Gość: zymelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:37 Czy ktoś zna firme German Contakt zajmującą się zakładaniem,prowadzeniem firmy dla Polaków pracujących w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronin Re: firma German Contact IP: *.proxy.aol.com 17.04.07, 19:51 Prowadzeniem firmy??Tzn ze TY nie musisz nic robic??Ales mnie rozsmieszyla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zymelka Re: firma German Contact IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:36 To mało wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beobachter Re: firma German Contact IP: *.isp.t-ipnet.de 19.04.07, 08:32 Skad ma to wiedziec Ronin-Pseudoniemiec? Prawdziwi Niemcy wyjechali ze Slaska do 1957 roku, reszta to przyszywane Niemcy, II kategorii. Grüsse aus Frankfurt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: firma German Contact IP: *.proxy.aol.com 17.04.07, 22:42 To sa takie firmy? To ja chetnie zaloze i poprowadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beobachter Takie firmy juz istnieja na terenie RFN IP: *.isp.t-ipnet.de 19.04.07, 08:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beobachter Re: Takie firmy juz istnieja na terenie RFN IP: *.isp.t-ipnet.de 19.04.07, 08:37 Najczesciej zakladaja ja dawni Arbeitsvermittler z Arbeitsamt lub Steuerberater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Takie firmy juz istnieja na terenie RFN IP: *.proxy.aol.com 19.04.07, 13:52 RFN? A nie BRD? "Najczesciej zakladaja ja dawni Arbeitsvermittler z Arbeitsamt lub Steuerberater" a Bilanzbuchhalter? Odpowiedz Link Zgłoś