochłaniasz wiedzę na tym urlopie naukowym, a tu prasowanie? Ale masz rację czasem trzeba dać główce trochę odpoczynku Or-e cieszę się, że do nas zerkasz Życzę wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 23:51 No i pusto...więc i ja dam odpocząć laptopikowi a ja zliczę jeszcze jakiś film Więc wszystkim życzę fijołkowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:02 DZIENDOBEREK Wspanialego Dnia Wszystkim Zycze Mnostwo Radosci Syrenki Widze ,ze Lezka chyba pospala To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:28 dzień dobry Witam wszystkich w 3-ej części Pogaduch, jeszcze nie przeczytałam co pisałyście i może wieczorkiem nadrobię. Milutkiego dnia wszystkim życzę i bawcie się dobrze Jak mawia moja koleżanka, ŚRODA MINIE TYDZIEŃ ZGINIE Trzymajcie się cieplutko.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:40 Olikku byłam na wagarach poszłyśmy z koleżanka do knajpki na piwko i tak mnie przewiało w drodze powrotnej że do dzisiaj gardło czuję ale jest o niebo lepiej niż wczoraj. Wniosek z tego taki że już za stara jestem na wagary Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:42 Dzień dobry rannym ptaszkom Mnie dzisiaj już przed piątą obudzili hałaśliwi sąsiedzi i po spaniu...trudno, chodzę do pracy wstaję przed piątą, mam zwolnienie....i też wstaję przed piątą.... Obrazek jest duży, ale nie umiem jeszcze zmniejszać gifów Oliku ja cały czas to forum czytam, to jest moja strona startowa, tylko nie zawsze mam coś do powiedzenia. Wczoraj zasmuciłam się stanem morgi777...zdrowiej morgi777 życzę dużo zdrówka i wytrwałości, cały czas o Tobie myślę Miłego i spokojnego dzionka przyjaciółki Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:55 Witajcie Kochane Mario Ty juz na nogach?Poodpoczywaj troche i baterie "naladuj" Asia Zaszalas Kuruj gardziolko Or-e Tak to jest z tym wstawaniem.Organizm dziala jak zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:58 Or-e , a skad masz wiadomosci o Morgi?Tutaj chyba nie bylo postu od Niej? Zaraz sprawdze... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:04 Juz wiem, znalazlam. Morgi Wyjdziesz w koncu na prosta.Tak musi byc!Jestes bardzo dzielna i bedzie wszystko dobrze.Pozdrawiam Cie bardzo cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:05 Witajcie Dziewczyny.... Wczoraj internet mnie zawiódł i musialam czekać na pomoc Męża, ale już jest O zdrowiu Morgii często myślę. Jak ktoś ma z Nią kontakt to pozdrówcie proszę ode mnie serdecznie Dziś Beci.a ma zadzwonić to dopytam co z Nia się dzieje. 27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok . Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:27 Witaj Asiu. Dziekuję. Wczoraj wieczorem myslałam, że jesteś bardzo zmęczona po pracy, że do nas nie zaglądasz a tu niespodzianka Asia na wagarach i to na piwku A dzisiaj na którą do pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:24 Karmo Asiutka zwolnij Dziewczyno, bo nawet tradycyjnych napojów nie masz czasu zaserwować Or-e powyleguj się troszkę jak masz możliwość, jak się czujesz? Mario gratuluję i cieszę się z Twoich dobrych stopieńków. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:30 Karma ja wstałam dzisiaj już o 5:40 ponieważ wczoraj zasnęłąm już około 21:30. Super. Tak właśnie lubię, wcześnie zasnąć i wcześnie wstać. Anka witaj i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:34 Mario tez tak lubieKochana, zeby nie bylo ,ze ja sie nie ciesze z Twoich ocen Bardzo sie ciesze i gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:34 Maria na wagarach byłam w poniedziałek a wczoraj faktycznie padłam, dzisiaj zaczynam o 8-ej i do 16-tej więc luzik. Jutro znowu będzie dłuższy dzień bo po pracy jadę do centrum spotkać się z koleżanką i wrócę około 21-ej. Zaraz jednak piątek więc będzie dobrze. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:43 To przepraszam Asiu Jakieś mylne wnioski wyciągnęłam Karma nic takiego nie przyszło mi do głowy. Przecież wiem, że podzielacie moją radość. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:40 Też tak lubię Mario chociaż po operacji często budzę się trochę nieprzytomna hihi. Dobra Asiu masz wybaczone,bo zaszalałaś wczoraj nieco na tym zimnie, dziś Cię zastąpię Proszę bardzo... herbatka i kawusia czeka Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:53 Ja dziękuje za ciasto. Wczoraj złamałam swoje zasady i zjadłam ciacho. Jestem z tego powodu bardzo niezadowolona więc jeszcze raz serdecznie dziękuję Kiełbaskęe jadłam juz na śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:54 Aniu dziękuję za kawkę i jutro postaram się poprawić Karma za ciasto i takie śniadanko to ja podziękuję. Nie przepadam za czekoladą. Wiem, wiem jestem wyjątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:57 Aniu masz rację muszę troszkę zwolnić bo znowu za dużo biorę na siebie i zaczynam tego nieogarniać. Poprawię się Zmykam do pracy, miłej środy.... Jak wrócę to znowu będzie długa lektura Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 08:04 Jejka jakie Wy wybredne Jestescie Nie to nie , sama zjem... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 08:06 Asia Paa Kurs szybkiego czytania sie klania Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 08:13 Spokojnej pracy w pracy Asiu . Karmo zjedz, ale nie wszystko, bo potem chętnie się na coś z Twoich smakołyków załapię a teraz fruuuuuuuuuuuuuuuuuu z psiną zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 08:22 Dobra Ania troche dla Ciebiei zostawie Teraz tez robie fruuu...Do pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 08:28 Witajcie pięknie o poranku Wpadłam się tylko przywitać i zaraz zmykam, dziś będzie mi ciężko z Wami posiedzieć, bo troszkę więcej obowiązków na głowie, ale jak tylko znajdę chwilkę to oczywiście wpadnę z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:01 Dzieńdoberek Wszyyyystkie kobiałki Tutaj dziś leje jak z cebra... Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:04 Witaj Digua Pomorze słoneczne ale za to bardzo mroźne, brrrrr. Lepiej niech jest tak niż deszczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:05 Oliku Ty też zrób troszkę "spocznij", bo wygląda na to, że wszystkie latamy jak pomylone. Jak myślisz? po co ja tu wstawiam te śmieszne obrazeczki? żeby wszystkie maleństwa, które zaglądają Wam przez ramię też się nie nudziły Teraz będą kotki...... czarne. Wiecie kto je bardzo lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:13 Mario faktycznie lepszy mróz niż deszcz ale pociechą jest że jutro już ma być pogoda a od piątku znów cudne słonko Aniu ja jednak preferuję psią przyjaźń... Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:18 Anka Twoja złośliwość nie zna granic jak widzę Wczoraj biedronek było niewiele bo był zachmurzony dzień,dziś leje, też france będą drzemać...czekają na słońce i zaatakują ze zdwojoną siłą.A tu masz...jak nie w realu to online się szwendają a zawdzięczam to kochanej koleżance Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:22 Wedle życzenia Diquniu A u nas na Śląsku dziś zimno, pochmurno ale nie najgorzej, bo nie wieje Marysiu Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:26 Teraz to się obraziłam Diqua hihihihihihihihihi..... Te z kropkami też fajniste zwierzątka są, no jak to z nimi jest w nadmiarze - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:33 Nie masz co się obrażać Anulko czy Ty wiesz jak one szczypią?.... Oj daj my spokój już z tymi biedronkami....ale piękny dzionek mamy Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:41 Wiesz, że żartowałam piękny to ten dzionek nie jest, ale bardzo miły w Waszym doborowym towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 10:04 Dzień dobry Elu i Basiu.... oczywiście, że musimy tyle gadać. Przecież to uzależnia.... Teraz to chyba już tak wyglądam Dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 10:29 Mario i dla Ciebie , widzę że znowu mamy inwazje zwierzątek różnej maści z rana Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 10:34 Dzień dobry, dzień dobry wszystkim i z osobna ! A co słychać u Agi? Asiu zaczęłaś się czuć tak dobrze, że aż przestajesz uważać na siebie. Spotkanie spotkaniem a dmuchać na siebie jednak trochę trzeba. Małgoś już coraz mniej Ci zazdroszczę tej gonitwy. Mario całkiem dobrze Ci idzie. Trzymaj tak dalej. A co do tych zabawnych obrazków wstawianych na forum, to nawet też ostatnio pomyślałam, aby wnuki niektórych naszych syrenek też pocieszyły swoje oczki, ale się troszkę spóźniłam z tym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 10:51 Dziewczyny możecie gadać ,czytanie już nadrobiłam Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 11:01 Mania mam nadzieję, że już lepiej się czujesz i bierzesz coś osłonowego i na wzmocnienie odporności organizmu. Poza tym jestem myślami z Tobą. Jeśli coś można zoperować to chyba dobrze. Wszystko musi być dobrze. Sobie też często to muszę tłumaczyć. Pozdrawiam Cię gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 09:56 Dzień dobry gaduły czy musicie tak dużo gadać od rana czytam i czytam i końca nie widać hihi Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 11:05 dzięki Aniu za kotki wiem, że były dla mnie ale z biedroneczkami przesadziłaś..... no wiem...to tak dla żartu, haha powiem Wam, wyleguję się i krążę w domu między telewizorem a komputerem, książki jeszcze nie dotknęłam, nigdzie już nie wychodzę ...torba nadal spakowana... wszystko kupione, z gardziołka zaczerwienienie zeszło, jeszcze czuję mały ucisk, ale tym razem się już nie wywinę....w przyszłym tygodniu na pewno będę operowana Buziaczki dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 11:15 Oj Kochane...... już nie wypominajcie mi tych biedronek Podroczyłam się trochę z Diquą i tyle....... Cieszę się Or-e że chociaż Ty zajarzyłaś dla kogo są kotki, bo jakoś inne Babeczki słabiutko wypadły w tym konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 11:28 Hej wracam ja z zakupow , patrze i co widze?...spokoj niewiarygodny na forum Aniu musze powiedziec ,ze ja od razu zajarzylam jak tylko kotki zobaczylam,bo pamietam,ze Or-e pisala o przynoszacych szczescie czarnych kocietach Zamieszczam te oto fotke z mysla o wnuczetach i Wszystkie Pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 11:30 Wszystkie...Dziewczyny mialo byc Oczywiscie wnuczeta rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 11:33 Witajcie Ore Elu Basiu Ore dbaj o siebie,już się nie wygłupiaj Aniu ja wiem że te biedronki to tylko z przekory a kto się lubi.... no i z dwojga złego już wolę te Twoje No a teraz pozwólcie że się oddalę tanecznym krokiem do kuchni...jednak nie róbcie sobie nadziei...ja wrócę Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 11:35 Karma to znowu na szaber poszłaś ze swoim szkolonym ptaszyskiem Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 11:36 Musze ptaka wykorzystac, bo szkoda byloby taki talent ukrywac Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 11:59 Hej Wpadłam na chwilkę i dzięki za obrazeczki dla wnusia, bo oglądał ze mnę i piszczał z radości jak je zobaczył Teraz już zmykam na dobre, bo zaraz będą goście i muszę coś upichcić na obiad i na podwieczorek, a wieczorem czeka na mnie dentysta, więc będę bardzo późno A Łezka jeszcze śpi ?????? Może wreszcie nadrobi zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 12:06 Olikk, witam ,ja dzisiaj tez z doskoku bo pichcę w kuchni obiadek na dwa dni miłej wizyty u dentysty hehe Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:54 O tej porze śniadanko i ciacha?????? Nie ma mowy, dla mnie za wcześnie ale smacznego życzę tym których skusisz Karmo . Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:09 Maria Gratuluję dobrej oceny z egzaminu, tak trzymaj i miłej nauki Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:14 Napoje zrobione a ja oddam się mojemu "ulubionemu" zajęciu, prasowaniu brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:52 Basia... nie włączaj turbodoładowania w miotle...bo wylądujesz w innym miejscu niż zaplanowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:52 Oj Basia , ja na takiej miotle nie lece, bo jak tu spac po takim trzesieniu?DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:09 Hihi Olikkk usmialam sie jak poczytalam Twoje podsumowanieGaduly z nas niezle...Aga dawno decyzje podjela,a my jeszcze na ten temat nawijalysmyNo ,ale to widac po... juz Trzeciej czesci POGADUCH Monitoring mnie nie nakryl ,bo ja, jako szpieg z krainy deszczowcow dobrze sie zakamuflowalam hihi.No wlasnie... co z Becia?Przeciez juz na dniach do szpitala idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:21 Karmo Becia ma uszkodzony komputer i nie może tu zaglądać Martwię się, że ją też odeślą do domu, bo była w jeszcze gorszej kondycji niż Or-e Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:42 Oliku no wlasnie wyczytalam,ze Beciama problem z komputerem,ale co Ty mowisz o Jej kondycji?Az tak niedobrze jest?O rany...,a moze zdazy sie wykurowac?Kiepski czas dziewczyny przed. maja, bo to okres grypowy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:50 Łezko jak Ty się ładnie zawstydziłaś, ja tak nie potrafię Ale już bezczelnie skradłam to zawstydzenie, bo mi się bardzo spodobało Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 14:54 Łezko wszystko co pisałaś do południa jest widoczne na forum Ciekawe dlaczego u Ciebie nie było widać ? A co do lekarzy to właśnie bywa różnie niestety, dlatego warto zasięgać opinii o lekarzach gdzie tylko się da, dla naszego własnego dobra. Czasem jednak można dostać kręćka, bo bywa że opinie o tych samych lekarzach bywają skrajnie różne I potem bądź mądry i pisz wiersze Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:33 Dziewczyny...nie nadążam za Wami dziś... Ale widze problemy do rozstrzygnięcia.. Gdybym miała podjąc decyzje odnośnie siebie, wybrałabym operację przez pochwe. Zakladam, zę skoro w szpitalu takie sie wykonuje, to sa odpowiedni specjalisci, którzy potrafią takie operacje wykonywac. A ewntualne powiklania rodzi każdy rodzaj operacji... Ja takiego wyboru nie miałam, tez doszłam do siebie szybko, wszystko jest OK, niemniej operacja przez pochwę nie zostawia blizny i problemu gojenia sie powlok brzusznych, co jest zdecydowanie jej plusem. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:56 Piszę trzeci raz; nie wiem co się dzieje z moim internetem Ania i Eli dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:22 A teraz zobaczcie co robię z kompikiem internet znów coś wydziwia Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:25 Tak Łezko........ ma prawo kłuć i pobolewać, a Ty i tak bardzo szybko śmigasz sama, pooszczędzaj się troszeczkę. dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:31 Anka62 i Eli, dziękuję. Ulżyło mi. Aniu podrzucam Ci i mój komputer bo strasznie mi się internet zacina. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:28 Karma nic podobnego-filmik zajefajny,nawet synowi pokazałam,śmiał się,a z drugiej strony zastanawiał się jak komuś udało się to sfilmować i stwierdził że my,ludzie szukamy inteligencji w kosmosie a tej na ziemi nie doceniamy Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:22 Aniu ależ się rozgadałaś przy tym powitaniu....normalnie jak jakiś polityk cz co hihi Jednak ulżymy Ci -mam nadzieję że teraz już nadążysz w czytaniu bo Karma poszła z ze swoją koleżanką pticą a i ja zmykam na zakupy bo...wiadomo co Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:12 Ale wysyp informacji. po paru minutach trudno nadążyć za płodnością naszego forum. Witam wszystkie wyspane, odnalezione, odpoczywające, uczące, zajęte, zdrowiejące, czekające, sprzątające, jedzące, te spod znaku Ryb też Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:30 Eli cześć miłego dnia.... E Basiu żółta kartka Ci raczej nie grozi, chociaż szkoda, że nie ma jakiejś informacji od administracji forum , że wątek się kończy. Można by w ostatnim poście poinformować, że otwieramy nowy Ale na tym to się zna Olik ja jestem za cieńka na to 27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok . Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:34 Mario a Ty dzisiaj z nami? Pewnie chłodzisz przegrzane nauką obwody hihi. Troszkę Ci pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:42 Anka pisałam, że wzięłam 3 dni urlopu ale raczej po to żeby jeszcze bardziej przegrzać obwody . Jeszcze 4 egzaminki i koniec Dzisiaj jednak odwiedza mnie przyjaciółka z synkiem więc dopóki nie przyjadą będę z wami a potem trochę ode mnie odpoczniecie. Ale wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:48 No i znalazla sie nasza zguba Małgosiu witam Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:52 Jestem Basiu...ale tak z "doskoku"...Od dziś mamy spore zmiany w firmie...Tyle nowych zasad, ze nie wiem jak mam to ogarnąć. Wiem za to, ze na całkiem stare lata nie będę miec sklerozy, bo tak nasi specjaliści dbaja o nas, zeby nam szare komórki bez przerwy pracowały... Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:49 Anka wcale nie jesteś cienka, jak chcesz to wszystko potrafisz. A rybki jakie fajne zrobiłaś. Prawie takie jak w moim znaku zodiaku Mario to teraz luzik Basiu Olikkk żeby mi to było ostatni raz ! ;. A tak na poważnie to nie sposób zapamiętać i wymieniać wszystkich i nikogo nie pominąć. Tyle nas tutaj już jest Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:49 Aga nocny Marku, mam nadzieję, że nie wrócisz aż tak szybko jak Or-e , trzymaj się i wracaj dopiero po operacji A na POGADUCHY można wejść spokojnie bez wcześniejszych zasług Łezko jeżeli o godz.04:08 już jesteś wyspana, to chyba przesunęłaś sobie dobę, ale najważniejsze że spałaś Asiu co Ty tam narozrabiałaś, że aż gardła nie czujesz ? W takim razie nie wiesz czy Cię boli, czy nie Dużo siły i zdrówka na dzisiejszy dzień Ci życzę Witaj Mario miłego wypoczynku Ci życzę I dzięki za tego anioła Staram się jak mogę, żeby nikomu nie podpaść, ale niestety jako zwykły śmiertelnik, czasem coś przekombinuję, za co wszystkim przepraszam Karma na mrozie mycie okien będzie troszkę utrudnione, no chyba że je potraktujesz jak ja papierowymi ręcznikami na sucho A Twoje buciki rzeczywiście fajowe, tylko nadal nie wiemy gdzie zaprowadziły Gosię Or-e leż, leż grzecznie w tym łóżeczku, bo ileż razy można wychodzić na operację Aniu witaj , ja nie widzę Twojego obrazka z 08:11 Co do kończącego się wątku, to jest taki komunikat tylko bez wcześniejszego uprzedzenia Ale nasze zdolne dziewczyny wiedzą jak sobie z tym poradzić Basiu witaj panienko z okienka i dzięki za POGADUCHY cz.3 Nic się nie martw dziewczyny sobie poradzą Bożenko witaj i dzięki za raport z pobytu w szpitalu Pan ordynator pewnie miał "małe" wyrzuty sumienia po Twojej ostatniej operacji, dlatego tak się Tobą troskliwie zaopiekował Całe szczęście, ale ten bałagan z badaniami i wynikami przed operacją to mi się u Was nie podoba W moim szpitalu wszystkie wyniki są już gotowe na kilka dni przed operację i przychodzi się z kompletem i po rozmowie z anestezjologiem na luzie Życzę Ci żeby tym razem wszystko ładnie się goiło bez dodatkowych "atrakcji" Wypoczywaj i dbaj o siebie Eli witaj Mam nadzieję, że nie było Ci bardzo przykro z powodu mojej wczorajszej wieczornej sklerozy Za to miałaś osobne pozdrowienia Karola wczoraj szczęśliwie wróciłaś do nas bez wcześniejszego uprzedzenia, więc nie przygotowałyśmy się należycie na Twój powrót, dlatego dopiero dziś z mały polizgiem dla Ciebie powitalne kwiatuszki z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia A dla wszystkich już obudzonych i tych które jeszcze się pojawią życzę Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:58 Maniu Witaj i kuruj sie ,bo nie mozna tak dlugo chorowacTrzymaj sie Mario tylko sie cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 12:34 Olikk,mam nadzieję że aż takie borowanko Ci nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 12:54 Basia ja się wizyt u dentysty nie boję lecz twoja wizja napawa mnie przerażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 13:16 karma,bez przesady ,taka ładna ,smukła i wiotka nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 13:33 Co Wy dzisiaj jakies marudne Jestescie?Rannej zmianie sniadanie nie pasowalo,teraz Basia niezadowolona z mojej wizji Jej osoby..No ja juz nie wiem...nic juz nie mowie,bo znowu oberwe Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 13:39 karma, ja bardzo zadowolona jestem że tak mnie widzisz fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 13:40 A śniadanko było super ,zwłaszcza te w slodkiej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 13:41 Mario nic podobnego ,ja tylko dziś w kuchni troszkę wiecej szaleję Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 13:44 No to ulge odczulam Mario no co tez TY mowisz,jakie odstrasza? Dzisiaj jakas cisza w eterze,bo marudne sa Pogoda chyba tak dziala Basia na szczescie zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 13:52 karma ma sie rozumieć że zadowolona ,zwłaszcza że właśnie skończyłam pichcić ,jeszcze tylko ziemniory ugotuję i obiadek gotowy na dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 13:53 Odczuwam w związku z tym ulgę. Jakby nie było jutro kończy mi się urlop. Ale juz planuję powtórkę w przyszłym tygodniu wt-czw wolne. Myślę, że szef sie zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:03 I to mnie bardzo cieszy Mario kochana tzn. fakt,ze bedzie powtorka z wolnegoTez walcze teraz z garnuszkami i dlatego z przerwami odpisuje.Szef musi sie zgodzic ,bo inaczej zazalenie od nas dostanieJestes tu bardzo potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:09 Oczywiscie wiem ,ze wolnego potrzebujesz na nauke i odpoczynek,ale przy okazji dluzej z nami przebywasz Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:14 Karma jedna wersja jest dla szefa - nauka. A jak wygląda ta nauka to już moja osobista sprawa, no nie Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:16 Też poproszę o moją wizję. Tylko pamiętajcie minus 30 kilo. Zebyście mi tu słonia nie wstawiły czasami Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:18 Hahaha niezle z Was "aparatki".Czekaj Maria poszukamy Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:25 Basia jest ok. Zawsze chciałam mieć kręcone włosy o figurze nie wspomnę : Karma ta wielka głowa to niby od nauki, tak. Ale jaka sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:23 Eee...nie popisalam sie Basi wizja lepszaSorki Mario Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:25 Całkiem sexi ta Twoja wizja Marii, mnie się podoba,zwłaszcza ta podwiązka Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:26 Mario tak naprawde ,to ja Ciebie tak widze: Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:30 Haha,no wlasnie za pozno sie zorientowalam z tamta glowa Marysia,a Ty juz nie wybrzydzaj tak Sukienka bardzo modna Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:33 A w drugiej wizji nawet korone Masz Hihi usmialam sie z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:40 Alez ja nie wybrzydzam. Po prostu takiej sukienki to ja jeszcze na sobie nigdy nie miałam. Próba wyobrażenia sobie mnie w takiej sukience jeszcze mi nie wychodzi. Może jak się wysilę to mi się uda Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:01 Ślicznie. Tu prawie strzał w dziesiątkę Ale jak wiadomo prawie robi wielką różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:12 Bożenko jak się dzisiaj czujesz, dużo zdrówka Ci życzę Beciu Ty już jesteś chyba w szpitalu, czy ktoś ma namiary na Becię? Lezko odezwij się co u Ciebie, czy wszystko ok? A co słychać u naszej Agi Pozostałe przyjaciółki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:15 Witaj or-e Też martwię się o Łezkę. Cały dzień do nas nie zajrzała, To dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:24 Witaj maria1_1 nie widziałam jej nawet zalogowanej Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:29 Hej Or-e Mario nie milcz, mow i zartuj i ciesz sie zyciem Sluchajcie,a czy Lezka ma kontakt osobisty z Aga? Moze jest u niej w szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:34 Lza jest z Krakowa a Aga z Warszawy, na tyle co się rozeznałam, proponuję wymienić się z kilkoma dziewczynami numerami telefonów, bo jak kuriera zabraknie to jest kłopot, a my tu się martwimy Może jeszcze ktoś ma namiary na Łezkę Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:31 Becia ma zepsuty komputer ,a do szpitala chyba 17-tego miala isc?Olikkk ma z Nia kontakt zdaje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:45 Łezka dba o to aby nam sie adrenalina podniosła Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:46 Karma pospałam do 5.30 i pewnie pospałabym dłużej ale budzik wył i musiałam sie zwlec gdyż dzisiaj odważyłam sie pojechać do szpitala po wynik hp i pokazać mojej lekarce. Wszystko ok. Bardzo sie denerwowałam. Jeden problem z głowy (więc teraz sobie może troszkę lepiej pośpię ) Transport w jedną stronę miałam zapewniony natomiast wrócić musiałam sobie sama. Skoro już wyszłam z domu postanowiłam udać się do pewnej przychodni celem zapisania na badanie jelita ale niestety w związku z operacją to niemożliwe. Muszę odczekać co najmniej 3 mies. ponieważ podczas badania wtłaczane jest powietrze, które mogłoby spowodować naruszenie rany pooperacyjnej. Trudno, poczekam. Od Agi nie mam wieści natomiast wiem, że Becia walczy z infekcją i dopiero z początkiem marca ma uzgodnić nowy termin. Aneczko, słodkie kociaki, piszczałam na ich widok jak Wnusio Olika Mario, co Ty studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:50 Trochę przemarzłam i mam tylko nadzieję, że nic mnie nie dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:54 Or-e i wszystkie moje miłe. Przepraszam. Nic nie napisałam o tym wczoraj ale nie chciałam Was absorbować moimi lękami (które okazały się na szczęście na wyrost). Obiecuję więc, że to się nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:58 Łezko a iod czego masz swoje przyjaciółki ? Czyżbyś zapomniała. Proszę więcej nas tak nie stresować i z każdym lękiem,problemem i w ogóle ze wszystkim z czym masz ochotę się z nami podzielić, po prostu pisz Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:55 Bardzo sie ciesze Lezko,ze wyniki OK Olikkk wspominala,ze Becia walczy z infekcja,ale myslalam ,ze nie jest tak zle O Adze pewnie niedlugo czegos sie dowiemy Z badaniem rzeczywiscie lepiej poczekac. No to dzisiaj Lezka sen zdrowy Masz jak w banku Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:59 Dziękuję Karma . Rachunkowość dla mnie Mario to jakaś abstrakcja ale Ty sobie wspaniale radzisz. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 16:03 Tak Mario i gdybym tak nie dusiła wszystkiego w sobie całe życie to może i operacja nie była by potrzebna bo jestem dzisiaj przekonana, że w większości przypadków to właśnie stres (zwłaszcza nierozładowany i niewyrzucony z siebie) jest przyczyną naszych chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 16:08 Z cala pewnoscia tak jest Lezko.Wszystkie jak jeden maz ,w czasie kiedy nasz organizm "tworzyl" Przechodzilysmy trudne,stresujace chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 16:02 Z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować dobrego wyniki Super Denerwowałaś się bez naszego wsparcia a wszystkie wiemy co oznacza to czekanie Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 16:07 ja też Ci Łezko gratuluję dobrego wyniku, obyśmy wszystkie zawsze miały dobre wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 16:09 Dziękuję i oby (i oby świat się zmieniał na lepsze). Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 16:41 Łezko ja mam dyżur od samego rana. Jak zasiadłam przy biurku o 6:30 tak siedzę do tej pory. Miałam tylko krótkie przerwy na podstawowe czynności Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 17:40 Cześć dziewczynki Taka tu barowa pogoda że wzięło mi się i usnęło po południu...a nie pamiętam kiedy mi się to ostatnio przytrafiło Widzę że pojawiła się Łezka A Karola znów się gdzieś zapodział...Jak żyje to Ją normalnie zakatrupię-znów się martwię o nią A Bożenka gdzie? Teraz biorę się za nadrobienie Waszej radosnej twórczości...normalnie zostawić się Was nie da bo potem się tworzy powieść normalnie jak ta Ore Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 17:45 Hej Diqua Bozenka ma problem,a nie moze sie dostac na POGADUCHY.Napisalam ,zeby na POG.3 weszla,ale nie ma Jej Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 17:59 Karma dziękuje za wiadomości o Bożence Jak rany dziewczyny...ale "wylaszczałyście " tu dzisiaj Gdyby moje zainteresowanie nie było skierowane na mojego Niedźwiedzia to już byście były "brane pod uwagę" przeze mnie Aż mi żal że przespałam...a mogłam tu pięknieć z Wami hihi Oliku trzymaj się a nie daj się temu zembologowi jednak o zabki dbać trzeba !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:00 OOOO Asiu jak ja Ciebie dawno nie "widziałam" Jak gardło? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:04 Nie wiem czemu Bozenka tu nie zajrzala?Moze sie "zagubila"? w tej "gestwinie".Czekam tu na Nia,ale zaraz bede musiala z piesa wyjsc.Dziewczyny bedziecie na czatach? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:06 Asiu a ssiesz moze" neo-angin".Na mnie dziala rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:07 WYLASZCZAŁYŚCIE to w naszym domowym slangu znaczy ni mniej,ni więcej tylko-ale zrobiły się z Was laski !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:34 Diqua nawet ze mnie zrobiły laskę. To jakieś cudotwórczynie Asiu miło cie widzieć i dobrze, że gardło się poprawiło Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:38 Karma ja używam tantum-verde do ssania i w aerozolu. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:49 Dziewczyny może jakieś owoce na podwieczorek ? Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:00 Basiu ja sie poczęstuję z chęcią. Jestem miłośniczka owoców Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:01 Mario właśnie dlatego proponuję owoce bo to dietetycznie i zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:02 Olikk no to Ci się upiekło tym razem borowanko odroczone Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:24 Hej wrocilam z piesa,a Bozenki dalej nie ma.Wlasnie zajadam jablko,dzieki Basiu] Asia no jasne Tantum Verde,tez dobre A co ...Wszystkie piekne jestesmy Oliku moja dentystka tez fajna Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:37 Wszystkie dentystki to fajne kobity są ,moja też nawet mój wnuczek był u nie ząbka leczyć i wrócił uśmiechnięty Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:38 muszę i ja po owoca sięgnąć bo literki zjadam Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:49 I tak najlepsza jest moja dentystka Wspaniała kobieta. Dzwoniła do mnie jak byłam chora i wspierała dobrym słowem. Na samą myśl o tym bardzo się wzruszam. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:51 Super Mario.Dobrze miec wokol siebie zyczliwe osoby Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:53 karma ,kurcze jakie apetyczne to jabłuszko,aż ślinić się zaczęłam Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:57 Dziewczyny kochane na mnie już czas ,dobrej nocy życzę wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 20:03 kolorowych snów Basiu. Do zobaczenia rano Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 20:09 Tez juz znikam DOBRANOC SYRENKI Kochane Magicznych Snow Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 20:32 Ja też powoli kończę swój dyżur bo rano trzeba się stawić tu w dobrej kondycji. Zresztą jestem bardzo zmęczona chociaż cały dzien spędziłam za biurkiem Śpijcie słodko. Nie siedźcie za długo przy komputerze bo tak się to może skończyć Zresztą to chyba najszybciej u mnie może się tak skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
mani-a112 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 21:03 Dobranockochane moje,idę wcześnie spać bo dzisiaj cały dzień biegałam po lekarzach,robiłam spirometrie,2 prześwietlenie płuc w ciągu miesiąca ponieważ z oskrzeli zapalenie poszło na prawe płuco i chce się upewnić na ile to jest prawda.3 seria antybiotyku i nic nie pomaga.Jestem taka słaba że jakby mnie ktoś kopnął to niewiem gdzie bym się zatrzymała ,strasznie się pocę,kiedy ten koszmar się skończy...niewiem.Pozdrawiam wszystkie i cieszę się z Łezką z dobrego wyniku-GRATULUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 21:10 Maniu kochana, to kiepsko Dziwne, że leki nie pomagają, daj znać jak leczenie przebiega dalej, a teraz śpij kochana Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 20:07 Karma zostawiło jabłko na pokuszenie a sama czmych do łóżeczka Karmo, Basiu śpioszki - dobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 20:09 Łezko czy miałaś kontakt z Agą ? Próbowałam się z nią skontaktować, ale chyba ma wyłączoną komórkę i nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 19:53 A tak w ogóle to żadna nie ma przystojnego pana dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:57 I ja witam po długaśniej przerwie Goście już pojechali do moich rodziców, a dentystka nie miała ochoty dziś mnie maltretować i jestem wcześniej niż to było w planie Ale bez obaw , bo jest wyjątkowo delikatna i miła Wizyta u niej nie powoduje najmniejszego stresu Mario - jesteś piękna Łezko też się bardzo martwiłam Twoim milczeniem Ale teraz się cieszę, że wszystko jest w porządku Dziewczyny Becia przecież zostawiła nam swój telefon w wątku Do oczekującej na operację Łezki beci.a40 13.02.11, 14:15 , bo ma uszkodzony komputer Z tego co pisze Łezka rozumiem, że też musiała przełożyć operację z powodu infekcji gardła No, a Karola znowu milczy Macie rację, że od dziewczyn, przynajmniej od tych które są same, musimy mieć koniecznie telefon. Napisała mi zaraz po powrocie, że "chciałabym w najblizszych dniach porozmawiac o tym na forum, " tymczasem znowu milczy Prośba do Was wszystkich - koniecznie mówcie że Was na forum jakiś czas nie będzie w razie czego, żebyśmy się nie zamartwiały. Jesteśmy tu już prawie jak rodzina i każda się martwi jak którejś zabraknie Choćby jedno krótkie zdanie i już wiemy o co chodzi Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:02 Karma już jest lepiej dziękuję Diqua witaj co oznacza słowo -wylaszczałyście??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 18:04 Gardełko jeszcze lekko drapie ale jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 17:53 Witajcie, dzisiaj szybko nadrobiłam zaległości Łezko Gratuluję dobrych wyników i tak trzymaj, więcej radości, mniej stresów Olikku powodzenia u dentysty Wszystkim życzę miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 21:13 or-e ledwo dokopalam sie zeby znalezc 3 pogaduchy. fatalnie sie czuje wydeta jestem jak diabli i leze jak worek. malo co siedze bo nie daje rady. na dodatek mam siny brzuch nad szwem nie wiem czy to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 21:18 ore Zycze dobrej nocki tyle moge napisac bo obrazkow nie umie wstawiac . Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 21:22 Bożenko poczytaj sobie dzisiejsze wpisy w wątku forum.gazeta.pl/forum/w,100789,119607022,122252325,Re_Usuniecie_macicy_bez_jajnikow_plusy_i_minus.html?wv.x=2 od godz.16.02.11, 17:34 Tam dziewczyny odpisały na Twoje pytanie w sprawie zasinienia na Twoim brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 00:39 Życząc miłej nocki zwracałam się do Basi i Karmy a tu proszę że i ja tak wczas przysnęłam...Ale nic z tego-miałam po prostu nie spodziewanych gości,pogadaliśmy,pośmialiśmy się i troszkę Teraz mam zamiar dopiero jeszcze jakieś kino zapodać sobie... Lecz wszystkim życzę fijołkowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 00:45 Jeszcze chwilka dla Bożenki Ja też miałam baaaaardzo siny brzuch po operacji i to dość długo bo około czterech tygodni.Sinior sięgał bez mała do pępka,a co dziwne zaczął "wychodzić" dopiero po wyjściu ze szpitala. Jednak wszystko z biegiem czasu zniknęło,ładnie się zagoiło.Pozdrawiam Cię cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 05:36 DZIEN DOBRY Pieknego Dzionka Wszystkim Kobietkom zycze Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 05:50 Witaj Lezko Zapobiegaj i wypoczywaj,bo infekcja to nic przyjemnego.Ci lekarze...Gapy Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 05:58 dzień dobry zapraszam na kawkę lub herbatkę Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 06:03 Łezko Karmo witajcie Karma niestety pompek nie mogę robić bo brzuszek się buntuje ale poza tym świetną mam kondycję, dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 06:13 Gardło dobrze ale z nosa to prawie ciurkiem leci , weekend będzie w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 06:18 Asiutka, witaj. Ranny ptaszek z Ciebie. Ale Ty chyba biegniesz do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 06:21 Nie spie juz od 5-tejObowiazki hehe...Lezko za to Ty mialas spac dlugo i zdrowo I co? Asiu i bardzo dobrze.Lez w lozu i kuruj sieUwazaj na Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 06:34 Staruszki nie potrzebują dużo snu Dzisiaj dzień dla moich osłabionych włosków. Zaaplikuję im odżywkę biovax, podobno dobra. Karma, Asiutka spokojnego dnia w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 06:38 Lezko piszac o obowiazkach nie mialam na mysli pracy zarobkowej Raczej obowiazki domowe hihi. Oj moje wloski tez potrzebuja czegos odzywczego Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 05:47 witajcie po bajecznych i fiołkowych snach. Ja po popołudniu dostałam wypieków i zaczęło sie kichanie. Bałam się, że i mnie dopada infekcja. Szybciutko zapodałam sobie herbatkę z cytryną i imbirem i do łóżka. Pomogło. Jednak i tak muszę się udać do przychodni bo w moim skierowaniu do endokrynologa lekarz pierwszego nie wpisał wymaganego kodu. Olik Niestety nie miałam z Agą żadnego kontaktu, mimo, że wczoraj rano jak i wieczorkiem pisałam do Niej smsa. Może po prostu odpoczywa. Ufam , że jest dobrze. Kobietki dbające o linię, owocki jemy tylko do południa. Mają sporo cukru czyli wbrew pozorom zdrowe, odżywcze ale kaloryczne. Bardzo miłego i radosnego oraz zdrowego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:10 Jak rany...zaraz Cie udusze Mario Jestes piekna i tego sie Masz trzymac i juz... Basia ,a Ty juz zwialas?Milego... Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 15:13 Dobrze już będę grzeczna. Widzę, że zaczyna mnie dopadać głupi humorek więc milczę. Basia od nas ucieka. W takim razie życze miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:11 Haha Twoja wizja tez jest nieco inna niz rzeczywistosc Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 14:14 karma powiedzmy że z długością włosów trochę przesadziłam Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 13:39 Karma ja zauważyłam, że jak jestem w domu to dziewczyny mało piszą. Myślałam, że dzieje się tak tylko w niedzielę (wiadomo to czas dla rodziny więc rozumiem), a tu niespodzianka. Środek tygodnia a wpisów mało. Moja obecność Was chyba nie odstrasza? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 12:35 Basia w kuchni Lezka pewnie na wiesci od Agi czeka...,a ja ide ,bo sama do siebie gadac nie bede... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 07:00 No i dziewczyny zwialy Ide z piesa na spacer, moze w tym czasie pojawi sie "ranny ptaszek"? Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 08:10 Witajcie dziewczyny Wystarczy trochę dłużej poleniuchować a Wy się rozpisujecie, że ho, ho Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 08:45 Dzień dobry kochaniutkie Pozdrawiam Was wszystkie Miłego Dnia Bożenko życzę Ci zdrówka...zdrówka i jeszcze raz zdrówka szanuj się Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 17:27 Or-e witaj jak milo jest tu poczytac i te powitania takie piekne ja w miare dobrze dzis sie czuje brzuch wydety ale lepszy niz wczoraj . oby do niedz. i bede wiedziala co dalej i niech mi sos przepisze na te wydecie. drazni mnie to i badzo tkliwe mam to brzuszysko. nawet koszulka jak sie otrze to az mnie prostuje Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 17:57 Bożenko odebrałaś pocztę ? kliknij na ten link poczta.gazeta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 18:02 Bożenko już wszystko wiem, Twoja poczta do mnie doszła Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 09:10 Dzień dobry dziewczyny to pisala Basia Witajcie Lalunie.... jesteśmy z Basiulą w Gliwicach hehehehehehehehheheheheheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 09:19 Witajcie wszystkie Oooo dzień kota ...to będę miała dziś świętującego domownika . Nie dość, że muszę nadskakiwać nad moimi przyjezdnymi to i nad kotem trochę dziś by się przydało... Życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 09:26 Łezko dobrze, że już masz wynik i jest ok Bożenko też miałam siniaki, ale szybko poschodziły. Pozdrawiam Gliwice! Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 10:28 A u nas pogoda kocia tzn. można się wygrzewać na słoneczku, ale na razie tylko za szybą Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 10:30 Witam hurtem wszystkie Dziewczyny Jako skrzynka kontaktowa przekazuję serdecznie pozdrowienia od Agusi Rozmawiałyśmy dzisiaj Jest słaba i "nieco" zdenerwowana Lekarze oczywiście jak zwykle niewiele mówią i raczej domyśla się tylko, że operacja ograniczyła się do przezpochwowej. Anestezjolog przed operacją potraktował ją bardzo nieładnie i zadał ogromny ból Najlepiej jak o tym opowie Wam sama. W nocy opieka opłaconej pielęgniarki była wzorowa Do domu chcą już ją wypuścić jutro, ale to jeszcze niepewne. Bardzo chce wrócić do domu jak najszybciej, chyba nie będzie miała dobrych wspomnień z tego szpitala A ja mam nadzieję, że kiedy poczuje się lepiej to i humorek się poprawi Buziaki od Agusi Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 10:39 Witajcie Wszystkie ""przebudzone" No to Aga ma juz z gorkiZapomni szybko o przykrych chwilach... Hahaha...,ale ze mnie szpieg doskonalyAnia i Basia bawcie sie dobrze Diqua ,a to dla Ciebie( nie jest to zlosliwe z mojej strony )- spojrz jaka ladna Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 10:42 Witaj Olikkk Dziękujemy za wiadomości od Agusi. Jak wróci to postaramy się zrobić wszystko, żeby jak najszybciej zapomniała o tych przykrościach które ją spotkały w szpitalu. Tak to czasami bywa, że jak same idziemy z dobrym nastawieniem to jeden człowiek swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem burzy to wszystko. Pozdrów Agę serdecznie i przekaż Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 10:55 Olik pozdrów Agusie tak jak mówi Karma jeśli wszystko dalej przejdzie bez problemy to szybko zapomni Marysiu to Ty masz dzisiaj ostatni dzień laby jak mi się zadaje więc życzę Ci naprawdę fajnego dnia abyś wypoczęła Karma biedroneczka jest faktycznie cudna a co ważniejsze nie szczypie .Tym bardziej mi się podoba że te moje france drzemią...ze względu na pogodę Więc pięknie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:02 Witajcie kochane Syrenki Jakoś się nie wyrabiam czasowo ostatnio...Za duzo chyba sobie obowiazków wymyslam Olikk, pozdrów Agę serdecznie A teraz podejme próbę doczytania zaległości...jak sie uda oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:03 Wiecie co...nie wiem czy to ta pogoda czy przesilenie wiosenne ale mam dziś takiego doła że szok.Normalnie jakas apatia mnie dopadła.Nie chcę psuć tej wspaniałej atmosfery więc znikam Kocham Was moje panie Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:20 Diqua w tył zwrot. Jakie psucie atmosfery. Wracaj i marudź jak masz ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:13 Tak, tak Diqua ostatni dzień laby. Tobie przez te france to powinnyśmy życzyć wyłącznie deszczowej pogody. Ale chyba tego nie chcesz, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:07 Olikkk dzięki za wieści od Agi . I takich ludzi na tym padole jest trochę niestety, ale cóż takie życie. Ale jak tu Aga zajrzy to od razu poczuje się lepiej. Pozdrawiam ją serdecznie. A jak tam w Gliwicach ??? Karma a co Ty tak wyszpiegowałaś tym razem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:14 Diqua my tez Ciebie kochamyNie martw sie, jutro bedzie lepiej... Eli "wyszpiegowalam juz rano,ze Ania z Basia "imprezuja" Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:23 Dzięki za pozdrowienia dla Agi Ani i Basi życzę udanego spotkania w Gliwicach A teraz zmykam i wszystkim życzę Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:34 Diqua nie przejmuj się. Każdego dopadają mniejsze lub większe dołeczki. Pogoda się poprawi i nastrój dobry powróci. Przecież życie potrafi być piękne, mimo kiepskich dni. Jesteś tego przykładem, bo potrafisz się nim cieszyć. Nie namawiam na grappę, ale może lampka jakiegoś dobrego włoskiego winka nie zaszkodzi na rozchmurzenie + dobra komedyjka. Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:36 Malgos dziewczyny "imprezuja" w Gliwicach Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:43 Karma, a może uchylisz rąbka tajemnicy...Ty Karambo...? Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:49 Pozazdrościc moge jedynie dziewczynom Takie spotkanie fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:52 Eli hahaha pary nie puszcze z... dzioba Malgos fajna sprawa takie spotkankoWyobrazam sobie jakie "uchichrane" beda Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:55 Ale numer hahah pomylila mi sie kolejnosc "usmieszkow".Sorki Eli juz tam sobie Sama jakos poprzestawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:09 Cześć Kochaniutkie............ Wizyta Basi zakończona. Przemiła z Niej osóbka i strasznie ładniutka. Nabawiłam się kompleksów Obgadałyśmy Was wszystkie , Basia się odezwie jak wróci do domku Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:10 Karma ok, ale mam takie dziwne wrażenie, że znam Cię od dawna. Albo po prostu nadajemy na podobnych falach. Zresztą już sama nie wiem. Trochę ciężko mi się dziś myśli i piję właśnie drugą kawę... Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:27 Bożenko odbierz pocztę gazeta.pl , kliknij ten link poczta.gazeta.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:34 Beciażyje odezwie się jak odzyska kompa . Bożenka też trzyma się dzielnie pomimo siniaków na brzuszku Or-ejest na zakupach.....A nasza Basia już do Was wraca...... Naciska pedałki w autobusie ale nie działają Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:40 Anka witaj bezpodstawnie zakompleksiona komplemenciaro !!! I dzięki za kolejne wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:45 Strasznie trudny tekst wymyśliłaś Elu nawet nie spróbuję zapamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:42 Same dobre wiesci Serce sie raduje trala la la la Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:32 Eli Znasz mnie i to od dosc dawnaNa falach podobnych tez nadajemy jak wszystkie tu obecne zreszta Nie pij za duzo kawy Ania Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:49 Karma jestem na stanowisku ale jakoś nic mądrego nie mam do powiedzenia więc milczę Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:52 A zauwazylas Mario,zeby tu odbywal sie kongres naukowy? Nawijaj co chcesz i jak chcesz,bo zaraz ja w kompleksy popadne Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:56 Oj Marysiu mów cokolwiek bo nam czasem też brakuje weny i milczymy. Tak wogóle to dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 13:12 Wiem, że zniesiecie wszystko co napiszę. Wiadomo, moje życie kręci tylko wokól szkoły i pracy. I to w sumie jedyne o czym mogę pisać. Ale bez przesady, nie będę wam stale tym głowy zawracać. Rak trzonu macicy - kwiecień 2010. Usunięcie macicy, przydatków, węzłów chłonnych. Obecnie wyleczona, stosuję HTZ (Climara-50) Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 13:16 Mario no jak rany...uparciuch z Ciebie jak nie wiem co Pisz o wszystkim co Cie cieszy i co trapi...Moze ja osobiscie troche dzieki Tobie rozumu nabiore,bo z biegiem lat i on szwankuje Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 13:24 Specjalnie dla Karmy Własnie jem obiad (klopsy gotowane, brukselka, brokuł) Z kolejnego egzaminu dostałam 5 Jestem dzisiaj trochę wypompowana, chyba zbyt dużo nauki ostatnio. Znowu dzisiejszej nocy miałam problem ze snem. Jednak czuję że wewnętrznie stres mnie zżera zwłaszcza, że najtrudniejszy egzamnin mam w przyszłą niedzielę. Jakieś 20 % studentów u niego zalicza. W dodatku nie jest to test tylko pytania otwarte. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 13:44 No i Widzisz Marysiu jak ladnie?... Pyszny obiadek mniam... Hurra 5!!! GRATULACJE Tez zle spalam- ksiezyc zbliza sie do pelni... W przyszla niedziele bedziemy wszystkie trzymaly palce i ZDASZ!!! na 5!Jestes madra dziewczyna i dasz radePopijaj meliske-troche uspakaja.Badz tu z nami i nie stresuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 13:53 Dziękuję Obiadem chętnie się podzielę, tylko zamiast klopsów jajeczka. Może być Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:09 Witaj Basiu Opowiadaj... jak spotkanie? Aneczko, z tymi kompleksami nie przesadzaj Karma, mam podobne wrażenie jak Ela, ze znam Cię juz dlugo...a właściwie to nie tylko wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:11 Gratuluję Marysiu Kolejny egzamin za Toba i to z jaka ocena Ale ja wierzę w Ciebie...dalej tez będzie tak dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:13 Kochane kobitki ,wizyta udana ,najbardziej z moich odwiedzin cieszył się pies kot zignorował mnie totalnie,a Anka kłamie ,wcale nie jestem ładna Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:20 Wiecie co Dziewczyny?- Jestescie SUPER!!! Wszystkie bez wyjatku Buzia mi sie cieszy ,bo jestem tu z Wami... A tak a'propos spotkania,to kiedy odbedzie sie takie OGOLNE? Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:24 karma i na ten temat dzisiaj z Anią gadałyśmy że trzeba by było pomyśleć nad spotkaniem Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:30 No i co tam Wymyslilyscie? Milo by bylo Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:35 karma narazie nic mądrego nie wymyśliłyśmy, gadalyśmy tylko że fajnie by było spotkać się ,tylko szkopuł w tym gdzie? skoro jesteśmy rozsypane nie tylko po całej Polsce ale i zagranica jest Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:40 Oj Basiu... Mówisz zatem, ze wcale ładna nie jesteś... Anka pisze o kompleksach...Ty że nie jestes ładna... I jak mam to wszystko rozumiec? A spotkanie musi byc takie w większym gronie Tylko niech sie wiosna zrobi Bo teraz za zimno jeszcze na takie imprezki Jak sie ociepli to zrobimy wypad do Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:41 Fakt Dziewczyny co prawda przyjezdzaja do Polski,ale pewnie kazda w innym czasie.Ciezko sie zgrac w takiej sytuacji.Polska zreszta tez nie taka malutka i jak wybrac miejsce gdzie kazdej by pasowalo?Trudna sprawa ,ale nie niemozliwa mysle Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:44 No wlasnie Dziewczyny -wiekszosc jest ze Slaska,a latem ,to pewnie nad morze sie wybieracie,wiec niech strace i nigdzie nie pojade ,bo wole sie z Wami spotkac,co nie Mario? Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:44 No bo też musicie tak daleko od nas mieszkać ? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:48 No w zasadzie moglabym,dawno nie bylam w Waszych stronach Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:48 Tak Basiu, skoro Karma oddycha powietrzem z jodem cały rok...to na urlopie niech powdycha śląski dym Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:51 Małgosiu racja, zobaczyla by sobie hałdy przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:53 O-re my z Anią pozytywnie o Was plotkowałyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:55 Hahaha juz widzialam Or-e no to trzymam kciuki,ale w niedziele idziesz?Aha,bo w poniedzialek operacja.No tak lewatywa i te sprawy...Jednak chyba jeszcze przed pojsciem zagladniesz do nas? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:57 Haldy widzialam,a we Wroclawiu nie bylam,a slyszalam ,ze sliczne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:20 Karma jasne że będę tu zaglądać, jeszcze przed operacja....i potem też Fajnie, że Was wszystkie poznałam, przygotowaliście mnie psychicznie do tej operacji Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:58 Juz ja widze jak pozytywnie, jak mnie dzisiaj cala twarz az piecze Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:06 Wiesz Karma...trzeba "wyciągnąc" z naszych ślazaczek co takiego rozprawiały o nas... Bo ja co prawda nie czuję pieczenia twarzy, ale czkawka mnie tak zamęczała, ze nie mogłam pracowac normalnie A Wrocław warto zobaczyc Juz nie wspomne jakie pyszne piwko serwują na rynku w Spiżu Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:06 Karma pewnie hormonki Ci się kończą w organizmie i na zastrzyk czas hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:11 Malgos no jak tak reklamujesz ,to przyjezdzam na bank Basia nie tlumacz sie nie tlumacz i na hormonki nie zwalaj.Malgos czkawke przez Was miala Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:16 No dobra suchej nitki na Was nie zostawiłysmy Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:20 no takkkk... Basiu, Wam wybaczę to obgadywanie Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:27 Basiu, znamy sie tu w większości wirtualnie... Bo mozliwośc poznania "na żywo" nie jest narazie mozliwa dla wszystkich nas. A jednak jest taka więź między nami... Czuję, jakbym znała Was od zawsze, jesteście mi bliskie bardzo. Pewnie nie tylko ja tak czuje. A zatem, bliskim wybacza sie malutkie plotkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:28 Hahaha Or-e, ale fajne te emotki plotkujace To chyba oczywiste,ze po... tez bedziesz tu zagladac,nie ma innej opcji Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:31 Haha i właśnie tak jak te emotki dzisiaj z Anką kłapałyśmy dziobami Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:34 Hahaha oj nie moge,bo sie ciagle smieje i juz mnie brzuch rozbolal,ale to dobrze na sflaczale miesnie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:36 No i wyszly niescislosci z tego co ja mowie: tu wznisly nastroj ,a tam bol miesni ze smiechu, ale co ja zrobie ,ze z pisaniem nie nadazam i potem wychodza takie dziwne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:41 No widzisz Karma, kolejne dobre działanie forum...poprawia stan mięsni brzuszka Jednym slowem, forum jest lekiem na całe zlo Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:48 Znalazłam dużo fajnych emotek tutaj Tekst linka nawet tą Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:53 Dzieki Or-e super stronka Biore do zakladek Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:59 Tez mi sie podoba ta stronka Or-e Nie lubicie jeździc pociągiem??? Całe lata nie miałam ku temu okazji, ale pól roku temu pojechałam intercity do warszawy Radoche miałam cała drogę Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 16:04 Na stronce od Or-e jest moja ulubiona emotka z gadulca.... Bardzo ja lubię Usunięcie macicy z szyjka i przydatkami 19 października, poziome cięcie, wyniki hp OK, HTZ żel Estreva Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 16:07 Ja napisałam, że uwielbiam jeździć pociągami. Sporo się w życiu najeździłam i to w większości na drugi koniec Polski Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 16:21 Tak Mario Napisalas ,ze lubisz,ale emotke wstawilas z jezykiem i ja hihihi...zrozumialam ,ze nie lubiszSorki znowu balaganu narobilam Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 16:22 Oj, ja tez sie w swoim dlugim zyciu najezdzilam pociagami i to w rozne miejsca w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 16:27 Aj tam Mario,to ja zle zrozumialam,a zresza wyjasnilo sie i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 16:23 Och, nawet nie zauważyłam, że popełniłam błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:31 Jakos tak "wzniosle" zrobilo sie dzisiaj u nas Ach... Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:41 Or-e dziękuję. Będziemy od poniedziałku mocno trzymać kciuki żeby wszystko przebiegło pomyślnie i żebyś szybciutko do nas wróciła No dobra Karma dam sie wywieźć. Podróż pociągiem jak rozumiem. Super, uwielbiam jeździć pociągiem Wrocław? Nigdy nie byłam. Dziewczyny musiały nieźle na nas nadawać bo ja mam pryszcz na języku. Ponoć oznacza, że ktoś plotkuje Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:47 idę teraz troszkę odpocząć Mario ten pryszcz to nie My Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 15:51 Marysiu,a mnie rzeczywiscie od rana policzki piekly niemilosiernie,a uczulenia nie posiadam Pleciugi jedne,ale my juz tam pogadamy z Nimi jak na Slasku sie zjawimy No tak dzisiaj jazda pociagiem do przyjemnych nie nalezy ,zwlaszcza ,ze znowu cos tam koleje polskie kombunuja... Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:47 Celowo tak daleko zamieszkałyśmy, żebyście mogły zobaczyć nasze morze Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:50 Mario gratuluję Ci dobrych ocen dla Ciebie Mario Aga Trzymaj się dzielnie dużo zdrówka Tobie życzę Szkoda mi naszej Agi, że trafiła na złych lekarzy Bardzo dużo zależy od tego kto się nami zajmie. Bożenko Ty też trzymaj się dzielnie, Tobie też dużo zdrówka życzę Anka wcale nie szlajam się po zakupach byłam u lekarza i tylko weszłam do Lidla po jogurty a tak przy okazji pozdrawiam też Basię ale o mnie źle nie plotkowałyście bo nie mam wypieków na twarzy No dziewczyny, w niedzielę idę do szpitala... i w poniedziałek myślę, że będzie operacja Pozdrawiam Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:52 Or-e, spoko Bedzie wszystko dobrze, innej opcji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 14:54 Wiecie co, skoro do Gdańska tak daleko... Śląsk zadymiony... To zostaje Wrocław Piekne miasto, piękne miejsca do zobaczenia... Chyba nie głupie miejsce na spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 18:12 Witaj or-e i wszystkie dziewczyny . Trudno za wami zdazyc. ale jakos dam rade tobie or-e zdrowka zycze i zeby operacja poszla szybko sprawnie i wracaj nam opowiedziec. co i jak bylo. Nie denerwuj sie bo to ne jest potrzebne . poczttalam poczte i opd. olikkk. trzymaj sie zdrowo. bede sie modlic jak zawsze za kazdego. nowa dziewczyna dojdzie i opowie . Jeszcze troszke i szybko sily zbierze . tego typu peracja jest podobno najlepsza. bo szybciej sie dochodzi do siebie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 13:50 Marysiu smacznego i gratuluje jeszcze raz pozdawanych egzaminów. Z kolejnymi też dasz radę mowie Ci to jajo ciotka klotka Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 13:52 Marys zapomnialam SMACZNEGO zyczycNadrabiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 13:55 Dzięki Anka Super, macie więcej wiary niż ja. Może z czasem przejdzie na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 13:10 Marysiu mow prosze ,bo mnie juz tez przewody sie przegrzaly Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 12:58 Już dziś nic za bardzo nie będę dumać i wymyślać, bo obwody mi się nieco chyba przegrzały. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:26 Eli zaznaczam ,ze wyszpiegowalam zanim One nas o spotkaniu powiadomily,ale jako doskonaly szpieg nie moge zdradzic swoich metod dzialania Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 11:31 hmmm... cos waznego przeoczyłam chyba... Karma, co za spotkanie nasze ślązaczki maja? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 08:48 Mario Witaj Cisza dzisiaj Dzisiaj Dziewczyny jest Dzien Kota Uciekam teraz i wszystkim kotkom zdrowka zycze Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 16:34 Wstawiam z mysla o wnuczetach i o dniu kota : Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 16:42 Malgosswietna ta emotka Teraz sie oddale na jakis czas.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 16:52 Ja tez znikam z forum... zaraz zmykam do domku Prawie w takim tempie... bo mąż w domku czeka Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 18:16 Ale emotki sie podobaja . Tylko ja nie umie wysylac ich ale jak dam rade dluzej posiedziec to pokombinuje i naucze sie . dzieki za porady co do sinego brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 18:33 Karma nie jesteś przerażona tym co widzisz za oknem. Jak tak dalej pójdzie to jutro A było już tak fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:16 Witajcie wieczorkiem Poczytałam co tu dzisiaj porabiałyście i zacznę od gratulacji dla Marii za 5 Szkoda, że tylko masz czas dla nas przed egzaminami Fajnie, że masz te studia, to i my na tym korzystamy Jak słyszę Ania i Basia troszkę nas obrabiały na boku Rozumiem, że pierwsze próbne spotkanie syrenek już zaliczone, choć zaledwie w duecie Od czegoś trzeba zacząć Czekamy na kolejne w liczniejszym gronie Łezko wpadłaś raniutko na chwilkę i taka jesteś cichutka cały dzionek ? Mam nadzieję, że zdrówka Ci się nie pogorszyło A tego lekarza gapę to bym udusiła, ciekawe jak by zareagował jak musiałby tak latać po kilka razy z rozciętym brzuszkiem po przychodniach A jak sobie "staruszko z krótkim snem" poradziłaś z upiększaniem włosków ? Asieńko jednak nie ominęło Cię przeziębienie, które panuje na naszym forum Myślałam, że przez internet nie można się zarazić, ale jak się przyglądam temu co się tu dzieje z nami, to zaczynam mieć wątpliwości Jak Ty bidulko pracujesz z cieknącym noskiem ? Karma z Marią jak widzę rękami i nogami bronią się przed przyjazdem na Śląsk Tu wcale nie jest tak źle jak mówią Warto przyjechać i sprawdzić na własne oczy Or-e czyli będziesz z nami tylko do soboty i niedziela już w szpitalu ? To trzymaj się dzielnie, ale wpadaj jeszcze do nas przed niedzielą Stronka z emokitonkami też zamieszkała w moich zakładkach Eli jaki prezent zafundowałaś kotkowi z okazji jego święta ? Diqua a co Ty taka smutna, uszy do góry, wkrótce Twój niedźwiadek wraca do domku Gosiu dajesz radę z czytaniem forum widzę i z pracą, jesteś taka zaradna Twój pomysł ze spotkaniem we Wrocławiu nie jest taki zły Chętnie bym się tam wybrała Bożenko na wzdęcia najlepszy jest Espumisan-easy w saszetkach, dużo mocniejszy www.medonet.pl/leki,profil-leku,1595794,1,espumisan-easy,index.html Aniu dzięki za raporty od naszych dziewczyn nieobecnych na forum Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:22 Olikkk kochana wytłumacz mi te słowa: Szkoda, że tylko masz czas dla nas przed egzaminami Chyba domyslam się co masz na myśli ale pewności nie mam czy obrałam dobry tok myślenia . Dziękuję za gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:34 Olikkk bardzo lubie Twoje podsumowania dnia Sa swietne U nas zima wrocila i ja zapadam powoli w zimowy sen DOBRANOC SYRENKI Zycze Wam Spokojnej Nocki Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:40 Karmo cieszę się, że lubisz te moje "wypociny" Śpij słodko ranny ptaszku Mario otóż dlatego, że masz 3 wolne dni i jesteś z nami cały dzionek Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:46 Zmykam teraz do mojego ślubnego, żeby nie rozpaczał, że go zaniedbuję i zerkną tu jeszcze przed snem, a śpioszkom już życzę spokojnej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:50 Dobranoc Karma Olikkk to przepraszambo myslałam, że masz coś innego na myśli. Spokojnie jestem coraz bardziej od Was uzalezniona w sensie jak najbardziej pozytywnym więc raczej codziennie znajdę chociaż chwilkę, żeby zajrzeć do Was Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:57 Ja też już zmykam do łóżka. Kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:58 Jestem dzisiaj słabiutka. Jutro będzie lepiej. Dobranoc, kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 20:07 Moja Łezko słabiutka, to wypoczywaj i śpij spokojnie, oby jutro było lepsze od dziś Mario ciekawe co takiego miałaś na myśli, że mnie przepraszasz ??? A jednak tu jeszcze wlazłam, ale już zmykam Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 20:13 Jeszcze chcę się usprawiedliwić, że jutro pewnie zajrzę dopiero po południu, bo zapowiedziano nam dzisiaj, iż od samego rana nie będzie prądu przez ładnych parę godzin Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 20:49 Witam wieczorem i dziekuje olikkk za porady poczte odczytalam i odp. Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 18:46 Bożenko ja się tak operacji nie boję, tylko tego co będzie po, jak prawie każda z nas, żeby wyniki były dobre, żeby obyło się bez powikłań idę....poleżę sobie w łóżeczku......gdybym już nie wpadła to dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 18:57 Mario wlasnie wrocilam ze spaceru z psem i teraz to jeszcze nie jest tak zle,ale jak przyjdzie odwilz,to mnie sie juz plakac chce ,bo moja piesa znowu bedzie jak "jozin z bazin"Mario,ale ten obrazek...Ty mnie nie strasz ,ze zamiecie beda... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:04 BozenkoWitaj Brzuszek przestanie z czasem bolec,a zasinienie tez zejdzie.Mnie sie przypomnialo,ze ja po operacji dlugo mialam nie siny ,a zolty kolor tez zeszlo.Wzdety tez bedzie przez jakis czas.Dlugo wygladalam jak Kosciotrup" w ciazy.Teraz jest prawie plaski. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 19:01 Dobranoc or-e Nie martw się za bardzo, powinnaś się teraz jak najmniej denerwować. Wiem, że dobrze nam się teraz mówi ale pamiętaj, że cały czas będziemy myslami przy tobie i będzie wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
margaret1964 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 20:16 witam Panie które już poznalam Malgos 65,karma 660,basiab640 ,or-e oraz olikkk przez ktorę zostalam tutaj zaproszona .Witam również wszystkie Panie ,które mam nadzieję poznać. Do opreacji pozostalo mi juz ok20 dni- nie wiem dokladnie bo też nie wiem kiedy dostanę ostatni w życiu okres- dopiero po mogę mieć operację. Dziewczyny nigdzie się tego nie doczytalam. w jakim czasie po operacji mozna już stosować HTZ. I czy jest wśród Was ktoś kto by operowany z powodu przerostu endometrium? chętnie wymienilabym poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 20:27 Margaret witaj na pogaduchach HTZ można stosować zaraz po operacji jeśli nie ma przeciwskazań ,w sprawie przerostu endometrium niestety nie mogę nic powiedzieć bo nie miałam takiego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 22:37 Margaret cieszę się, że przyjęłaś zaproszenie do tego wątku Dziewczyny pewnie już śpią, więc odpowiedzą Ci jutro, a ja mogę dodać, że z HTZ jest różnie. Zależy od szpitala, czy podadzą Ci od razu, bądź zlecą branie po powrocie do domu, albo zaproponują konsultacje w tej sprawie na wizycie kontrolnej po operacji u Twojego ginekologa. Taka wizyta jest zalecana na wypisie za ok. 2 tygodnie. Ja byłam sporo później na takiej wizycie, z powodu innych dolegliwości po operacji, które nie były z nią związane. Zrobiłam to również świadomie, bo chciałam się zorientować jak będę się czuła po kilku tygodniach po operacji. Zresztą do mojego lekarza i tak trzeba czekać dość długo Dziewczyny po takiej operacji też czują się różnie. Jedne od razu odczuwają dolegliwości spowodowane brakiem jajników inne przechodzą to łagodniej. Może warto poczekać jakiś czas, żeby się zorientować jak to będzie wyglądało. O moich doświadczeniach z HTZ napisałam w wątku Którą htz polecacie? olikkk 06.02.11, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/w,100789,119470003,121844450,Re_Ktora_htz_polecacie_.html?wv.x=2 Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 06:27 Margaret Witaj Roznie z tym HTZ bywa.Mnie zaplikowano plastry dopiero po pierwszej wizycie poszpitalnej,a to bylo miesiac po operacji.Pozniej dowiedzialam sie ,ze to bylo zdecydowanie za pozno.Powinno sie je dostawac zaraz po operacji.Tak powiedziala mi lekarka,do ktorej teraz chodze.Hormony przyspieszaja proces gojenia.Objawy ich braku mialam juz w szpitalu niestety:potworne nocne poty.Popros o plastry .Jesli nie dadza ich w szpitalu(wiem ,ze w niektorych daja)Wykup sama,tyle ,ze bedzie potrzebna recepta. Margaret ja nie mialam endometriozy,ale ten problem dotyczyl Malgos i jak tylko sie pojawi,to z pewnoscia cos Ci podpowiePozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 06:29 Bozenko piekne Twoje obrazeczki i jak szybko Nauczylas sie je wstawiac Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 06:31 Trzymam palce za szczesliwy powrot Agi. Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 06:40 Margaret co do Htz to ja mimo że jestem już 8-em miesięcy po operacji jeszcze nie dostaje. Mnie Lekarka mówiła że to zależy od hormonów w organizmie. Z tego co czytałam na innym forum nie jestem pierwszą pacjentką, która nie dostała Htz zaraz po operacji, była również panie która dopiero po półtora roku od operacji zaczęła brać. Więc jak widać co lekarz to inna opinia. Głowa do góry, będzie dobrze. Cieszę się że do Nas trafiłaś i jeszcze raz witam Cię w naszym gronie bardzo serdecznie, czuj się jak u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 06:48 Aguś prawdopodobnie dzisiaj wracasz do domku, witam Cie serdecznie i pomimo jakiś niemiłych przygód w szpitalu życzę Ci szybkiego i spokojnego powrotu do zdrowia. A to dla Ciebie na przywitanie: Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 06:54 Hej Asiu pijemy Aga ja Cie przywitalam u Lezki hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 07:28 Witajcie Dziewczyny, miłego dnia . Trochę ciepła by się przydało, bo już nie mogę na śnieg patrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 07:33 Witaj Aniu nie możemy ostatnio spotkać się razem Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 07:34 Oooo, a co sie stalo? Pewnie przeziebienie jeszcze Cie meczy?moze poki nie wydobrzejesz nie cwicz?Masz byc zdrowa! Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 07:41 Staram się Karma a tu do pracy trzeba... bawcie się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 07:54 Witajcie, Asiutko ja się jutro przyłączę do ćwiczeń i będziemy się razem mobilizować. Aneczko, lepiej niech teraz się wysypie, żeby potem wiosna nam się nie opóźniła. Pyszna była z Wami kawka. Muszę się udać do przychodni (tylko w sprawach formalnych- wpis kodu na skierowaniu). Pozdrawiam i baaardzo miłego dnia, Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 08:16 Ja już po spacerku z pieskiem. Asiu uważaj na siebie, staram się chociaż przywitać z Tobą, bo potem jest alarm i trzeba szybciutko wyjść na łazęgę ze zwierzakiem Zielona Karmo Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 08:20 Lezko najprawdziwsza prawda- ruszac sie trzeba...,ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 07:45 DZIEŃ DOBRY POZDRAWIAM karma66o Tobie zielono.... a mnie biało, dawno nie widziałam śniegu Bożenko szybko się uczysz Cieszę się że podobała Wam się stronka z emotkami Ta nie jest taka wesoła ale warto ją też sobie wrzucić do zakładek Tekst linka Jeszcze raz pozdrawiam i życzę spokojnego i miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 20:54 or-etobie ztcze dodrej nocki oraz dziewczynom zmykam juz dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 22:15 Margaret serdecznie witam wśród nas A wszystkim kobitkom życzę fijołkowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 22:39 Bożenko no proszę jak pięknie i szybciutko nauczyłaś się wklejać obrazeczki - super Śpij spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 23:01 Mam jeszcze dla Was pozdrowienia i buziaki od Agusi Aga pisze, że ma krew w moczu, co może być spowodowane maltretowaniem cewki moczowej przy operacji Jutro ma wyjść do domu, a ja mam nadzieję, że jak to się utrzyma do jutra to jednak ją zostawią. Sugerowałam żeby o to poprosiła, ale jak będzie okaże się jutro. Wieści nie są zbyt optymistyczne, ale trzeba mieć nadzieję, że jutro będą lepsze Pozdrowienia od Was oczywiście przekazałam A teraz mimo wszystko życzę wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 23:24 Dobry wieczór Olikku w pracy było wesoło, ja z cieknącym nosem starałam się nie kichać do kawy. Co do plotkowania to coś w tym jest bo dostałam w pracy takiej czkawki ze nic mi nie pomagało a szarpało mnie strasznie Mario Gratuluje 5-tki i życzę miłej nocy.... Margaret witaj serdecznie w naszym gronie Bożenko a jednak umiesz wrzucać obrazki O-re dzięki za stronę z emotkami, są świetne Resztę dziewczyn pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 17.02.11, 23:25 ...i życzę miłej nocy... miało być na końcu, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 06:14 Dzien Dobry Kochane Dziewczyny Spokojnego Dnia Odpowiedz Link Zgłoś
margaret1964 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 08:45 Dzień Dobry Wszystkim - raz jeszcze dziękuje za miłe przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 09:02 Witaj Małgorzato Cieszę się że do nas dołączyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 07:56 HihihiOr-e zielono mi tylko w glowie Przed oczami bialo jak ta lala ,z powodu sniegu i cisnienia(niskie) Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 08:01 Witaj Łezko i miłego spacerku do przychodni miłego dnia dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 08:15 Witam, Nie mogę się zebrać ale pewnie jak już wyjdę to pochodzę troszkę mimo, że pogoda nieciekawa. Raczej chyba trzeba chodzić żeby nie nabawić się zrostów? Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 08:24 Dziewczyny znikam na troche,Diqua - Czy dzisiaj juz lepiej ?Buziaki dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 08:37 Aniu, Karma i wszystkie moje serdeczne No to idę. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 08:47 Ostrożnie Łezko...... ja też na troszkę zmykam. Buziaki i kotka Wam zostawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 09:01 Margaret też się cieszę, że jesteś.... No i jak się zabrać za cokolwiek przy Was?? Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 09:53 Witajcie dziewczynyAnulka Asia 35,Margaret, Basiebab, i wszystkie laski . Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 10:07 witaj Basienko. Znowu zmascilam obrazek i nie wszedl. moze herbatke badz kawusie? zapraszam ja wlasnie pije i nuda Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 10:05 Jest tu ktos? Bo mam straszne szczescie jak wejde to nikogo nie ma ale spoko. wyczaje was i dorownam. Dzis w miare dobrze sie czuje espumisan jak zloto pomogl. blizna mi sie nie podoba ale czas pokarze jak sie zagoi i jak bedzie wygladac. popracuje nad ty i nad soba zeby wrocic do wygladu, narazie papucie, koszulka i szlafroczek. tak pieknie sie prezentuje. masakra . mam juz dosc . Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 10:12 Bożenko dziewczyny pewnie zaraz się zjawią Anka pewnie z piesem poszła na podryw,a karma pewnie zakupy z pticą robi ,Asia popędziła do pracy,diqua napewno jeszcze śpi a Olikk to chyba wnukiem się zajmuje ,ale ja jestem na posterunku Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 10:16 Bożenko co do obrazków to ze stonki "chomikuj " nie wchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 10:23 Dziękuję Bożenko za kawusię widzisz samym nam przypadło pić Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:14 Mnie Basienkojakos ciezko chwycic jak dziewczyny sa. Ale jak ania wroci z psem to napewno sie pokarze . Ja mam dobrze bo mam kotka i nie musze nigdzie wychodzic. Teraz grzeje moje lizko . Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:23 Bożenko troszke dlużej z nami pobędziesz i poznasz zwyczaje każdej z Nas , zapomniałam że dziś piątek więc diqua już pewnie szykuje się na przyjazd swojego "niedźwiadka" dlatego zaniedbuje nasze forum a Anka to nie wiem gdzie tak długo łazi z tym psem Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:37 Witajcie moje drogie wszystkie bez wyjątku Mam od dziś mało czasu. Będę mogła na spokojnie się odezwać chyba w niedzielę po południu. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:39 Diqua witaj napewno będzie dobrze ,trzymaj się Elu Tobie też milego wekendu Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:25 Czesc Dziewczyny,a Wy tak sama kawusia?Cos slodkiego prosze : Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:29 Po zakupy bylam i z ptakiem i z psem Ptak sie nie spisal cos dzisiaj ,bo malo tego do domu przynioslam Diqua miala wczoraj "zly" dzien i mam nadzieje,ze dzisiaj juz jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:32 Eli zapomnialam wczoraj powiedziec,ze superanckiego kotka wstawilas Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:37 Dzieńdoberek kobiałki... Jestem,jestem,żył sobie nie pochlastałam ale mam dziś paskudny dzień od rana.Dopiero wróciłam z pogotowia-syn miał maly wypadek.Na szczęście chyba na strachu się skończy...mam nadzieję.Później Wam napiszę a teraz szybciutko muszę jakieś jedzenie zrobić. Do ...potem Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:33 Nie doczytałam o złym dniu diqy ,myślałam że już się picuje na przyjazd "niedzwiadka" Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:35 Teraz ,to juz pewnie tak Ja ide druga kawe sobie zrobic,bo lekko niezywa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:42 Margaret pojawila sie na moment i zniknela... Bozenke na moj widok tez wywialo Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:45 Wszystkie gdzieś pouciekały a Ja muszę je usprawiedliwiać Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:49 Anka została porwana razem z psem ze spaceru Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:47 Eli wszystkiego dobrego Diqua tylko zajrzyj Olikkk pojawia sie i znika...i znika...i znika... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:49 Zaczynam sie zastanawiac czy to moze ja mam jakies "fluidy" odstraszajace... Zaraz sie okaze ,ze tak... Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:52 karmo tego jeszcze nie ustaliłam ,wiem tylko że ktoś Ją na ploty porwał Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:01 Aaaa...na ploty,no tak,to sie juz nie dziwie,ze tak dlugo ten spacer Jej schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:02 karmaTy i odstraszające "fluidy" ,niemożliwe to jest Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:05 Olikkk jednym słowem " kota nie ma to myszy będą grasować " hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:06 Widocznie tylko na Ciebie nie dzialaja,bo tylko Ty tu ze mna wytrzymujesz Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:09 karma widac "złego diabli nie biorą " hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:12 Maria nie zajrzala przed praca.Moze zaspala,po paru dniach "odpoczynku" Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:17 karma ja dzisiaj też nie moglam się obudzić , a wczoraj popoludniu na fotelu zasnęłam ciekawe co to bylo za winko którym mnie Ania wczoraj poczęstowala a dzisiaj widzisz jak zwiała nim przyszłam i niby porwana jest hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:20 Ze niby taka niekumata jestem hehe,a sama jakies "doprawiane" napoje serwowala Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:59 Karma przepraszam, ale takiego smyka trzeba mieć wciąż na oku, żeby w domu nie było masakry, a bobas żywy się ostał Zresztą przyzwyczajcie się , bo od niedzieli będę tylko późnym wieczorkiem z powodu tygodniowego pobytu gości w moim domku, a w marcu zniknę zupełnie na całe 3 tygodnie, bo wyjeżdżam do sanatorium Nareszcie odpoczniecie sobie od olikkka Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:05 Olikkk,ale Ty nie przepraszaj ,ja tylko zartowalamWiem,ze Jestes zajeta wnusiemJedziesz do sanatorium? Ale fajnieTzn. fajnie nie dlatego,ze Cie nie bedzie tu z nami,tylko w sensie,ze Masz fajnie Zapultalam sie Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:33 Oliku przyjemnego pobytu w sanatorium Ja też bym wolała jechać do sanatorium niż iść do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 16:44 Karmo nie wywialo mnie . Musialam obiadek ugotowac pojadlam i ogladalam film. bo wydelo mnie jak diabli ani ruszyc sie nie umie jakbym miala peknac . Zjadlam tylko barszczyk czerwony podbity smietana z ziemniaczkami i juz mam do wieczora zalatwione jedzenie . Boje sie ze pekne. ni wiem jak czesto moge ten espumisan brac? Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 16:50 Bożenko podaję co piszą na temat dawkowania espuminan eazy Dorośli i młodzież powyżej 14 roku życia powinni zażywać zawartość 1 saszetki przed lub po posiłku. W razie potrzeby zawartość 1 saszetki można także zażyć przed pójściem spać. W razie potrzeby dawkę można zwiększyć, zażywając jednorazowo 2 saszetki. Dawka dobowa nie powinna przekraczać 8 saszetek, co odpowiada 1 000 mg symetykonu. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 16:56 Witajcie popołudniową porą Tak na szybko odpowiadam, że do sanatorium jadę do Horyńca w dniach od 5 do 26 marca. Pytałam, dostępu do internetu w Sanatorium Bajka, do którego jadę niestety nie ma Może gdzieś w pobliżu ? Zobaczymy Podsumowanie dnia będzie nieco później Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:15 olikkk ja mam w takich kuleczkach podobnych do tranu. Mowisz zeby kupis saszetki? ok kupie w niedz jak wyjde bo dziewczynki kupuja co im daja Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:20 Bożenko podobno ten w saszetkach jest lepszy niz w drażetkach ,chociaż mnie espumisan nie pomagał na wzdęcia ja miałam tabletki na receptę i dopiero one mi pomogły Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:32 Basienko masz racje wczoraj lekka ulga dzis mordega. oby do niedz. i niech mi cos przepisze . ja poprzednim razem tez mialam tabletki na recepte i byly skuteczne. a espumisan na 10 min. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:36 Anka tez gdzieś zabłądziła z tym psem ,czyżby jeszcze działanie wczorajszej lampki wina Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 11:40 Cześć wszystkie Dziewczyny i nie wymieniam, żeby której nie ominąć Oczywiście olikkk zajmuje się wnukiem, prąd jest więc i ja na chwilkę wpadłam Przekazuję najnowszą informację jako skrzynka kontaktowa Agusia dziś wraca i obiecała pokazać się na forum Miłego dnia wszystkim życzę i zmykam Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:38 Karma nie umie mi załatwić sanatorium zamiast szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:42 o-re niestety najpierw musisz troszkę pocierpieć a nagrody przewidziane są potem Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:44 Karma trudno jak nie umiesz...nie będę sie za to gniewać Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:45 Basiu fajnie to ujęłaś, tak samo pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:47 No widzicie i sprawa wyjasniona juz nic nie musze zalatwiac Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:48 tylko szkoda....że nie można zacząć od tego lepszego dania Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 13:06 o-re ,dojdziesz i do tego etapu ,wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 13:48 Basiu, Karma to i może dla mnie nagroda? Poczekam na Or-e. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 14:37 Prosze Lezko nagroda Spacerek zaliczony ma sie rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 14:53 Dzien dobry dziewczyny Jak zwykle spisałyscie tyle, ze trudno nadrobic zaleglości Olikk, jak mamy odpoczywac bez Ciebie...? Tęsknota nas będzie zamęczac Ale mam nadzieję, ze w sanatorium bedzie net i będziesz zagladac do nas Jutro w końcu po trzech tygodniach mam wolna sobotę I może w końcu wypuszczę się z mężem na zakupy Diqua, co sie stalo synowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 14:54 Witajcie dziewczyny Margaret witaj serdecznie w naszym gronie Jeśli chodzi o plastry to ja je dostałam drugiego dnia po operacji i w związku z tym nie miałam żadnych przykrych dolegliwości. Bożenko widzisz, że wstawianie tych obrazków nie jest trudne. Super Ci to wychodzi Olikkk 3 tygodnie bez ciebie, chyba żartujesz. Cieszę sie, że odpoczniesz ale pobyt w sanatorium nie zwalnia Cię od kontaktu z nami. Zapewne są tam kawiarenki internetowe do których będziesz musiała chodzić, przynajmniej raz w tygodniu i złożyć raport ) Karma nie zaspałam chociaż kolejną noc źle spałam. W dodatku za szybko się pochwaliłam, że nie choruję. Obudziłam się z katarem i bólem gardła, zresztą już wieczorem czułam, że coś jest nie tak. Szybko sobie coś zaaplikowałam i powinno być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 15:05 A Maria będzie nam podsumowywać dzień jak Olik będzie w sanatorium Dobrze Ci idzie Mario Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 15:12 Basiu i Karmo ja wcale nie jestem zachmurzona....tak sobie piszę tak sobie, do żartu....wiem że muszę iść do szpitala i nie pomoże nawet woda święcona! Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 15:22 Łeżko gdzie pojedziemy do sanatorium, hmm...może gdzieś w Sudety....będziemy miały blisko na spotkanie we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 16:15 Hej Małgoś !!! pozdrawiam....teraz zaskoczyłam....jak ten pociąg się nie rozleci....kółka mu się trochę zacinają to przyjedziemy do Ciebie do Wrocławia na lody Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 16:26 Musze sprawdzic Or-e gdzie dobre lody daja we Wrocławiu.. Bo akurat to jedyna slodycz za ktora nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 17:00 Olikkk Ja tez chce do sanatorium. nawet jutro moge jechac jak bedzie mi lepiej. dlugo czekalas na wyjazd? bo ja tez musze sobie zalatwic. W niedz. bede o tym rozmawiala z ordynatorem bo w szpitalu z tego wszystkiego zapomnialam zapytac. i napisz gdzie bedziesz odpoczywac? Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 15:15 Dziękuję Ci Or-e ale nie wiem czy jestem godna zastąpić olikkk Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 16:56 Mario Witam popoludniu ,wczorajsze weszly .Dzisiejsze Nie . pal licho nie musi ich byc ,reszte dopisze. I postaram sie douczuc jakbrzuch ba bi siedziec i chodzic. Popoludniami i wieczorami jest okropny , nie lubie go! Odpowiedz Link Zgłoś
malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 15:17 Witaj Mario Kuruj sie mocno, zeby się nie pochorowac porzadnie. Hej Or-e Margaret, moja operacja była z powodu duzego mięśniaka i przerostu endometrium. Mięsniak urósl sobie dość szybko, natomiast z endometriozą miałam doczynienia juz od kilku lat. Operacja pozbawiła mnie wszystkich problemów. A ja zaczęłam HTZ dwa tygodnie po operacji, choc miałam plastry wypisane jeszcze w szpitalu, ale myslałam, ze może obędzie się bez nich. Niestety bardzo sie pomyliłam... Teraz jest juz wszystko bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
margaret1964 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:21 Malgos65_2- Powiedz mi proszę jak u Ciebie wyględaly klopoty z endometrium. Ja w ciągu 1 miesiąca bylam lyżeczkowana 2 razy ,aż w koncu doszlo do infekcji. Przerost Przed ostatnim lyżeczkowaniem byl b.duzy bo 30 mm a 7-8 uważają za duży.wynik z histopat. jak mówia lekarze jest barzdo niebezpieczny, nie ma na szczęście komórek nowotowrowych i wlasnie aby tego uniknąć chcą mi wyciąć macicę, a ponieważ na jajnikach też są torbiele wiec "hurtowo" wszystko razem.Co do mieśniaków to badalo mnie 4 lekarzy - 4 razy robiono mi usg i jeden Pan profesor /wizyta prywatna/ zaznaczyl na zdjęciu 3 mięśniaki - pozostali 3 w 3 różnych szpitalach wykonywal mi USG 2 lekarzy konsultując ze sobą ,nie widzieli miąśniaków. Przy czym wszyscy w szpitalach zalecają operację - jeden profesor" nie widzi wskazan/ i co ty o tym myślisz- ja sama mam mętlik w glowie ale już podjęlam decyzję o operacji.Przekonali mnie lekarze w szpitalu stwierdzeniem,że teraz jest odpowiedni czas aby wyprzedzić raka bo nikt nie wie czy za pol roku nie pojawią sie komórki nowotworowe. Jestem w wieku okolomenoplzalnym mam dwoje fjanych dzieciaków córa 24lata syn 14 więc rodzić już nie będę a zycie z taką "bombą" chyba nie ma sensu.Przeczytalam te swoje wypociny i zastanawiam się kogo ja chcę przekonac Ciebie czy siebie Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 16:53 Dziękuję Karma, Tak, zaliczony ale tak mnie rozbolało w środku...... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:37 Haha cos sie zsynchronizowac tym razem nie mozemy HejOr-e bedzie dobrze i do sanatorium tez pewnie pojedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 12:38 No mowie ,ze dzisiaj nie nadazam bardziej niz zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 17:02 Karma Jak ty nie nadanzasz to co ja mam powiedziec? juz maks nie doganiam ani jednej laseczki . one jak napoleon tna Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 17:36 Witajcie Kochaneeeeeee Żyje i mam się dobrze. Najpierw chciałam się wczuć w atmosferkę Pogaduch3 ale widzę, że mamm ogromne zaległości w czytaniu (nadrobię). Najpierw Podziękowania (obrazki mi nie wchodzą lub nie wychodzą) więc pisze... Niestety nie mam takiej pamięci jak Olikk więc wymienię Łez, Becie, Olikka i Basie orazzzzzzzzzz WAS WSZYSTKIE niech żadana nie czuje się pominięta Dzięki Wam nie straciłam DUCHA i WIARY, że się uda. Cytowane przez Łezkę Wasze odpowiedzi do mnie kosztowały Ją pewnie majątek a mi ratowały pozytywne myślenie i chociaż realizacja niektórych pomysłów z racji sytuacji była czasami trudna to i tak dałam rade. Więcej napiszę później...myślałam, że dam rade ale siedzenie na tylniej cześci ciała daje w dupeczkę...ech Kocham Was Wariatki stałyście częścią mojej nowej Ja Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 17:40 Agnieszko Kochana WITAJ. Jak się sie ciszę, że jesteś już z nami. Wracaj szybciutko do zdrowia i nabieraj sił. Pozdrawiam Dużo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 17:56 Aguś witaj w domku i u nas Widzę, że humorek Ci dopisuje, więc siły i zdróweczko również szybciutko wrócą, a wraz z tym i siedzenie na tylnej części ciała będzie łatwiejsze Zdróweczka Ci życzę i szybkiego powrotu na nasze forum, bo wąteczki czekają zaciekawione jak było w szpitalu A najbardziej zaciekawiony czeka na Ciebie wątek Usunięcie macicy przez pochwę forum.gazeta.pl/forum/w,100789,120260948,120260948,Usuniecie_macicy_przez_pochwe.html i czeka zniecierpliwiony, bo mało w nim ciekawostek Buziaki od olikkka Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 17:43 Hahaha widze ,ze Bozenka nie tylko nadaza,ale i podsumowania robi Dobre z tym Napoleonem Diqua zagladnij do nas Mnie dzisiaj niskie (chyba) cisnienie daje do wiwatu,krecka mam autentycznie jak ta emotka sie czuje hehe A tak poza tym,to co tu tak pustawo? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 17:47 Haha,a ja znowu nie wpasowalam sie w klimat Aga Witaj kochana teraz marsz do lozeczka i grzecznie sil nabierac ,zeby nam tu relacje dokladna zdacTrzmaj sie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 17:54 Witam popołudniowo Aga miło Cię widać po a tylna część ciała ma prawo się buntować bo ostro dostała do wiwatu wracaj szybko do siebie karma u mnie juz śnieg zniknął mówiłam że na długo nie zagości ,a dziś czuję sie dokładnie tak jak ta Twoja emotka Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:01 Basia ,a u nas wciaz sypie i juz odechcialo mi sie w okno spogladac.Jednak nie jestem osamotniona w swoim samopoczuciuCos wisi w powietrzu hehe.Moze dlatego tak tu troche pustawo dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:03 Witajcie Ja już w domku i zaczynam weekend, teraz pędzę do kuchni jakiś obiad zrobić... do później Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:07 A ja poczytam szybciutko co dziś się działo i jakieś małe podsumowanko wykombinuję, bo niektórzy podobno czekają na to coś Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:09 Tak jest Olikkk Asia Ty lepiej do lozka biegnij - kurowac sie Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:17 Karmo Twoje obrazeczki - super, dzięki, że pamiętacie o wnusiu - jest nimi zachwycony A z tą pticą to lepiej chodź na zakupy od czasu do czasu, bo Cię wyczają O tych fluidach zapomnij a ktoś tu musi trzymać dyżur jak reszta zagoniona i zajęta tym i owym Dzięki, że jesteś na posterunku z Basią a dziś i z Bożenką A dlaczego tak się tłuczesz po tej biednej główce, litości nie masz ? Asieńko mam nadzieję, że przez weekend katarek się uspokoi Mario Ty też chora ? Ludziska jest tu ktoś zdrowy ????? A olikkka Mario potrafi i jest godna tu zastąpić każda z Was Aniu jakie świetne powitanie z tą żabią orkiestrą Or-e jakie fajne bałwanki Tyle śniegu Wam spadło ? Chyba wróciła zima A Twój pociąg strasznie rozbawił Patryka Dzięki za życzenia na pobyt w sanatorium Jak wrócisz po operacji to migiem załatwiaj i tez pojedziesz, szybciej niż ja Jak to zrobić poczytaj w wątku forum.gazeta.pl/forum/w,100789,119003781,119003781,Mamy_prawo_do_sanatorium_po_operacji_.html Zresztą to zachęta do wszystkich dziewczyn po operacji - załatwiajcie i wyjeżdżajcie, bo warto, nie trzeba długo czekać i za darmo, do tego w ramach zwolnienia chorobowego Łezko jak planujesz ćwiczyć to zacznij od ćwiczeń jakie proponował rehabilitant w szpitalu, o których pisała Mazda forum.gazeta.pl/forum/w,100789,119845244,119845244,Gimnastyka_po_operacji.html Na inne ćwiczenia musisz niestety jeszcze troszkę poczekać Sprawy formalne w przychodni rozumiem załatwione, tylko z tego załatwiania jakoś Twój brzuszek widzę niezadowolony Margaret miło, że wpadłaś dziś na Pogaduchy, zerkaj jak najczęściej Basiu ale się dziś wylaszczyłaś Ten luzik to Ci chyba wczoraj Anka zaszczepiła Mówisz, że myszy będą rządziły jak zniknę na czas jakiś ? Choćby i rządziły to po powrocie i tak nie będę w stanie tego zauważyć, bo zaległości z 3 tygodni za nic nie nadrobię !!!! Nawet z jednego dnia mam kłopot Bożenko fajnie, że z humorkiem wpadasz na Pogaduchy będzie dobrze - uszy do góry Espumisan koniecznie w saszetkach, ale o tym już pisałam wcześniej Ja na sanatorium czekałam 16 miesięcy, ale złożyłam go jeszcze przed operacją, na leczenie stawów i właśnie stawy będę leczyła. Cukiereczek mówi, że jak wezmę wypis ze szpitala, to mogę też załatwić zabiegi związane z operacją więc spróbuję. A Cukiereczkowi dziękuje za radę Bożenko, czy zrobiłaś sobie takie ustawienia jak zaproponowałam w wątku forum.gazeta.pl/forum/w,100789,120050076,120050076,Techniczne_porady_sugestie_jak_korzytsac_z_FORUM.html Mówisz, że masz problemy z odszukiwaniem naszych postów, to może właśnie dlatego, że jeszcze sobie tego nie ustawiłaś ? Po ustawieniu jest dużo łatwiej tu buszować Diqua a co z tym Twoim synem ? Ten wypadek był dziś czy wczoraj ? może Twój wczorajszy humor już był z tego powodu ? Eli witaj Jak Ty będziesz mogła zajrzeć wreszcie na forum to ja z niego zniknę na dłużej Gosiu wreszcie wolna sobota - super A mojej obecności wcale nie zauważycie, tyle Was tu już jest, że jedna więcej jedna mniej .... Gorzej ze mną, jak ja bez Was wytrzymam 3 tygodnie Gosiu szukaj, szukaj tych dobrych lodów, bo też chętnie zjem Rozumiem, że Wrocław już zaakceptowany na spotkanie w realu ? Agusię już powitałam kilka razy w różnych miejscach i cieszę się że jesteś już z nami O rany ! to moje dzisiejsze podsumowanie jest dłuższe od tego co dziś napisałyście wszystkie razem !!!!! Dobra koniec .......... Już Was więcej nie będę zamęczać A dlaczego znowu nie ma Karoli Miłego wieczorku wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:28 Witaj Asienko Lekturka u ciebie na bierzaco. Jak ty to robisz ze nie gubisz sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:22 karma? jakie podsumowania????? Wez przestan . znowu popisalo sie a ja w tyle jestem . Witaj Agus. nie ma to jak byc w domku i na forum . Powoli dasz rade i posiedzisz . Teraz odpoczywaj i zdrowiej >To jest najwazniejsze pozniej napiszez. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:26 Oj dziewczyny coś czuję że dzisiaj wcześnie udam się liczyć barany Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:36 Biegne z piesa na spacer,bo patrzy na mnie blagalnym wzrokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:05 Witaj Aga Jak cudownie, że wróciłaś. Kuruj się i szybciutko wracaj do dobrej formy Basia ty to masz dobrze bo u nas śnieg ani myśli zniknąć. Sporo napadoło (wciąż coś tam sypie) i nie jest dobrze Oby komunikacja jutro działała bez szwanku. Coś musi być w powietrzu bo ja położyłam się żeby poczytać książkę a skońćzyło się na tym, że zasnęłam z książką . Dobrze, że zadzwonił telefon bo znowu bym miała nockę zarwaną gdybym dłużej drzemała. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:11 No dziewczyny jestem.Tylko bardzo pobieżnie przeleciałam Wasze teksty więc nie wiem wszystkiego co się działo,może później uda mi się nadrobić Przede wszystkim chcę przywitać Agę Będzie dobrze I chyba jeszcze parę chorowitków tu jest więc życzę szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:20 Jak już pisałam spędziłam przedpołudnie na pogotowiu.Syn miał strasznie głupi wypadek rano.O 6 wstaje do pracy,o 6.30 obudził mnie z czerwonym,załzawionym okiem z pytaniem co ma robić bo oko piecze.A ja CO SIĘ STAŁO.No i okazało się...Syn pali.Po śniadaniu wyszedł na papierosa i sam nie wie jak to się stało ale żar z papierosa wpadł mu do oka.No to co ja mu miałam robić w domu.Za barchaty,do samochodu i na pogotowie.W końcu to oko! Zbadali,okazało się ża ma oparzone.Przemyli,coś tam podłubali,zakleili. Cały dzień co pół godz. musiałam zakrapiać kroplami a co drugie pół godziny smarować maścią.Ale powiedzieli że do jutra powinno przestać boleć.No chyba że nie to wtedy spowrotem. No i tak moje panie z takiego głupiego wypadku tyle kłopotu...Tylko żeby na tym się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:28 Diqua miejmy nadzieję, że na tym się skończy i będzie dobrze Życzę synowi zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:32 Łezko jesteś dziś taka milcząca bardzo Cię boli ? A w nocy znowu buszowałaś po internecie zamiast spać Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:55 Oliku czymze ja zasluzylam na pierwsze miejsce? Swietnie sie czyta Twoje podsumowania, smutno bedzie jak zostawisz nas na te 3 tygodnie .Glowa mnie boli dzisiaj okrutnie i dokladnie mam uczucie jakby ktos mnie po niej taka palka tlukl A snieg pada ...i pada... Diqua moze przy okazji niefortunnego wypadku Syn rzucilby palenie? Mam nadzieje,ze bedzie dobrze tzn. na pewno bedzie dobrze Kochane DOBREJ NOCY Wam zycze i Snow Kolorowych.Buziaki posylam z sypiacego sniegiem Trojmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:13 Karmo wyjaśnienie jest proste, otóż zaczynam czytać od rana i kto pierwszy się pojawił ten jest brany na pierwszy ogień potem po kolei A do tego jesteś tu najczęściej z Basią, więc nad czym tu się zastanawiać ? Śpij dobrze, żeby rano główka było ok Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:32 Diqua rzeczywiście dośc nietypowy wypadek Twojego syna. Miejmy nadzieję, że żadnych konsekwencji nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:34 Bożenko mnie właśnie ze szpitala wypisali receptę , wcześniej bałam sie jesć cokolwiek bo po pół godzinie po jedzeniu już nie wytrzymywałam Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:20 Mario wlasnie doczytalam(opozniony refleks dzisiaj mam),ze Ty tez przeziebiona.Mam nadzieje,ze przez weekend dojdziesz do zdrowka,czego Ci zycze Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 18:26 Olikkk prosze o lagodne podsumowanie . Ja jako majtek bede miala U ciebie dyspenze rozumie sie? jeszcze do was zajrze a tera zmykam umyc sie i dzis wczas ide lulu bo pekam w szwach. zero jedzenia na dzis jeszcze zmieszcze herbatke mietowa i moze jak zasne odpoczne to rano bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:49 Diqua dużo zdrówka dla synka O matko Olikk ja nie wiem gdzie pisać tutaj czy mam się wynosić na wątek "usunięcie macicy przez pochwe"...a właśnie, że będę tutaj ale obiecuję służyć całą sobą tam. Z tego co zrozumiałam to będzie nas tutaj dwie? Dminicka i ja??? Dminicka OGROMNE PODZIĘKOWANIA swoją drogą całe moje roczochrane, że Łezka nie kopiowała całości do sma-a bo bym już umarła po info...że mogą uszkodzić pęcherz ale o tym napiszę w osobnym... Karma Twoja ptica złodziejka rozbawiła mnie do łez a mi się śmiać nie wolno...nu nu nu Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:57 W szpitalu trafiłam na bardzo fajne babeczki i trzy obiecały, że tu wpadną zobaczymy co będzie z ich obietnic. Jedna Kasia miała identyczną operację jak ja i bardzo się o Nią martwię bo zaczęła gorączkować Jak sądzicie, czy to może normalny obiaw czy należy szukać pomocy w szpitalu? Wasze sms-y, telefony poprawiały humor wszystkim. W pewnym momencie było tak strasznie smutno i cicho na sali, to ja bach rzuciałam tekst "Moje Anioły z Forum przesyłają Wam dobrą energię i życzą duużo zdrowia" po każdym kolejnym otrzymanym sms-e, nie ważne czy od Was czy nie, padały pytania: Co piszą? O czym piszą? to mówiłam albo czytałam i wiecie? im też bardzoo pomagałyście. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:22 Aguś cieszę się, że przy okazji pomogłyśmy nie tylko Tobie No to czekamy na nowe koleżanki A teraz zmykam na czas jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:25 Mam nadzieję, że pośpię chociaż trochę. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 19:58 Dokładnie dziewczyny tak mówię- byle na tym się skończyło...mam nadzieję że tak bo twierdzi że już bardzo nie wiele go boli Aga nie chcę wypowiadać się za Olik ale zasada panuje tu taka : opisujemy o swoich przypadkach na na konkretnym temacie-dla potomnych Aby kiedyś ,komuś te wiadomości się przydały.Tutaj spotykamy się "towarzysko",co nie znaczy że nie pomagamy sobie i tutaj w codziennych problemach. Tak że nigdzie się nie wynoś-wpadaj tutaj kiedy chcesz(byle często) a tam tylko opisz co,jak,dlaczego przeżyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:18 Fajnie Agu, ze odzyskujesz siły. Oliku, nie bardzo boli. Już jest lepiej. Dziękuję. Wszystkim życzę kolorowych snów. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:20 Łezko to się cieszę- śpij spokojnie i słodko Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:24 Ufff.... chwila oddechu, a jutro znowu gonitwa. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:30 Witajcie świeżo upieczone syrenki. Jak to miło czytać, że nasze wypociny komuś się przydają. A nam dają przez to wielką radość. Całuję Was gorąco i życzę miłego pobytu na forum. Bywając tu nie zauważycie nawet kiedy tak się wciągniecie, że okres rekonwalescencji minie niezauważalnie. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:47 Ja też już zmykam. Ciężki dzień jutro mam Tak będę jutro wyglądać na egzaminie. Jak pomyślę, że w poprzedniej piszącej grupie zdało 8 osób na 42 piszące to brrrr. Skromnie proszę o pozytywną energię między 10 a 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:02 Olikkk przyjdzie pewnie i taki czas, że uda nam się jakoś zsynchronizować. Teraz póki co muszę trochę poskakać i nacieszyć się obecnością synów, którzy niedługo wyjeżdżają. A kotek cieszy się razem ze mną, że oni są. I to jest dla niego najlepszy prezent, bo bardzo jest towarzyski ten mój pupilek. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:10 Uwaga nowe dziewczyny, które oczywiście gorąco witam ..... Wszystko co chcemy napisać na temat związany z naszą operacją i co może przydać się innym umieszczamy w wątkach tematycznych po to, aby łatwiej je odnaleźć. W pogaduchach będą trudne do odnalezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:15 Diqua cześć ! To dobry znak, że już syna mniej boli. A jak Twój nastrój, czy już poprawia się ? Wszak już weeekend tuż,tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:21 hehe Eli kochana ,tak to w życiu widzisz jest że jak człowiek marudzi nie wiadomo dlaczego to życie coś takiego wymyśli że nawet o dołach i chandrach nie mam czasu pomyśleć A co z okiem zobaczymy jutro ale jak piszesz,skoro mniej boli to już dobry znak i tego się trzymam Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:27 Z tego wynika, że lepiej się nie dołować za bardzo, bo gorzej od życia po łbie możemy wtedy dostać Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:35 Eli dokładnie to miałam na myśli A teraz idę pod prysznic,jeszcze zakropię to feralne oczko i spadam w pieluchy bo psychicznie dziś padam na nos Więc fijołkowych snów WSZYSTKIM Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 22:06 Chciałam wstawić emotikona , ale piszą, że zabronione... .....chyba coś nabroiłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 22:40 Mario oczywiście jutro na sali egzaminacyjnej będzie z Tobą sporo suflerek, troszkę niekompletnych fizycznie, ale za to z całym zestawem pozytywnej energii Ja muszę się podzielić tą energią, bo ktoś mi bliski również jutro i pojutrze ma bardzo ważne egzaminy, ale dam radę A Ty z pewnością załapiesz się na tą ósemkę Bożenko nie martw się, jak coś trzeba będzie to przeniosę gdzie trzeba Schattz jak miło, że przyjęłaś zaproszenie na Pogaduchy Nic się nie martw, dobry i tydzień z nami A potem zapytaj Basi, co się robi, żeby małolaty nie utrudniały mamie dostępu do forum My tu znajdujemy sposoby na rozwiązanie przeróżnych problemów, nawet takich jak brak dostępu do internetu Praca też nie przeszkadza, sporo z tu obecnych również pracuje, a nas odwiedza każdego dnia Ortografia tu nie jest najważniejsza, więc spoko Eli ciekawe co dziś ładnego dodałaś do wątku o naszej gwiazdce, bo ja nie widzę Zmykam też do łóżeczka, więc do jutra Diqua, rozumiem, że skoro już jesteś w łóżeczku to jutro stawisz kawę z Karmą Asią i Marią o 5:30 co najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:00 no pieknie dostalam zaproszenie na pogaduchy a tu wiekszosc znika tak wogole to fajnie tu macie ...tak swojsko Ale to nie zmienia mojego stanowiska , ze trudno za wami nadarzyc I zaluje , ze dopiero was wynalazlam w tej sieciowej dzungli Za tydzie wracam do pracy a to oznacza koniec wylegiwania sie z laptopem na wlasnosc...a szkoda A do tego mlodsze pokolenie upomina sie o swoje czyli dostep do komputera i do internetu , wiec zostaje odcieta buuuuuuu ale obiecuje , ze jak tylko bede miala jak to najpierw popruboje sie ogarnac o czym mowicie i sie odezwe Ps. mam nadzieje ze ortografii tu nikt nie sprawdza , bo moj program podkresla mi na czerwono prawie kazde slowo i juz nie wiem czy pisze poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:08 Shattz witaj Tak to tutaj jest...jedne dziewczyny przychodzą inne odchodzą ale przeważnie ktoś jest.Zostaniesz,pobedziesz,przyzwyczaisz się Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:12 Mario oczywiście że będę trzymać kciuki za Ciebie a Ty MASZ znaleźć się w tej 8-nie ma innej opcji Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:19 A nie mówiłam, że każda z dziewczyn może mnie świetnie zastąpić Diqua choć dołączyła do nas z innego forum już ma zadatki za szefową i oczywiście ma rację Agusiu tutaj sobie pogadujemy, a jak mamy konkretną sprawę do omówienia to brykamy do wątku tematycznego, żeby inne dziewczyny od razu znalazły to co je interesuje Ale jak tu jest coś ciekawego, to potem staram się wkleić to tam, gdzie najlepiej pasuje, więc nie ma problemu, ale fajnie jak każdy temat jest w swoim pokoiku od razu Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 20:57 olikkk jezeli napisalam cos co powinno byc w innym watku to napisz mi bo zapewne tak jest i nikt mi tego nie napisal. mam na uwadze watek gdzie pisalamm jak bylam drugi raz obsluzona??????? Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:10 Zdazylam sie przywitac ...i musze znikac ( ale wstyd ...) Ale jak dla mnie to sie nazywa terror rodzinny , moje mlodsze pokolenie przykleilo sie jak nigdy ....mmmmm i czeka i czeka i musze ulec i oddac Mlodemu co jego hihihihi Dobrej nocki i spokojnej Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 23:11 Olikk wiem i pójde tam, tylko tak trudno mi na chwilę obecna oddzielić emocje i stan ducha od tego co moze byc dla kogos wazne. No cóź ....jakoś sobe z tym poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 23:17 Aguś nie zamartwiaj się, aż tak naszymi uwagami To tak dla porządku piszemy, ale teraz wypoczywaj, a emocje spokojnie tu mogą zostać jak najbardziej Śpij spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 06:56 Dzien Dobry Nie jest to 5.30 ,ale i tak jestem pierwsza hihi."Podlizuje" sie szefowej ,bo znowu chce byc na pierwszym miejscu PIEKNEGO DNIA Syrenki Wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 07:14 Widze ,ze Schattz nas odwiedzila,ale szybko zwiala Wracaj ...Mlody niech sie dzieli Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 07:20 Aga biedna przejela sie wskazowkami i szybko do pokoiku pobieglaOdpoczywaj Agus niech tylek przestanie bolec,,bo na stojaka nie bedziesz przeciez pisala Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 07:22 Hahaha, ale Was od rana "zbombardowalam" Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 07:23 Dzień Dobry Aga witam Cię serdecznie zdrowiej szybciutko jutro moja kolej Karma witaj dzięki za wiosenną atmosferę... i za kawkę Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 07:36 Witaj Or-e Kochana Nie smuc sie ,bo bedzie wszystko dobrze,poniewaz innej opcji nie ma Szybko tu do nas wrocisz szczesliwa i zdrowaNo i wtedy bedzie sie dzialo... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 07:51 Karma ja się nie smucę, wiem....że nie ucieknę przed tym nawet na koniec świata.....Basia już mi obiecała nagrodę za dobre sprawowanie Muszę być dzielna.... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 08:03 Jestes dzielna Or-e Skoro Basia obiecala,to na bank slowa dotrzymaNasze mysli tez beda krazyly wokol Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 18.02.11, 21:03 juz zmykam lulu i kolorowych snow wszystkim zycze Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 07:49 Aha...przypomnialo mi sie...Diqua cos mi sie zdaje ,ze palnelam wczoraj ni z gruszki ni z pietruszki ,o tym rzucaniu palenia Przepraszam, ze w stresowym dla Ciebie momencie ja sie na zart"wysililam".Jedyne czym moge sie usprawiedliwic jest wczorajszy bol glowy podczas ktorego "malpiego rozumu" dostalam.Przepraszam raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 08:50 Karma ta jaśminowa herbatka była pyszna...dzięki. O-re kochanie jestem z Tobą wiem jak się boisz ale nie bój się. Nawet jak będą Ci kazali w szpitalu podejmować decyzje, to i tak nie będziesz musiała podejmować ich sama ) Ech a nie mogłybyście podejmować tak wszystkich życiowych decyzji? ale byłoby super Pierwsza prawie cała przespana nocka O-re jak będą Ci proponować coś na sen to proś 7,5 (cokolwiek to znaczy ja przy pierwszej operacji dostawałam 15-kę i owszem w szpitalu spałam jak trup ale w domu przez tydzień...wcale . Teraz dostawałam 7,5 i było super, troszkę spałam, troszkę nie ale bez problemu wracam do funkcji życiowych w domu. Pamiętacie jak pisałam, że wcześniej kazałam mężowi biegać po niebieskie tabletki? - Usunięcie macicy przezpochwowo 16 luty 2010...przy ogromnym wspraciu Aniołów z Forum Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:03 Witajcie kochane Aga jak miło widzieć,że jesteś w tak dobrym nastroju,cieszy mnie fakt,że i Tobie się udało ja niestety nadal mam dylemat,bo czekam...nie chciałabym psuć Wam tak wspaniałych nastrojów,więc nie będę się użalać nad sobą,całuję Was wszystkie kochane Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:08 Dzieńdoberek kobiałki Znowu mam cudne słonko,syna oko nie boli i nie ma problemu z widzeniem,więc znaczy że wszystko w porządku!!!! Niedzwiedzisko dziś wieczorem wraca-jest git! Aga,Ore i Karma oraz wszystkie pozostała panienki Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:10 o jest i Becia witaj Karma nie przejmuj się-to wcale nie taki głupi żart z tym rzucaniem palenia Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:35 Dziewczyny przekazuję pozdrowienia od Anki bo ma problemy z netem Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:37 Dzieki Basiu Za duzo plotkowala wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:38 Teraz juz na dluzej znikam,bo mam powazne zaleglosci w porzadkowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:44 Ja też dziewczyny udaję się ogarnąć domek Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:37 Schatz moim sposobem na walkę o kompa z mlodymi było kupienie sobie swojego osobistego laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:10 Basiu z bitwą o dostęp do kompa w domu.... poszłam po rozum do głowy 4 lata temu..... u nas w domu teraz każdy siedzi przy swoim ekranie w słuchawkach....haha.....i cisza jak makiem zasiał.....od czasu do czasu wybuchają tylko lawiny śmiechu..haha....mamy wspaniałe rodzinne wieczory nawet do drugiego pokoju wysyłamy maile ale nadrabiamy to w weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:13 Aga dzięki za wszystkie dobre rady zdrowiej Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:31 Beciu jesteśmy umówione fajna z Ciebie dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:02 Dzień dobry Wstałam godzinę temu ale tyle zajęło mi czytanie tego co napisałyście, jak polecę do polski to nie dam rady tego wszystkiego nadrobić Mario trzymaj się na egzaminach, dasz radę Olikku katar męczy mnie strasznie, Wczoraj zasnęłam przy filmie już o 20-ej i wstałam o 8-ej. Ze spaniem nie mam problemów, już tak kiedyś miałam i nie wiem czym to jest spowodowane. Teraz tłumaczę to sobie przesileniem wiosennym i wdrażaniem się w pracę której jest coraz więcej. W pracy jestem jak perszing a w domu w leniwca się zmieniam Muszę to zmienić koniecznie. 12-e godzin spania nie wytrzymuje mój kręgosłup a ciało chce spać ot i jest orzech do zgryzienia. Shatz miło Cię widzieć i zapraszamy do nas codziennie, uprzedzam tylko ze jak już się wciągniesz to jest jak nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:36 Jesteście nie możliwe ledwie skończyłam czytać wczorajsze pisanie i poranne, odpisuję a tu już następne do czytania.... Ktoś proponował mi kurs szybkiego czytania, chyba się zapiszę. Aguś jak miło Cię widzieć tak radosną i taką walczącą. Szybko dojdziesz do siebie bo masz to we krwi. No i mamy Lwicę na forum, nieźle się tu dzieje. O-re powodzenia w szpitalu, również będę z Tobą dobrymi myślami. Trzymaj się cieplutko i wracaj do nas szybciutko. Diqua cieszę się że przygoda syna z papierosami dobrze się skończyła, miłego przygotowywania na przyjazd "niedźwiadka" Beciu wszystko będzie dobrze i już niedługo będzie po wszystkim. Całe życie polega na czekaniu.... Czekamy w kolejce, na pociąg, na coś miłego, na coś mniej miłego... ale wciąż czekamy. Głowa do góry, dasz radę. Widocznie ta cała infekcja pojawiła się dlatego ze to nie był dobry czas na Twoja operacje. Teraz będzie wszystko z górki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:45 Karma, Basiu o Was nie zapomniałam i ściskam Was bardzo serdecznie. Bożenko ja już też zaczynam tego nie ogarniać i zdaje sobie sprawę że jak pojadę na urlop a dostęp do komputera mam bardzo ograniczony to nie nadrobię tych zaległości.... Nie przejmuj się tym tylko pisz do nas. Damy radę Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:47 Łezko odpoczywaj i wracaj szybko do zdrowia Aniu wiem że teraz weekend masz dla Rodzinki ale przesyłam Buziaki. Szkoda ze już nie mamy okazji do wspólnego pisania, ale... zostaje telefon Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 11:10 Bardzo mi Was brakuje kiedy tak jesteście wszystkie razem, ale wróciłam już do pracy i co dobre się skończyło, zdaje sobie również sprawę że pewnego dnia Was już nie ogarnę i nie nadrobię Waszej twórczości ale myślę że nie będziecie miały mi tego za złe. W marcu lecę do Polski na 4 dni, wiem ze to krótko ale nie mam internetu i korzystam tylko jak jestem w gościach, więc rozumiecie że to nie wypada siedzieć i czytać jak ktoś chce porozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 11:15 Widzę że sama piszę do siebie i jeszcze jakiś melancholijny nastrój mnie dopadł, życzę Wam wszystkim starym i nowym Syrenkom miłego dnia i jeszcze raz dziękuje że jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 11:52 Asiutko kochana...widzisz tak to jest że w weekendy jakoś jesteśmy bardziej zajęte-Ty masz wolne.Ale myślę że doskonale wiesz iż my tutaj za Tobą bardzo tęsknimy i czekamy na wpisy od Ciebie Wiem że misio jest dla nas wszystkich ale chętnie sama bym go dla siebie przycapiła bo taki słodki,chyba za przyjaźń się nie dziękuje lecz skoro to robisz to i ja dziękuję Tobie za nią ,no i jeszcze za cierpliwość do mnie bo czasem mam "loty" nie wiedzieć czemu Oczywiście dziękuje za to WSZYYYYYSTKIM tu obecnym Jeśli chodzi, z kolei, o to że kiedyś nie nadążysz czytać naszych wypocin...jak tak dalej pójdzie to wiele z nas nie nadąży Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 12:37 Asieńko kochana dziękuję za ślicznego misia My też bardzo Cię ochamy i cenimy sobie to że chociaż teraz troszkę Ciebie jest mało na naszych pogaduchach ,ale jesteś z nami Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 12:38 Och no i ze wzruszenia zjadłam literkę "kochamy " miało być Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 13:11 Asieńko kochana wiesz dobrze jak nam tu z Tobą dobrze Rano napoje i radosne powitania, śniadanko, gimnastyka, wieczorkiem relacje jak minął dzień, optymistyczne porady dla nowych koleżanek i wieczorne podsumowania dnia z pięknymi życzeniami dobrej nocy I tak od asiutka35 22.11.10, 11:30 czyli od pierwszego dnia istnienia forum Usunięcie macicy i co dalej? Że nie wspomnę iż to Tobie zawdzięczamy założenie wątku POGADUCHY na tym forum Kochamy Cię jeszcze bardziej niż Ty nas Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:00 Widzę że też buszujesz po necie w poszuiwaniu fajnych obrazków Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:16 Dziewczyny jesteście cudowne, mnie dzisiaj jakoś taki nastrój ogarnął i chciałam się z Wami podzielić tym jak bardzo się cieszę że jesteście. A misio jest dla wszystkich. Ja już posprzątałam <wspólnymi siłami bo ja nie odkurzam > wstawiłam wywar na barszcz ukraiński a później wstawię na bigos bo jest już zamówienie a w sumie to i sama bym pojadła. O-re świetny obrazek Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:37 Hejka buziolki dla Wszystkich pozytywnie zakreconych...wiec dla Was wszystkich Sorki ,ale co poniektorzy maja racije :TRUDNO NADROBIC co od rana sie dzieje i jest smypatycznie a ja mam znowu zero czasu , bo tym razem mlodszy" wisi" na mnie musimy jechac po zakupy , ale obiecal mi ze jak wroce to bede mogla sobie poklikac hehehehe No coz ...trudno bycie ksiezniczka sie skonczylo , mlody jeszcze dzis zrobil porzadne sprzatanko i po ptokach ....a szkoda .... a co do komputerow , to kazdy ma cos dla siebie , tylko ja przez ten caly czas takim leneim sie zrobilam ze mi dobrze na lezaco , wygodnie ....a nie dusic sie w ciasnym kacie przy kompie slyszalam ze w Polsce sniegi , wiec pewnie z tego powodu troche melancholji sie wam wkradlo , ale to mija! I pewnie smuteczek jest tam , gdzie Panie musza isc do pracy ....i nie mozna byc z wami caaaaaaly czas ......o matko ...juz musze isc papatki Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:51 Cieszę się Basiu i Asiu że Was rozweseliłam a takich wesołych gifów mam trochę na kompie, lecz ten był w miarę przyzwoity Tutaj jest starszy filmik Tekst linka ale bombowy Pośmiejcie się jeszcze samo zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:58 Asiutka35 Mis jast cudowny i reszta zarabista. serdecznie dziekuje ze tak cudownie napisalas ze jastesmy przyjaciolkami. Tu mozna znalesc naprawde dobrych ludzi . tez dziekuje ze jestes cudowna osoba i ze mozna komus powiedziec co nas trapi aby wyjsc z dolka w ktory czasami wpadamy. Milego dnia zycze i glowkaa do gory. Usmiechnij sie pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:36 Asiutka dziękuję kochana,też tak sobie pomyślałam,że najwidoczniej nie był to dobry moment,ale kiedy będzie...? jest to dla mnie bardzo trudny czas,bo niestety borykam się z różnymi dolegliwościami a stres pogarsza tylko jeszcze bardziej ,teraz znów przyplątała się znów jakaś infekcja narządów rodnych i tak mi się wydaje ,że jest ona skutkiem po antybiotyku,masakra jak sobie z tym poradzić? znowu ginekolog? i znowu trzymać się za kieszeń...?myślę że jakoś sama sobie poradzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:38 To i ja dorzucę coś na poprawę chumorku Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:41 Mam nadzieje że nie sprawdzacie poprawnej pisowni bo właśnie poniżej strzeliłam "byka" Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:46 Witajcie moje kochane Dziewczynki Aguś dziękuję, że pomimo bolącego tyłeczka już nam opowiedziałaś co nieco o operacji i nawet tak wcześnie rano wstałaś , żeby się z nami przywitać - jak miło Cieszę się, że spałaś dobrze i humorek ok I proszę od razu na gorąco cenne rady dla Or-e i Beci Najlepiej się doradza zaraz po powrocie, bo wszystko jest na świeżo w pamięci Dlatego Wasze rady rady są bezcenne Karma dziś jesteś na drugim miejscu, bo Aga jeszcze w nocy do nas napisała, więc miała pierwszeństwo w podsumowaniu poranka Szkoda, że Twoja wiosenka tylko na obrazeczkach, bo u nas za oknem też biała zima Karma świetnie sprzątasz, może i u mnie byś tak posprzątała, bo moje stawy w rękach mnie dobijają a goście w planie, więc mus się sprężyć z porządkami Beciu cieszę się że jesteś Czy komputerek już działa ? Nie bądź smutna, też niebawem będziesz miała wszystko za sobą, a ten czas poświęć na rozmowę z dziewczynami świeżo po operacji, bardzo Ci pomogą - zapewniam Witaj nam Or-e w ostatnim dniu przed udaniem się do szpitala Pobądź dziś z nami jak najdłużej możesz Choć dziś sobota to dziewczyn może być maławo, ale mogą tu dziś być inne dziewczyny niż zwykle, wiec może być zupełnie inaczej Diqua jak to jest ? Twój syn wczoraj sobie uszkodził oczy i dobrze widzi, a ja bez kontuzji i nawet przez 4 oczy wszystko mam zamazane i nie widzę literek na komputerze Nie wiem co tu Wam powypisuję, bo pisze prawie na oślep Witaj Basieńko i dzięki za pozdrowienia od Ani Wzajemnie Co z tymi komputerami ? Najpierw choroby dziewczyn się rozprzestrzeniały na całe forum teraz awarie komputerów Lepiej nic nie mówię bo mój też dziwnie się zachowuje No i Basia zdradziła Schatz jak rozwiązać jej problem, a ja podobnie jak Karma zmykam na śniadanko i do licznych obowiązków domowych Życzę wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:21 Aha...Olikkk nie ma sprawy tak z marszu moge i u Ciebie posprzatac tylko Zalatw transport i sprawa zalatwiona Jenyyy... spadam...Pa Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:54 witaj Olikkk zrobilam wedlug wszazowek jak mi wczesniej polecilas . ale teraz mniej jestem i moze nie ogarniam. bedzie ok. staram sie pisac na bierzaco . milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:59 karma życzę miłego wypoczynku wekendowego Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 15:41 Karma wypoczywaj, bo Ci się należy Witaj Bożenko uśmiecham się cały czas, tylko tak smutno mi się zrobiła że nie mam mnie już z Wami, jestem z doskoku i tak wiele mnie omija ale cóż zrobić nie można mieć wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:20 Beciu Witaj Pisz o swoich dylematach i nie przejmuj sie naszymi nastrojami.Jestesmy po to zeby sie wspierac wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:43 Dziękuję karma tak sobie myslę,że na wszystko przyjdzie odpowiedni czas,tak fajnie Was się czyta,jesteście takie wesolutkie i szczęśliwe,ja też chciałabym to już mieć za sobą ,a tu jakieś zrządzenie losu nie daje spokoju,mam nadzieję,że czas szybko zleci,bo niestety muszę czekać,az do marca,bo jak się dowiedziałam w poniedziałek od ginekologa,to teraz jest już za późno na podjęcie operacji,a moja infekcja okazała się dużo poważniejsza,niż na to wskazywało,a tak wogóle to tak mi namieszał w głowie,że już sama niewiem co dalej począć,ale wiem jedno,że muszę zrobić porządek raz i na zawsze ,a odwlekanie decyzji nic tutaj nie pomoże ,wręcz przeciwnie,wprawia mnie w potworny nastrój,nikomu tego nie życzę... ŁezkaBożenkaAnka bardzo dziękuję za Wasze wsparcie,jesteście cudowne Olikk Fajnie,że jesteście,ostatnio nie mogłam tutaj być,z powodu mojego komputerka,ale narazie jest ok,zawsze kiedy jest mi źle wiem ,że mogę tutaj wpaść i poczytać Wasze wesolutkie komentarze no i buźka mi się śmieje or-eTy już wiesz ,że jestem z Tobą ,jesteśmy umówione Trzymaj się dzielnie,jak Cię odwiedzę,to poproszę o śliczny uśmiech Postaram się częściej tutaj zaglądać ,a tymczasem znikam ,bo mój piesio jeszcze na spacerku nie był,o rany gdyby umiał mówić,to wyobrażam sobie co by mi powiedział... Całuski dla Was wszystkich Milutkiego dnia ....u na mrozik za oknem.... Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:54 Becia będzie dobrze Bądź z nami a wszystko szybciej minie.Pisz co Cię trapi i męczy,jesteśmy tu dla siebie na wzajem.Teraz jesteśmy szczęśliwe ale tak jak Ty każda ten stres przeżyła i doskonale to rozumiemy. Dasz rade tak jak my wszystkie,a na razie dotrzymuj nam towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:59 Becia pisz ile zechcesz. Olikk mogę objąć dyżur ja dzisiaj nie sprzątam, a goście jak przyjdą to i tak coś przyniosą więc komp jest ze mną a ja z nim. Olikk i Diqua Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:40 Witaj . aga43wawa Jestes super pieknie opisalas swoja przygode z lekarzami. Ja nie musialam az tak reagowac ale jakby ni tylu weszlo i mialo patrzec tez powiedziala bym to co mysle . Nic sie nie martw. Kazdy sos ma po takich przejsciach. Teraz jyz bedzie tylko lepiej i glupie wszpomnienie. Dbaj o siebie i zdeowiej. molego popoludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 09:59 Witaj Olik hihi no widzisz jak to jest...Ale póki co On może patrzeć tylko na jedno to oparzone ma nadal zaklejone I tak dziewczynki...ja też zmykam posprzątać domek...a plan jest taki : najpierw maleńkie safari po sypialni z kubeczkiem na biedronki -to priorytet a potem się zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:07 Aga jesteś bardzo grzeczną dziewczynką jednak poczytam Twoją pracę troszkę później. Ale Ty dziewczyno masz LEWA w sobie-jesteś mocna No niestety w tych klinikach nikt nie patrzy na naszą prywatność...to niezbyt przyjemna świadomość.Ale masz już wszystko za sobą więc siadaj przed laptopem i relaksuj się z nami Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:49 pu.i.wp.pl/k,MzIzMz" border="0" alt="YxNTUsNDMyNTk2,f,hello_1.gifpu.i.wp.pl/k,MzIzMz"> Witam wszystkie dziewczyny!!!!!!!!! pisze zeby zadnej nie pominac. digua? To gdzie ty mieszkasz ze sie bortkasz z takimi lokatorami? lepsze to mia karaluchy. i jak syn sie czuje z tym okiem? bo troche klopotu sie narobilo. ale bedzie dobrze i musi jakos wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 10:05 Jeszcze jestem U mnie tez cienko ze wzrokiem,musze nowe drugie oczy sobie sprawic Nic to Olikkk drugie miejsce tez dobre,wygral lepszy... takie zycie Beciu wiem doskonale co przezywasz,bo sama tez dlugo czekalam na operacje.Mnie z kolei dopadl stan zapalny dolnych czesci ciala ,ktory musialam wyleczyc ,no i szczepienie przeciw zoltaczce tez troche czasu zajelo.Przykre,ze dopadla Cie az tak powazna infekcja.mysle,ze stres odegral tu duza role.Wiem rowniez ,ze lekarze potrafia mieszac w glowach,ale piszesz,ze porzadek musisz zrobic i masz racje.Ten potworny nastroj tez minie,a jesli nastroj na Pogaduchach choc troche poprawia Twoj ,to zagladaj tu jak najczesciej pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 12:36 Dziewczyny przysiadlam na chwilke i widze,ze zapanowal nastroj nieco nostalgiczny Asiu nadazysz ,nadazysz,a jesli czasami bedziesz miala tyly,to my Ci wszystko strescimy.Glupio mi dziekowac za misia ,bo nie wiem czy moge uwazac sie za Twoja przyjaciolke, choc chcialabym...Bardzo Cie lubie i nie tylko ja zreszta.Asiu jest dobrze,a bedzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 14:51 Hejka dziewczyny Nastroj widze zmienil sie na zabawowySuper! Kochane pomna prosby Olikkk,aby powiadamiac o nieobecnosci na forum chcialam powiedziec ,ze nie bedzie mnie juz dzisiaj i w niedziele Zycze Wam Cudownego Weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 16:09 O rany...Dziewczyny zajrzalam przed wyjazdem,zeby jeszcze raz zyczyc milego weekendu i dopiero w okularach zorientowalam sie ,ze popelnilam powiedzmy mala gafe.Tak to jest kiedy pisze sie i czyta bez okularow...i na dodatek dobrze po angielsku nie umie sie czytacJesli obrazek sie pokazal,to juz Wiecie o co mi chodzi...Jesli kogos urazilam,to przepraszam,bo nie to bylo moim zamiarem.(alez ja sie musze naprzepraszac za te swoje gafy -to efekt tego ,ze szybciej sie mowi i pisze niz mysli) Jeszcze raz zycze Wam Wspanialego Weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 16:24 ooo to juz mamy pozne popoludnie pewnie wiekszosc cieszy sie Weekendem i tak jak karma66o nam zyczy wspanialym i tak wogole wielkie dzieki i Tobie rowniez Wspanialego A jak u was z pogoda ? Slyszalam ze w Polsce zima , a gdzie niegdzie to na calego u mnie szaro i, buro i ponuro ( co jest raczej zu zadkoscia ) Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 16:34 Wlasnie bede sie opijac herbatka z cytrynka....i tak sobie nysle czy przezyje jutrzejszy dzien Mamy z sasiadami kolacije , ( skladkowa ...) ja nie mam sily, nastroju na wymyslanie wiec chce ich uraczyc nasza polska przenica z makiem i surowka z prawdziwej kiszonej kapusty z cebulka , oliwka itd....itd... Wiecie ze tutaj to kiszona kapusta jest tylko w puszkach albo w woreczkach i to juz taka podgotowana bleeee A kiszone ogorki to rarytas i dwa lata temu widzialam Pania z beczki sprzedawala 1€ za ogorek hehehehe a u nas to normalne jedzonko ...w innej czesci niemiec tez mozna kupic bez problemu np.w Turingu ,ale tutaj nie ma wiec jak sie jutro , lub pojutrze nie odezwe to wspomnijcie mnie cieplucho chociaz tak krotko sie znalysmy heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 16:48 Karma za bardzo nie wiem za co przepraszasz ale ok przeprosiny przyjęte. Shattz właśnie się zastanawiałam skąd jesteś i sama teraz napisałaś i w sumie po Twoim nicku można by się zorientować. U mnie wciąż słonko i tak wiosennie... miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 16:54 asiutka35 ja mieszkam na Bawarji a Ty chyba tez daleko od domu ? Bo jesli niczego nie pokrecilam to sie wybierasz na urlop do Polski ? a co do mojego nicka to mi pasuje...moze i troche do mnie i mozna sie nim wszedzie zalogowac , bo jest nie zajety Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 17:09 Shattz to jest myśl mieć nicka który wszędzie pasuje. Ja mieszkam na Zielonych Wyspach w samej stolicy. -- Operacja usunięcia macicy z przydatkami, węzłów chłonnych i wyrostka w czerwcu 2010, rak jajnika, obecnie WYLECZONA Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 18:13 Witajcie dziewczyny Tak jak można było przewidzieć babsztyl pojechał z pytaniami. Nie jestem w stanie stwierdzić jak mi poszła. Część odpowiedzi nie sprawiło mi problemu, część tak sformułowała, że po prostu nie wiem czy dobrze zaznaczyłam a dwa pytania to chyba z kosmosu wzięła (ja w notatkach nie mam o tym ani słowa a skrupulatnie notuję wszystko). W poniedziałek wyniki więc poczekamy i zobaczymy. Dziękuję za trzymane kciuki. Moje przeziębienie też nie odpuszcza a to w połączeniu z fatalnym stanem psychiki daje marny wynik. W związku z tym idę się położyć. Do jutra, pa Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 18:21 Mario nie martw się na zapasa, zaczekaj do poniedziałku a teraz wskakuj do łóżeczka, odpoczywaj i kuruj się Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 18:46 Dziewczyny ale poleciałyście z tym obrazkami i filmami Uśmiałam się do łez Karma, Or-e, Asia, Basia, Bożenka - super Beciu po antybiotykach zwłaszcza w takiej ilości często pojawia się infekcja narządów rodnych No trudna, terminu jeszcze nowego chyba nie masz tak ? W takim razie niestety musisz poczekać aż będziesz gotowa na operację Ale nie martw się , ten czas wreszcie nadejdzie i będziesz mieć święty spokój Dobrze, że masz sprawny komputer, więc postaramy się poprawić Ci humorek wspólnymi siłami Schattz nie ważne, że tak na krótko, ważne że jednak wpadłaś Życzę Ci udanej kolacji z sąsiadami i smacznego A ogórków kiszonych Ci u nas dostatek w każdym sklepie i każdej spiżarce Oczywiście wspomnimy Cię bardzo cieplutko, nawet gdybyś nas o to nie prosiła, fajnie, że jesteś z nami Skoro Diqua dziś dzień zaczęła od biegania ze słoikiem po pokoju syna i polowania na czerwone robalinki z czarnymi kropkami, to oznacza, że nad Italią dziś świeciło słoneczko Karma, dzięki, że nas uprzedziłaś o zbliżającej się Twojej nieobecności Będzie nam bez Ciebie bardzo smutno, ale wypoczywaj i wracaj do nas najszybciej jak się da Bożenko z czasem się wyrobisz i będzie Ci łatwiej, ale nie mogę Cię zapewnić, że nadążysz z czytaniem Pogaduch, bo i ja mam z tym problem niestety Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 18:49 Mario mie warto na zapsz i zgory mowic i myslez negatywnie . Wszystko bedzie ok i oceny beda eleganckie. Poniedzialek bedzie szczesliwym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 19:01 Or-e co tam u Ciebie słychać ? Domyślam się, że wszystko dawno spakowane i malutki Rajzyfiberek ? Jak mija Ci dzisiejszy dzionek ? Czy dobrze zrozumiałam, że Becia odwiedzi Cię w szpitalu ? Mam nadzieję, że zerkniesz jeszcze dziś do nas Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 20:29 Nie odzywałam się popołudniu, bo poszłam do kościółka, potem miałam gości..... Tak Olik, jestem spakowana.... od tygodnia, trzeba tylko włożyć grzebień i szczoteczkę do zębów, ale....to rano. Becia odwiedzi mnie w szpitalu, fajna z niej koleżanka. Fajnie tu z Wami Trzymajcie za mnie kciuki Dobranoc przyjaciółki....do miłego zobaczenia za kilka dni.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 22:31 O-re Trzymaj się Cieplutko i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą. Nie naumiałam się wklejać obrazków...jeszcze ale ślę pozytywne myśliiii. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 20:34 olikk strasznie sie ciesze ze udalo mi sie zeby byla zadowolona bo musi byc i nie ma innej opcji co do pon. ja wiem jak to jest zdawac bo rok temu tez chodzilam jeszcze do szkoly i zdawalam bylo duuuuuuzo matrialu do nauki. o elegancko mi poszlo. to i Mariii poszlo i bedzie zadowolona a my razem z nia. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 20:53 o-re,do zobaczenia ,to Ty też jesteś ze śląska ? Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 21:11 Mario będzie dobrze...a tymczasem się kuruj Ore trzymaj się i nie daj się Nie napiszę już wracaj szybko bo jeszcze znów posłuchasz... wracaj gdy przyjdzie na to czas Olik słoneczna wiosna owszem znów wróciła a jeśli chodzi o moje safari to złapałam dziś dokładnie 57 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 21:17 A niech tam... opowiem Wam jeszcze na dobranoc coś zabawnego.Ja aż się ze śmiechu popłakałam Syn wylegując się zajadał sobie czipsy.Poszedł zrobić kawę,zostawił napoczętą paczkę w pokoju.Zrobił nam kawę ,wrócił i za chwilę słyszę jak z jego pokoju dochodzą mało cenzuralne słówka a on sam wypada z pokoju i lokuje się w łazience gdzie robi płukanie ust dobre 5 min. a dalsze 2 szoruje hihi Okazało się że gdy robił kawę jedna z tych czerwonych terrorystek zainstalowała się w paczce z czipsami a on nie zauważył i z czipsem rozgryzł.Wiecie jaki zapach rozsiewają biedronki a gdy ję rozgryzł....ale się usmiałam... A teraz wszystkim życzę fijołkoeych snów Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 21:22 o-re no to teraz nas już całkiem spora ekipa ze śląska a teraz będę sie zastanawiac gdzie mieszkasz Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 21:26 diqua spokojnej nocy ,a swoja drogą ciekawe jak smakują "biedronkowe chipsy " haha Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 21:32 Basiu wnioskując z reakcji syna...bllllleeeeeee Zresztą ja aż TAKA ciekawa nie jestem dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 22:24 No to Diqua niezłe przejścia macie z tymi koleżankami w kropeczki A one jakoś pachną ? Do głowy mi nie przyszło Or-e to dobrze, że Becia Cię odwiedzi Zauważyłyście, że powstaje u nas ciekawy zwyczaj odwiedzania forumowych koleżanek w szpitalu ? I do tego działają skrzynki kontaktowe, super sprawa Or-e trzymamy kciuki i będziemy oczywiście z Tobą w kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 22:45 Hej Aguś i jak się dziś czujesz we własnym domku ? Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 19.02.11, 23:00 Dziewczęta już śpią, więc i ja zmykam do łóżeczka Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 00:03 Olikk czuję się nieźle a teraz wzorcowo...spać mi się jeszcze nie chce, co dziwne bo w dzień mi spać nie dali...rodzinka nawiedzała Co mi w głowie zostało opisałam w nadzieji, że Was nie zanudziłam rzuć proszę fachowym oczkiem czy czegoś nie należy gdzieś przenieść lub wynieść lub usunąć za cenzurę się także nie obraże. Spokojnej nocki kochane Anioły Śpijcie dobrze a ja zbieram już kciuki za O-re...dzisiaj śpię na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 01:16 Dzieńdobrywieczór. Or-e, pamiętaj, że czekam na Twój szybciutki powrót bo musimy odebrać nagrodę. Trzymam baaardzo mocno kciuki. Agu, słoneczko Słodkich snów dla Wszystkich Pań. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 06:32 Dzień dobry. Ostatni będą pierwszymi.... Ale zrobiło się bialutko za oknem. Pięknie. Beciu, nic się nie martw na zapas. Zobaczysz, że i Ty będziesz podziwiana za to, że jesteś dzielną i silną Kobietą, która pokona choróbsko. Or-e, powodzenia i do zobaczenia wkrótce . Miłego dnia moje drogie. Jak ja Wam zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 07:11 Dzieńdoberek kobiałki Piękny dzień się budzi... Ja już z kawa czekam a będę później Miłej niedzieli życzę Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 07:43 Witajcie dziewczyny Or-e pamiętaj, że jesteśmy z Tobą zarówno myślami jak i sercem. Będzie dobrze. Wracaj szybko Diqua ty to masz dziewczyno z tymi biedronkami niezłą jazdę. O przygodzie syna to już nie wspomnę. Na samą myśl o tym się krzywię jak ja bym ja zjadła. Dziękuję Wam za ta wiarę we mnie . Ja niewąpliwie mam jakiegoś doła i zdecydowanie mniej wiary niż Wy. Bardzo emocjonalnie do tego podchodzę. Ale jeszcze tydzień, góra dwa i powinnam sie wyluzować. Becia to przykre, że tak ci się to wszystko układa. Zobaczysz będzie lepiej a do marca nie jest aż tak długo. Spędzisz ten czas w naszym gronie. A tu jak sama piszesz jest wesolutko Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 08:11 I jak my się będziemy przebijać przez te zaspy? Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 08:27 Witaj Łezko Z której części Polski jesteś? Pomorze też zasypane i śnieżek drobno pada cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 09:40 Witam Was wszystkie dziewczyny życzę miłego przedpołudnia ,Ja uciekam spowrotem do kuchni ,zajrzę po obiedzie O-re powodzenia ,trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 10:11 O-re trzymaj się dzielnie Mario wypoczywaj i wracaj do zdrowia Ja coś nie czuję się za dobrze i już nie wiem pod co to podciągnąć Katar wciąż męczy ale i sił na nic nie mam. L( Miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 10:23 Asiutka Katar i przeziębienie potrafi całkowicie zwalić z nóg Ore trzymaj się Olik nie mów mi że nie znasz zapachu biedronki... Złap jedną i delikatnie pognieć...z pewnością poczujesz ich broń biologiczną Aga to świetny plan Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 11:24 Witaj Mari Galicja. Nie jest już tak pięknie biało jak raniutko. Śnieżek topnieje. I jest niezbyt przyjemnie. Spacerek dzisiaj był króciutki. Miłej niedzielki. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 11:44 Witajcie Kochane moje wszystkie Kobietki, te które spały i te które nocą nadrabiały zaległości na forum - Łezko Zaczynam od przekazania informacji od Or-e jako skrzynka kontaktowa Or-e przyjęta do szpitala i tym razem już wg planu, jutro czeka ją wreszcie operacja, więc jest dobrze Przekazałam jej oczywiście, że wszystkie masowo ją pozdrawiacie i trzymacie kciuki Diqua nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby dusić te biedne biedronki. więc i zapachu ich nie znam Aguś jak widzę nocą dołączyła do nas jeszcze jednak koleżanka Mapa41 , która miała taka samą operację jak Ty, więc już jesteście trzy a nie dwie Niczego co napisałaś nie będę przenosiła, jest ok Moja kochana młodzieży Mario i Asiu wracajcie szybciutko do zdrówka Życzę Wam Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 11:47 Witajcie Przestańcie kichać, bo już i ja załapałam od rana boli mnie gardło i kichawa jakich mało..buuu. Diqua zbieraj te biedrony i susz już je zmumifikujemy.. Zdrówka dla Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 12:02 No nie Aga i Ty jesteś przeziębiona ? Jeszcze Ci takiej atrakcji brakuje Do łóżeczka biegusiem, czosnek+miód+mleczko i cytrynka + sok malinowy Skrzynka kontaktowa ponownie donosi najświeższe informacje od Or-e która pisze, że leży na sali dwuosobowej (pełny komfort jak u mnie było) i dziękuje za Wasze kciuki i pozytywne myśli Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 12:09 Komfort. Ja leżałam na sali pięcioosobowej ale dzięki temu poznałam więcej wspaniałych kobiet. Szkoda, że nie mieli dziesięcioosobowych Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 12:49 Łezko , a myśmy miały pokoje połączony wspólna łazienką, więc poznałyśmy przy okazji więcej pań Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 12:55 Olikkku, do nas też przychodziły Panie (aby skorzystać z łazienki). Ale to był tylko pretekst. Wyczuwały naszą pozytywną energię. Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 15:02 Hejka dziewzyny to ja tez chce powiedziec jak mi bylo Jak przyszlam do sali ...to myslalam ze zle trafilam : na sali byla mama z nowrodkim ...a obok babeczka po jakims zabiegu ( i do tego tez polka ) Ale kiedy patrzylam na to male i na szczesliwa mame myslalam ze Ktos tam na gorze wywinal mi zlosliwy numer , bo tak naprawde od paru lat prowadzilam wojne z miesniakami bo chcialam miec jeszcze jedno wrzeszczace stworzenie , bo moji faceci sa juz w wieku ze za pannami sie uganiaja...i nie potrzebuja juz mamusi nie moglam patrzec w tamta strone ( a one byly na przeciwko mnie ...szczesliwa mama , corcia ,goscie , tatus ....sielanka ) wiec poznalam dokladny sklad zaslon w mojm oknie , bo sie zawzielam ze nie bede sie gapic ! sasiadka obok byla mila hihihi( jak my wszystkie polki ) no i powoli sie zintegrowalam z ta bardzo mila i sympatyczna mama Na drugi dzien kiedy wrocilam bo zbyt dlugiej operacji sasiadeczki juz nie bylo ( bo ona miala tylko zabieg ) Wiec zostalysmy we trzy , ...totalne szepty gdy mala spala ,zero czegos co gra !! ciszaaaaaa ( jak dla mnie wiecznie gadajacej to byl odwyk...ale gorsze mialo nadejsc .... W piatek sasiadeczki szczesliwie poszly do domu , zostalam sama , wstawac nie moglam bo nie dalam rady chodzic bylam zbyt oslabiona i caaaala wielka sala byla tylko dla mnie ....wiec wykupilam telewizije na karte , ktora mozna bylo tylko sluchac przez sluchawki ...wiec w sali byla cisza az uszy bolaly Jedyny plus byl ,jak przychodzili moji faceci , wiec mieli super pole do popisu nikt nie przeszkadzal . cyrk na kolkach ...ale dalej zostawalam sama .... Wiec we wtorek jest ! Nareszcie sasiadka ! Tym razem troche starsza , i tez obcokrajowiec hehehe no i sie zaczelo ...dlugie nie konczace sie rozmowy ( w doslownym tego slowa znaczeniu ...) .To bylo nie do wytrzymania ....! Kobitka miala alergie na gazety , nie czytala ksiazek , nie lubila telewizji ....gadala i jadla , jadla i gadala .Przebila wszystkich w gadaniu .Powoi zaczelam tesknic za moja samotnia .... Rano poszla na zabieg , bardzo szybko ja przywiezli ...i znowu sie zaczelo .Zawolala siostre bo stwierdzila ze kropowka leci za wolno i ona jej nie chce i tak wogole to ona idzie do jedzenia cos kupic....i poszla.... Wieczorem przywiezli mloda dziewczyne z bardzo duzym bolem brzucha....( polke , ale ja mialam szczescie ) , wiec moja mila "gadajaca sasiadeczka " miala juz nas dwie, uff co za ulga W nocy dziewczyne zoperowali jak sie okazalo pekla torbiel na jajniku , ale zrobili jej tez laparoskopie i jajniki zostaly i wszystko skonczylo sie dobrze Na drugi dzien wypisali mnie do domu , moja sasiadeczka wziela swoja wielka torbe i pognala tez do domu jak na skrzydlach , a ja opuscilam klinike ja pobita , ale szczesliwa ze bede sie juz nudzic w domciu ze swoimi .... A mowilam ze jestem gadula , chcialam krotko opisac ....dla mnie to jest krotko Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 17:32 schattz Ależ masz wspomnienia czasami fakt nie wiadomo co lepsze cisza czy gadająca głowa, ja tak jak Łza leżałam na sali 5 osobowej, przejściowa była 6 osobowa ale ale też miałam przygody, które myślę warto opisać Pierwszego dnia po otrzymaniu środka przeczyszcającego okazało się, że luksus posiadania łazienki już nim nie jest, bo nas jest 6 a łazienka 1 ale siostry znalazły rozwiązanie powiedziały, że możemy do 2 i 3 latać...no to latałayśmy. Miałyśmy ubaw, bo jedna wchodziła a druga chciała skorzystać więc zaczynało się nawoływanie Wychodzić ! Kiedy mnie przycisnęło poleciałam szukać wolnej toalety. 2 zajęta lecę do 3 wpadam a tam sala 5 osoba i jedna babcia a razem z Nią Radio Maryja ))) więc grzecznie pytam czy mogę i siup. Jak wyszłam usłyszałam, że Babcia bardzo sobie ceni Ciszę...chyba zakłuciałam spokój korzystając z toalety...no cóź czopki działają cuda:::::::: Potem słyszałyśmy, że dziewczyny bardzo narzekały na bliską lokalizację z babcią, bo lubiła bardzoo głośno słuchać radia całąaaa dobe i siostry nikogo do tej sali nie wrzucały. A ja miałam super babeczki o czym już Wam pisałam a na gościnne występy wpadała do nas nasza Kasia z Zamościa, która nas szybciutko opuściła do domku. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 17:41 U nas lewatywkę robiono stopniowo Do osobnego pomieszczenia sanitarnego z kibelkiem zapraszano nas na zabieg, potem delikwentka zostawała sama do czasu, aż organizm pozbył się wszystkiego co było zbędne Za jakiś czas zapraszano kolejną kandydatkę i tym sposobem uniknęłyśmy biegania za wolnym kibelkiem Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 17:24 Witam Was po południowo Wróciłam z urodzinek dość szybciutko i teraz czekam na gości, którzy niebawem się pojawią, więc jeszcze mam chwilkę, żeby do Was zerknąć Jako skrzynka kontaktowa przekazuje kolejne pozdrowienia od Or-e Jeszcze dziś podali jej pyszny rosołek, zbadali krew, USG, EKG, a wieczorem rozmowa z anestezjologiem, lewatywka i dowiemy się o której jutro będzie operacja Schattz mówisz, że długo ? Wcale nie zauważyłam, czytało się fajne Ciekawie umiesz opowiadać i z przyjemnością przeczytałam jak było w Twoim szpitalu A swoją drogą trochę dziwne, że tak Was układają razem z rodzącymi U nas wszystko podzielone, te na operację i leczenie osobno, na podtrzymaniu ciąży osobno, rodzące osobno, i w dodatku te po cesarkach też osobno Ale co kraj to obyczaj i co szpital to też inny obyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 17:35 Witam Was również popołudniowo Wróciłam z urodzinek dość szybciutko i teraz czekam na gości, którzy niebawem się pojawią, więc jeszcze mam chwilkę, żeby do Was zerknąć Jako skrzynka kontaktowa przekazuje kolejne pozdrowienia od Or-e Jeszcze dziś podali jej pyszny rosołek, zbadali krew, USG, EKG, a wieczorem rozmowa z anestezjologiem, lewatywka i dowiemy się o której jutro będzie operacja Schattz mówisz, że długo ? Wcale nie zauważyłam, czytało się fajne Ciekawie umiesz opowiadać i z przyjemnością przeczytałam jak było w Twoim szpitalu A swoją drogą trochę dziwne, że tak Was układają razem z rodzącymi U nas wszystko podzielone, te na operację i leczenie osobno, na podtrzymaniu ciąży osobno, rodzące osobno, i w dodatku te po cesarkach też osobno Ale co kraj to obyczaj i co szpital to też inny obyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 18:15 O dziekuje za mile slowa Jak widac lubie pisac i gadac hihihih ( ale nie zawale Was moimi dlugimi postami , bo zaraz ide do pracy a we wtorek do gastrologa na gastroskopie , w tygodniu musze umowic sie na rechabiltacije i pewnie jeszcze innych 150 spraw ...ale jeszcze troche skorzystam , wiec pozwolicie ... iz tak dla woli wyjasnienia , to tu w szpitalach tez jest wszystko podzielone .Ale jak wspomnialam Komus tam w gorze jest pewnie nudno , to mi zrobili psikusa i ta dziewczyna nie lezala juz jako pacietka w szpitalu , tylko jej coreczka , ktora miala zoltaczke .A ze jest to jedna z najlepszych klinik i trudno o miejsce , wiec sa przepychanki lub jak kto woli upychanie gdzie sie da A w tym czasie musialo cos byc na zeczy z ksiezycem ( chyba w pelni , bo dzieciaczkow rodzilo sie wiecej niz ustawa przewiduje ) Co do lazienek to tym razem mialam pecha bo takowej w pokoju nie bylo ....I kiedy bylam sama , w ciemna noc i zabrali mi mi taki cudowny woreczek ( dzieki ktoremu nie mialam stresu z lazienka ), to myslalam ze splone ze wstydu kiedy musialam zadzwonic po pielegniarke , gdyz zostawili mi w pokoju krzeselko z nocnikem ...o matko !....Mialam zakaz na samotne wedrowki do kibelka ( zaledwie 5 krokow!!! ) ....i to krzeselko .lezalam tak i sobie wymysilam : ze dopoki nie zwolnia mnie z tego aresztu nie bede pic , jesc ..... ale to nc nie dalo ... Odliczalam minuty: i tak sobie tlumaczylam:...,pozniej skorzystam...nie ,no za 5 minut....a moze zasne....no i musialam ...skorzystac .....Zadzwonilam po pielegniarke , przyszla mloda dziewuszka ...a ja chcialam byc niewidoczna ...I jak ona mi wyjasnila jak" chlop krowie na rowie " ze nie ma problemu,to jest normalne, ze to jest szpital i takie tam ...to ona miala racije !!!! Dla kazdej z nas / kazdego rowniez / szpital jest swoistym przezyciem .A dla tych ludzi tam pracujacych to normalny dzien pracy . Fajnie jest , gdy personel jest fachowy i wie co robi , a my poprostu troche usmiechniete / usmiechnieci ...To takie moje przemyslenia , gdyz widze ze sa tu tez Dziewczyny , ktore szykuja sie do szpitala i czasami same jestesmy sobie winne , bo sie za duzo stresujemy z tych lub innych powodow a nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 18:27 Schattz wiesz, my po operacji to jesteśmy takie strasznie mądre i przekonujemy te biedne dziewuszki czekające na operację, że to nic takiego i sobie żartujemy, bo to już za nami, ale niejedna z tych żartujących, przed operacją nieco inaczej na tym forum "żartowała" Ale taka nasza rola, żeby one się częściej uśmiechały i uwierzyły, że po operacji będą tak samo wesołe jak i my Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 18:34 Ale co ja mówię, mało że po operacji, naszym zadaniem jest sprawić, żeby na operacje również udały się z uśmiechem na buzi, bo wtedy łatwiej im będzie pokonać wszelkie trudności Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 18:46 olikkk masz 100 % racije . Ja juz mam za soba kilka tych przyjemnosci i za kazdym razem w innym miejscu ...a szkoda bo juz bym miala jakies znizki stalego klijeta I tym razem, tak mialam dosc ze bylo mi obojetne i bylam do operacji bardzo pozytywnie nastawiona ( pierwszy raz ). Moim problemem jest poprostu wstyd i bezradnosc kiedy wiem ze moge sama ...ale jednak nie moge . I teraz po kilku takich przygodach czuje inaczej niz za pierwszym razem ....i za kazdym razem czegos sie ucze Ale tej szkoly nie zycze ani sobie ani Wam i dlatego mozemy sie posmiac , a kobitki , ktore maja szczesie i trafiaja tu przed operaciaja mysle ze laduja sie bardzo pozytywnie I wogole fajnie , ze jestescie i sie tak organizujecie I juz was nie zanudzam , znikam ogladac jakis film , gdyz cala reszta bandyw domu sie smieje a ja jak zwykle nie wiem o co chodzi Buuuuuziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 18:49 Schattz no to zmykaj pośmiać się z cała rodzinką Do następnego razu Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 19:30 No to dziewczyny uciekly ,a ja przybylam.Dziekuje za zyczenia udanego weekenduByl udany,choc nie z serii romantycznych( na taki bede musiala poczekac ,az maz wroci )Kochane Jestescie,ze nie "pobilyscie" rekordu tworzenia,bo dzieki temu szybciej nadrobie zaleglosci Tymczasem zycze Wam Kochane Syrenki Spokojnej Nocy i Snow Kolorowych I udaje sie na POGADUCHY Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 19:32 karma witam hehe to ciekawe z kim Ty byłaś skoro nie z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 19:45 karma ,pal licho po co i z kim ,grunt że wekend udany był Odpowiedz Link Zgłoś
schattz Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 18:51 ja wiem , ja wiem jestem jak bumerang i ciagle wracam .ale jak widze moja pisownie to prosze : niech nikt tego nie sprawdza , gdyz moja klawiatura nie ma polskich znakow ani program ktorym pisze i pewnie ortografia i styl lezy.....ale jak mowie tego nie widac , a przeciez tu przelewamy nasze mysli heheheheh : ) Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 21:22 Schattz tak jak mówisz tu przelewamy nasze mysli a styl i zasady pisowni nie są najważniejsze, zresztą wszystko co piszesz jest jasne, czytelne i super Karma miło, że weekend był udany Ostatnie doniesienia skrzynki kontaktowej od Or-e dziś nie dowiemy się o której operacja, bo ordynator decydujący o tych sprawach ma wolne. Poczekamy więc do jutra Dziewczynkom, które już pomknęły do łóżeczek życzę spokojnej nocy i miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 23:35 Goście słodko śpią wypoczywając po długiej podróży i ja zmykam do łóżeczka, życząc Wam spokojnej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 20:23 Schattz Twoje opowieści,pomimo że dotyczą bardzo poważnych przejść,są przezabawnie napisane...jesteś w tym swietna Beciu nie martw się wszystko będzie OK.Wiem to tutaj stereotyp ale powtarzany jak mantra naprawdę pomaga Karma Basia ma rację-nie ważne z kim i gdzie ważne że weekend się udał Nie wiem czy jutro się zamelduję bo Niedźwiedzisko moje dopiero jutro wieczorową porą wyjeżdża Wszystkim moim koleżankom życzę fijołkowych snów papa Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 20:50 Uffff.... i ja również życzę miłych snów. Karmo śliczny obrazek wstawiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 17:50 Witajcie kochaniutkie Ale się usmiałam na dzień dobry schattz jesteś superowa! tak fajnie opisałaś tą swoją historyjkę ,że dzisiaj po raz pierwszy się uśmiechnęłam,dzięki serdeczne miałaś niezły ubaw z tą sąsiadeczką,ale jakoś udało Ci się wyjść z opresji... Olikk,digua,mario,karma dziękuję za słowa otuchy,to dla mnie wiele znaczy Dziewczyny,Wasze nastroje są rewelacyjne,ja też tak chce....zapomniałabym o mojej kochanej Łezce jak się czujesz? bo widzę,że ostatnio malutko Ciebie tutaj,mam nadzieję ,że dobrze U mnie narazie jakoś powolutku czas biegnie,ale w domku zawsze coś do zrobienia,więc staram się nie mysleć o tym co będzie. Nasza ore już w szpitalu,ale z tego co zdążyłam się od niej dowiedzieć to wszystko u niej w najlepszym porządku,jest zadowolona i już po lewatywce,a wieczorem ma rozmowę z anestezjologiem,planuję odwiedzić ją w szpitalu po operacji,oczywiście za zgodą Ore może we wtorek,bo zaraz po zabiegu nie będę kobietki męczyć,to napewno przekażę Wam co i jak... Pogoda nie najlepsza więc życzę Wam dużo zdrówka i ubierajcie się cieplutko,bo u nas mrozik,śnieg i wiaterek,więc o przeziębienie nie trudno. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i buziaki przesyłam Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 18:01 Beciu miło Cię widzieć A jeszcze bardziej się cieszę, że dzięki Schattz na Twojej buzi pojawił się uśmiech Schattz dzięki, a nie mówiłam, że będziesz bardzo pomocna zatroskanym dziewczynom ? Już masz pierwsze sukcesy Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 18:02 No ładnie....zanim zdążyłam cokolwiek napisać to Olikkk mnie uprzedziła,ale obciach....ten mój komputer to chyba jednak do odstrzału Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 18:11 tak Olikk to prawda,ale Agi i Twoja historyjka też zabawna dzięki dziewczyny,fajne,że tak na wesoło odbieracie pobyt w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 20.02.11, 23:51 beci.a40 bo inaczej to fiksum dyrdum Każdej Kobitce przed przemianą w Syrenkę (jakie to śliczne określenie Diqua) życze Wiary i dobrych oczu do czytania Forum, dużo kasy na prund i czystych uszu już w szpitalu na słuchanie nowych newsów z Forum. Na mnie moi przyjaciele mówią "etatowa optymistka"...ale czasem przesadzają...bo doły dopadają każdego a wtedy dużo czasu spędzam na szukaniu "łopatki", żeby dół zasypać Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 05:41 DZIEN DOBRY Wstawajcie Syrenki Pieknego Dnia Wam zycze Sniadanie do lozek podaje : Eli , to nasz forumowy symbol Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 05:55 Aga i Schattz Fajne te Wasze wspominki.Nie ma to jak pogodne nastawienie do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 05:57 Or-e Bedzie dobrze,tylko juz niech w koncu sie zdecyduja Trzymam palce Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:10 dzień dobry Karma witaj O-re jestem dzisiaj z Tobą i nie tylko ja wiec nie martw się bo będzie wszystko dobrze. Trzymaj się dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:14 Witajcie dziewczyny Życzę miłego dnia. Jutro prawdopodobnie mam urlop to nadrobię zaległości w czytaniu Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:17 Dobre pytanie Karma Asiu, jak się czujesz. Ja trochę lepiej a to najważniejsze. Myślę, że wizyta u lekarza nie będzie konieczna Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:19 Witaj Mario mam nadzieje,ze ominie Cie ta watplowia przyjemnoscJutro odpoczniesz.a wyniki egzaminu kiedy beda? Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:20 Maria witaj i daj znać jak z egzaminem. Miłego poniedziałku Karma katar już prawie ustąpił wiec nie jest źle, muszę się wykurować do końca bo jak polecę do Polski to zmiana klimatu tez potrafi dać w kość. Muszę wziąć się w garść to się biorę . A jak u Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:22 Maria u mnie też obyło się bez lekarza, cieszę się ze już Ci lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:23 U mnie wszystko Ok.Dziekuje Asiu Kuruj sie ,bo faktycznie zmiany klimatu maga przyniesc nieciekawe doznania. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:30 Wyniki dzisiaj. Oczywiście, że dam Wam znać, bez względu na to jakie będą. Najwyżej na poprawę wezmę Rak trzonu macicy - kwiecień 2010. Usunięcie macicy, przydatków, węzłów chłonnych. Obecnie wyleczona, stosuję HTZ (Climara-50) Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:47 Idę poćwiczyć bo ostatnie 3 dni zaniedbałam się Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:52 Hahaha Matko...chyba takich ciezarow nie dzwigasz? Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 07:21 Już po gimnastyce, Karma pewnie że nie dźwigam ale nic innego szybko nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 21.02.11, 06:42 Na Pomorzu zima na calego... -15 stopni teraz na termometrze... Odpowiedz Link Zgłoś