anula001 01.05.05, 21:53 Anisua) nie mam tu gg, odpoczywam od netu, ale sama rozumiesz ze taka rozlaka nam dobrze zrobi, hahha buzibuzi))) PS wszystko opowiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisua Re: Specjalne buziaki dla 01.05.05, 21:57 anula001 napisała: > Anisua) nie mam tu gg, odpoczywam od netu, ale sama rozumiesz ze taka > rozlaka nam dobrze zrobi, hahha > buzibuzi))) > > PS wszystko opowiem hello)))))))))))))))))) a ja ci też opowiem parę rzeczy;DD tęsknię aj lowju;DDDDDDD Odpowiedz Link
anula001 Re: Specjalne buziaki dla 01.05.05, 22:01 alez mnie wzruszylas dziecko kochane, takl publicznie, a mialysmy milczec) no to teraz na zapowiedzi mozemy juz dac, hahahahahhahahhahahahaa'tez tesknie Odpowiedz Link
konrado80 Re: Specjalne buziaki dla 01.05.05, 22:05 a mnie nikt nie kocha, nikt za mna nie teskni i wogole nikt i nic ( Odpowiedz Link
anisua Re: Specjalne buziaki dla 01.05.05, 22:09 konrado80 napisał: > a mnie nikt nie kocha, nikt za mna nie teskni i wogole nikt i nic ( a niech będzie ciebie tez konrad aj lawju)) Odpowiedz Link
anisua Re: Specjalne buziaki dla 01.05.05, 22:05 hmm jakby ci to powiedziec..dziecko nie moze byc starsze od matki..))))) i nie płacz ze wzruszenia;DDDD całuski for ju i baw się dobrze i pozdrów wszystkich Odpowiedz Link
anula001 Re: Specjalne buziaki dla 01.05.05, 22:09 a co nie moze, u nas moze) dzieki, pozdrowie Ty do pracy jutro bidoku? Odpowiedz Link
anisua Re: Specjalne buziaki dla 01.05.05, 22:18 anula001 napisała: > a co nie moze, u nas moze) > wiem... nawet nie wiesz jak wam tego MORZA ZAZDROSZCZĘ;/ > dzieki, pozdrowie > Ty do pracy jutro bidoku? noooo a wy tam imprezowac bedziecie.. gdzie jest sprawiedliwośc na tym swicie????????????? Odpowiedz Link