Dodaj do ulubionych

Pogaduchy 3

15.02.11, 08:49
Teraz mnie przyszlo w udziale rozpoczęcie nowych pogaduch smile
Obserwuj wątek
    • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 08:52
      Przepraszam że nie wpisałam tytułu drukowanymi literami ,ale mam nadzieję że znajdziecie mnie wink
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:00
      Gratuluje Basiu smile kiss E tam...nic mi nie bedziesmile
      Bozenko Ty masz lezec , odpoczywac i myslec tylko o milych rzeczachsmileNa prace domowe masz jeszcze duzo czasukiss
      Teraz juz lece,bo wszystko przygotowane...
      • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:02
        Karma,nie przesadzaj z oknami ,przeziębiona byłaś niedawno ;>
        • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:20
          Gratuluję Basiu https://stronka-agusi.pl/images/usta.gif
          Karma miłego pucowania szybek big_grin
          Bożenka na naukę za wcześnie, najpierw się wykuruj big_grin
        • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:21
          Chyba dziewczyny nie mogą tu trafić ,dostane od szefowej żółtą kartkę suspicious
        • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:21
          Witajcie moje kochane kiss
          Szczególnie gorąco witam dziewczyny, które są jeszcze przed... i te które są świeżo po... Dbajcie, chuchajcie i dmuchajcie na siebie w tym trudnym czasie.
          • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:22
            Eli witam kiss
            • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:27
              Basiu spokojnie, bez problemu trafiłam to i inne dziewczyny trafią smile
              Przed szefową jakby co to Cię obronimy ale napewno nie będzie takiej takiej potrzeby.
              Przecież nasza szefowa to istny anioł smile

Bożenka bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i że pobyt przebiegał tak miło.
              Niesamowity musi być ten ordynator.
              • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:31
                Mario kiss ,a zachowanie ordynatora było bardzo miłe ,aczkolwiek "dziwne trochę" bo różne opinie w szpitalu słyszało się o nim wink
                • malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:39
                  Dzień dobry...w trzeciej części pogaduch... Kolejny raz wykazałyscie sie przeogromna płodnościa... Wczoraj miałam sporo zajęc w pracy, później miałam wizytę u fryzjerki...a jeszcze później wieczorek z mężem.. Ani chwili, zeby na forum zajrzec... I teraz nie ma jak nadrobic zaległości..bo tyle tego. Ale zdążyłam wyłapać, ze sa dla mnie i rózowe buciki i super trampeczki smile Wielkie dzięki Karma smile
                  Dziewczyny, u mnie jest tak zimno, że przerażliwie zmarzłam w drodze do pracy. Pierwsze co zrobiłam kiedy weszłam do biura to rozsiadłam się na piecu, zeby odtajac...Wiatr mroźny daje popalic...
                  Spróbuję nadrobic zaleglości...ale czarno to widzę... smile
                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:45
                    Witaj Gosiu smile
                    Wydaje mi się, że w całej Polsce zimno bo na Pomorzu też mrozi. Świeci co prawda słońce ale niewiele do daje. Wyszłam rano tylko na moment a też zmarzłam.
                    • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 09:53
                      Dzieńdoberek kobiałki-żeby nie było że kogoś pominęłam WSZYYYYYYATKIE kiss
                      Jednak szczególnie ciepło witam nasze marudy chore i świeżo pocięte.
                      Aga trzymam za Ciebie kciuki i oczywiście czekamy na Twój powrót
                      Łezko spałaś cokolwiek dzisiaj?
                      • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:00
                        Gosiu no witaj smile Jednak nie zaginęłaś na szczęście smile
                        Diqua Ciebie również witam cieplutko, ile dziś nazbierałaś biedronek ? big_grin
                      • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:00
                        O jejka teraz mi beda Wszyscy "wypominac",ze sie upomnialambig_grin No to sie wkopalam hehebig_grin
                        U mnie okna przetarte nieco,bo mroz mnie "przegonil"smile
                        Teraz po zakupki lece z moja "przyjaciolka" hihi
                        https://www.stronka-agusi.pl/hosting/images/s4b1fiaqkcu3gosujp6.gif
                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:02
                        Ale gaduły z Was...może chociaż jakieś kierunkowskazy gdzie się kierować wink a pierwsze dzisiejsze posty to jakoś niewiele później napisane jak ja poszłam spać suspicious
                        I tak:Bożenka wróciła,Łezka też już po dochodzi do siebie Karola się pojawiła,dziś poszła Aga to zostaną jeszcze Ore i Becia i będzie tuuto completto big_grin
                        • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:04
                          Olik dziś mamy zachmurzony dzień więc biedronki też niemrawe-złapałam na razie tylko 8 ale wrócą zarazy tylko słońce wyjdzie.Ale to jeszcze przez jakieś dwa-trzy tygodnie i będzie spokój big_grin
                          • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:09
                            Karma Ty lepiej nie bierz przykładu z tej "przyjaciółki" bo o ile z niej w najgorszym razie zrobią rosół to Ty możesz "kwadratowe słońce" oglądać z wiktem i opierunkiem P:
                            • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:13
                              Haha Diqua ja nie biore z niej przykladu ,bo ona "pracuje" dla mniebig_grin Specjalnie szkolona hihi.Wydac mnie nie wyda,bo nie gada...Lece...Paa kiss
                              • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:17
                                No i wysypalam sie smile Witam Wszystkie Dziewczyny,ktore niedawno sie obudzily i zagladnely na POGADUCHYkissPrzepraszam za "slkeroze"smile Teraz ,to juz ide...
                                • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:21
                                  https://www.stronka-agusi.pl/hosting/images/q5a47xy5h8wf6grz171.gif I te gadajace stale przez telefon też wink
                                • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:25
                                  No i teraz bedzie... ,ze "wyszlo szydlo z worka " z ta "przyjaciolka".To tylko zarcik( glupi chyba hehe ).Sorkismile
                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:28
                                    Wiedziałam, że Diqua po mnie pojeździ big_grin........ masz za to Kochaniutka kierunkowskaz tongue_out i tak wszystkie drogi prowadzą tutaaaaaaaaaaj ! https://img99.imageshack.us/img99/4479/strzalka1fn5.gif
                                    • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:30
                                      Basiu te stale gadające przez fona to chyba ja big_grin nie wiedziałam, że tak ślicznie wyglądam z tym sprzętem https://img46.imageshack.us/img46/2118/buziaczki03lr3.gif
                                    • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:31
                                      Aniu...kto się lubi ten się czubi kiss I dziękuję za kierunkowskaz-teraz na pewno nie pobłądzę.Też mnie musisz troszeczkę lubić skoro taki uśmiechnięty znak dla mnie wstawiasz tongue_out
                                      • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:38
                                        Lubię Cię bardziej niż troszkę Diqua po każdym Twoim wpisie najpierw pękam ze śmiechu , a dopiero potem odpowiadam. Wiem wiem, zaraz znikniesz,bo Ci sklepy zamkną https://img90.imageshack.us/img90/4895/strzalka2ce8.gif
                                        • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:49
                                          Anka często smakowicie gotujesz dla całego pułku, że aż ślinka cieknie. A nas tu coraz więcej jest. Czy pomyślałaś już o dużym stole, bo o ile dobrze sobie przypominam to miałaś zamiar taki nabyć. ???wink
                                          • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:53
                                            Witajcie raz jeszcze.
                                            Ja juz po spacerku i małych zakupach.
                                            Aga43waw nie dzwoni więc chyba została w szpitalu.
                                            Trzymamy kciuki.
                                        • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:54
                                          Skoro Ania już wie...to ja spadam bo syn już wrzeszczy pod domem w samochodzie-normalnie standardowy facet się z niego robi...strach się bać wink A my kobiety wiadomo...a to jeszcze kremik,a to jeszcze jakaś twarzowa tapeta,a to wlosy poprawić a to jeszcze na forum wpisik wink...zwłaszcza na starość to potrzebne i nie wiem czy pomaga w wyglądzie ale przynajmniej tak sobie wmawiam hihi.
                                          Więc do miłego spadam papa
                                          • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 10:55
                                            No i jeszcze...witajcie Eli i Łezko-mam nadzieję że chociaż dziś podrzemałaś
                                            Już naprawdę lece bo syn mnie zlinczuje a sklepy...
                                            • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:07
                                              Tak Diqua. Dziękuję. mam nadzieję, że Twoje spanie na tym nie ucierpiało. wink
                                              • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:13
                                                Leć, leć Diqua, a wszystko to co robisz dla siebie na pewno pomaga !smile
                                              • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:13
                                                Elu tony żarcia produkuję z przyzwyczajenia... Stół mam dalej malutki... ale bez obaw, wszystkich zapraszam o kazdej porze dnia i nocy big_grin.https://www.stronka-agusi.pl/images/pommes1.gif
                                                • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:19
                                                  Dziewczyny, spacerując dzisiaj odczuwałam kłucie w brzuchu. Ale to chyba normalne? Znaczy goi się? Prawda?
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:23
                                                    Tak jest Łezko wszystko się zgadza goi się jak nic smile

Anka to świetnie! Jak się za mocno odchudzimy to przylecimy do Ciebie na wyżerkę wink
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:25
                                                    A świetnie nie dotyczyło oczywiście internetu
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:33
                                                    Doczytałam Elu big_grin........ to kiedy wpadasz? i cała reszta też?? byle szybko, bo jak będziecie zbyt wychudzone, to ja się z Wami nie bawię... nie chcę się nabawić kompleksów big_grinhttps://www.stronka-agusi.pl/hosting/images/pvt5od8g9s8aahmewtz3.gif
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:36
                                                    Aga43waw przyjęta do szpitala. Czeka na konsultacje. Pozdrawia Was wszystkie. kiss
                                                    Jeszcze się odezwie.
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:55
                                                    Dzięki Łezko za wieści i trzymamy cały czas kciuki !
                                                    Anka pomyślimy, a póki co może przystopuj trochę z tym pichceniem wink

kwiatUsunięta macica i przydatki w marcu 2010 r. Poprzeczne cięcie brzucha. Wynik HP. ok. HTZ Climara-50kwiat
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 11:52
                                                    Chyba mi coś nie wysłało więc powtarzam;
                                                    Ania, Eli dziękuję. ulżyło mi.
                                                    Aniu zrób coś też z moim kompem a raczej z internetem, zawiesza się.

Aga43waw przyjęta na do szpitala. Czeka na konsultacje. Pozdrawia Was wszystkie kiss
                                                    i jeszcze sie odezwie.
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:02
                                                    Jestem ,ale zaraz znowu wybywamsmile
                                                    Lezko dzieki za wiesci smile Pozdrow Age kissBedzie OK smile

Zauwazylam dziwna zaleznosc: Jak mnie nie ma ,to uaktywnia sie Eli, a kiedy wracam, juz Jej nie masmile Eli kiss

Kupilam dzisiaj miedzy innymi jajka

https://www.ilovegif.net/immaginianimateglitter_divertenti/buffecomichestranesimpatiche/12/02.gif Paaa...kiss
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:05
                                                    Karmo witaj ! Też zaraz wybywam. Nie zawsze da się wszystko zsynchronizować niestety. Ale i tak bardzo Cię polubiłam smile Bywaj...
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:27
                                                    Dziewczyny! Bardzo Pilna Sprawa!

Aga43 ma podjąć decyzję jaką mają zastosować metodę operacji: czy przez pochwę, czy cięcie brzucha?
                                                    Bardzo Was prosi o pomoc w podjęciu tej decyzji.
                                                    Dodam, że Profesor powiedział coś mniej więcej tak: iz istnieje możliwość usunięcia macicy przez pochwę jedna z racji jej stanu, wyglądu może się zakończyć i tak cięciem brzucha. Aga nie wie co robić.
                                                    I jeszcze jedno. Chyba 10 lat temu miała usuwanego mięśniaka przez powłoki brzuszne.Mówi, że ze 3 mis. potem do siebie dochodziła.
                                                    Proszę, co radzicie?
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:33
                                                    Łezko ,napiszę tak : jeżeli lekarz który ją będzie operowal jest obeznany w tej metodzie to może będzie dla niej lepiej przezpochwowo usunać macicę ,ja miałam przezbrzusznie bo słyszałam że nie wszyscy lekarze potrafią dobrze to zrobić smile
                                                  • agulutka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:37
                                                    witajcie skarbki kochane....jesli chodzi o AGA43 to ja nieporadze nic bo nieznam sie na tym....bylam u lekarza i niema jeszcze wynikow...za dwa tyg mam przyjsc sie dowiedziec czy sa wyniki..bo jak pojde do szpitala musze miec komplet wynikow..takze pozostalo mi czekanie ... AGA43 TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE...
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:40
                                                    W takiej sytuacji zdałabym się na ostateczną decyzję lekarza. To on najlepiej powinien wiedzieć jaki sposób w tym przypadku jest najwłaściwszy.
                                                    Dodam, że ja nie musiałam takiej decyzji podejmować. U mnie ze względu na duże zmiany cięcie brzucha było zadecydowane odgórnie.
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:45
                                                    Ale właśnie lekarz kazał Jej zdecydować.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:49
                                                    Więc dlatego napisałam że musi być pewna czy lekarz który będzie ją operował operuje dobrze tą metodą smile
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:53
                                                    Tak Basiab. Racja! Właśnie Jej powiedziałam, że ma odszukać lekarza, który Ją będzie operował i z nim musi porozmawiać, i zapytać jaka metoda dla Niej będzie najlepsza.
                                                    Dziękuję Dziewczyny.
                                                    Ale może jeszcze któraś coś podpowie?
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:59
                                                    Lezko zajrzalam,a tu taki dylemat..Slyszalam,ze po operacji droga pochwowa dochodzi sie szybciej do siebie,bo nie ma ciecia powlok brzusznych.Szybciej sie wstaje ,chodzi.Chyba Dminicka byla operowana ta metoda?Moze tu zajrzy?To co mowi Basia ma sens,bo wazne ,aby lekarz operujacy potrafil wykonac zabieg taka metoda, zeby nie narobic szkod.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:04
                                                    Bo to jest tak samo jak z laparoskopią ,też tylko niektórzy lekarze potrafią tą metodą usuwać narządy rodne,dlatego ważne jest rozeznanie w umiejętnościach lekarza zeby wiecej szkody nie narobil niz pożytku smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:06
                                                    Popatrzcie jak Dminicka sie błyskawicznie pojawila wywołana do odpowiedzi wink
                                                  • dminicka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:13
                                                    big_grin ..się rozumie Basienko...padło pytanie i ja juz na bacznośćbig_grin
                                                    Po to tu jestesmy..czasem trzeba szybko podejmowac decyzje....lepiej poczytac kilka odmiennych zdan...smile
                                                    28 wrzesien 2010 r. usunięcie macicy bez przydatkow droga pochwową.Hp oksmilekwiat
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:07
                                                    Kurczę Karma, strasznie się zdenerwowałam. Nie dość, że dziewczyna zdenerwowana to jeszcze każą Jej decydować. Ale może uda się Jej złapać lekarza i on jakoś Ją naprowadzi....
                                                  • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:09
                                                    Łezko u nas tylko Dominika miała taką operację i jest z niej zadowolona, ale ostrzegła że na taką operację można się zdecydować jedynie jak ma się pewność, że operujący lekarz jest w tym bardzo dobry. W przeciwnym razie istnieje zagrożenie uszkodzenia dróg moczowych. Jednak jak wszystko pójdzie dobrze to szybciej się wraca do pełnej sprawności.
                                                    I tak podobno podpisuje się przed operacją zgodę, że w razie czego mogą przeciąć powłoki brzuszne. Nie wiem, czy przypadkiem nie ma wpływu na decyzję o tej operacji waga pacjentki, chyba o tym dziewczyny wspominały, ale jeszcze poszukam .
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 12:56
                                                    to może niech robią przez pochwę, a gdy zajdzie konieczność to wtedy w ostateczności rozetną brzuch...
                                                  • dminicka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:04
                                                    Czesc Dziewczynysmile
                                                    A propos pytania: jasne , ze niech sprobuja przez pochwę- odpada potem problem z blizna i jej gojeniem.Ja rowniez musialam byc swiadoma tego, ze jak cos nie wyjdzie przezpochwowo , to jednak rozetna brzuch.
                                                    Przy kazdej wizycie w szpitalu słyszałam, ze sie chirurg "bardzo namęczył" ze mną, ale jednoczesnie był "dumny i blady" , ze mu sie udało...big_grin

28 wrzesien 2010 r. usunięcie macicy bez przydatkow droga pochwową.Hp oksmilekwiat
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:10
                                                    Dominicka Dziękuję. Ulżyło mi. Już Jej przesłałam Twoją podpowiedź. kiss
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:12
                                                    Dziękuję olikkk.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:14
                                                    Olikk o tym uszkodzeniu drog moczowych to mówily pielegniarki w szpitalu gdzie ja bylam operowana smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:16
                                                    Dminicko to już teraz wiemy jak wywabic Cię z ukrycia big_grin
                                                  • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:25
                                                    Wpadłam tu chwilkę zaalarmowana przez Łezkę i oderwałam się od klejenia stosu pierogów, więc nie jestem na bieżąco, ale później poczytam co u Was kiss
                                                    Ucałowania dla Agi i mam nadzieje, że razem z lekarzem podejmą właściwą decyzję smile
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:27
                                                    Muszę na razie lecieć. Trzymajcie się kochane !
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:27
                                                    cyt. Agę 43: "Już byłam, zdecydowałam się na dolną. Powiedział, że ze względu na złożoność operacji będzie dobierał doświadczonego operatora. Dam znać.. Kochane jesteście wszystkie. Buzi."
                                                    Kochane jesteście wszystkie
                                                    Dziękuję.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:34
                                                    Eli pa smile , karma kiss ,łezko wazne że powiedziała lekarzowi o obawach ,wiec musi być dobrze ,Olikk jak już lepisz stos pierogów to chetnie bym sie załapała na gotowe wink
                                                  • dminicka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:21
                                                    Basiu...przy kazdej operacji jest ryzyko...skalpel u nieuwaznego , niedoswiadczonego chirurga to grozna bron...czy to przez pochwe czy przez brzuch...a jeszcze jak pomysli człowiek o tym, zeby nie zaszyli czegos ponadto...lepiej nie straszyc...
                                                    Myslę, ze niedoswiadczony chirurg , sam boi sie podejmowac takiej operacji...

• basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:24
                                                    Dminicko swieta prawda co mówisz ,tylko wiesz żeby na jakiegos nadgorliwca nie trafić co mu się zdaje że umie wszystko wink
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:24
                                                    Hej Dminicka .Mysle,ze niedoswiadczony lekarz nie powinien sam sie "pchac" do trudniejszych operacji.Mam nadzieje,ze tak wlasnie jestsmile
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:26
                                                    hihi Basia my znowu - pelna synchronizacjabig_grin
                                                  • dminicka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:31
                                                    Oczywiscie dziewczyny macie racje.Dlatego opowiadałam Wam swoją historie, bo ja szukałam specjalnie takiego lekarza, ktory sie podejmie operacji przez pochwę.Ten, do ktorego chodzilam przez kilka lat, na moje pytanie o mozliwosc takiego zabiegu odpowiedzial "Jak ktos to robi , to moze tak.."- czyli, ON tego nie robił!!!
                                                    Trafiłam nastepnie go ginekologa, ktory SAM mi zaproponował ten rodzaj operacji. A ja skwitowałam to zdaniem" Własnie czekałam na taka propozycje"...
                                                    Jasne, ze trzeba uwazac, aby nie byc krolikiem doswiadczalnym.......................

• lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:41
                                                    Tak, z lekarzami różnie bywa. U mnie na sali była Pani, która zgłosiła się do szpitala w celu zdiagnozowania. W trakcie badania lekarz przebił macicę i musiała być operowana (usunęli wszystko). Jak potem zrobiłam wywiad to właśnie opinia o tym lekarzu jest nie najlepsza. Jest zarozumiały i wydaje mu się , że wszystko już wie. Zero pokory. Źle się z nim współpracuje. To słowa pielęgniarek. Chodzi o niejakiego Zaleskiego z Krakowa. Piszę to z pełną świadomością jakby któraś z Pań miała pytanie co do umiejętności tegoż doktorka.
                                                    I wyobraźcie sobie , że nawet nie przyszedł tej Pani przeprosić. Pani jest już na szczęście babcią i powiedziała, że nie będzie robić afery ale gdyby to trafiło się młodej dziewczynie......
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 13:44
                                                    I jeszcze cytat Agi: "Wariatki kochane. Będę dzielna. A czy potem dostanę długie zwolnienie? Chcę odpocząć. smile"

Chyba ma dobry humorek. smile
                                                  • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 14:06
                                                    Łezko powiedz Agusi , że zwolnienia dostanie z pewnością wystarczająco dużo na tyle, żeby odpocząć, ale tylko od pracy zawodowej, natomiast nie może liczyć na zwolnienie od forum niestety smile
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 14:12
                                                    Eli z wzajemnosciasmile
                                                    Troche opozniony "zaplon" mamsmile
                                                  • agulutka Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 14:51
                                                    LEZKO40 az mi ciarki przeszly...ja tez mam isc na badanie i konsultacje do szpitala... aha dziewczyny:LEKARZ POWIEDZIAL ZE WIDZI POCZATKI ENDOMETRIOZY....to cos z miesniakem zwiazane??
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 14:58
                                                    Agulutka ,ENDOMETRIOZA to przerost błony śluzowej macicy ,nie wiem czy jest to związane z mięśniakami bo ja miałam endometrium w normie tylko był też stan zapalny po badaniu hp .Ale nadmierny rozrost endometrium nie jest w porządku smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:01
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Endometrioza Agulutka ,zajrzyj na tę stronkę z linku smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:04
                                                    Teraz już też wiem że endometrioza nie ma nic wspólnego z mięśniakami wink
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:11
                                                    Z tego co wiem,endometrioza czesto atakuje jajniki w wyniku czego tworza sie na nich torbiele.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:15
                                                    www.endometrioza.sos.pl/content/view/43/62/ Pozwoliłam sobie wkleić jeszcze jeden link na stronkę dotyczącą Endometriozy smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:18
                                                    karma masz rację smile
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:26
                                                    Dzieki Basiu smileJednak Agulutka nie musisz sie obawiac wszak u Ciebie jest poczatek endometriozy i zapewne farmakologia da jej radesmileZdrowkasmile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:28
                                                    https://www.stronka-agusi.pl/gify/images/347throw.gif A teraz znikam na trochę ,miłego popołudnia życzę smile
                                                  • malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:29
                                                    Miałam poza męśniakiem endometriozę. Jest to przerost blony sluzowej macicy. I nie mart się Agulutka, moja koleżanka tez miała endometriozę, ma 33 lata. Lekarz wyleczył ją dośc szybko, bo leczenie trwało 3 miesiące.Brała odpowiednie hormony. Teraz koleżanka rozpoczęła starania o kolejnego dzidziusia, nic nie stoi na przeszkodzie. Leczenie zakończylo sie pozytywnie.
                                                  • malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 15:46
                                                    No tak...jak ja mam chwile na oddech, wszystkie Panie zajęły się innymi sprawami niz forum smile
                                                  • mani-a112 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 16:35
                                                    Witam
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 16:54
                                                    Wpadłam zajrzeć co tu słychać i sprawdzić czy nikt przypadkiem nie woła pomocy...
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:00
                                                    Aaaa ...Olikkk moja nowo zdobyta ranka goi się. Jest mała blizna. Głowa przestała boleć. A nastrój taki w miarę...
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:07
                                                    Maniu cóż to za jakiś uparty bakcyl Cię zaatakował?... uncertain Zdrowiej kobieto szybciej
                                                    A Karola znów się nie odzywa...jak rany sad
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:23
                                                    Goście pojechali więc wracam smile
                                                    Widzę, że nie tylko ja byłam gadułą przez ostatnie godziny smile
                                                    Maniu widzę, że twoja choroba nie odpuszcza. Chyba kolejny antybiotyk powinien ją zwalczyć, czego życzę smile
                                                    Łezko pozdrów Agę. Chociaż nie znam się na tych metodach operowania (góra czy dół) ale jeśli lekarz doświadczony to dołem pewnie mniej obciąża organizm.
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:30
                                                    Dziewczyny chętnie dzielę sie z Wami moimi radościami i smutkami.
                                                    Tym razem wiadomośc radosna 4+ z kolejnego zaliczenia smile
                                                    Od razu jest większa chęć do nauki smile
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 17:51
                                                    Marysiu Ty kujonie tongue_out wiedziałam że tak będzie.Nie chcę mówić a nie mówiłam ale...A NIE MÓWIŁAM suspicious
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 18:02
                                                    Diqua muszę się przyznać, że sporo się uczę. Zresztą poza pracą nie mam innych zajęć. Ale niekoniecznie idzie to w parze z dobrymi ocenami. Zdarzają mi się 3 a w poprzednim semestrze kiedy chorowałam miałam dwie poprawki sad Moje pierwsze poprawki w ciągu 2 lat. Trochę to przeżyłam. Szkoda, że wtedy nie było tego forum. Byłoby gdzie pomarudzić tongue_out
                                                  • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 18:44
                                                    Dziewczyny jestem z Was dumna : )
                                                    Łezka o 12:27 poprosiła nas o konsultacje w sprawie pomocy dla Agi .
                                                    Policzyłam, że w ciągu jednej godziny do 13:27, kiedy już Aga podjęła decyzję i podziękowała nam za pomoc, dokonano w tej sprawie ok 25 wpisów !
                                                    I to nie koniec, bo dyskusja trwała nadal kiss
                                                    Jesteście kochane kiss

Karma skąd Ty wzięłaś takiego pomocnika do zakupów big_grin Mam nadzieję, że monitoring nie zorientowała się kto zatrudnia to ptactwo smile
                                                    A te Twoje jajeczka to dziwnie jakoś na mnie patrzą smile

Diqua może gdzieś w zoo udałoby się opylić te biedrony, to miałabyś z tego jakiś zysk i może jakieś zwierzaki przy okazji, a tak to na bank znowu do Ciebie powrócą jak się ociepli smile Ciekawa jestem w jakim tempie Ty robisz zakupy skoro tak późno wychodzisz przed zamknięciem tych Waszych sklepów smile Ja bym się wściekła, gdybym musiała przy zakupach zerkać na zegarek angry

Aniu z tych Twoich gifów nawet mój wnusio boki zrywa kiss

Basiu pierogi jeszcze zostały, więc zapraszam, a Twój "żelowy miś" też przypadł do gustu Patrykowi smile
                                                    Podobnie jak "Świeć gwiazdeczko" , którą dostał od Łezki smile

Agulutka fajnie, że wpadłaś do nas na POGADUCHY kiss
                                                    Z nami z pewnością będzie Ci weselej smile

Dominiko , jestem pod wrażeniem Twojej szybkiej reakcji w sprawie Agi smile
                                                    Chyba odbierasz wieści z forum telepatycznie - dzięki smile

Gosiu masz szczęście, że gimnastyka umysłu pozytywnie wpływa na Twoją pamięć smile U mnie z pamięcią niestety jest znacznie gorzej niestety sad

Maniu jak dobrze, że żyjesz smile Zdrowiej szybciutko smile

Eli dobrze, że główka się goi i nastrój taki w miarę .... kiss

Mario proszę jakie dobre wieści 4+ GRATULACJE kiss
                                                    Teraz masz forum i możesz pomarudzić, ale jakoś dziwnie się nie martwię, że będzie taka konieczność smile Jak tyle kciuków za Ciebie się trzyma to poprawek nie będzie smile

Karola a Ty znowu zamilkłaś sad Tylko nie strasz nas, że znowu coś jest nie tak sad
                                                    Wyślij choć pustą kopertę jak Ania wczoraj smile

Bożenko mam nadzieję, że wypoczywasz i jest wszystko ok smile

Or-e ile już książeczki kilogramowej pochłonęłaś pod kołderką ? kiss

Beciu kiedy Twój komputer osiągnie sprawność ? Chciałybyśmy Cię tu widzieć jeszcze przed operacją smile
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 18:56
                                                    Aga43 już po laktulozie. Mąż wykupił Jej opiekę pielęgnirską na noc. Jest dzielna bo wie, że nie jest sama (tak napisała) i oczywiście ma rację. Trzymamy kciuki.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:08
                                                    Olikk moja wnuczka w maju będzie miała 2 latka,jak przychodzi do Nas do w pełnym umundurowaniu pakije się do pokoju gdzie jest komputer i i domaga sie " gu,gu" jak nazywa swojego idola wink
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:09
                                                    pakuje się miało być ,haha ,pisać nie umiem wink
                                                  • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:17
                                                    No to jeszcze jedna wiadomość od Agusi cytuję:
                                                    Dzięki, kocham Was i nie boję się tego tak napisać !
                                                    Poznałam też głosik Agusi - bardzo sympatyczny podobnie jak głosik naszej kochanej Łezki smile
                                                    Mamy wszystkie nadzieję, że mając takie wsparcie i dodatkową opiekę po operacji, o którą zatroszczył się jej małżonek, wszystko będzie ok smile
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:04
                                                    Oliku z gruntu nie lubię zakupów,więc wpadam do sklepu z kartką i lecę...a ze sklepy znam to nie muszę szukać tylko wiem gdzie co jest.Dziś z synem,(który też preferuje krótkie zakupy) zaliczyliśmy trzy duże sklepy,robiąc zakupy na tydzień-czyli nie mało, i wróciliśmy do domu w godzinę,piętnaście minut big_grin
                                                    Inaczej ma się sprawa gdy jadę z Niedźwiedziem...On uwielbia łazić po sklepach i ogląda prawie wszystko niezależnie od tego czy to potrzebuje...a ja się wkurzam uncertain
                                                    A na tych małych,czerwonych,nakrapianych wredotach raczej interesu nie zrobię tongue_out
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:08
                                                    Łezko miło słyszeć że u Agi już wszystko dobrze-pozdrów ją cieplutko i niech się trzyma.
                                                    A Ty nie martw się,mój sen nie ucierpiał na tym że we dwie "na nim" spałyśmy wink Tak ze możesz się "podpinać" ile chcesz suspicious
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:13
                                                    To super Diqua bo sen to najlepsze lekarstwo. Dziękuję.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:17
                                                    karma,to się nazywa drążenie tematu do końca wink
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:21
                                                    Haha Basia tak jest,bo my bardzo "dociekliwie skrupulatne" jestesmysmile
                                                  • malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:26
                                                    Witam wieczorkiem w Klubie Gaduł smile
                                                    Łezko, przekaż pozdrowienia dla Agi smile Kciuki sa trzymane smile
                                                    Mario, gratulacje za dobra ocenę smile A te trójki są Ci wybaczone smile
                                                    Wiecie dziewczyny drogie, przez to moje wcześniejsze chodzenie spać czas na zajęcia domowe mi sie znacznie skrócił... I jakoś teraz nie wyrabiam się ze wszystkim. Jeszcze jak mąż popołudniu pracuje, jestem sama to szybciej wszystko robię. Ale kiedy jest mąż, to zaczynamy od pogawędki, kawki... A czas leci smile A gotowanie "na dwa gary", jeden dla męża, drugi dla mnie dietetyczny zajmuje tez więcej czasu.
                                                    Zatem spadam do kuchni sprawdzić stan gara mężowskiego smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:43
                                                    https://wgrywacz.pl/images/648fruuuu_lecimy_spa_263_.gif Dziewczyny dobrej nocy życzę kiss
                                                  • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:53
                                                    Basiu i jak ja mam spokojnie spać z taką czarownicą shock
                                                    Do tego dziś w nocy jestem sama sad W razie czego przyjdę po pomoc na forum, pewnie Łezka albo Diqua będą dyżurować to mnie pocieszą smile
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 19:57
                                                    Łezka zaraz padnie ale od 4ej będę do dyspozycji http://emots.yetihehe.com/2/spioch.gif
                                                  • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:03
                                                    No to zmykaj do łóżeczka i śpij spokojnie Łezko , bo 6 godzin snu na dobę podczas rekonwalescencji to troszkę maławo kiss
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:06
                                                    DOBRANOC Wszystkimkiss
                                                    Spokojnej Nocy pelnej Kolorowych Snowsmile

https://dl9.glitter-graphics.net/pub/1003/1003699f4dnpd0hbk.gif
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:04
                                                    Małgosiu niech Basia właśnie włączy turbodoładowanie. Może ekspresowo doleci na Pomorze.
                                                    Już parzę kawę smile
                                                  • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:07
                                                    Mario dla mnie herbatkę, a tymczasem zmykam do kuchni coś przekąsić smile
                                                    Wpadną troszkę później, żebyś mogła się troszkę pouczyć do kolejnych egzaminów smile
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:10
                                                    Dobranoc. http://emots.yetihehe.com/2/aniolek.gif
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:15
                                                    dobranoc Łezko. Spij dobrze i dłuuuuuuuuuugo smile
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:18
                                                    Mario, chciałabym ale czasami sie po prostu przebudzę dopadają mnie myślenice i nie potrafię później zasnąć.
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:30
                                                    Jeszcze zagladam mimo,ze juz Dobranoc powiedzialamsmile
                                                    Lezko dosc czesto dopadaja mnie takie "myslenice" i Wiesz co mi pomaga?Lapie za jak najnudniejsza ksiazke i po przeczytaniu paru stron zasypiamsmileNo i dobrze dziala wypite przed snem cieple mleko.Spij dobrzesmile
                                                  • malgos65_2 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 20:41
                                                    Łezko, jakis czas po operacji miałam takie problemy ze snem. Teraz to juz tylko wspomnienie, bo sypiam dobrze.
                                                    I właśnie chcę tego wszystkim Wam życzyć - dobrej nocy ze zdrowym snem smile
                                                    Dobranoc smile
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 21:02
                                                    Prasowanie zakończone. W poczuciu dobrze spełnionego obowiązku mogę udać się na zasłużony wypoczynek. Wizyta mojego kochane urwisa (ma 2 latka) też mnie trochę zmęczyła. On za mną przepada z wzajemnością zresztą, więc oczywiście wygłupialiśmy się.
                                                    No a starośc nie radość big_grin

Kolorowych snów dla wszystkich.

https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7j28-MIims5VGwfwAv3zroGlL4ffyRGWBhU_5iEIJ2hgCCv1s
                                                  • or-e Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 21:24
                                                    Dobranoc kochane koleżanki, nic nie pisałam....ale wszystkie wpisy przeczytałam , do jutra kiss

https://img713.imageshack.us/img713/7574/biggkiss.gif
                                                  • olikkk Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 22:23
                                                    Łezko czasem takie nocne "myślenice" mogą przynieść dobre owoce smile

Mario myślałam, że Ty pochłaniasz wiedzę na tym urlopie naukowym, a tu prasowanie?
                                                    Ale masz rację czasem trzeba dać główce trochę odpoczynku smile

Or-e cieszę się, że do nas zerkasz kiss

Życzę wszystkim https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTuxIP3OI1yuxC2sS7fPRZ7TN3ch8faikRtd2lyACoVJZnnxJK_
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 15.02.11, 23:51
                                                    No i pusto...więc i ja dam odpocząć laptopikowi a ja zliczę jeszcze jakiś film smile
                                                    Więc wszystkim życzę fijołkowych snów
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:02
                                                    DZIENDOBEREKsmile
                                                    Wspanialego Dnia Wszystkim Zycze kiss
                                                    Mnostwo Radoscismile Syrenkismile

https://www.ilovegif.net/immaginianimateglitter_saluti3/ciao/08/01.gif

Widze ,ze Lezka chyba pospalasmile To dobrze.
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:28
                                                    dzień dobry smile Witam wszystkich w 3-ej części Pogaduch, jeszcze nie przeczytałam co pisałyście i może wieczorkiem nadrobię.

Milutkiego dnia wszystkim życzę i bawcie się dobrze wink
                                                    Jak mawia moja koleżanka, ŚRODA MINIE TYDZIEŃ ZGINIE suspicious Trzymajcie się cieplutko.... kiss
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:38
                                                    Witajcie ranne ptaszki smile
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:40
                                                    Olikku byłam na wagarach big_grin poszłyśmy z koleżanka do knajpki na piwko i tak mnie przewiało w drodze powrotnej że do dzisiaj gardło czuję ale jest o niebo lepiej niż wczoraj. Wniosek z tego taki że już za stara jestem na wagary big_grin Pozdrawiam serdecznie kiss
                                                  • or-e Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:42
                                                    https://img510.imageshack.us/img510/5144/jimmycricketgrhellofrie.gif

Dzień dobry rannym ptaszkom kiss
                                                    Mnie dzisiaj już przed piątą obudzili hałaśliwi sąsiedzi i po spaniu...trudno, chodzę do pracy wstaję przed piątą, mam zwolnienie....i też wstaję przed piątą....wink
                                                    Obrazek jest duży, ale nie umiem jeszcze zmniejszać gifów sad
                                                    Oliku ja cały czas to forum czytam, to jest moja strona startowa, tylko nie zawsze mam coś do powiedzenia.
                                                    Wczoraj zasmuciłam się stanem morgi777...zdrowiej morgi777 życzę dużo zdrówka i wytrwałości, cały czas o Tobie myślę kiss
                                                    Miłego i spokojnego dzionka przyjaciółki kiss kiss

• karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:55
                                                    Witajcie Kochanesmile
                                                    Mario Ty juz na nogach?Poodpoczywaj troche i baterie "naladuj" smile
                                                    Asia Zaszalassmile Kuruj gardziolkosmile
                                                    Or-e Tak to jest z tym wstawaniem.Organizm dziala jak zegareksmile
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 06:58
                                                    Or-e , a skad masz wiadomosci o Morgi?Tutaj chyba nie bylo postu od Niej? Zaraz sprawdze...
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:04
                                                    Juz wiem, znalazlam. Morgi Wyjdziesz w koncu na prosta.Tak musi byc!Jestes bardzo dzielna i bedzie wszystko dobrze.Pozdrawiam Cie bardzo cieplokiss
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:05
                                                    Witajcie Dziewczyny.... https://img231.imageshack.us/img231/4343/kotrozacb8.gif
                                                    Wczoraj internet mnie zawiódł i musialam czekać na pomoc Męża, ale już jest big_grin
                                                    O zdrowiu Morgii często myślę. Jak ktoś ma z Nią kontakt to pozdrówcie proszę ode mnie serdecznie smile
                                                    Dziś Beci.a ma zadzwonić to dopytam co z Nia się dzieje.
                                                    kwiat27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok smile. Śląsk kwiatkwiatkwiat
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:10
                                                    Aniu kiss
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:19
                                                    Ore, Karma, Maria, Aniu smile Witajcie kiss
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:27
                                                    Witaj Asiu. Dziekuję.
                                                    Wczoraj wieczorem myslałam, że jesteś bardzo zmęczona po pracy, że do nas nie zaglądasz a tu niespodzianka Asia na wagarach i to na piwku smile
                                                    A dzisiaj na którą do pracy ?
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:24
                                                    Karmo kiss Asiutka zwolnij Dziewczyno, bo nawet tradycyjnych napojów nie masz czasu zaserwować kiss Or-ekiss powyleguj się troszkę jak masz możliwość, jak się czujesz?
                                                    Mariokiss gratuluję i cieszę się z Twoich dobrych stopieńków.

https://www.stronka-agusi.pl/gify/images/347throw.gif
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:30
                                                    Karma ja wstałam dzisiaj już o 5:40 ponieważ wczoraj zasnęłąm już około 21:30. Super. Tak właśnie lubię, wcześnie zasnąć i wcześnie wstać.
                                                    Anka witaj i dziękuję smile
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:34
                                                    Mario tez tak lubiesmileKochana, zeby nie bylo ,ze ja sie nie ciesze z Twoich ocensmile Bardzo sie ciesze i gratuluje https://www.palermoviejo.com/palermoviejo/gifs/emoticons2/34.gif
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:34
                                                    Maria na wagarach byłam w poniedziałek a wczoraj faktycznie padłam, dzisiaj zaczynam o 8-ej i do 16-tej więc luzik. Jutro znowu będzie dłuższy dzień bo po pracy jadę do centrum spotkać się z koleżanką i wrócę około 21-ej. Zaraz jednak piątek więc będzie dobrze. Buziaki kiss
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:43
                                                    To przepraszam Asiu Jakieś mylne wnioski wyciągnęłam smile

Karma nic takiego nie przyszło mi do głowy. Przecież wiem, że podzielacie moją radość. Dziękuję smile
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:40
                                                    Też tak lubię Mario chociaż po operacji często budzę się trochę nieprzytomna hihi.
                                                    Dobra Asiu masz wybaczone,bo zaszalałaś wczoraj nieco na tym zimnie, dziś Cię zastąpię big_grin Proszę bardzo... herbatka i kawusia czeka
                                                    https://stronka-agusi.pl/hosting/images/5kq0d467lbx4ojczhfzf.gif
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:44
                                                    No to ja cos do plynow proponujesmile

https://www.ilovegif.net/immaginianimateglitter_alimenticibo/dolci/03/05.gif
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:49
                                                    A moze by tak tresciwe sniadanko? hihi

https://www.ilovegif.net/immaginianimateglitter_alimenticibo/buonappetitopranzo/05/09.gif
                                                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:53
                                                    Ja dziękuje za ciasto. Wczoraj złamałam swoje zasady i zjadłam ciacho. Jestem z tego powodu bardzo niezadowolona więc jeszcze raz serdecznie dziękuję smile Kiełbaskęe jadłam juz na śniadanie smile
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:54
                                                    Aniu dziękuję za kawkę i jutro postaram się poprawić suspicious

Karma za ciasto i takie śniadanko to ja podziękuję. Nie przepadam za czekoladą. Wiem, wiem jestem wyjątkiem. big_grin
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 07:57
                                                    Aniu masz rację muszę troszkę zwolnić bo znowu za dużo biorę na siebie i zaczynam tego nieogarniać. Poprawię się suspicious Zmykam do pracy, miłej środy.... Jak wrócę to znowu będzie długa lektura big_grin
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 16.02.11, 08:04
                                                    Jejka jakie Wy wybredne Jestescie tongue_out Nie to nie , sama zjem...wink