martadela19 15.06.09, 17:13 Witam.Czy ktoś zna tą agencje pracy???Co o niej sadzicie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Eurotemp Olsztyn IP: *.net.pbthawe.eu 30.11.09, 11:27 bylem zatrudniony przez to biuro i tak jezeli chodzi o kase to spoko wyplacalni sa ale jezeli chodzi o reszte tzn., organizacje itp to mi sie nie podoba. Odpowiedz Link
moja_przerwa Re: Eurotemp Olsztyn 04.12.10, 16:20 sprawdź sobie tą firmę w linku w moim opisie:) a resztę proszę o jej opisanie i komentarze :) Odpowiedz Link
Gość: neron Re: Eurotemp Olsztyn IP: *.elk.mm.pl 29.09.10, 17:57 witaj,jest spoko jesli chodzi o pieniazki ale co do mieszkan to czasami przeginaja,ale ogolnie jest ok Uwazaj tam na polaczkow,ktorzy za pare centow cie sprzedadza no i na WIELKA PANIA koordynator MONIKE,kawal szmaty. Odpowiedz Link
Gość: ewab Re: Eurotemp Olsztyn IP: unknown 23.11.10, 20:04 witaj. moj maz tam pracuje co z ta monika jaka jest tak naprawde???? napisz mi cos wiecej prosze Odpowiedz Link
Gość: ewab Re: Eurotemp Olsztyn IP: unknown 23.11.10, 20:08 pozdrawiam cie Ewa. jesli mozesz napisz mi cos o tej firmie jesli mozesz. z góry dziekuje Odpowiedz Link
Gość: bezrobotny koszali Re: Eurotemp Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 24.04.11, 10:10 zgadzam sie pani monika to wielka suka udaje h... wie kogo .. Odpowiedz Link