Gość: domi IP: *.devs.futuro.pl 10.01.05, 20:10 bardzo proszę o opinie na temat firmy concordia zajmującej pośrednictwem pracy na farmach w wlk.bryt. oraz o firmie farm camps z bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinamina Re: concordia IP: 83.168.125.* 10.01.05, 21:39 firma concordia to bardzo dobry posrednik jechalam za ich pomoca i teraz jezdze juz na zaproszenie farmy, na ktora mnie wyslali - juz bezposrednikow. oni nie tylko wysylaja, ale usatalaja ostre restrykcje dla pracodawcow i opiekuja sie wyslanymi osobami - przyjezdzaja nawet kontrole, zeby sprawdzic czy sa ludzkie warunki pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monhann2 Re: concordia IP: *.tor.axxent.ca 10.01.05, 22:15 Nie wiem jak jest w chwili obecnej ale jak ja bylam na zbiorach malin w Szkocji ladnych pare lat temu, to byla to raczej taka sezonowa praca dla studentow, gdzie mozna bylo sobie jedynie dorobic na drobne wydatki w kraju a nie dorobic sie jakichs wielkich pieniedzy. Firma jest rzeczywiscie wiarygodna, zapewnia opieke, kontroluje pracodawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinamina Re: concordia IP: 83.168.125.* 11.01.05, 01:31 po 3 misiacach pracy przywiozlam 2000 funtow, czy to malo?? jako studentka mialam bym problem z zarobieniem takiej kasy w Polsce w ciagu calego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monhann2 Re: concordia IP: *.tor.axxent.ca 11.01.05, 18:01 To swietnie, w takim razie widocznie placa wiecej teraz niz w 1986 roku i to normalne!! My zbieralismy caly dzien i w sumie pamietam, ze w bardzo dobry dzien mialam 10 funtow. No, ale jak pisalam to bylo dawno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawciogafcio Re: concordia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:45 Bylem w Uk z Concordii dwa lata temu i musze powiedziec ze w tej chwili jest natlok studentow wiec i stawki poszly w dol. Na niektorych farmach oplaca sie parcowac ukrainca i bulgarom bo dla polaka to nie sa juz tak duze pieniadze jak kiedys Odpowiedz Link Zgłoś