cieplejszerejony 09.11.09, 15:39 Szukam koleżanki do wspólnego wyjazdu za granicę, najlepiej z Trójmiasta. Nie oferuję pracy, szukam towarzyszki podróży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cieplejszerejony Re: Wyjazd 12.11.09, 08:29 Nie mam wybranego miejsca, to wszystko przede mną. Nie chciałabym wyjeżdzać sama, dlatego najpierw orientuję się, czy znajdę kogokolwiek do towarzystwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Wyjazd 13.11.09, 07:49 Ja bym, ci radzil sie zorientowac gdzie mozesz prace otrzymac,bo z tym nie jest dzis latwo w Europie,mozesz napisac jakie masz wyksztalcenie i jaka praca cie interesuje?? Niemcy by cie interesowaly?? Mieszkam tu juz 19 lat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cieplejszerejony Re: Wyjazd 13.11.09, 12:35 Orientuję się cały czas, ale jak piszesz nie jest wcale tak łatwo. Wykształcenie wyższe (Akademia Morska), ale wiadomo, że za granicą polskie studia nie mają często racji bytu. Zresztą mogę robić prawie wszystko i prawie wszędzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Wyjazd 13.11.09, 15:20 Z wyzszym wyksztalceniem byloby szkoda pracowac jako zwykly pracownik,no ale kazdy poczatek jest ciezki,co moglabys robic z dyplomem Akademi Morskiej??:)Moze moglbym ci pomoc,mieszkac moglabys u mnie:)mam duzy domek i jestem sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cieplejszerejony Re: Wyjazd 16.11.09, 08:21 Ok. a za wynajem ile żądasz? :) Na początek mogę pracować jako zwykły pracownik:) Także czekam z cierpliwością jaka jest twoja propozycja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maras2011 Re: Wyjazd 16.11.09, 09:00 Chłopaku po co ty piszesz z tym dewiantem ,daj sobie spokój z tą Lubecka ,uważaj !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś