Dodaj do ulubionych

Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum

IP: *.chello.pl 22.06.10, 17:23
Dlaczego tak bezkrytycznie wierzycie we wszystkie kłamstwa Kaczyńskiego? Czy
to przejaw jakiegoś zamroczenia, prania mózgu czy niedostatków inteligencji?
Dlaczego nie patrzycie na to co on faktycznie robił jak był premierem? Np.
pomoc powodzianom - teraz twierdzi, że on by dał 12000 zł, a jak był premierem
to trzeci bliźniak stwierdził, że powodzianie mogli się ubezpieczyć i nie
budować na terenach zalewowych. Ile potrzebujecie dowodów na to aby przejrzeć
na oczy że jesteście zwyczajnie dymani przez tego kłamcę?
Obserwuj wątek
    • Gość: EPO Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: 188.33.47.* 22.06.10, 19:34
      Czyżby naprawdę żadem z was nie miał nic do powiedzenia w tej sprawie. No dobra,
      skoro nie potraficie podać argumentów merytorycznych to rzućcie jakieś
      emocjonalne :)

Tu macie więcej łgarstw łżekaczora:
      forum.gazeta.pl/forum/w,1160,112727245,112727245,Cytaty_z_klamcy_Kaczynskiego_.html
    • Gość: Agno Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 20:01
      Gość portalu: EPO napisał(a):
      > Dlaczego tak bezkrytycznie wierzycie we wszystkie kłamstwa Kaczyńskiego?
      > Czy to przejaw jakiegoś zamroczenia, prania mózgu czy niedostatków inteligencji?
      > Dlaczego nie patrzycie na to co on faktycznie robił jak był premierem? Np.
      > pomoc powodzianom - teraz twierdzi, że on by dał 12000 zł, a jak był premierem
      > to trzeci bliźniak stwierdził, że powodzianie mogli się ubezpieczyć i nie
      budować na terenach zalewowych.

Tak właśnie kupił sobie głosy powodzian. Wredne.

• Gość: Monia Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 19:08
        > Dlaczego nie patrzycie na to co on faktycznie robił jak był premierem?
        > Np.pomoc powodzianom - teraz twierdzi, że on by dał 12000 zł, a jak był
        premierem to trzeci bliźniak stwierdził, że powodzianie mogli się ubezpieczyć i
        nie budować na terenach zalewowych.

Czyżby niektórzy mieli krótką pamięć?

• Gość: Monia Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 19:15
      A służba zdrowia... nikt nie pamięta miasteczka? nikt nie pamięta kamaszy?
      • Gość: Monia Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 19:22
        Miłej lektury

www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Kamasze_Dorna

• Gość: Monia Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 19:29
          Platforma Obywatelska chce by premier zajął stanowisko w sprawie wypowiedzi L.
          Dorna o "braniu lekarzy w kamasze".

W związku z protestem lekarzy po obraźliwej dla środowiska wypowiedzi
          wicepremiera L. Dorna, poseł PO Maciej Świątkowski wystąpił dzisiaj (15.02.2006)
          podczas posiedzenia Komisji Zdrowia z wnioskiem o przygotowanie dezyderatu do
          Prezesa Rady Ministrów. W tej sprawie stanowisko przyjął już 8. 01. 2006 r. III
          Krajowy Zjazd Lekarzy. Wicepremier Ludwik Dorn podczas konferencji prasowej
          30.12.2005 poświęconej sytuacji w ochronie zdrowia, powiedział że istnieje
          teoretyczna możliwość posłania do wojska tych lekarzy, którzy po Nowym Roku
          odmówią otwarcia gabinetów, by zmusić ich do wykonywania obowiązków. Wicepremier
          Dorn powiedział: "Jeżeli wystąpi i będzie się nasilać niebezpieczeństwo dla
          obywateli, istnieje możliwość brania lekarzy w kamasze". Lekarze poczuli się
          obrażeni tą wypowiedzią. Jednak rzecznik ministra spraw wewnętrznych i
          administracji przekazał informację, że jego szef nie zmieni zdania i lekarzy nie
          przeprosi.
          Poseł Świątkowski przypomniał, że Rzecznik Praw Obywatelskich ocenił, że
          ewentualne wcielanie lekarzy do wojska nie byłoby możliwe bez złamania prawa. W
          związku z tym poseł Platformy złożył wniosek do Komisji o skierowanie dezyderatu
          do Premiera Kazimierza Marcinkiewicza, aby zajął stanowisko w tej sprawie. Za
          wnioskiem głosowali posłowie PO, PSL i poseł SLD (8 głosów), przeciwko byli
          posłowie PiS, Samoobrony i LPR (12 głosów). Wygląda więc na to, że premiera na
          ten temat w Sejmie nie usłyszymy.

Gazeta lekarska
          • Gość: Miłosz Kurvinox Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 23:05
            O wiele lepsze wystąpienie miała Sawicka...
    • ddyzma5 Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum 23.06.10, 19:30
      Gość portalu: EPO napisał(a):

> Dlaczego tak bezkrytycznie wierzycie we wszystkie kłamstwa Kaczyńskiego? Czy
      > to przejaw jakiegoś zamroczenia, prania mózgu czy niedostatków inteligencji?
      >
      Powiedział bym tak, nie staraj się zrozumieć rzeczy , które Ciebie najwidoczniej przerastają.
      >
      > Dlaczego nie patrzycie na to co on faktycznie robił jak był premierem? Np.
      > pomoc powodzianom - teraz twierdzi, że on by dał 12000 zł,
      > a jak był premierem
      > to trzeci bliźniak stwierdził, że powodzianie mogli się ubezpieczyć i nie
      > budować na terenach zalewowych.
      >
      To powiedział Cimoszewicz a nie Jarek.
      Poza tym Jarek ma racje, pomoce dla powodzian do 6 tyś. jest groteskowy.
      • Gość: gośc z Czech Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.45.broadband3.iol.cz 23.06.10, 20:19
        Kennedyowcy – Kaczynsczy – tj. v gwiazdach napisane - Cesarzy Zmiany!
        Smolensk - 2010 - Czy wy nie chcecie znać prawdy? Milczycie, Jarka krytykujcie a
        nakoniec i my wszyscy po części bendemy ponosit winę za to co się stało ...,
        czekajcie kolejne ofiary, kolejną może być każdy z nas! Uważam, że historia
        Kaczynskich dowodzi tego, że żyjecie w państwie, w którym w majestacie prawa
        można zniszczyć człowieka tylko po to, ze sie nepodoba i stoji po stronie
        neelitarnych ludzi. W Czesku byl zmarly pan prezident i pani Maria przyjimani s
        szacunkiem i uctom, bo nasz i wasz pan prezident se postawili przetiw traktatu
        Lisabonskiemu i EU! Kiedyś Rus, dzis Niemniec a ponownie Rus? A to ja jestem
        komuch, kturego by byly Wasz prezident jak wilk rozszarpal. Oprucz tego go
        kochalismy a nezaslugowal s ostatnimi ofiarami takiej smierci. Čest jejich
        památce. Promiňte, lépe psát polsky neumím, ale přeji Vám šťastnou ruku u voleb.
        Přáli bychom si, aby volby vyhrálp. Kaczynski. Tak to vidíme my, Vaši sousedi.
    • tomaszszyfr Kaczyński nie depcze podstawowych wartosci 23.06.10, 19:36
      r

Rządy PO to rządy ludzi ,którzy boją się nazwać patriotami,żeby się Unia nie pogniewała.Po katastrofie smoleńskiej powinni podać się do dymisji.Ale nie po to się to zorganizowało,żeby się do dymisji podawać...
      • Gość: gośc z Czech Re: Kaczyński nie depcze podstawowych wartosci IP: *.45.broadband3.iol.cz 23.06.10, 20:23
        Pan Tomaszszyfr mi se podoba...
        • Gość: Halin Re: Kaczyński nie depcze podstawowych wartosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 21:46
          Gościu z Czech co powiesz na rządy w Polsce w latach 2005-2007
      • Gość: mark Re: Kaczyński nie depcze podstawowych wartosci IP: *.unitymediagroup.de 24.06.10, 05:41
        2krotny nakaz Sadu,i nastepne odwolanie Jarka,swiadczy o pogardzie Jarka i PiSu
        dla Prawa-Nikt nie wmowi Mu ,ze biale jest itd.BYLY PREMIER;PRAWNIK,obecnie
        kandydat na Urzad Prezydenta uwaza ,ze tylko jego prawo jest prawem.Zrobmy Go
        Prezydentem,a ON SIE OGLOSI KROLEM,NA WAWELU JEST JESZCZ MIEJSCE NA NOWA DYNASTIE
    • Gość: Miłosz Kurvinox Pytanie do zwolenników PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 20:05
      Dlaczego tak bezkrytycznie wierzycie we wszystkie kłamstwa Komorowskiego i
      Tuska?Czy to przejaw jakiegoś zamroczenia,prania mózgu czy niedostatków
      inteligencji?Nawet UE dostrzegła niekompetencję Tuska ,co było szczególnie
      widoczne w czasie powodzi.Ludzie którzy przez całe życie odprowadzali podatki do
      budżetu państwa w zamian otrzymali wyżebraną jałmużnę.Komorowski powiedział, że
      miał PRZYJEMNOŚĆ wizytować zalane tereny.Przyjemność sprawia mu też
      zabijanie...Ile potrzebujecie dowodów na to aby przejrzeć na oczy, że jesteście
      zwyczajnie dymani przez tego ignoranta i krętacza.
      • Gość: gosc Re: Pytanie do zwolenników PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 20:29
        moze podacie przyklady pomocy jakie inne panstwa udzielily powodzianom, bo jakos
        nie slyszalem aby jakies panstwo dalo wiecej a Polska nie jest takim bogatym krajem
        • Gość: gośc z Czech Re: Pytanie do zwolenników PO IP: *.45.broadband3.iol.cz 23.06.10, 20:37
          W Czechach pomoć obnosila 150 000 Kč, i nasza republika uz ne ma bogata. Co
          byly, bylo.... bogactwie naszej zemi jest za granicami u kapitalistow, kturzi
          nam po sametowej rewolucii s Hawlem przyszli "pomagac"! Przepraszam jestem
          troche analfabetem v pisaniu po polsku.
      • Gość: gośc z Czech Re: Pytanie do zwolenników PO IP: *.45.broadband3.iol.cz 23.06.10, 20:31
        Panie Miłoszu Kurvinox, Polska jest tak nezdrowo podielona, ze plakac se chce a
        wyglonda, ze PO zyjom na inszej planecie a moralny kredit dla nich nic neznaczy.
        To walka by upokorzyć zmarlego polskiego prezydenta i jego brata. Dienkuje za
        Wase rozumne zastanawianie.
        • ddyzma5 Re: Pytanie do zwolenników PO 23.06.10, 20:37
          Gość portalu: gośc z Czech napisał(a):

> Panie Miłoszu Kurvinox, Polska jest tak nezdrowo podielona, ze plakac se chce a
          > wyglonda, ze PO zyjom na inszej planecie a moralny kredit dla nich nic neznaczy
          > .
          > To walka by upokorzyć zmarlego polskiego prezydenta i jego brata. Dienkuje za
          > Wase rozumne zastanawianie.
          >
          Zgadza się.
          • Gość: gośc z Czech Re: Pytanie do zwolenników PO IP: *.45.broadband3.iol.cz 23.06.10, 20:45
            Kennedyowcy – Kaczynsczy – tj. v gwiazdach napisane - Cesarzy Zmiany!
            Smolensk - 2010 - Czy wy nie chcecie znać prawdy? Milczycie, Jarka krytykujcie a
            nakoniec i my wszyscy po części bendemy ponosit winę za to co się stało ...,
            czekajcie kolejne ofiary, kolejną może być każdy z nas! Uważam, że historia
            Kaczynskich dowodzi tego, że żyjecie w państwie, w którym w majestacie prawa
            można zniszczyć człowieka tylko po to, ze sie nepodoba i stoji po stronie
            neelitarnych ludzi. W Czesku byl zmarly pan prezident i pani Maria przyjimani s
            szacunkiem i uctom, bo nasz i wasz pan prezident se postawili przetiw traktatu
            Lisabonskiemu i EU! Kiedyś Rus, dzis Niemniec a ponownie Rus? A to ja jestem
            komuch, kturego by byly Wasz prezident jak wilk rozszarpal. Oprucz tego go
            kochalismy a nezaslugowal s ostatnimi ofiarami takiej smierci. Čest jejich
            památce. Promiňte, lépe psát polsky neumím, ale přeji Vám šťastnou ruku u voleb.
            Ve jménu zemřelých u Smolenska bychom si přáli, aby volby vyhrál p.J.Kaczynski.
            Tak to vidíme my, Vaši blízcí sousedi.
    • Gość: waple Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.sileman.net.pl 23.06.10, 20:48
      Nie mam zamroczenia muzgu i nie jestem pijany.Nikogo nie obrażam i nie uświadajmiaj mnie.Mam swoj wiek i niejedno już widziałem i słyszałem.Nie da rady mi żadna propaganda bo jestem człowiekiem myślącym i to co robię za to odpowiedzialny.Dymani to jesteśmy od zawsze.Po 1989 miał być raj.Japonie, Irlandie,miliony z prywatyzacji, doszło do obiecywanych cudow.Wielcy związkowcy na plecach robotnikow dorwali się do władzy i kasy i biją robotnikow,"jesień 2009 Warszawa" hala targowa.Kto ich reprezentuje w Sejmie czy Senacie.Dobrodziejstwa w cudzysłowie to grupowe zwolnienia.Przemysł jak nie zniszczony to sprzedany"stocznie,huty,energetyka itd."Co ze służbą zdrowia itd itp.Masowa emigracja młodego pokolenia.Jestem człowiekiem już nie młodym ale perspektyw tu nie widzę.Wiem ,że szereg argumentow będziesz miał jak tu jest dobrze.Nie obchodzi mnie co ktoś powiedział, ale co zrobiono? Ityle.
      • Gość: gośc z Czech Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.45.broadband3.iol.cz 23.06.10, 21:02
        U nas sytuacja stejna, ale PO u nas krytykowane i prawicom i lewicom, bo u was
        tienszkie zytie dla prostego czlowieka. Mieszkam v miestie u graniczy s 15%
        Polakow a ti se o Polske (po Smolenski katastrofie) bojom. I ja mam swoj wiek i
        niejedno już widziałem i słyszałem (62 lat, i jestem dyrektorem osrodku dla
        bardzo starych a chorych ludzi. I dla tego jestem do dis komuchem a glosowalm by
        na Jarka, bo przeciekla u somsiada miarka. Tak to wizimy my, waszi dobrzi somsadi.
        • yoleczka Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum 23.06.10, 21:28

> U nas sytuacja stejna, ale PO u nas krytykowane i prawicom i
          lewicom, bo u was
          > tienszkie zytie dla prostego czlowieka. Mieszkam v miestie u
          graniczy s 15%
          > Polakow a ti se o Polske (po Smolenski katastrofie) bojom. I ja
          mam swoj wiek i
          > niejedno już widziałem i słyszałem (62 lat, i jestem dyrektorem
          osrodku dla
          > bardzo starych a chorych ludzi. I dla tego jestem do dis komuchem
          a glosowalm b
          > y
          > na Jarka, bo przeciekla u somsiada miarka. Tak to wizimy my, waszi
          dobrzi somsa
          > di.
          to radzę zapytaj trochę młodszych Polaków, co sądzą o PO , nie
          wszyscy krytykują, ale widzą jak w ostatnich latach poprawiło się
          ich życie i gdyby nie ogólnoświatowy kryzys, byłoby jeszcze lepiej.
          Nie wiem dlaczego nawiazujesz do tragedii smoleńskiej, że trzeba się
          teraz bać ? zapytaj , dlaczego prezydent Polski poleciał do
          Smoleńska w innym terminie niż premier ? co chciał osiagnąć ?
          dlaczego oskarżasz za tę tragednię premiera a nie zadufanego małego
          człowieka, który nie znosił i nie potrafił z pokorą podać rękę
          premierowi, którego wybrał naród ? Dlaczego sądzisz że można zabić w
          imię prawa człowieka ?
          tak się składa, że mam rodzinę w Czechach i dobrze pamietam że gdy w
          Polsce już dawno było wiadomo, że w czasie II wojny światowej Rosja
          napadła na Polskę, w Czechach jeszcze słyszeć o tym nie chciano i
          nie wierzono nam.... mój czeski szwagier wsciekał się na mnie na
          takie myslenie. Dziś gdy polacy chcą dobrych stosunków z Rosją,
          gdzie widzą potrzebę pojednania i przebaczenia krzywd, bo świat
          idzie do przodu, są tacy co wolą jątrzyć i straszyć Rosją .
          • malgosia403 Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum 23.06.10, 22:21
            Czekaj chwile,czekaj...po ,,Smoleńsku'',była żałoba,w mediach
            płakali,dziennikarze ryczeli,większość z was ryczała(albo i nie),p.Lecha
            Kaczyńskiego pokazywali w tv,z zupełnie innej strony,odnalazły się jakieś
            zdjęcia,wywiady pary prezydenckiej wprowadzające uśmiech,miłość,łagodność i
            dbałość o kraj......a teraz? Co znowu ziejecie jadem! Wstydzilibyście się,trochę
            szacunku,chyba ten LIBERALIZM już wam siadł na mózg i uczucia.A jeżeli chodzi o
            kandydaturę p.Jarosława,to czapki z głów rebiata,cóż z tego,że twój byt moja
            droga ci się poprawił.Może miałaś szczęście a wiekszość ludzi żyje w
            ubóstwie.Nie tylko ty jesteś Polką,moja droga egoistko.......
          • malgosia403 Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum 23.06.10, 22:23
            ....a jeszcze jedno,o jakiej ty pokorze mówisz.,,z POKORĄ MA PODAĆ RĘKĘ
            PREMIEROWI'',hahaha..a to dobre.Może pokłony też ma bić!
          • Gość: gośc z Czech Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.45.broadband3.iol.cz 23.06.10, 22:23
            Nikogo neobrazam, niestrasze, ale caly swiat to widi inaczej. Nie musze zapytať
            po co bywaly prezident Polski poleciał do
            Smoleńska w innym terminie niż premier. U nas duzo dokumentow, kde mozno
            przeczytat, jak to wlasnie bylo. Dobrych stosunkow s innymi narodami chcemy i
            my, ale nie trzeba ignorowat silnych a mocnych. Trzeba se bronić i nemilczać.
            Dobranoc! Odchodze z Polskiego piekelka.
            • malgosia403 Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum 23.06.10, 22:27
              A tam,zaraz odchodzisz :-)).Tu trzeba prowadzić dysputy,a nie uciekać....Mnie
              też już diabli biorą na ludzi, widzących czubek własnego nosa i nic poza tym.
              • Gość: gośc z Czech Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.45.broadband3.iol.cz 23.06.10, 22:35
                Malgosiu, neuciekam, musze troche popracowac dla moich klientow a jutro
                popatrze, jak piekelko wyglonda. Pozdrawiam a gwarantuje, ze moji Polscy
                przyjatele bendom glosowac na pana Jarka Kaczynskiego! a ze jich niema malo!U
                mie pracuje 6 Polek a wszyskie wiom, jak glosowac w tej ogromnie cenzkiej době.
                • codar Gość z Czech 24.06.10, 08:57
                  > Pozdrawiam a gwarantuje, ze moji Polscy przyjatele bendom glosowac
                  na pana Jarka Kaczynskiego!

Zaolzie ci się przypomniało !?

• Gość: gośc z Czech Re: Gość z Czech IP: *.45.broadband3.iol.cz 24.06.10, 11:16
                    ...tak, tak, Olza nie Oolza, Polak czy Czech, tak tu sobie zyjemy.

Pozdrawia gość ze zaolzia, nej wienkszego miasta swiata
              • Gość: Miłosz Kurvinox Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 22:47
                witaj Małgosiu,krętactwo EPO męczy,prawda kochanie?
                • Gość: Miłosz Kurvinox Miłych snów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 23:02
                  A teraz kochani coś na
                  dobranocwww.youtube.com/watch?v=ycRNbkfvlj0&feature=related
                • malgosia403 Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum 23.06.10, 23:10
                  Nie wiem czy mnie już zmęczyło,chyba raczej diabli biorą na takie
                  charakterki.Coś sobie zakodowali w łepetynie i nie odpuszczą,no to nie.Ja mam
                  gdzie mieszkać,jem nie za dużo,ciuchy nie niszczę,nie tyje w ogóle,hahaha,walczę
                  o prawdę......a życie mam raczej godne, w swoim sumieniu,bo to ważniejsze od
                  jakichkolwiek dóbr.
                  • Gość: yoleczka Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.legnica.vectranet.pl 24.06.10, 07:06
                    malgosia403 napisała:

....chyba raczej diabli biorą na takie
                    > charakterki.Coś sobie zakodowali w łepetynie i nie odpuszczą,no to nie.

Droga Małgosiu ! to że się ze mną nie zgadzasz, to niepotrzebnie dajesz się brać
                    diabłom, ponieważ możesz głosować na kogo ci się podoba, masz takie prawo. Ale
                    nic poza tym , bo widzę że na jakąkolwiek dyskusję nie mam co liczyć , żeby nie
                    narazić się na wyzwiska . Niepotrzebnie się wkurzasz, bo takim zachowaniem
                    świata nie zmienisz, jak chcesz coś zmienić, zacznij od siebie.
                    • Gość: Miłosz Kurvinox Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 07:22
                      Małgosia Cię zwyzywała?
    • Gość: anonim Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: 195.117.212.* 23.06.10, 23:26
      Zgoda Buduje Komorowski Rujnuje
    • czat_elnik EPO, nie ma wiekszego kłamcy od ciebie 24.06.10, 00:03
      na tym forum.
      • Gość: EPO Re: EPO, nie ma wiekszego kłamcy od ciebie IP: 188.33.218.* 24.06.10, 18:04
        Może jakieś konkrety. W którym to niby miejscu kłamie?
    • tomek.chwialkowski Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum 24.06.10, 09:14
      to nie jest kwestia "wiary" tylko instynktu samozachowawczego. jesli pan tusk
      usadzi na ostatnim nie zagarniętym jeszcze przez po stanowisku, nie bedzie
      kompletnie nikt im patrzył na ręce więc będzie dalszy ciąg patologii
      gospodarczych ... rysków grześków itp dla naszego wspólnego dobra powinniśmy
      utrzymywać rozsądną równowagę pomiędzy "wpływami rządu" a opozycją i tyle .. na
      tą chwilę pan kaczyński jest jedynym ( może i niestety ...) który może punktować
      błędy i niedościągnięcia rządu liberałów. druga sprawa że rządy partii
      liberalnej która się chce szybko "dorobić na nas" przy tak wielkim deficycie
      budżetu państwa to dla polski gwoźdź do trumny ..
      • Gość: EPO Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: 109.243.220.* 24.06.10, 11:11
        Strach pisowców przed premierem i prezydentem z jednej partii jest równie
        szczery jak przemiana łżekaczora w lewicowca. Jakoś to wam nie przeszkadzało za
        rządów bliźniaków. Typowe "jak Kali ukraść krowę to ok...". Że zacytuje JPII:
        "Nie lękajcie sie" pisowcy, za rok są wybory parlamentarne. W razie gdyby zbyt
        silna waszym zdaniem władza PO szła w niewłaściwym kierunku, lud zagłosuje
        przecie. Chyba jeden rok odwagi w sobie zbierzecie?
        • Gość: Ktoś STOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 13:59
          Jeden rok dla aferzystów,to tak jakbym wyraził zgodę na dalsze rozkradanie
          Polski,to zapomnieć o ludziach którzy zginęli w Smoleńsku, to zgoda na nazywanie
          mnie bydłem,to zgoda na złe traktowanie ludzi którzy są mniej zaradni czy mniej
          sprawni intelektualnie itd itd.
          • Gość: Monika Re: STOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 14:45
            Kaczyński tych ludzi wykorzystuje. Co dla nich zrobił?
            • Gość: Malwina Re: STOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 14:53
              Napisz co dla mnie i innych zrobił Tusk,szybko Ci pójdzie bo lista jego dokonań
              nie jest imponująca.Pośmiejemy się trochę bo tak jakoś smętnie:)
              • Gość: Monika Re: STOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 14:57
                A dlaczego odwracacie kota ogonem?
                To was zapytano.
      • Gość: gośc z Czech Re: Pytanie do zwolenników PiSu na tym forum IP: *.45.broadband3.iol.cz 24.06.10, 11:19
        pan tomek.chwialkowski trafil gwozd na gluwke. Dzenkuje i za Czechi, bo my mame
        stejne problemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka